- 31 Ekim 2013
- 21.689
- 72.955
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #289.681
Evet ya ne güzel bahar geldi diyordum yine hava kapadıKızlar bugün yürüyüşümü yaptım geldim bklm düne gore biraz iyiyim qma cok halsizlik var hava yine bozdu resmen :/
Çok teşekkür ederim canımmDoğum günün kutlu olsun canım, eşin ve çocuklarınla bir ömür mutlu ol inşaallah
Kız gece aldm duş orucluyken duş almayi da pek sevmiyorumBı duş al, rahatlarsın canım
Hayirdir canim bi sorun yok dimiKuzeyi parka getirdim ama hava bı açıp bı kapatıyor onu anneme bırakıp sonra genel cerrahiye randevu aldim ona gideecegim evde de dünya iş var kuzeyin küçülenleri eşimin iş yerinde biri varmış ona göndereceğim gel unutuyorum kaç gündür
Oructandir kuzum halsiz olman normalKızlar bugün yürüyüşümü yaptım geldim bklm düne gore biraz iyiyim qma cok halsizlik var hava yine bozdu resmen :/
Valla bu seferde beni gecemezsen olay cikaricam ona göreUYmam uymam kanki, yarın sabah tartı yüzüme gülsün Cuma kaçamağı olarak yarın birazcık yerim
Çok zorlarlarsa ağzıma alır tükürürüm
Niye artidasin canim hala tam adapte olamadın sanırımMerhaba herkese mutlu bir perşembe olsun
Dün 1 Mayıstı tatildik, gezdik bol bol.
Yarın tartı günü ve Hayyal gene bol bol artıda.
Burası cehennem.Evet ya ne güzel bahar geldi diyordum yine hava kapadı
Ama yürüyüşten sonra duş almazsan rahatlayamazsin....Kız gece aldm duş orucluyken duş almayi da pek sevmiyorum
Adapte oldum olmasına da bilemiyorum neden artıdayım vücut artık sapıttı :)Niye artidasin canim hala tam adapte olamadın sanırım
Menulerin nasil peki canim ?Adapte oldum olmasına da bilemiyorum neden artıdayım vücut artık sapıttı :)
Yurtdisindamisin sen canim. Valla detoks yaptım ben bugün:)Merhaba hanımlar,
Akşam gelip yine menü battı dememek için daha sık uğrayayım dedim yanınıza. Kahvaltı başarılı. Ramazana kadar bir iki gün Ayça Kaya listesi yapmaya karar verdim. 10'da kahvaltı yaptım, şimdi 12.30'da yani bir çay bardağı süt içmeyi düşünüyorum. Sizden naber?
Valla menülerim çok klasik. Sabahları yumurta peynir zeytin klasik, Öğlen tavuk şiş bazen çorba gibi, akşam da salata gibilerinden geçiştiriyorum. Bazen bitter yiyorum canım tatlı isterse, 1 dilim pasta yemişliğin var mı dersen ancak geçen günü örnek verebilirim. Misafirlerim geldiğinde. Hepsi o. Bu şekilde geçiriyorum günlerimi.Menulerin nasil peki canim ?
Valla menülerim çok klasik. Sabahları yumurta peynir zeytin klasik, Öğlen tavuk şiş bazen çorba gibi, akşam da salata gibilerinden geçiştiriyorum. Değişiyor açıkçası bu şekilde ama genelde.Menulerin nasil peki canim ?
Geçemezsem çıkar vallaHayirdir canim bi sorun yok dimi
Oructandir kuzum halsiz olman normal
Valla bu seferde beni gecemezsen olay cikaricam ona göre
oruc değilken de var bu ara halsizlik bendeHayirdir canim bi sorun yok dimi
Oructandir kuzum halsiz olman normal
Valla bu seferde beni gecemezsen olay cikaricam ona göre
haklsn dus cok rahatlatıyor tabi yürüyüşten sonra sabaha göre yürüyüşten sonra eksi gördüm cok şükürBurası cehennem.
Ama yürüyüşten sonra duş almazsan rahatlayamazsin....
Hemde yürüyüş sonrası duş daha güzel eksi getirir.
