- 15 Ocak 2019
- 1.890
- 6.433
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #290.361
Kahveyi iftardan sonra iç canım, idrar söktürücü etkisi var... sahurda içersen gün boyu susuzluktan kavrulursun.
Oğluma alırım kızEşimin kuzeni de takıktı Korelilere...sonunda Koreli birini buldu, tüm aileyi ölümüne karşısına aldı, nişanlandı.... kızımı yüksek tepeler arkasına verisi yani...
Neyse ki sen evlisin
Evet canım . Senin adına sevindimbence çay kahve yerine süt içsen daha iyi gibi
İnsülin direnci biraz zorluyor cidden sanırım benim de vardı şükür kırıldı ilaç kullandım nerdeyse 1 bucuk seneyi geçkin baya yüksekti
hadi ya bende ramazan da diyetisyen kontrolüne gidicem bakalım ne dixekBugün diyetisyende de 1,5 kilo eksik çıktım fakat ben diyetisyene gitmeden 3 mil Leslie ve duş sonrası gittim. Yanlış yapmışsın dedi. Tartıdan en az 12 saat önce sporu bırak dedi. Sanki eskiden burda da öyle konuşurduk tartıdan önce spor yok diye.. sonradan aklıma geldi maalesef...
maalesef sadece diyetleo insülin direnci kırılmıyor bence gerçi ilaç da kar etmiyor en etkilisi yürüyüş spor kaçti en son değerin canım ramazan önü keşke bi tahlil verseydinKullanıyordum kardeşim diyet yap kullanma dedi. İlaçtan daha etkili dedi diye bıraktım. Bayadır baktırmadım ne alemde bilmiyorum
O değilde ben ramazan pidesinden yirttim
Eşim hergun sıcak sıcak alırdı şimdi ben memlekette aldırmamalsalarda soğumuş olur sıcak olmadığı sürece tehlike yok
Güya en son soğuk suyla şok yaptım. Demekki ben de de ödem yapıyor dikkat ederim artıkEvet canım ama kişiden kişiye değişiyor bizde dilek vardı mesela tartidan önce spor yapıp daha da azalıyordu ama bende hemen kaslar agirlasiyor soğuk duş etkili ama ılık duş bile ödem yapıyor
Öyle olmaz canım,.... Vermez alırsın...
Yumurta tok tutar
Ceviz tok tutar.
Zeytin 20 tane felan yersen iftarda canın yemek istemez bile...
Bence bu 3 üzerine muhakkak olsun...
Birde yoğurt, calsiyum yağ yakar...
Evet canım varsa fırsatın kesinlikle zaten iftardan önce çok yorucu olur hem su kaybı hemde kas kaybıEvet canım . Özellikle yürüyüş çok faydalı. Elimden geldiğince iftar sonrası yürüyeyim diyorum bakalım
Senin De direncin kırılacak canım inşAllah o zmn daha güzel eksiler goruceksinEvet canım . Senin adına sevindim
Ben her duşta o soku yapıyorum hem yaşlanma karşıtı hemde selülit :)Güya en son soğuk suyla şok yaptım. Demekki ben de de ödem yapıyor dikkat ederim artık
Eşini olumsuz motive et sende...Yiyeyim o zamaneşim yanımda çörekler , börekler yicek
Soğuk su insanı daha zinde tutuyor cidden direk soğuk suya giremem tabi ben o ayrıBen her duşta o soku yapıyorum hem yaşlanma karşıtı hemde selülit :)
Ben önce ılık su ayarlıyorum kovaya, soğuk suyu açık bırakıyorum, şu yavaş yavaş soğurken vücutta soğuk suya alışıyor... böylelikle soğuk duş kolay oluyor canım, deneyebilirsinSoğuk su insanı daha zinde tutuyor cidden direk soğuk suya giremem tabi ben o ayrı
Bende yavaştan geçiriyorum soğuk tarafa canım dediğin gibi yavaş yavas alışıyor vücut yoksa imkanı yok dislerim çatırdıyorBen önce ılık su ayarlıyorum kovaya, soğuk suyu açık bırakıyorum, şu yavaş yavaş soğurken vücutta soğuk suya alışıyor... böylelikle soğuk duş kolay oluyor canım, deneyebilirsin
Afiyet olsun canımMerhaba kızlar. Aslında benim kaçamak günüm bugün oldu çünkü bu sabah da diyetisyende tartı günümdü yine de dikkat ettim abartmadım.
Bugün öğlen arkadaşımda gün vardı aradım menüyü sordumbörek pasta deyince evden patlıcan biber ve domates közleyip götürdüm akşam mecburen yemekten yedim işte menüm
09.00
Tam buğday Ekm. Tost
1 salatalık
15.00
4 yk karışık patlıcan biber domates közlemesi
2 yk salata
19.30
2 dolma 1 sarma
3 yk karışık biber pat dom. közleme
22.00
Çeyrek elma
2 çilek
Spor 3 mil leslie 135 puanFit mutlu anne
Haftada bir yada iki gün bir dlm ekmek yenilebilir tamamen kesmekte sıkıntı canımtamam canım böyle yapalım ben sahurda bi dilim ekmek düşünüyordum vazgeçtim an itibariyle artık sıkı yönetim ilan ettim
kesinlikle yürüyüş özellikle hiç bisey yapamasan da tempolu yürüyüş bana çok fayda etti çok şükür düştü
aynen kız bende bu sene uyuyup uyanmak sahura niyetim
Yani ilaç diyet kadar bile etkili değilmiş. Kilo vermek çok önemli. İnan canım son değerimi hiç hatırlamıyorum. Neredeyse 1 sene olacak. Aslında hafta içi baktırayımmaalesef sadece diyetleo insülin direnci kırılmıyor bence gerçi ilaç da kar etmiyor en etkilisi yürüyüş spor kaçti en son değerin canım ramazan önü keşke bi tahlil verseydin
İnşallah kuzumSenin De direncin kırılacak canım inşAllah o zmn daha güzel eksiler goruceksin
İyide adam zapzayıf zaten yesede az kilo alsa diye çırpınıyorumEşini olumsuz motive et sende...
"Bak ben kilo veririm sende göbek yaparsan seni babam sanarlar yanımda" felan de
Tüm iştahı kesilir adamın....
İyiymiş. Cidden sıcak pideO değilde ben ramazan pidesinden yirttim
Eşim hergun sıcak sıcak alırdı şimdi ben memlekette aldırmamalsalarda soğumuş olur sıcak olmadığı sürece tehlike yok
İyi geceler canımKızlar ben artık uyuyayım sabah görüşürüz Allah izin verirseHayırlı geceler
Taktik ters tepti... tühhh.İyide adam zapzayıf zaten yesede az kilo alsa diye çırpınıyorum
Unutma canım " kadının fendi erkeği yendi" derler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?