- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #290.321
Alması çok kolay vermesi çok zor bu kiloların ya pofffEvet canım. Aslında başlarken 15 kilo birkaç ay içinde almıştım yemi aldığım kilo diye hemen gider diyordum ama öyle değilmiş hala bir kısmı duruyor
Karbonhidrat olmaz, iftarda gün boyu yiyemediklerinin kazası yapılmazsa 2 kilo hayal değil... bizim gibi 80 kilo üzeri olanlar için kolay bile...Ramazan da mı haftada ikibenim mümkün değil asla hiç yaşamadım öyle bir olay genelde eşim verir öyle hep
Senin bebek küçük canım tutabilecek misin ptesi perşembe demişsin ya
6. Takımın kızları gelmiş alıntı yaptım ama uçmuş hani eskiden lise basket maçlarında favori sınıfların kızları birbirlerini ziyaret ederdi ya aklıma o geldi
6. Takımın kızları gelmiş alıntı yaptım ama uçmuş hani eskiden lise basket maçlarında favori sınıfların kızları birbirlerini ziyaret ederdi ya aklıma o geldi
Spotify den müzik dinliyorum birde netflix vardı ama sanırım ona yetmeyecek gibi gerçi Kore dizim bugün bitti :)Bence yeter kuzubaşka yerlere takılma ama
Alması çok kolay vermesi çok zor bu kiloların ya pofff
Spotify den müzik dinliyorum birde netflix vardı ama sanırım ona yetmeyecek gibi gerçi Kore dizim bugün bitti :)
Normalde pek corva içmem ama Ramazan'da arıyorum karbon o var bı gece de kalkıp gözümü açamıyorum yumurta yoğurt yatış :)Karbonhidrat olmaz, iftarda gün boyu yiyemediklerinin kazası yapılmazsa 2 kilo hayal değil... bizim gibi 80 kilo üzeri olanlar için kolay bile...
Canım Pazartesi ve Perşembe tam gün okuldayim, istesem de birşeyler yiyemem, zaten gün boyu da emzirmediğim için sıkıntı olmaz diye düşündüm ama yinede bı bakacağım.
Ben hiç bi zaman çok sıkı diyet yapamıyorum ama ya illa karbon oluyor ya tatlı kacamagi yapmışımdr ya gittiğim yerde o kadar irade yok bende sanırım kilolar inatciysa bizde inatciyiz ama eninde sonunda gidecekler insAllahHemde ne zor . Bir haftada 3-4 kilo alabiliyorum yiyince . Ama en sıkı diyetimde bile 2 veremedim
Sabah 10.00
2 dilim pastırmalı yumurta
Peynrş zeytşn
Domates salatalık maydanoz
7 erik
Yarım çb ceviz
Akşam 18.30
1 kepçe yoğurt çorbası
1 tabak kıymalı kabak yemeği
Su 2.5 lt
Spor 30 dk yürüyüş
Sporla birlikte zor değil canım, ben yıllar evvel diyet yapmadan sadece yürüyüş ile vermiştimHemde ne zor . Bir haftada 3-4 kilo alabiliyorum yiyince . Ama en sıkı diyetimde bile 2 veremedim
Afiyet olsun canım güzel olmuşSabah 10.00
2 dilim pastırmalı yumurta
Peynrş zeytşn
Domates salatalık maydanoz
7 erik
Yarım çb ceviz
Akşam 18.30
1 kepçe yoğurt çorbası
1 tabak kıymalı kabak yemeği
Su 2.5 lt
Spor 30 dk yürüyüş
Normalde pek corva içmem ama Ramazan'da arıyorum karbon o var bı gece de kalkıp gözümü açamıyorum yumurta yoğurt yatış :)
Bu koreliler yüzünden resmen ilgi alanıma girdi dillerini öğreniyorum ya ondan biraz da dizilere çok taktım bu araİyi bari dizin bitmiş
Ben hiç bi zaman çok sıkı diyet yapamıyorum ama ya illa karbon oluyor ya tatlı kacamagi yapmışımdr ya gittiğim yerde o kadar irade yok bende sanırım kilolar inatciysa bizde inatciyiz ama eninde sonunda gidecekler insAllah
Aslında arası çok yakın o problem oluyor uyumazsan protein almalısın bence ama uyuyup kalkacaksan yine de bir bardak süt daha iyi çaydan kahvedenBen dayanabilirsem sahurda çay kahve içeyim bir tek diyorum
İlaç kullanıyor musun bende hem inusilin vardi hemde meto hizim çok düşük yanlış diyetler sonucu malesefCanım ben genelde tutarım kendimi çok zorlansam da ama insülin direncinden mi bilmiyorum hızlı gitmiyor . Eskiden güzel verirdim. Sanırım yaşta etkili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?