Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

aykızlar star tv frekansı değiştiya
onun ayarları yapıyım derken bütün kanallar sinyal yok diyo sinir oldum kafayı taktım yapacam diyee ayyy sinir oldumn

Ayyyy bnmde başıma geldi bayramda annemler 2günlüğüne gitti köye amcakızımla onlarda kaldım onunda yoktu ailesi evden dışarı çıkmadığım halde param gitti 100 tl bide düşmüştür diye kalkıp aramadı düşmesi için evden çantamla çıkmam lazım hiç biyere gitmedim ki :44: Bide karşıma geçmiş yemeyenin malını yerler demezmi o daha bi koydu annemi aradım direk kimin aldığını anlamış... Tabi bu tarz şeyler söylenmiyor amca çocuğu nede olsa

Selam kizlar,
Yine ofiste soguk ve ic karartici bir gun regl olamiyorum artik umidi kestim agri vardi o da gecti, bu ay olmicam galiba. Ilk kez basima geliyor..
Menumu yazayim:
SABAH: 1 kucuk kase tam tahilli gevrek, light soya sutu, 1 kasik toz protein
ARA: 1 bitki cayi, 1 kucuk cikolata
OGLE: 1 porsiyon zeytinyagli ispanak, 150 gr yagsiz yogurt, yagsiz tuzsuz salata

bugun hic calisasim yok ayaklarim resmen geri geri gitti sabah. bir an once saat 5 bucuk olsun

MURSH, gecmis olsun canim ya neyse sadakan olsun yapacak birsey yok olan olmus...

Buna resmen sesli guldum Ben de bu aksam esime cektirip sana yollarim canim, en gec yarin aksam
e ben aylardır mudavimim zaten acaba bi gün zayıflıcammı
tabi canim yaza mezun edicez seni sen aslinda yavas yavas versen 3 ayda fistik gibi olursun da iste kacamaklari birakman lazim tamamen bide spora falan yazil bence hazir evdesin zaman bol

şimdi geldik kar topu oynadık parkta :))) yüzündeki gülümseme mutluluk herşeye değer ne zamandır bunu bekliyordu
küçük cadım evde tuvalet kağıtlarını buruşturup hayali kar topu oynuyorduk okadar özlemi vardı üşüdük ama deydi
şuan itibariyle akşama bişey yemeyi düşünmüyorum eğer çok acıkırsam belki çorba yada meyve
sakın çikolata yedim diye akşama bişey yememezlik yapma bende aynı hataya çok düştüm ama kan şekeri iyice düşünce gece yarısı saldırdım yemeye oyüzden çorba yada salatayla geçiştir canın çok çikolata istersede bitter ye en azından normal çikolata gibi kalorili değil
benim foto koyma işi epey uzayacak evdeki pc tamira gitti harddiski değişecekmiş

benimde foto mainası arızalı eşim telefonuda güzel çekiyor olmazsa ona çektiricem

aykızlar star tv frekansı değiştiya
onun ayarları yapıyım derken bütün kanallar sinyal yok diyo sinir oldum kafayı taktım yapacam diyee ayyy sinir oldumn

Gecmıs olsun cnm benım :) Bı uyducu cagır esın gelmeden ıstersen

Waaay yanlız deılım yanı ... Eeee ıste yakın akraba olunca bısey denmıyor gercı benım arkadasımda yapsa samımı olmadıgım bırıde yapsa yuzune vuramam ben utanırım ne komık demı onun utanması gerekırken...

benim foto koyma işi epey uzayacak evdeki pc tamira gitti harddiski değişecekmiş

Cnmm sımdı cekıl bıyerlerde sakla pc olunca gonderırsın....

Saol cnm olan oldu artık dedıgın gıbı sadakam olsun ....Gulersın tabı koca popomu bacaklarımı gorunce halıne sukredeceksınnn

welede bak sen nelerde bılırmıss :) Zaten bı cocugun mutlu oldugundakı yuz ıfadesı hıc bıseye degısılmez...Cnmm sende cekıl sımdıkı halın olsun yanı :

ben de dun cok kacamak yaptim ama bugun yine kucuk bi cikolatayi luplettim, neyse bu seferki baya kucuktu bugun dengelemeye calisiyorum ben de..

ay bu çikolatalarla başımız dertte kızımla dışarı çıkınca babam dükkanınada uğradık kızıma goflet almış banada almış kıyamam hala çocuğum onun gözünde bende yememek için gözümün görmeyeceği bir yere soktum akşama eşime yediricem

evde bi üşengeçlik var üstümde anlatamam :)))
canım evde değişiklik yapmak istiyo sürekli bu ara ona taktım can sıkıntısı işte
azar azar kilo versemde versem onu bile veremiyom (

:)) çok sevindim bebişinin adına =)
işe giderken kar yagsın hiç istemezdim çünkü karda hiç yürüyemem düşecem sanıyom her an
şimdi evdeyimya yagabilir hazır evde camdan güzel güzel izlerimm

akşam eşime çektiricem canım

camdan izlemesi süper evet elinede sıcacık çayını yada ıhlamurunu alıcaksın ohh
bende kokrtum valla bir yandan kızımı tutuyorum öbür elimdede market poşeti korka korka geldik kaldırımla daha beter kayıyor

kızlar arkadaşım aradı geliyomuş kahveye bana
kahvenin yanına bu saatte birşeylermi hazırlasam yemekmi hazırlasam ne dersinizz
kahvenin yanına ne yapılırkiii şimdi

ben de dun cok kacamak yaptim ama bugun yine kucuk bi cikolatayi luplettim, neyse bu seferki baya kucuktu bugun dengelemeye calisiyorum ben de..

ya benim arada denge menge sapıtıyo dün saçıma bakım yaptım streçfilme sardım üstüne havlu babamız bir yandan eymen bir yandan eşim diyo benim hanım 30 yaş bunalımına girdi eymen anne mu ne ne var orda vs vs

hiyyyy yandı eşin benim eşimde diyo kendin yemiyosun bana yediriyosun yemekler kalmasın diye diyo
ohh ana kız kartopunuda oynadınız ayy anne olmak böyle işte onlarla sevinip onlarla hasta oluyoruzhatta çocuklar hasta olunca biz otomatikman yaşlanıyoruz

gelin gelin çilekli soda ısmarlayayım

Sabah : 2 dilim kepek ekmek
1 çaykaşığı çikolata
1 bardak şekersiz süt

Ara : 1 mandalina

Öğle yok

Ara : 1 kase yoğurt

Akşam: Daha bilmiyorum :44: Sebzde olcak galiba:44:

kızlar arkadaşım aradı geliyomuş kahveye bana
kahvenin yanına bu saatte birşeylermi hazırlasam yemekmi hazırlasam ne dersinizz
kahvenin yanına ne yapılırkiii şimdi

bu saatte ne yemeği cnm akşam kahvesine geliyodur yanında hoş sohbetle güzel oluyo
çık marketten hazır kek al çikolatalı bir iki dilim ikram et maksat muhabbet değil mi zaten

Millet çikolatanın zararlarını anlatıyor ben çikolata yemişim neyse uzun zamandan sonra 1 çaykaşığı dokunmaz sütte içtim napıyım (züğürt tesellisi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…