- Konu Sahibi Handandandan
-
- #29.001
Sabah : 2 dilim kepek ekmek
1 çaykaşığı çikolata
1 bardak şekersiz süt
Ara : 1 mandalina
Öğle yok
Ara : 1 kase yoğurt
Akşam: Daha bilmiyorum :44: Sebzde olcak galiba:44:
ya benim arada denge menge sapıtıyodün saçıma bakım yaptım streçfilme sardım üstüne havlu babamız bir yandan eymen bir yandan eşim diyo benim hanım 30 yaş bunalımına girdi eymen anne mu ne ne var orda vs vs
hiyyyy yandı eşin benim eşimde diyo kendin yemiyosun bana yediriyosun yemekler kalmasın diye diyo
ohh ana kız kartopunuda oynadınız ayy anne olmak böyle işte onlarla sevinip onlarla hasta oluyoruzhatta çocuklar hasta olunca biz otomatikman yaşlanıyoruz
gelin gelin çilekli soda ısmarlayayım
yemek yemez benim eşim evde az yapıyorum oyüzden işyerinde geç yiyor tok geliyor
nadir sevdiği bişey olursa tok olsada yer tatlıya hayır demez işi çok haraketli kilosuda normal oyüzden şikayeti yok :)))
dün kızıma kurabiye yaptım fazla oldu sadece kızım 10 yese bitiremez zaten 2 tane anca yiyor bende diyetteyim akşam geldi güzel olmuş güzel kalmaz merak etme diye diye yedi :)))))))))))))))))
evet gerçekten anne olmak dediğin gibi o mutluysa bende mutluyum ama birde şu var annenin pskolojiside çok önemli benim sinirli stresli olduğum zamanlarda kızımda huysuz oluyor okadar çok yansıyorki ben mutlu huzurlu olduğum zaman hem ona daha verimli oluorum hemde oda mutlu oluyor
ay bu çikolatalarla başımız dertte kızımla dışarı çıkınca babam dükkanınada uğradık kızıma goflet almış banada almış kıyamam hala çocuğum onun gözünde bende yememek için gözümün görmeyeceği bir yere soktum akşama eşime yediricem
ya benim arada denge menge sapıtıyodün saçıma bakım yaptım streçfilme sardım üstüne havlu babamız bir yandan eymen bir yandan eşim diyo benim hanım 30 yaş bunalımına girdi eymen anne mu ne ne var orda vs vs
hiyyyy yandı eşin benim eşimde diyo kendin yemiyosun bana yediriyosun yemekler kalmasın diye diyo
ohh ana kız kartopunuda oynadınız ayy anne olmak böyle işte onlarla sevinip onlarla hasta oluyoruzhatta çocuklar hasta olunca biz otomatikman yaşlanıyoruz
gelin gelin çilekli soda ısmarlayayım
kızımmmmm çok az yemek yiyosun temel gıdaları almıyosun bak hasta olursun canımcım resmen aç geziyosun yawww(kıskanıyorum bu arada ben bu kadar yesem açlıktan ölürüm be )
bencede yemek için erken kahve dediğin türk kahvesiyse hiçbişey yapma sonuçta kahveye geliyorum demişkızlar arkadaşım aradı geliyomuş kahveye bana
kahvenin yanına bu saatte birşeylermi hazırlasam yemekmi hazırlasam ne dersinizz
kahvenin yanına ne yapılırkiii şimdi
Sabah : 2 dilim kepek ekmek
1 çaykaşığı çikolata
1 bardak şekersiz süt
Ara : 1 mandalina
Öğle yok
Ara : 1 kase yoğurt
Akşam: Daha bilmiyorum :44: Sebzde olcak galiba:44:
bende oğluma yapıyorum kurabiye vs ara öğünde atıştırıyo bir bardak süt yada meyve suyu ile ama ben yemeyince bitmiyoçocuk olunca yemek,çorba vs eksik olmuyo evde eymen olmasa akşamları hiç yemek yapmam sanırım
kesinlikle haklısın annenin psikolojisi çok önemli mutlu huzurluysan çocuklada güzel vakit geçiriyosun sağlıklı oluyo
bencede çok az yiyorsun sabah kahvaltısı önemli güzel yaparsan gün içinde acıkmazsın acıkmıyormusun peki :26:
birde öğle neden yok :26:
Geç kalkıyorum öğleye kadar acıkmıyorum aralara bişey koyunca tamamen tok oluyorum normal menülerim böyle değil bu telafi günüm haftasonu için...
