Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sabah : 2 dilim kepek ekmek
1 çaykaşığı çikolata
1 bardak şekersiz süt

Ara : 1 mandalina

Öğle yok

Ara : 1 kase yoğurt

Akşam: Daha bilmiyorum :44: Sebzde olcak galiba:44:

kızımmmmm çok az yemek yiyosun temel gıdaları almıyosun bak hasta olursun canımcım resmen aç geziyosun yawww (kıskanıyorum bu arada ben bu kadar yesem açlıktan ölürüm be )

yemek yemez benim eşim evde az yapıyorum oyüzden işyerinde geç yiyor tok geliyor
nadir sevdiği bişey olursa tok olsada yer tatlıya hayır demez işi çok haraketli kilosuda normal oyüzden şikayeti yok :)))
dün kızıma kurabiye yaptım fazla oldu sadece kızım 10 yese bitiremez zaten 2 tane anca yiyor bende diyetteyim akşam geldi güzel olmuş güzel kalmaz merak etme diye diye yedi :)))))))))))))))))

evet gerçekten anne olmak dediğin gibi o mutluysa bende mutluyum ama birde şu var annenin pskolojiside çok önemli benim sinirli stresli olduğum zamanlarda kızımda huysuz oluyor okadar çok yansıyorki ben mutlu huzurlu olduğum zaman hem ona daha verimli oluorum hemde oda mutlu oluyor

bende oğluma yapıyorum kurabiye vs ara öğünde atıştırıyo bir bardak süt yada meyve suyu ile ama ben yemeyince bitmiyo çocuk olunca yemek,çorba vs eksik olmuyo evde eymen olmasa akşamları hiç yemek yapmam sanırım
kesinlikle haklısın annenin psikolojisi çok önemli mutlu huzurluysan çocuklada güzel vakit geçiriyosun sağlıklı oluyo

öyle tabi babalarımızın gözğnde hala çocuguz biz
Allah eksikliklerini göstermesin bazen kötü rüyalar görüyorum ertesi gün inanın dünya başıma yıkılmış gibi dolanıyorum

bende kendimle uğraşmayı evde süslenmeyi çok severim :)

benim eşimde şey var çikolata yaş pasta ver ona bi defada bi yaş pastayı yesin :)))
yemek fazla yemez ama yaş pasta , çikolata filan fazla fazla yer ben onun kadar yiyemem
çikolata severimama en fazla 2-3 parça hemen tıkar beni

kızımmmmm çok az yemek yiyosun temel gıdaları almıyosun bak hasta olursun canımcım resmen aç geziyosun yawww (kıskanıyorum bu arada ben bu kadar yesem açlıktan ölürüm be )

Cnm telafi günüm bugünde 2 gün telafi yaptım yarın normale döncek normalde çok yiyorum miktarını ayarlayıp aaaa Kıskanma yavrum azalt miktarı kimse yemeğinin 3te 2 sini yiyor diye açlıktan ölmez korkma

kızlar arkadaşım aradı geliyomuş kahveye bana
kahvenin yanına bu saatte birşeylermi hazırlasam yemekmi hazırlasam ne dersinizz
kahvenin yanına ne yapılırkiii şimdi
bencede yemek için erken kahve dediğin türk kahvesiyse hiçbişey yapma sonuçta kahveye geliyorum demiş
gerçi nescafe nin yanınada ne yapılırki çok yakın arkadaşsa bence önemli değil benimde arada arkadaşlarım hatta kahvelerinide alıp gelirler kahve yap içelim diye :))))))))))))) ama ben artık 3bir arada içmiyorum türk kahvesine öyle alıştımki nescafe zevk vermiyor anca sade olucak
Sabah : 2 dilim kepek ekmek
1 çaykaşığı çikolata
1 bardak şekersiz süt

Ara : 1 mandalina

Öğle yok

Ara : 1 kase yoğurt

Akşam: Daha bilmiyorum :44: Sebzde olcak galiba:44:

bencede çok az yiyorsun sabah kahvaltısı önemli güzel yaparsan gün içinde acıkmazsın acıkmıyormusun peki :26:
birde öğle neden yok :26:

bizim evden eksik olmuyorki ya kurabiye yada kek baba kız başımın etini yiyorlar işten çıktığımda 62 kiloydum 10 kilo aldım onlar yüzünden

bencede çok az yiyorsun sabah kahvaltısı önemli güzel yaparsan gün içinde acıkmazsın acıkmıyormusun peki :26:
birde öğle neden yok :26:

Geç kalkıyorum öğleye kadar acıkmıyorum aralara bişey koyunca tamamen tok oluyorum normal menülerim böyle değil bu telafi günüm haftasonu için...

