- 31 Ekim 2013
- 21.689
- 72.955
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #289.701
Amin canımm çok teşekkür ederimsevdiklerinle nice sağlıklı mutlu huzurlu yaşların olsun inşallah
Kuzum güya sürpriz hazırlıyorlar benim haberim yok ki plandanyarın kutlasanız olmaz mı . ben öyle yapmıştım .perşembeye geliyordu cuma akşam kutlayalım daha iyi olur fln demiştim öyle yaptık. pastadan yedim . sonrada 1,5 saat tempolu yürüdüydüm
oruc değilken de var bu ara halsizlik bende
haklsn dus cok rahatlatıyor tabi yürüyüşten sonra sabaha göre yürüyüşten sonra eksi gördüm cok şükür
Mrb cnm ayca kaya listesini hic bilmiorum ama insAllah adaptr olmana faydali olur
Valla menülerim çok klasik. Sabahları yumurta peynir zeytin klasik, Öğlen tavuk şiş bazen çorba gibi, akşam da salata gibilerinden geçiştiriyorum. Bazen bitter yiyorum canım tatlı isterse, 1 dilim pasta yemişliğin var mı dersen ancak geçen günü örnek verebilirim. Misafirlerim geldiğinde. Hepsi o. Bu şekilde geçiriyorum günlerimi.
Normalden farkli bisi varmi dikkatini ceken pekiValla menülerim çok klasik. Sabahları yumurta peynir zeytin klasik, Öğlen tavuk şiş bazen çorba gibi, akşam da salata gibilerinden geçiştiriyorum. Değişiyor açıkçası bu şekilde ama genelde.
Sorma yaaa dişli olursun dedim ama i ihhGeçemezsem çıkar valla
Böyle tatsız oluyor rekabet
Kase elindemi patladi yani bahar tam anlamadim ama agir bisi varmiCurukElma canım elimde kase patlamışti ve sonra kesti sonra kapandı ama avukata başladı kalmis sanırım
Jasminium84 doğum günün kutlu olsun canım bende yememistim sonra dışarı çıkmak istedi vs baya sorun olmuştu yarışmada olmadan sorun değil lakin mecbur cuma tartı midem bulanıyor üşüttüm filan desen
@Edibe12 canım daha çok gel evet hatta yediklerini olanlarini yaz böylece daha kolay adapte olursun
Kız o zaman modunu yukseltecek bisiler yap kendi vucudunu bilirsin ne iyi gelecekoruc değilken de var bu ara halsizlik bende
haklsn dus cok rahatlatıyor tabi yürüyüşten sonra sabaha göre yürüyüşten sonra eksi gördüm cok şükür
Mrb cnm ayca kaya listesini hic bilmiorum ama insAllah adaptr olmana faydali olur
Sagol kuzum insTeşekkür ederim Ekim, kesinlikle birşeyler yapmalıyım çünkü bu kilolarla çok mutsuzum ve hayatımı istediğim gibi yaşayamıyorum. Artık kendimi iyi etme zamanı.
Menü yazmadan başaramadım zaten, bugün başlıyorum menü yazmaya.
İngiltere'de yaşıyorum. Detoks iyiymiş, bol eksi getirsin inşallah.
Aslında aklımdan geçti öyle yapmak. Hemen kahvaltımı yazayım, klasik kahvaltı ama olsun benim için başarı
2 dilim tam buğday ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
domates-salatalık
2 kaşık yoğurt
Evet ya ne güzel bahar geldi diyordum yine hava kapadı
Ezberbozan çılgın bir spor olmuş beybimİyi geceler kızlar
Menüm
Sabah 09.00
1,5 soğanlı yumurta
1 dlm hellim
1 dlm süzme peynir
2 zeytin
Yeşillik
Ara
3 ceviz
Akşam 18.00
1 tabak kıymalı sebze yemeği
Yoğurt
Su:2.5 lt
Spor: mutfak dolaplarını silmece
Bu saat oldu yeni oturdum . Ayaklarımı hissetmiyorum.
Ahaaa gümbür gümbür bir eksi geliyorYa birde çok sevinçliyim. Nedenini Cuma tartıda söylerim inşallah
Canım zaten her denememizde başarıya kavuşabilsek, hemen pozitif aksiyon alıp sürdürebilsek hiç birimizin 10-20-30 kg fazlası olmaz ki, şimdiye kadar vermiş olurduk. Olmadıkça tekrar inat etmek zorundayız, bu inat verdirecekSağol tatlım, iyi geçti tatil. Sayılı gün zaten çabucak geçiyor. Üzülmemek elde değil, pantolonlarım zor kapanıyor, çok can sıkıcı. Gel gelelim düzgün beslenmeye de başlayamıyorum bir türlü, yapıcı bir üzüntü değil yani.