Mrb cnm ayca kaya listesini hic bilmiorum ama insAllah adaptr olmana faydali olurMerhaba hanımlar,
Akşam gelip yine menü battı dememek için daha sık uğrayayım dedim yanınıza. Kahvaltı başarılı. Ramazana kadar bir iki gün Ayça Kaya listesi yapmaya karar verdim. 10'da kahvaltı yaptım, şimdi 12.30'da yani bir çay bardağı süt içmeyi düşünüyorum. Sizden naber?
Teşekkür ederim Ekim, kesinlikle birşeyler yapmalıyım çünkü bu kilolarla çok mutsuzum ve hayatımı istediğim gibi yaşayamıyorum. Artık kendimi iyi etme zamanı.edibemmm hoş geldin canooom
hemen şimdi topla kendini bacım , bizi biz iyi eder yada daha kötü hale sokarız her şey elimiz de yarınların da nasıl olmak istiyorsun şimdi ki gibi mi , çok daha iyi mi yoksa daha kötü mü karar ver canom ve hemen kendin için bir şeyler yapmaya başla
Menü yazmadan başaramadım zaten, bugün başlıyorum menü yazmaya.Afiyet olsun canimm
Patates bence masum sıkıntı yapma onda ama kısır tartiya yakin olmamis afiyet olsun
Tamamdir kuzum
Ay hadi bomba gibi bi eksi geliyor sanırım
Bian önce toplamaya calis canim ne kadar cabuk toparlarsan o kadar iyi
Baslarsin baslarsin bugunden itibaren menu yaz lütfen
Simdiden allah kabul etsin kuzum
Gunaydinnnnnnn
İngiltere'de yaşıyorum. Detoks iyiymiş, bol eksi getirsin inşallah.Yurtdisindamisin sen canim. Valla detoks yaptım ben bugün:)
Aslında aklımdan geçti öyle yapmak. Hemen kahvaltımı yazayım, klasik kahvaltı ama olsun benim için başarıCurukElma canım elimde kase patlamışti ve sonra kesti sonra kapandı ama avukata başladı kalmis sanırım
Jasminium84 doğum günün kutlu olsun canım bende yememistim sonra dışarı çıkmak istedi vs baya sorun olmuştu yarışmada olmadan sorun değil lakin mecbur cuma tartı midem bulanıyor üşüttüm filan desen
Edibe12 canım daha çok gel evet hatta yediklerini olanlarini yaz böylece daha kolay adapte olursun
Kızlaaaarrrr bugğ
Günaydın canım
yaa birini takip ediyorum ya sen önermiştin o 6 aydan önce detoks yapılmamasını tavsiye ediyor o yüzden normal menümle devam edeceğim sadece akşama daha da hafif tutacağım
amaaaaaaaaa
tek handikabım bugün doğumgünüm ve sanıyorum ki eşimle arkadaşlarım sürpriz hazırlığındalar inşallah yemem konusunda ısrar etmezler
yarın kutlasanız olmaz mı . ben öyle yapmıştım .perşembeye geliyordu cuma akşam kutlayalım daha iyi olur fln demiştim öyle yaptık. pastadan yedim . sonrada 1,5 saat tempolu yürüdüydümTeşekkür ederim balımm
Yok ya o kadar bile yemem de eşim bi taneden bişe olmaz Dİye tutturmaz umarım o zaman bi inatlaşıyoruz gibi oluyor hoş olmuyor
Kk’ya ölümüne karşı bi eşim olduğu için illa Cuma mı tartılman gerekiyor sorusuna cevap veremem ama şimdi sürpriz hazırlıyorlar ya diyeceğim ki eeee ben yedim çoktan yemeğimi aksi gibi çok da acıkmıştım çok yedim bişe yemeye yerim yokCurukElma canım elimde kase patlamışti ve sonra kesti sonra kapandı ama avukata başladı kalmis sanırım
Jasminium84 doğum günün kutlu olsun canım bende yememistim sonra dışarı çıkmak istedi vs baya sorun olmuştu yarışmada olmadan sorun değil lakin mecbur cuma tartı midem bulanıyor üşüttüm filan desen
Edibe12 canım daha çok gel evet hatta yediklerini olanlarini yaz böylece daha kolay adapte olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?