Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Eşimin kuzeni de takıktı Korelilere...sonunda Koreli birini buldu, tüm aileyi ölümüne karşısına aldı, nişanlandı.... kızımı yüksek tepeler arkasına verisi yani...

Neyse ki sen evlisin
Oğluma alırım kız dizileri değil normalde de çok örf adet bilen yapıdalar eşimin teyzesinin yardımcıları var Koreli bizden daha düşkünler

hadi ya bende ramazan da diyetisyen kontrolüne gidicem bakalım ne dixek
Kullanıyordum kardeşim diyet yap kullanma dedi. İlaçtan daha etkili dedi diye bıraktım. Bayadır baktırmadım ne alemde bilmiyorum
maalesef sadece diyetleo insülin direnci kırılmıyor bence gerçi ilaç da kar etmiyor en etkilisi yürüyüş spor kaçti en son değerin canım ramazan önü keşke bi tahlil verseydin
O değilde ben ramazan pidesinden yirttim
Eşim hergun sıcak sıcak alırdı şimdi ben memlekette aldırmam alsalarda soğumuş olur sıcak olmadığı sürece tehlike yok

Evet canım ama kişiden kişiye değişiyor bizde dilek vardı mesela tartidan önce spor yapıp daha da azalıyordu ama bende hemen kaslar agirlasiyor soğuk duş etkili ama ılık duş bile ödem yapıyor
Güya en son soğuk suyla şok yaptım. Demekki ben de de ödem yapıyor dikkat ederim artık

Soğuk su insanı daha zinde tutuyor cidden direk soğuk suya giremem tabi ben o ayrı
Ben önce ılık su ayarlıyorum kovaya, soğuk suyu açık bırakıyorum, şu yavaş yavaş soğurken vücutta soğuk suya alışıyor... böylelikle soğuk duş kolay oluyor canım, deneyebilirsin

Ben önce ılık su ayarlıyorum kovaya, soğuk suyu açık bırakıyorum, şu yavaş yavaş soğurken vücutta soğuk suya alışıyor... böylelikle soğuk duş kolay oluyor canım, deneyebilirsin
Bende yavaştan geçiriyorum soğuk tarafa canım dediğin gibi yavaş yavas alışıyor vücut yoksa imkanı yok dislerim çatırdıyor

Afiyet olsun canım
Haftada bir yada iki gün bir dlm ekmek yenilebilir tamamen kesmekte sıkıntı canım
maalesef sadece diyetleo insülin direnci kırılmıyor bence gerçi ilaç da kar etmiyor en etkilisi yürüyüş spor kaçti en son değerin canım ramazan önü keşke bi tahlil verseydin
Yani ilaç diyet kadar bile etkili değilmiş. Kilo vermek çok önemli. İnan canım son değerimi hiç hatırlamıyorum. Neredeyse 1 sene olacak. Aslında hafta içi baktırayım
Senin De direncin kırılacak canım inşAllah o zmn daha güzel eksiler goruceksin
İnşallah kuzum
Eşini olumsuz motive et sende...

"Bak ben kilo veririm sende göbek yaparsan seni babam sanarlar yanımda" felan de

Tüm iştahı kesilir adamın....
İyide adam zapzayıf zaten yesede az kilo alsa diye çırpınıyorum
O değilde ben ramazan pidesinden yirttim
Eşim hergun sıcak sıcak alırdı şimdi ben memlekette aldırmam alsalarda soğumuş olur sıcak olmadığı sürece tehlike yok
İyiymiş. Cidden sıcak pide ımmm kokusutamam tamam sustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…