Ah bir başlayabilsem...
Ben de özledim seniTatil matik bahane bitmiyor, yeter durduk bir başlasak düzenli kilo vermeye devamı gelecek gibi ama bilemiyorum.... Ben zaten senden fazlaydım iyice arayı açtım, boy meselesine değinmiyorum bile
Yaaaa iyi ki doğmuşsuuuun! Nice güzel senelere sağlıklı sıhhatli, eşli dostlu, çoluklu çocuklu, paralı pullu inşaallahKızlaaaarrrr bugğ
Günaydın canım
yaa birini takip ediyorum ya sen önermiştin o 6 aydan önce detoks yapılmamasını tavsiye ediyor o yüzden normal menümle devam edeceğim sadece akşama daha da hafif tutacağım
amaaaaaaaaa
tek handikabım bugün doğumgünüm ve sanıyorum ki eşimle arkadaşlarım sürpriz hazırlığındalar inşallah yemem konusunda ısrar etmezler
Canım hiç ben diyetteyim yememeliyim falan demeden tabağını al. Sohbet arasında çatalla minik minik parçala, oyna yaniTeşekkür ederim balımm
Yok ya o kadar bile yemem de eşim bi taneden bişe olmaz Dİye tutturmaz umarım o zaman bi inatlaşıyoruz gibi oluyor hoş olmuyor
Canım burda aktif oldukça insanın kendine inancı artıyor, diyeti daha da gündemine alıyorsun. Kendi kilo performansımda çok görüyorum bunu, ilk ay süperdim sonra cozuttum meselaMerhaba hanımlar,
Akşam gelip yine menü battı dememek için daha sık uğrayayım dedim yanınıza. Kahvaltı başarılı. Ramazana kadar bir iki gün Ayça Kaya listesi yapmaya karar verdim. 10'da kahvaltı yaptım, şimdi 12.30'da yani bir çay bardağı süt içmeyi düşünüyorum. Sizden naber?
Bi gaz kokusu alıyorum amaNormalden farkli bisi varmi dikkatini ceken peki
Sorma yaaa dişli olursun dedim ama i ihh
Kase elindemi patladi yani bahar tam anlamadim ama agir bisi varmi
Kız o zaman modunu yukseltecek bisiler yap kendi vucudunu bilirsin ne iyi gelecek
Sagol kuzum ins
Amin balııımmmm çok teşekkür ederimEzberbozan çılgın bir spor olmuş beybimafiyet olsun, güzel:)
Ahaaa gümbür gümbür bir eksi geliyor
Canım zaten her denememizde başarıya kavuşabilsek, hemen pozitif aksiyon alıp sürdürebilsek hiç birimizin 10-20-30 kg fazlası olmaz ki, şimdiye kadar vermiş olurduk. Olmadıkça tekrar inat etmek zorundayız, bu inat verdirecek
Yaaaa iyi ki doğmuşsuuuun! Nice güzel senelere sağlıklı sıhhatli, eşli dostlu, çoluklu çocuklu, paralı pullu inşaallah
Canım hiç ben diyetteyim yememeliyim falan demeden tabağını al. Sohbet arasında çatalla minik minik parçala, oyna yanibu tavsiyem sebebiyle pastacıktan özür diliyorum
Canım burda aktif oldukça insanın kendine inancı artıyor, diyeti daha da gündemine alıyorsun. Kendi kilo performansımda çok görüyorum bunu, ilk ay süperdim sonra cozuttum meselagüzel bir başlangıç yapmışsın. Ben de evdeyim, ortalığı topladım falan. Halen iş arıyorum ama aslında pek de aramıyorum, geçen hafta şu Purdeysi, robinsonsu falan üreten firmadan red yedim. Hem de alacak gibi yapıp almadılar ondan beri Indeed’e uğrayasım yok..yarın misafirim gelecek, ufak tefek ona hazırlık yaparım, mini bir yürüyüşe falan giderim herhalde.
