- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #289.721
evet kendini iyi sağlıklı güçlü ve güzel etme zamanııııııııııııTeşekkür ederim Ekim, kesinlikle birşeyler yapmalıyım çünkü bu kilolarla çok mutsuzum ve hayatımı istediğim gibi yaşayamıyorum. Artık kendimi iyi etme zamanı.
Menü yazmadan başaramadım zaten, bugün başlıyorum menü yazmaya.
İngiltere'de yaşıyorum. Detoks iyiymiş, bol eksi getirsin inşallah.
Aslında aklımdan geçti öyle yapmak. Hemen kahvaltımı yazayım, klasik kahvaltı ama olsun benim için başarı
2 dilim tam buğday ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
domates-salatalık
2 kaşık yoğurt
Sağol canımValla gazmi dersin baska biseymi bilmem bu haftada gecemezsen dilime duseceksin soyleyim
O zaman günlük menu yaz kuzum yoksa yaziyodunda benmi hatirlamiyorum :/
Vücudun yorgun düşmüştür kuzum olabilir
Heh iste bunlarla gel kuzum yaaa
Afiyet olsun beybiiii
Kiz kuruyemis günü olmus afiyet olsun
Burdayim tatlim
Ahhhh canım yaaa çok geçmiş olsun06:30=== 1 haşlama yumurta
1 kase domates çorbası
12:30=== 1 çay bardağı ceviz
2 adet yeşil elma
2 lt su
Hâlâ başım ağrıyor ve midem bulanıyor, menüm az gibi ama bunları da zorla yedim.
Afiyet olsun canımMenüm gelsin kızlar
13.00 1 tbeden yumurtalı ekmek yaptım fırında
1kk peynir
6 zeytin
18.30 1 yumurtayla menemen
1 tbe
1 elma
Su 2.5l daha artar spor 50 dk yuruyus+30 dk gym 240 puanFit mutlu anne
Kız gece aldm duş orucluyken duş almayi da pek sevmiyorum
Kk’ya ölümüne karşı bi eşim olduğu için illa Cuma mı tartılman gerekiyor sorusuna cevap veremem ama şimdi sürpriz hazırlıyorlar ya diyeceğim ki eeee ben yedim çoktan yemeğimi aksi gibi çok da acıkmıştım çok yedim bişe yemeye yerim yok
Pasta için ısrar ederlerse de tabağıma alıp didikleyeceğim yiyormuş gibi onlar sigaraya balkona çıktıkları anda da hooopppp tabaktan boşaltacağım
bu gün oğlanın okulundan aradılar gelebiliyorsanız bu gün gelin dediler öğlen eşim de tamam bırakırım dedi okula gittim geldim tontişim geldi çay kahve içtik , iyi ki yemeği sabahtan pişirmişim , iş yapmasam da yemek hazır diye içim rahattı :)
benimkiler hala gelmediler gelseler hava bir kapatıyor bir açıyor eşimle yürüyüşe gidip gitmeyeceğimiz belli olurdu yaavf
kızlarr benim tam haziran 15 ine kadar vaktim var aldığım tüm kiloları verip en azından 79 u görmem lazım çünkü öğlen eşim dedi ki üniversite sınavı sonrası yıllık iznini kullanıp memlekete gidecekmişiz ben kurban bayramına kadar gitmeyiz sanıyordumgeçen seneki kilomla neredeyse aynıyım bir de hava atmıştım herkese bir daha geldiğim de daha zayıflamış olucam diyee işin sonun da rezil olmak var kimse beni tutmasııınnnnnnn zayıflıyorummmm
Yürüyüşten sonra duş eksi mi getiriyorBurası cehennem.
Ama yürüyüşten sonra duş almazsan rahatlayamazsin....
Hemde yürüyüş sonrası duş daha güzel eksi getirir.
Hahahaha çok iyiymişKk’ya ölümüne karşı bi eşim olduğu için illa Cuma mı tartılman gerekiyor sorusuna cevap veremem ama şimdi sürpriz hazırlıyorlar ya diyeceğim ki eeee ben yedim çoktan yemeğimi aksi gibi çok da acıkmıştım çok yedim bişe yemeye yerim yok
Pasta için ısrar ederlerse de tabağıma alıp didikleyeceğim yiyormuş gibi onlar sigaraya balkona çıktıkları anda da hooopppp tabaktan boşaltacağım
Ne güzel dinlenmek iyidirDünün yorgunluğunu hala atamadım 2 saat uyudum resmen gün içinde hiç tarzım değil normalde oğlum uyuyunca bende uyumuş kalmışım
O zaman artik free takilanlardan olmuyorsun ablaaaa siki yonetim geldibu gün oğlanın okulundan aradılar gelebiliyorsanız bu gün gelin dediler öğlen eşim de tamam bırakırım dedi okula gittim geldim tontişim geldi çay kahve içtik , iyi ki yemeği sabahtan pişirmişim , iş yapmasam da yemek hazır diye içim rahattı :)
benimkiler hala gelmediler gelseler hava bir kapatıyor bir açıyor eşimle yürüyüşe gidip gitmeyeceğimiz belli olurdu yaavf
kızlarr benim tam haziran 15 ine kadar vaktim var aldığım tüm kiloları verip en azından 79 u görmem lazım çünkü öğlen eşim dedi ki üniversite sınavı sonrası yıllık iznini kullanıp memlekete gidecekmişiz ben kurban bayramına kadar gitmeyiz sanıyordumgeçen seneki kilomla neredeyse aynıyım bir de hava atmıştım herkese bir daha geldiğim de daha zayıflamış olucam diyee işin sonun da rezil olmak var kimse beni tutmasııınnnnnnn zayıflıyorummmm
Afiyet olsun kuzum hayirdir noldu06:30=== 1 haşlama yumurta
1 kase domates çorbası
12:30=== 1 çay bardağı ceviz
2 adet yeşil elma
2 lt su
Hâlâ başım ağrıyor ve midem bulanıyor, menüm az gibi ama bunları da zorla yedim.
Afiyet olsun canimMenüm gelsin kızlar
13.00 1 tbeden yumurtalı ekmek yaptım fırında
1kk peynir
6 zeytin
18.30 1 yumurtayla menemen
1 tbe
1 elma
Su 2.5l daha artar spor 50 dk yuruyus+30 dk gym 240 puanFit mutlu anne
Enerjinin enerji patlamasıbu gün oğlanın okulundan aradılar gelebiliyorsanız bu gün gelin dediler öğlen eşim de tamam bırakırım dedi okula gittim geldim tontişim geldi çay kahve içtik , iyi ki yemeği sabahtan pişirmişim , iş yapmasam da yemek hazır diye içim rahattı :)
Çok teşekkür ederim canım
Afiyet olsun canimİyi akşamlar kızlar
Menüm
Sabah 8.00
1 haslanmış yumurta peynir zeytin
Domates salatalık maydanoz
Öğle 13.30
4 adet fırın köfte
15.00 2 adet kuru kayısı
Akşam 19.00
4 yk fırın hindi + yoğurt
Su 2lt
Spor. Yürüyüş 20 dk *2= 40 puan @bi prenses annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?