- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #290.301
protein sebze derken karbon olmiycak yani dimi et peymir yumurta sebze ayy vala istiyorum ya o 80 i bayram d agormek istiyorim ciddenSana bir hedef koymak istiyorum canım izninle..
Eğer Ramazan boyu protein ve sebze ağırlıklı beslenirsen ve hergün yürüyüş yaparak soğuğa yakın su ile duşunu alırsan haftada 2 kilo verebilirsin....ve bayrama 80 kg olarak girer, çevrende seni kıskananları çatlatırsın....
Ne dersin
amin insAllah cnm gitsinler gelmesinler bi daha bayrama cok az kaldi motivasyonumuz daha da artmaljAfiyet olsun canım
İyi olmuş valla fazla fazla gitsin lütfen kilocuklar
Süpersin canım okuyunca benim de motivasyonum arttı
Aynen canım benim de hayalim. Şimdi balkonumda ufak ufak maydanoz, soğan vs.ekiyorum
Afiyet olsun canım simit dışında güzel olmuş
Afiyet olsun canım gayet güzel
oo guzelmis karadenz bolgesine esimle cok merak ediyoriz insAllah borclarimizi bi gun halledip keyif yapmaya gelicrzOff alıntılarım gitti ya
Hadi yeniden
@ekim2009 abla gece kuzey bir uyuyor birde gelmek üzereyken uyanıyor rahat oluyor o yüzden trafik açısından da rahat oluyor
Fit mutlu anne canım Rize ye gidiyorum eşimin memleket
@CurukElma hilalcim boşuna triplenme kuzucum sürekli olamadığını ve arada bu şekilde olunca sıkıntı yaşamadığını vs ifade etmiş kötü birşey dememis ki canım ebru
oo kolay gelsin herkes costu ben kolumu kaldirasim yok su aj amaBizde gece gece oğlumla oyuncaklarına giriştik. Düzenledik falan belim koptu. Bir sürü ıvır zıvır
Yarışalım canim ayy napcaz heyrcanlandm bakFit mutlu anne aynı şekilde benim hedefimde haftada 2 kg verip bayrama 70 kg olarak girmek....
Ne dersin yarışalım mı?
Sen 80
Ben 70
Sokaga cok heryerde var oohhh top top dondurmaNerden bulucaz da tadına bakıcaz
Bende annemde yan gelip yatıyorum, eve gidince atlı karınca gibi olacağım ama...bir sürü iş beni bekliyor
Yürüyüşün bir sırrı var ama...Süpermiş. Bende böyle verebilir miyim ki? Genelde böyle besleniyorum zaten. Yürüyüş ne kadar?
Ramazan da mı haftada ikiFit mutlu anne aynı şekilde benim hedefimde haftada 2 kg verip bayrama 70 kg olarak girmek....
Ne dersin yarışalım mı?
Sen 80
Ben 70
Tele 24gb net aldım sanırım memlekette yeter canlar ne dersiniz
hay masAllah ne kadar kalican kiz yeter herhalTele 24gb net aldım sanırım memlekette yeter canlar ne dersiniz
Afiyet olsun canımMenü yazayım bende
Sabah(10:00)
1 yumurta
1 kk peynir
4 ceviz
1 domates
Akşam(18:00)
Bir büyük kase yoğurt
3-4 çilek
Yolda (21:00)
1 tane tavuk fumeli kaşarlı sandviç
Gece uyumayacagim için yedim geç vakitte acikip yemekten iyidir diye
Yansın yağlar bayrama kadar o haldeSüper...hadi o zaman
Hersey tamam da benim sauna eşofmanım yokYürüyüşün bir sırrı var ama...
Bir saat....aç karnına...sauna eşofman ile...ve muhakkak sonunda duş alınacak.
O eşofmanlar beni mahvediyor Ankara da ama ben onu memlekette kullanabiliyorum hem yağmur için ön numara hemde spor amacliYürüyüşün bir sırrı var ama...
Afiyet olsun canımMenü yazayım bende
Sabah(10:00)
1 yumurta
1 kk peynir
4 ceviz
1 domates
Akşam(18:00)
Bir büyük kase yoğurt
3-4 çilek
Yolda (21:00)
1 tane tavuk fumeli kaşarlı sandviç
Gece uyumayacagim için yedim geç vakitte acikip yemekten iyidir diye
Aynen canım ben neredeyse 2 aydır çok çok az verdimamin insAllah cnm gitsinler gelmesinler bi daha bayrama cok az kaldi motivasyonumuz daha da artmalj
Şuan ben de kolumu kaldıramıyorumoo kolay gelsin herkes costu ben kolumu kaldirasim yok su aj ama
Sokaga cok heryerde var oohhh top top dondurma
Canım 10 kg dan sonra bi yavaşlama oluyor ister istemez gram da gitse kar aslında ama işte biz biraz daha hızlı olsun istiyoruz tabiAfiyet olsun canım
Aynen canım ben neredeyse 2 aydır çok çok az verdim
Şuan ben de kolumu kaldıramıyorum
Yürüyüşün bir sırrı var ama...
pesto26 senin motivasyonun ağzına kürekle vuracağım Hafize bitti sen mi başladın
Arkadaş niye düşüp emeğinize taş koyuyorsunuz iki ileri bir geri benim örnek 2 yıldır 68-75 arası gidip gelmek yerine adam gibi versem şimdi ye kadar ne rahatti oysaki hep aynı stres hep başa sarma
Evet canım. Aslında başlarken 15 kilo birkaç ay içinde almıştım yemi aldığım kilo diye hemen gider diyordum ama öyle değilmiş hala bir kısmı duruyorCanım 10 kg dan sonra bi yavaşlama oluyor ister istemez gram da gitse kar aslında ama işte biz biraz daha hızlı olsun istiyoruz tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?