Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

protein sebze derken karbon olmiycak yani dimi et peymir yumurta sebze ayy vala istiyorum ya o 80 i bayram d agormek istiyorim cidden
amin insAllah cnm gitsinler gelmesinler bi daha bayrama cok az kaldi motivasyonumuz daha da artmalj
oo guzelmis karadenz bolgesine esimle cok merak ediyoriz insAllah borclarimizi bi gun halledip keyif yapmaya gelicrz
Bizde gece gece oğlumla oyuncaklarına giriştik. Düzenledik falan belim koptu. Bir sürü ıvır zıvır
oo kolay gelsin herkes costu ben kolumu kaldirasim yok su aj ama
Fit mutlu anne aynı şekilde benim hedefimde haftada 2 kg verip bayrama 70 kg olarak girmek....

Ne dersin yarışalım mı?

Sen 80
Ben 70
Yarışalım canim ayy napcaz heyrcanlandm bak

Fit mutlu anne aynı şekilde benim hedefimde haftada 2 kg verip bayrama 70 kg olarak girmek....

Ne dersin yarışalım mı?

Sen 80
Ben 70
Ramazan da mı haftada iki benim mümkün değil asla hiç yaşamadım öyle bir olay genelde eşim verir öyle hep
Senin bebek küçük canım tutabilecek misin ptesi perşembe demişsin ya

Tele 24gb net aldım sanırım memlekette yeter canlar ne dersiniz
hay masAllah ne kadar kalican kiz yeter herhal
Afiyet olsun canım

Yürüyüşün bir sırrı var ama...

Bir saat....aç karnına...sauna eşofman ile...ve muhakkak sonunda duş alınacak.
O eşofmanlar beni mahvediyor Ankara da ama ben onu memlekette kullanabiliyorum hem yağmur için ön numara hemde spor amacli

Afiyet olsun canım
amin insAllah cnm gitsinler gelmesinler bi daha bayrama cok az kaldi motivasyonumuz daha da artmalj
Aynen canım ben neredeyse 2 aydır çok çok az verdim
oo kolay gelsin herkes costu ben kolumu kaldirasim yok su aj ama
Şuan ben de kolumu kaldıramıyorum

pesto26 senin motivasyonun ağzına kürekle vuracağım Hafize bitti sen mi başladın
Arkadaş niye düşüp emeğinize taş koyuyorsunuz iki ileri bir geri benim örnek 2 yıldır 68-75 arası gidip gelmek yerine adam gibi versem şimdi ye kadar ne rahatti oysaki hep aynı stres hep başa sarma

pesto26 kankim toparla bi an önce dayak yicez benden bıkmışlardi zaten

Canım 10 kg dan sonra bi yavaşlama oluyor ister istemez gram da gitse kar aslında ama işte biz biraz daha hızlı olsun istiyoruz tabi
Evet canım. Aslında başlarken 15 kilo birkaç ay içinde almıştım yemi aldığım kilo diye hemen gider diyordum ama öyle değilmiş hala bir kısmı duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…