Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kilo almaya başladığımdan beri bir sürü yöntem denedim verebilmek için
az yedim olmadı akşam yemeğini kaldırdım gece yemeye saldırdım olmadı
diğer topikleri okudum diyetisyene giden arkadşlarla konuştum dikkat ettim
kilo verenler hep dengeli beslenenler yani diyet yapınca gitmiyor kilolar şok diyetler filan hikaye tamam kilo veriyorsun ama sonra hoop hespsi geri geliyor amaç sağlıklı beslenmek olmalı bence süreli deil ömür boyu sürmeli
önce beslenmemi değiştirirsem bedenimde de kendiliğinden değişecektir diye söylüyorum hep
bende oturtmaya çalışıyorum henüz benim soruunum duygusal açlık insan tok olduğu halde yemek yermi
aşıcam ama inanıyorum

şeker konusuna gelince aslında vücudumuzun yapay şekere ihtiyacı yokmuş bunu öğrendim
meyvelerden alınan şeker yeterliymiş insan vucudu için 3 beyaz kuralı :))) şeker tuz un
tabi insanız hiçmi tatlı yemeyeceğiz ayda bir ikikere yenen tatlının zararı olucağını sanmıyorum

ne kadar şanslıısın ben aktar olmak isterim şifalı bitkiler doğal ürünler içinde olmak yeni şeyler öğrenmek haz verir bana

öylede meyvenin şekerini sıkıp çaya atamayacagımıza göre =))
ya bu deveyi güdecez yada bu deve bizi güdecek =)))))

çöok dogru düzeni değiştirmek gerek !!
yaa şimdi kendimebi nescafe yaptım
napim canım çektii aslında yanında tuzlu bişe çekti canım ama yemicemm
canım ne çekti biliyonuzmuuu
simitttt =)))

ne kadar şanslıısın ben aktar olmak isterim şifalı bitkiler doğal ürünler içinde olmak yeni şeyler öğrenmek haz verir bana

aktarların önünden geçerkendi kokuya bayılıorum ben

Cnm soru sorabilceğim şeyleri cvplıo en azından anlıyor bitkilerden. Seda sayanın programında bi ara verdiği zayıflama çayı tarifini çok satmıştı. Hatta seda sayanın ablası falan onlada iyi arkadaştı

aktarların önünden geçerkendi kokuya bayılıorum ben

Ben lisedeyken seviyordum dükkana gitmeyi hep doğal lezzetler..

kiskaniyorum ama ben oyle olsam, ciddi soyluyorum, kesinlikle kilo problemim olmazdi. kupkuru birsey olurdum. yani ben esinden beter olabilirim, koca cikolatayi midem bulanana (hatta alerji olana) kadar yiyorum bitiriyorum. yani bitiriyorDUM hayat boyu cikolata ile beslensem bikmam asla

slm kızlar çok kötü grip olmuşum 3 gündür hafifti şimdi daha çok agırlaştı .bide diyet yapınca zor iyleşirimdukan diyetinde meyve yiyemiyorum çok büyük eksiklik hisediyorum .

gecmis olsun canim meyvesiz sebzesiz cok kotu bu dukan ya keske karatay yapsaydin canim o bence en guzel diyetlerden biri ustelik kilo da verdiriyor arkadas 100 kiloydu iste efsunlu'yu biliyorsun 90+dan. 12 kilo verdi karatay ile kisa zamanda hem de... valla bilmiyorum benim bu dukani hic gozum tutmadi

selam canlar..bugün çoktandır şüphelendiğim bişeyden emin oldum..beni uzaktan izleyen birileride sayemde kilo vermeyi başarmış..dukandı lesliydi derken..valla bravo...alkışlıyorum kendilerini..haa..bu arada tahmin ettiğiniz kişi değil..siz tanımıyosunuz öyle sölimm

ahh keşke benim eşimde öyle olsaydı ne olurdubenimki hem yer hem yediririr..kilolarımın sebebi hikmeti kocamdır..her gün eve gelirken pasta çikolata kek tatlı ..artık Allah ne verdiyse ..e görüncede dayanamıyorum..sonuç malum..

slm kızlar çok kötü grip olmuşum 3 gündür hafifti şimdi daha çok agırlaştı .bide diyet yapınca zor iyleşirimdukan diyetinde meyve yiyemiyorum çok büyük eksiklik hisediyorum .
geçmiş olsun fadimemmm..bir okunup üflenin siz en iyisi..eşin düzeldi sen yattın yatağa..

sagol canım tam ben kocayı uytum sen gittin

sagol canım sen bizi geçince utanıp gaza geldim şansa grip oldum .büyük kızım yemin ettirdi diyeti bozma diye bende kedimin üzerine yemin ettim hayatta bırakmam o benim 5.bebegim

günaydınnnn,
güne 2 dilim kadar ekmeğin arasına peynir+marul+domatesten yapılmış sandeviçle başladım şimdi yeşil çay içiyorum bugün çok giremeyebilirim görev var ve hava çok soğuk bırrrr akşamada kavitasyona gidiyorum dünden yaptım bu akşamın yemeğini zeytinyağlı pırasa
fadime ablacım çok geçmiş olsun bak kızınada söz vermişin kedinin üstünede yemin etmişsin işin zor dönmek yok yanii

ay sinir oldum ya okadar alıntı yaptım yazdım mesaj gitti ya
neyse günaydın kızlar hepinize sağlıklı huzurlu bir gün diliyorum ben sporumu yapayım yine bakarım

Son düzenleme:

günaydın canım yok hiç dönermiyim kedim için dönmem bide büyük kızım bana diyorki anne 70 kilo ol sana marka birtane pardesü alayım benim ikizlerde anne 70 olursan bize hediye al diyor hepsine tamam dedim .kemiklerim iri oldugu için 70 kilo çok yakışıyor bana

kızlar sporumu yaptım şimdi kahvaltı edicem buarada fotoyuda çektirdim akşam
ama özel mesajla nasıl göndericem onu bulamadım bir türlü bilen varsa açıklasın

oo iyiymiş hem kardasın hem zararda ikizler akıllı vesselam

kızlar sporumu yaptım şimdi kahvaltı edicem buarada fotoyuda çektirdim akşam
ama özel mesajla nasıl göndericem onu bulamadım bir türlü bilen varsa açıklasın

ayy bende çekildim önden ve yandan çok kötü bir görüntü eşim çekti sen manyaksın diye gülmekten öldü adam google yazınca herşey çıkıyo diyo kafamı çekmeden direk vucüdu çekti ama varya siyah kg kapatır derler ama alakası yok bide aklınızda bulunsun siyahların içinde açık renk çamaşır varsa flaş patlayınca transparan etkisi yapıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…