Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

evet kendini iyi sağlıklı güçlü ve güzel etme zamanıııııııııııı

bu gün oğlanın okulundan aradılar gelebiliyorsanız bu gün gelin dediler öğlen eşim de tamam bırakırım dedi okula gittim geldim tontişim geldi çay kahve içtik , iyi ki yemeği sabahtan pişirmişim , iş yapmasam da yemek hazır diye içim rahattı :)
benimkiler hala gelmediler gelseler hava bir kapatıyor bir açıyor eşimle yürüyüşe gidip gitmeyeceğimiz belli olurdu yaavf
kızlarr benim tam haziran 15 ine kadar vaktim var aldığım tüm kiloları verip en azından 79 u görmem lazım çünkü öğlen eşim dedi ki üniversite sınavı sonrası yıllık iznini kullanıp memlekete gidecekmişiz ben kurban bayramına kadar gitmeyiz sanıyordum geçen seneki kilomla neredeyse aynıyım bir de hava atmıştım herkese bir daha geldiğim de daha zayıflamış olucam diyee işin sonun da rezil olmak var kimse beni tutmasııınnnnnnn zayıflıyorummmm

Sağol canım

Planlara baaak hahhaha kiz alemsin

Oo abla hadi bakalim bu hirsla azimle verirsinn zaten 84dun dimi yani 5 kilo ve 1bucuk ay var bu iş olur

Hahahaha çok iyiymiş

O zaman artik free takilanlardan olmuyorsun ablaaaa siki yonetim geldi
Afiyet olsun kuzum hayirdir noldu

Enerjinin enerji patlaması

Afiyet olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…