bencede yemek için erken kahve dediğin türk kahvesiyse hiçbişey yapma sonuçta kahveye geliyorum demiş
gerçi nescafe nin yanınada ne yapılırki çok yakın arkadaşsa bence önemli değil benimde arada arkadaşlarım hatta kahvelerinide alıp gelirler kahve yap içelim diye :))))))))))))) ama ben artık 3bir arada içmiyorum türk kahvesine öyle alıştımki nescafe zevk vermiyor anca sade olucak
bencede çok az yiyorsun sabah kahvaltısı önemli güzel yaparsan gün içinde acıkmazsın acıkmıyormusun peki :26:
birde öğle neden yok :26:
türk kahvesine geliyor zaten canım
kahve yaparım sonra yemek yeriz diye düşündüm dün akşam yemek yaptıştım bugün için pirinç pilavı ve fırında kekikli et
şimdi bi domates çorbası yaptım
samimi arkadaşımöyle tek kahve ile rahat edemem ben yemek yeriz akşam oldu nasılsa sonrada kahve yaparım
aslında kek iyi fikirrdi ama yumurtam bitti sabah son yumurtayı kendime yaptım(
bu arada bugünkü menüm
sabah kahvaltıda
1 haşlanmış yumurta
beyaz peynir
tulum peyniri
biraz çilek reçeli
3 çubuk sosis
2 dilimekmek
ara yok
öğle yok
ara 1 avuç kavrulmuş fındık (2 dk önce yedim)
akşamda yemek yiycem işte :))
ama işte bu menü ile zayıflayamıyorum ben öğleye bişe yemiyorum akşam yiyorum yada öğlede yersem akşam yemiyorum
ama yinede kilo değişmiyo sanırım bu menüde bi değişiklik lazım bana
bence öğün atladığın için kilo veremiyorsun öğlen azda olsa ye bence acıkmıyorsanda araları kaldır sadecetürk kahvesine geliyor zaten canım
kahve yaparım sonra yemek yeriz diye düşündüm dün akşam yemek yaptıştım bugün için pirinç pilavı ve fırında kekikli et
şimdi bi domates çorbası yaptım
samimi arkadaşımöyle tek kahve ile rahat edemem ben yemek yeriz akşam oldu nasılsa sonrada kahve yaparım
aslında kek iyi fikirrdi ama yumurtam bitti sabah son yumurtayı kendime yaptım(
bu arada bugünkü menüm
sabah kahvaltıda
1 haşlanmış yumurta
beyaz peynir
tulum peyniri
biraz çilek reçeli
3 çubuk sosis
2 dilimekmek
ara yok
öğle yok
ara 1 avuç kavrulmuş fındık (2 dk önce yedim)
akşamda yemek yiycem işte :))
ama işte bu menü ile zayıflayamıyorum ben öğleye bişe yemiyorum akşam yiyorum yada öğlede yersem akşam yemiyorum
ama yinede kilo değişmiyo sanırım bu menüde bi değişiklik lazım bana
ben kaçar kızlar pazara uğrayacağım malum sebzesiz olmaz sonracıma yemek yapıcam off işim çok ya benim mesai şimdi başlıyo yarın grşürüz
slm kızlar çok kötü grip olmuşum 3 gündür hafifti şimdi daha çok agırlaştı .bide diyet yapınca zor iyleşirimdukan diyetinde meyve yiyemiyorum çok büyük eksiklik hisediyorum .
hoşgeldin aramıza dileklerin için çok sagol içmedigim ıhlamur bişe kalmadı geçmiyor inatçı çıktı bu gripgeçmiş olsun işin zor gribin ilacı c vitamini limon iç mesela çok iyti geliyor ıhlamur nane limon yoksa süründürüyor :2::2:bende yeni atlattım
Sosis ve peynir çeşitlerini azalt birazcık cnm salatalık domateste doyurucu azda spor bak nasıl düşüyor kilocuklar
bence öğün atladığın için kilo veremiyorsun öğlen azda olsa ye bence acıkmıyorsanda araları kaldır sadece
öğün atladığın zaman metobolizma yavaş çalışır sonraki öğünde yağ olarak sana kalır dengeli beslenmek şart ve tabi haraket
kolay gele çalışan anne olmak zor bilirim evde çocuk koca ev işi bitmez
bende ilk menümü sunuyorum hanımlar
sabah kalkınca 2 kuru kayısı bir bardak su
kahvaltı 2 dilim tam buğday ekmeği, beyaz peynir, 1 haşlanmış yumurta , şekersiz çay ,yarım portakal ,1 çay kaşığı bal
ara şekersiz sütlü türk kahvesi
öğle annemin ağzıma tıktığı çok az lahmacun,eve gelincede kabak yemeği ,yoğurt ,bir mandalina yedim
ara yok öğleni geç yedim
akşam yarım tabaktan az bezelye yemeği,yoğurt,2dilim çavdar ekmeği,salata
su 1.5 litre oldu yatana kadar bir litre daha içerim
bir bardak yeşil çay içtim
spor sabah 5mil leslienin 2milini yaptım
kızım uyuduktan sonrada stepperde adımlamayı düşünüyorum
slm kızlar çok kötü grip olmuşum 3 gündür hafifti şimdi daha çok agırlaştı .bide diyet yapınca zor iyleşirimdukan diyetinde meyve yiyemiyorum çok büyük eksiklik hisediyorum .
şimdilik görüşürüz hanımlar eşim gelir birazdan ben çayı demliyim sıcak sıcak içiyim şekersiz :)))))))))
alıştım artık gerçi şekersiz çaya kahveye
g
büşra kuzum akşam turp kürünü yaptım hiçç tavsiye etmem saçlarımı keçe gibi yaptı kremledimde kendine geldi belki içine bakım yağları katınca yumuşatır bilemem ama ben sinamekiyi denicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?