Şu anlık yok sadece buraya yazarak diyet yaptığımda kilo tam verebiliyordum.Normalden farkli bisi varmi dikkatini ceken peki
d vitamini eksikliği var canım damla kullanıyorum zatengeçmiş olsun canım. bahar yorgunluğu da olabilir. vitamin ve demir eksikliği de... b12 dvit folikasit çinko ve demir baktırabilirsin
Aynen canım annemgildeyim birazdan eve geçip mutfağa aticam kendimi yüksek ses müzik yemek yapıcam insAllah biraz da dans ederiz kızımlaNormalden farkli bisi varmi dikkatini ceken peki
Sorma yaaa dişli olursun dedim ama i ihh
Kase elindemi patladi yani bahar tam anlamadim ama agir bisi varmi
Kız o zaman modunu yukseltecek bisiler yap kendi vucudunu bilirsin ne iyi gelecek
Sagol kuzum ins
Afiyet olsun canım güzel olmuşMenü
Sabah(9:30)
2 yumurta
1/2 dilim kaşar
Domates salatalık
Akşam(16:00)
1/2 karnıyarık
1 kepçe tavuk çorbası
Su: 1 lt içerim daha
Afiyet olsun canım güzel olmuşMenü
2 yumurta
1/2 dilim kaşar
Domates salatalık
1/2 karnıyarık
1 kepçe tavuk çorbası
aslında özellikle biz kadınların belirli aralıklarla değerlerimize baktırmamız gerek fakat bende dahil çoğumuz ihmal ediyoruz maalesefgeçmiş olsun canım. bahar yorgunluğu da olabilir. vitamin ve demir eksikliği de... b12 dvit folikasit çinko ve demir baktırabilirsin
hareket mi istiyor acaba vücudun. ya bende aylarca 78 in altına düşmemiştim. ne zamanki yemek saatimi erkene çekip spora başladım kilo vermeye de başladım. bazen vücudu şaşırtmak gerekiyor sanırım.Valla menülerim çok klasik. Sabahları yumurta peynir zeytin klasik, Öğlen tavuk şiş bazen çorba gibi, akşam da salata gibilerinden geçiştiriyorum. Bazen bitter yiyorum canım tatlı isterse, 1 dilim pasta yemişliğin var mı dersen ancak geçen günü örnek verebilirim. Misafirlerim geldiğinde. Hepsi o. Bu şekilde geçiriyorum günlerimi.
Baya hareket ediyorum belki ödemdir, belki susuzlukhareket mi istiyor acaba vücudun. ya bende aylarca 78 in altına düşmemiştim. ne zamanki yemek saatimi erkene çekip spora başladım kilo vermeye de başladım. bazen vücudu şaşırtmak gerekiyor sanırım.
Valla gazmi dersin baska biseymi bilmem bu haftada gecemezsen dilime duseceksin soyleyimBi gaz kokusu alıyorum ama
O zaman günlük menu yaz kuzum yoksa yaziyodunda benmi hatirlamiyorum :/Şu anlık yok sadece buraya yazarak diyet yaptığımda kilo tam verebiliyordum.
Vücudun yorgun düşmüştür kuzum olabilirDünün yorgunluğunu hala atamadım 2 saat uyudum resmen gün içinde hiç tarzım değil normalde oğlum uyuyunca bende uyumuş kalmışım
Heh iste bunlarla gel kuzum yaaad vitamini eksikliği var canım damla kullanıyorum zaten
Aynen canım annemgildeyim birazdan eve geçip mutfağa aticam kendimi yüksek ses müzik yemek yapıcam insAllah biraz da dans ederiz kızımla
Günler baya uzamış ha ilk oruç tuttuğum zamanlar 19 da falan okunuyordu ezan şimdi taa 19:48lerde
Afiyet olsun beybiiiiMenü
2 yumurta
1/2 dilim kaşar
Domates salatalık
1/2 karnıyarık
1 kepçe tavuk çorbası
Kiz kuruyemis günü olmus afiyet olsunGünümü kapattım
07.00 2 kuru kayısı 1 incir 1 ceviz
10.00 2 zeytinyağlı yumurta
1 fincan kuruyemiş
13.00 1 kase mercimek çorbası
Dereotu maydonoz havuç (dereotum sana gelsin ablammmMefkurem )
1 yk kadar et sote kalmıştı ondan da yedim
1 avuç dut kurusu
16.15 bir kase yoğurt
2 dilim ananas
Su: 3 lt
Spor henüz yapmadım süslendim püslendim misafir bekliyorum terlememek için misafirlerden sonra yapacağım sporu
Burdayim tatlimben geldim canımmm burda mısın???CurukElma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?