Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sarma bir yere çalarlar seni
Yok kiz gitmem bi yere ama sohbetleri cok hos yalan degil :)
O zaman herkes istedigini yesin bizim burda olmamizin bi anlamı yok. Madem yorumuma boyle bir tepki geliyor bundan sonra menulerine yorum yapmam tekrar afiyet olsun sana

Yok kiz gitmem bi yere ama sohbetleri cok hos yalan degil :)

O zaman herkes istedigini yesin bizim burda olmamizin bi anlamı yok. Madem yorumuma boyle bir tepki geliyor bundan sonra menulerine yorum yapmam tekrar afiyet olsun sana
Canım yorumlarınız tabikide önemli yarısma hırsı birinci olma azmi zaten bu kiloları vermemi sağladı. Yoksaki şimdiye 10 kere bırakmıstım ben. Çunku özdisiplini olan biri degilim.Ilk defa yardım almadan kendim zayıflamaya çalısıyorum.(burdaki yardımlar haric cevremden ) Zaten yaptigin yorumdada dikkat ederim dedim hakli oldugunu belirttim. Yorumlarini önemsemesem tesekkur eder geçerim uzun uzadiya anlatmaya calismam. Ben yediğim simiti haklı çikartmaya çalısmıyorum. Haklı bir tarafi yok zaten ama o aç halimle onu yemeden duramaycaktım. Ben ilk defa bi seyin tamamını bitirmeden bıraktığima sevinirken tepki alınca yazdım sadece

orta halli çok büyük değil ama geçici maalesef ilerde benim de hayalim bu köy evi haftasonu kacamagi yapabileceğimiz toprakla ugrasabikecegimiz Rabbim herkese gönlünden geçeni nasıp etsin insAllah canım
Kiz daha yemek yok o zaman ona göre onuda kacamaktan sayiyoruzzz

Oy oy masallah bugun baya kosturmacali gecmis kuzum iyi halletmissin en azından.
Isteee bize bunlarla gel mod dusmesine izin vermiyoruzzz
tamam canım kaçamağa son insAllah ne kaldı bayrama
Yok çok şükür masAllah enerjim iyi böyle devam etsin insAllah hepimizin ki
Pfff inşaallah bebeyim.. ramazan toparlanması yaşarım umarım.
toparlarsn canım bayramı düşün yeni alacağın kıyafetin üzerine daha güzel oturacağıni insanların ay nasıl zayıflams diye imrendgini
Kız deli dün dışarı çıkaramıyorduk bugün çapaya başlamışsın ne güzel olmuş
aynen kankim bugün enerji patlaması oldu
Bugün menüm
07.30 1/2 simit
1 kk peynir
5 zeytin

12.00 1 turk kahvesi sade
2 kare bitter

17.00 1 kase mercimek çorbası
3 yk bulgur pilavı
1 kase salata
1 kase yoğurt

Su 2l spor ev temizliği çok yoruldum hafta içi
afiyet olsun canım simit konusunda her zmn olmadığı taktirde gündüz öğünü olarak yarım simit bence masum geliyor
afiyet olsun canım güzel olmuş
Nerede bu takımın hatunlariiii
Yoklugunuzda 6. Takima sarmış bulunuyorum. 2 gündür dellendim sanırım
Kaynbabamgile gitmiştik lira telefonu elime alamadım

Iyi geceler kızlar yorgunluktan sanırım sanki yüzümden alev çıkıyor gibi hissediyorum ayaklarım donuyor ama
Sizler napiorsunuz uyudunuz mu
Sana bir hedef koymak istiyorum canım izninle..

Eğer Ramazan boyu protein ve sebze ağırlıklı beslenirsen ve hergün yürüyüş yaparak soğuğa yakın su ile duşunu alırsan haftada 2 kilo verebilirsin....ve bayrama 80 kg olarak girer, çevrende seni kıskananları çatlatırsın....

Ne dersin

Afiyet olsun canım
kiz keki de erittim herhlde vala cok yoruldum bahce capaladm resmen oldum hhahaha tartiya çıktım sabahtan daha eksideydim
İyi olmuş valla fazla fazla gitsin lütfen kilocuklar
Süpersin canım okuyunca benim de motivasyonum arttı
Aynen canım benim de hayalim. Şimdi balkonumda ufak ufak maydanoz, soğan vs.ekiyorum
Bugün menüm
07.30 1/2 simit
1 kk peynir
5 zeytin

12.00 1 turk kahvesi sade
2 kare bitter

17.00 1 kase mercimek çorbası
3 yk bulgur pilavı
1 kase salata
1 kase yoğurt

Su 2l spor ev temizliği çok yoruldum hafta içi
Afiyet olsun canım simit dışında güzel olmuş
Afiyet olsun canım gayet güzel

Off alıntılarım gitti ya
Hadi yeniden
ekim2009 abla gece kuzey bir uyuyor birde gelmek üzereyken uyanıyor rahat oluyor o yüzden trafik açısından da rahat oluyor

Fit mutlu anne canım Rize ye gidiyorum eşimin memleket

CurukElma hilalcim boşuna triplenme kuzucum sürekli olamadığını ve arada bu şekilde olunca sıkıntı yaşamadığını vs ifade etmiş kötü birşey dememis ki canım ebru

Tadina bakin cok seversiniz

Sanırım hilal yanlış anladı canım sıkıntı yok bence yanlış anlaşılma

Süpermiş. Bende böyle verebilir miyim ki? Genelde böyle besleniyorum zaten. Yürüyüş ne kadar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…