Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hayirdir canim bi sorun yok dimi
Kızlar bugün yürüyüşümü yaptım geldim bklm düne gore biraz iyiyim qma cok halsizlik var hava yine bozdu resmen :/
Oructandir kuzum halsiz olman normal
UYmam uymam kanki, yarın sabah tartı yüzüme gülsün Cuma kaçamağı olarak yarın birazcık yerim
Çok zorlarlarsa ağzıma alır tükürürüm
Valla bu seferde beni gecemezsen olay cikaricam ona göre

Merhaba hanımlar,
Akşam gelip yine menü battı dememek için daha sık uğrayayım dedim yanınıza. Kahvaltı başarılı. Ramazana kadar bir iki gün Ayça Kaya listesi yapmaya karar verdim. 10'da kahvaltı yaptım, şimdi 12.30'da yani bir çay bardağı süt içmeyi düşünüyorum. Sizden naber?

Yurtdisindamisin sen canim. Valla detoks yaptım ben bugün:)

Menulerin nasil peki canim ?
Valla menülerim çok klasik. Sabahları yumurta peynir zeytin klasik, Öğlen tavuk şiş bazen çorba gibi, akşam da salata gibilerinden geçiştiriyorum. Bazen bitter yiyorum canım tatlı isterse, 1 dilim pasta yemişliğin var mı dersen ancak geçen günü örnek verebilirim. Misafirlerim geldiğinde. Hepsi o. Bu şekilde geçiriyorum günlerimi.

CurukElma canım elimde kase patlamışti ve sonra kesti sonra kapandı ama avukata başladı kalmis sanırım
Jasminium84 doğum günün kutlu olsun canım bende yememistim sonra dışarı çıkmak istedi vs baya sorun olmuştu yarışmada olmadan sorun değil lakin mecbur cuma tartı midem bulanıyor üşüttüm filan desen
Edibe12 canım daha çok gel evet hatta yediklerini olanlarini yaz böylece daha kolay adapte olursun

Hayirdir canim bi sorun yok dimi

Oructandir kuzum halsiz olman normal

Valla bu seferde beni gecemezsen olay cikaricam ona göre
oruc değilken de var bu ara halsizlik bende
Burası cehennem.

Ama yürüyüşten sonra duş almazsan rahatlayamazsin....

Hemde yürüyüş sonrası duş daha güzel eksi getirir.
haklsn dus cok rahatlatıyor tabi yürüyüşten sonra sabaha göre yürüyüşten sonra eksi gördüm cok şükür
Mrb cnm ayca kaya listesini hic bilmiorum ama insAllah adaptr olmana faydali olur

Teşekkür ederim Ekim, kesinlikle birşeyler yapmalıyım çünkü bu kilolarla çok mutsuzum ve hayatımı istediğim gibi yaşayamıyorum. Artık kendimi iyi etme zamanı.
Menü yazmadan başaramadım zaten, bugün başlıyorum menü yazmaya.
Yurtdisindamisin sen canim. Valla detoks yaptım ben bugün:)
İngiltere'de yaşıyorum. Detoks iyiymiş, bol eksi getirsin inşallah.
Aslında aklımdan geçti öyle yapmak. Hemen kahvaltımı yazayım, klasik kahvaltı ama olsun benim için başarı
2 dilim tam buğday ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
domates-salatalık
2 kaşık yoğurt

sevdiklerinle nice sağlıklı mutlu huzurlu yaşların olsun inşallah

Teşekkür ederim balımm
Yok ya o kadar bile yemem de eşim bi taneden bişe olmaz Dİye tutturmaz umarım o zaman bi inatlaşıyoruz gibi oluyor hoş olmuyor
yarın kutlasanız olmaz mı . ben öyle yapmıştım .perşembeye geliyordu cuma akşam kutlayalım daha iyi olur fln demiştim öyle yaptık. pastadan yedim . sonrada 1,5 saat tempolu yürüdüydüm

Kk’ya ölümüne karşı bi eşim olduğu için illa Cuma mı tartılman gerekiyor sorusuna cevap veremem ama şimdi sürpriz hazırlıyorlar ya diyeceğim ki eeee ben yedim çoktan yemeğimi aksi gibi çok da acıkmıştım çok yedim bişe yemeye yerim yok
Pasta için ısrar ederlerse de tabağıma alıp didikleyeceğim yiyormuş gibi onlar sigaraya balkona çıktıkları anda da hooopppp tabaktan boşaltacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…