Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

yarın kutlasanız olmaz mı . ben öyle yapmıştım .perşembeye geliyordu cuma akşam kutlayalım daha iyi olur fln demiştim öyle yaptık. pastadan yedim . sonrada 1,5 saat tempolu yürüdüydüm
Kuzum güya sürpriz hazırlıyorlar benim haberim yok ki plandan
Değiştiremem o yüzden

geçmiş olsun canım. bahar yorgunluğu da olabilir. vitamin ve demir eksikliği de... b12 dvit folikasit çinko ve demir baktırabilirsin

Valla menülerim çok klasik. Sabahları yumurta peynir zeytin klasik, Öğlen tavuk şiş bazen çorba gibi, akşam da salata gibilerinden geçiştiriyorum. Değişiyor açıkçası bu şekilde ama genelde.
Normalden farkli bisi varmi dikkatini ceken peki
Geçemezsem çıkar valla
Böyle tatsız oluyor rekabet
Sorma yaaa dişli olursun dedim ama i ihh
Kase elindemi patladi yani bahar tam anlamadim ama agir bisi varmi
Kız o zaman modunu yukseltecek bisiler yap kendi vucudunu bilirsin ne iyi gelecek
Sagol kuzum ins

Evet ya ne güzel bahar geldi diyordum yine hava kapadı

ohooo burada bir dolu yağdı kiii çocuk okulda ben işte mahsur kaldık. yerlerde dolu tepecikleri oluştu. peşine bir yağmur arabanın silecekleri zor yetişti.
gittim kızımı almaya bir ıslanmış ki sırılsıklam. Allah 'tan ev yakın da gidip hızlıca üzerini değiştirdik.

Ezberbozan çılgın bir spor olmuş beybim afiyet olsun, güzel:)
Ya birde çok sevinçliyim. Nedenini Cuma tartıda söylerim inşallah
Ahaaa gümbür gümbür bir eksi geliyor
Canım zaten her denememizde başarıya kavuşabilsek, hemen pozitif aksiyon alıp sürdürebilsek hiç birimizin 10-20-30 kg fazlası olmaz ki, şimdiye kadar vermiş olurduk. Olmadıkça tekrar inat etmek zorundayız, bu inat verdirecek
Yaaaa iyi ki doğmuşsuuuun! Nice güzel senelere sağlıklı sıhhatli, eşli dostlu, çoluklu çocuklu, paralı pullu inşaallah
Teşekkür ederim balımm
Yok ya o kadar bile yemem de eşim bi taneden bişe olmaz Dİye tutturmaz umarım o zaman bi inatlaşıyoruz gibi oluyor hoş olmuyor
Canım hiç ben diyetteyim yememeliyim falan demeden tabağını al. Sohbet arasında çatalla minik minik parçala, oyna yani bu tavsiyem sebebiyle pastacıktan özür diliyorum
Canım burda aktif oldukça insanın kendine inancı artıyor, diyeti daha da gündemine alıyorsun. Kendi kilo performansımda çok görüyorum bunu, ilk ay süperdim sonra cozuttum mesela güzel bir başlangıç yapmışsın. Ben de evdeyim, ortalığı topladım falan. Halen iş arıyorum ama aslında pek de aramıyorum, geçen hafta şu Purdeysi, robinsonsu falan üreten firmadan red yedim. Hem de alacak gibi yapıp almadılar ondan beri Indeed’e uğrayasım yok..yarın misafirim gelecek, ufak tefek ona hazırlık yaparım, mini bir yürüyüşe falan giderim herhalde.

Bi gaz kokusu alıyorum ama

Amin balııımmmm çok teşekkür ederim
Evet en mantıklısı böylesi tabak önümde olunca kimse bişe diyemez zaten ufaklıkla ilgilenme bahanesiyle de kalkıp dururum

geçmiş olsun canım. bahar yorgunluğu da olabilir. vitamin ve demir eksikliği de... b12 dvit folikasit çinko ve demir baktırabilirsin
d vitamini eksikliği var canım damla kullanıyorum zaten
Aynen canım annemgildeyim birazdan eve geçip mutfağa aticam kendimi yüksek ses müzik yemek yapıcam insAllah biraz da dans ederiz kızımla
Günler baya uzamış ha ilk oruç tuttuğum zamanlar 19 da falan okunuyordu ezan şimdi taa 19:48lerde

Günümü kapattım
07.00 2 kuru kayısı 1 incir 1 ceviz

10.00 2 zeytinyağlı yumurta
1 fincan kuruyemiş

13.00 1 kase mercimek çorbası
Dereotu maydonoz havuç (dereotum sana gelsin ablammm Mefkurem )
1 yk kadar et sote kalmıştı ondan da yedim
1 avuç dut kurusu

16.15 bir kase yoğurt
2 dilim ananas

Su: 3 lt
Spor henüz yapmadım süslendim püslendim misafir bekliyorum terlememek için misafirlerden sonra yapacağım sporu

aslında özellikle biz kadınların belirli aralıklarla değerlerimize baktırmamız gerek fakat bende dahil çoğumuz ihmal ediyoruz maalesef

hareket mi istiyor acaba vücudun. ya bende aylarca 78 in altına düşmemiştim. ne zamanki yemek saatimi erkene çekip spora başladım kilo vermeye de başladım. bazen vücudu şaşırtmak gerekiyor sanırım.

Bi gaz kokusu alıyorum ama
Valla gazmi dersin baska biseymi bilmem bu haftada gecemezsen dilime duseceksin soyleyim
Şu anlık yok sadece buraya yazarak diyet yaptığımda kilo tam verebiliyordum.
O zaman günlük menu yaz kuzum yoksa yaziyodunda benmi hatirlamiyorum :/
Dünün yorgunluğunu hala atamadım 2 saat uyudum resmen gün içinde hiç tarzım değil normalde oğlum uyuyunca bende uyumuş kalmışım
Vücudun yorgun düşmüştür kuzum olabilir
Heh iste bunlarla gel kuzum yaaa
Menü
Sabah(9:30)
2 yumurta
1/2 dilim kaşar
Domates salatalık

Akşam(16:00)
1/2 karnıyarık
1 kepçe tavuk çorbası

Su: 1 lt içerim daha
Afiyet olsun beybiiii
Kiz kuruyemis günü olmus afiyet olsun
ben geldim canımmm burda mısın??? CurukElma
Burdayim tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…