Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben dayanabilirsem sahurda çay kahve içeyim bir tek diyorum
bence çay kahve yerine süt içsen daha iyi gibi
Canım ben genelde tutarım kendimi çok zorlansam da ama insülin direncinden mi bilmiyorum hızlı gitmiyor . Eskiden güzel verirdim. Sanırım yaşta etkili
İnsülin direnci biraz zorluyor cidden sanırım benim de vardı şükür kırıldı ilaç kullandım nerdeyse 1 bucuk seneyi geçkin baya yüksekti

Ben dayanabilirsem sahurda çay kahve içeyim bir tek diyorum
Öyle olmaz canım,.... Vermez alırsın...

Yumurta tok tutar
Ceviz tok tutar.
Zeytin 20 tane felan yersen iftarda canın yemek istemez bile...

Bence bu 3 üzerine muhakkak olsun...

Birde yoğurt, calsiyum yağ yakar...

Merhaba kızlar. Aslında benim kaçamak günüm bugün oldu çünkü bu sabah da diyetisyende tartı günümdü yine de dikkat ettim abartmadım.
Bugün öğlen arkadaşımda gün vardı aradım menüyü sordum börek pasta deyince evden patlıcan biber ve domates közleyip götürdüm akşam mecburen yemekten yedim işte menüm

09.00
Tam buğday Ekm. Tost
1 salatalık

15.00
4 yk karışık patlıcan biber domates közlemesi
2 yk salata

19.30
2 dolma 1 sarma
3 yk karışık biber pat dom. közleme

22.00
Çeyrek elma
2 çilek

Spor 3 mil leslie 135 puan Fit mutlu anne

Öyle olmaz canım,.... Vermez alırsın...

Yumurta tok tutar
Ceviz tok tutar.
Zeytin 20 tane felan yersen iftarda canın yemek istemez bile...

Bence bu 3 üzerine muhakkak olsun...

Birde yoğurt, calsiyum yağ yakar...
Yumurta genelde olur ramazan da sahur da bende zaten yoğurt ta yerim

Afiyet olsun canım güzel olmuş bence spor puanina artık yeniden Pnrrr-12 bakıyor canım pınarı etiketle artık sana zahmet

Bugün diyetisyende de 1,5 kilo eksik çıktım fakat ben diyetisyene gitmeden 3 mil Leslie ve duş sonrası gittim. Yanlış yapmışsın dedi. Tartıdan en az 12 saat önce sporu bırak dedi. Sanki eskiden burda da öyle konuşurduk tartıdan önce spor yok diye.. sonradan aklıma geldi maalesef...

Ekmek yemeyeceğiz canım...

Sahurda salatalık domates ve biberi ekmek niyetine kullan...

İftarda da en fazla çorba olsun karbonhidrat olarak..
tamam canım böyle yapalım ben sahurda bi dilim ekmek düşünüyordum vazgeçtim an itibariyle artık sıkı yönetim ilan ettim
Bebeğim kilon gider başta ödem yapıyor ama inan gider sıkılasmak daha iyi ama ille rakam dersen inusilini spor kıracak sonrası tikir tıkır gelir
kesinlikle yürüyüş özellikle hiç bisey yapamasan da tempolu yürüyüş bana çok fayda etti çok şükür düştü
Kaç senedir uyumuyorum bu sene uyuyayım diye düşünüyorum inşallah uyuyabilirim
aynen kız bende bu sene uyuyup uyanmak sahura niyetim

Bu koreliler yüzünden resmen ilgi alanıma girdi dillerini öğreniyorum ya ondan biraz da dizilere çok taktım bu ara
Eşimin kuzeni de takıktı Korelilere...sonunda Koreli birini buldu, tüm aileyi ölümüne karşısına aldı, nişanlandı.... kızımızı yüksek tepeler arkasına verdik yani...

Neyse ki sen evlisin

Evet canım ama kişiden kişiye değişiyor bizde dilek vardı mesela tartidan önce spor yapıp daha da azalıyordu ama bende hemen kaslar agirlasiyor soğuk duş etkili ama ılık duş bile ödem yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…