türk kahvesine geliyor zaten canım
kahve yaparım sonra yemek yeriz diye düşündüm dün akşam yemek yaptıştım bugün için pirinç pilavı ve fırında kekikli et
şimdi bi domates çorbası yaptım
samimi arkadaşımöyle tek kahve ile rahat edemem ben yemek yeriz akşam oldu nasılsa sonrada kahve yaparım
aslında kek iyi fikirrdi ama yumurtam bitti sabah son yumurtayı kendime yaptım (

bu arada bugünkü menüm

sabah kahvaltıda

1 haşlanmış yumurta
beyaz peynir
tulum peyniri
biraz çilek reçeli
3 çubuk sosis
2 dilimekmek

ara yok

öğle yok

ara 1 avuç kavrulmuş fındık (2 dk önce yedim)

akşamda yemek yiycem işte :))

ama işte bu menü ile zayıflayamıyorum ben öğleye bişe yemiyorum akşam yiyorum yada öğlede yersem akşam yemiyorum
ama yinede kilo değişmiyo sanırım bu menüde bi değişiklik lazım bana

ben kaçar kızlar pazara uğrayacağım malum sebzesiz olmaz sonracıma yemek yapıcam off işim çok ya benim mesai şimdi başlıyo yarın grşürüz

Sosis ve peynir çeşitlerini azalt birazcık cnm salatalık domateste doyurucu azda spor bak nasıl düşüyor kilocuklar

bence öğün atladığın için kilo veremiyorsun öğlen azda olsa ye bence acıkmıyorsanda araları kaldır sadece
öğün atladığın zaman metobolizma yavaş çalışır sonraki öğünde yağ olarak sana kalır dengeli beslenmek şart ve tabi haraket
ben kaçar kızlar pazara uğrayacağım malum sebzesiz olmaz sonracıma yemek yapıcam off işim çok ya benim mesai şimdi başlıyo yarın grşürüz

kolay gele çalışan anne olmak zor bilirim evde çocuk koca ev işi bitmez

bende ilk menümü sunuyorum hanımlar
sabah kalkınca 2 kuru kayısı bir bardak su
kahvaltı 2 dilim tam buğday ekmeği, beyaz peynir, 1 haşlanmış yumurta , şekersiz çay ,yarım portakal ,1 çay kaşığı bal
ara şekersiz sütlü türk kahvesi
öğle annemin ağzıma tıktığı çok az lahmacun ,eve gelincede kabak yemeği ,yoğurt ,bir mandalina yedim
ara yok öğleni geç yedim
akşam yarım tabaktan az bezelye yemeği,yoğurt,2dilim çavdar ekmeği,salata
su 1.5 litre oldu yatana kadar bir litre daha içerim
bir bardak yeşil çay içtim
spor sabah 5mil leslienin 2milini yaptım
kızım uyuduktan sonrada stepperde adımlamayı düşünüyorum

slm kızlar çok kötü grip olmuşum 3 gündür hafifti şimdi daha çok agırlaştı .bide diyet yapınca zor iyleşirimdukan diyetinde meyve yiyemiyorum çok büyük eksiklik hisediyorum .

slm kızlar çok kötü grip olmuşum 3 gündür hafifti şimdi daha çok agırlaştı .bide diyet yapınca zor iyleşirimdukan diyetinde meyve yiyemiyorum çok büyük eksiklik hisediyorum .

geçmiş olsun işin zor gribin ilacı c vitamini limon iç mesela çok iyti geliyor ıhlamur nane limon yoksa süründürüyor :2::2:bende yeni atlattım

şimdilik görüşürüz hanımlar eşim gelir birazdan ben çayı demliyim sıcak sıcak içiyim şekersiz :)))))))))
alıştım artık gerçi şekersiz çaya kahveye

Sosis ve peynir çeşitlerini azalt birazcık cnm salatalık domateste doyurucu azda spor bak nasıl düşüyor kilocuklar

haklısın ama sabah kahvaltısı benim için çok önemlidir :)
sabah böyle birşeyler yemek istiyorum midem yanında gözümede hitap etmesini seviyorum
evet aslında yagsız şeyler yemeliyimmm haklısın

evet öğün çok atlıyorum
ya öğle yerim akşm yemem yada akşam yerimöğle yemediysem
bunuda düzene sokmalıyım

menün çok güzel
dolu dolu işte ben bu menüye bakınca mesela ben günde bu kadar yemiyorum öüle yemişsin yemek akşamda yemişsin
ama sizinki daha saglıklı
ara öğündw yapmışsın böyle gidersen beni geçersin :)))

geçmiş olsun fadime abla dikkat et kendine bak artık rekabet kızıştı topikte
unutmaa diyeti aklından çıkarma muckk :)

şimdilik görüşürüz hanımlar eşim gelir birazdan ben çayı demliyim sıcak sıcak içiyim şekersiz :)))))))))
alıştım artık gerçi şekersiz çaya kahveye

çayı kahveyi şekersiz istiyorum ama beceremiyorum 1 bardak çaya yarım çay kaşıgı şeker atıyorum
onu atmasam tatsız geliyo
azcıkta dokundurmalıyım kaşıgı şekere

Canım benim babam bi süre aktarlık yaptı. Bu konuda soru sorunca direk şifalı bitkiler kitabını açıp baktı.Turp kürünü söyleyince kızdı Çamterebentinden başka bişey kullanma şampuanına dök dedi. Uzun istyosanda içine azda badem yağı dök biri dökülmeyi engelliyor diğeri uzamayı sağlıyor deneme öyle şeyler dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…