- Konu Sahibi Handandandan
-
- #290.381
Kabak tatlısı , bal, tereyağı. Combo olmuş canım telafi edersin inşallah09:00=== 2 yk yağda yumurta
2 yk zeytin salatası
2 çatal tereyağı
2 çatal bal
2 çatal cevizli biber
1 dilim tam buğday ekmeği
1 dilim mayalı ekmek
1 dilim kabak tatlısı
15:30=== 6 yk kabak yemeği
1,5 kase yoğurt
1 adet kuru soğan
2 lt su
Hellim peynire çok yağlı derler kaşar da olunca biraz fazla geldi gözüme. Afiyet olsun kilo olmasın canım telafisi kolay olsun inşallahMenüm
Sabah 11.00
2 biberli yumurta
1 dlm hellim
1 kk süzme peynir
1 ince dlm kaşar
2 ince dlm sucuk
2 zeytin
Salatalık
Akşam 16.30
4 kaşık etli sebze yemeği
Ara 17.30
Çayla 10 kadar fıstık- badem falan yerim
Su:2.5 olur
Tam diyorum ki bugün az yedim ooo yeee. Sonra senin yediklerini görünce Aman yarabbim ben ne kadar çok yemişim diyorumKızlar günü kapatıyorum disarda ne kadar zorlandim yaa her yer ya döner ya ızgara ya lahmacun pide yiyecek yer bulana kadar canim cıktı
08.30
Bir kase ezogelin çorbası
11 gibi sanırım
1 bardak boza
16.30
Bir kase mercimek corbasi
Birazcikta kuru fasulye 3 y.k. kadar
Suyum cok az ama icebildigim kadar icicem
Ooo sondaki spor çok güzel olmuş canım. Afiyet olsunGünümü kapattım
Bugün abim bizdeydi istediğimden geç kapattım günü
12.00 1 yumurta
3 zeytin
3 dilim peynir
Çeyrek simit
Bir avuç kuruyemiş
Domates salatalık
17.40 2 yk bulgur pilavı
4 yk tavuk döner
1 kase yoğurt
Su: 3,5 lt
Spor: 4 mil Leslie, 600 ipsiz atlama @Pnrrr-20 240 puan
Güzel menü canım afiyet olsunBugün menüm
07.30 1/2 simit
1 kk peynir
5 zeytin
12.00 1 turk kahvesi sade
2 kare bitter
17.00 1 kase mercimek çorbası
3 yk bulgur pilavı
1 kase salata
1 kase yoğurt
Su 2l spor ev temizliğiçok yoruldum hafta içi
Afiyet olsun güzel menüİyi akşamlar güzel fit ve birinci hatunlar
Menüm
9.00
1 haslanmış yumurta
2 kk peynir
3 zeytin 1 dilim hindi füme
Domates salatalık
19.00
Yarım fırın uskumru salata
Su 2 lt
Spor 40 dk yürüyüş 80 puan @Pnrrr-20
Güzel menü canım afiyet olsunMenü yazayım bende
Sabah(10:00)
1 yumurta
1 kk peynir
4 ceviz
1 domates
Akşam(18:00)
Bir büyük kase yoğurt
3-4 çilek
Yolda (21:00)
1 tane tavuk fumeli kaşarlı sandviç
Gece uyumayacagim için yedim geç vakitte acikip yemekten iyidir diye
Afiyet olsun canımSabah 10.00
2 dilim pastırmalı yumurta
Peynrş zeytşn
Domates salatalık maydanoz
7 erik
Yarım çb ceviz
Akşam 18.30
1 kepçe yoğurt çorbası
1 tabak kıymalı kabak yemeği
Su 2.5 lt
Spor 30 dk yürüyüş
Canım bana diyetisyen sahur ve iftar için ikişer dilim tb yazdı. Yemezsen saldırırsın dedi. Ama ben yine de birkaç gün birer tb yemeyi düşünüyorum
bende yazın bile direk giremem havuzdan çıkınca bile nasıl girip çıkıyorum bir çırpıda sanırsın beni ısırıyor yavaş yavaş geçiş yapıyorumSoğuk su insanı daha zinde tutuyor cidden direk soğuk suya giremem tabi ben o ayrı
iyi geceler canımKızlar ben artık uyuyayım sabah görüşürüz Allah izin verirseHayırlı geceler
yok işte bu Ramazan'da direnecegizAfiyet olsun canım
Haftada bir yada iki gün bir dlm ekmek yenilebilir tamamen kesmekte sıkıntı canım
Yani ilaç diyet kadar bile etkili değilmiş. Kilo vermek çok önemli. İnan canım son değerimi hiç hatırlamıyorum. Neredeyse 1 sene olacak. Aslında hafta içi baktırayım
İnşallah kuzum
İyide adam zapzayıf zaten yesede az kilo alsa diye çırpınıyorum
İyiymiş. Cidden sıcak pideımmm kokusu tamam tamam sustum
Diyetisyene yeni mi başladın ben ablama ramazanfa bu liste ile nasıl zayiflayacaksin ya demiştim ki 4 kg vermişti valla geride almadı yani susuzluk vs değilmiş bence uy sen listeneKabak tatlısı , bal, tereyağı. Combo olmuş canım telafi edersin inşallah
Hellim peynire çok yağlı derler kaşar da olunca biraz fazla geldi gözüme. Afiyet olsun kilo olmasın canım telafisi kolay olsun inşallah
Tam diyorum ki bugün az yedim ooo yeee. Sonra senin yediklerini görünce Aman yarabbim ben ne kadar çok yemişim diyorumafiyet olsun canım
Ooo sondaki spor çok güzel olmuş canım. Afiyet olsun
Güzel menü canım afiyet olsun
Afiyet olsun güzel menü
Güzel menü canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Canım bana diyetisyen sahur ve iftar için ikişer dilim tb yazdı. Yemezsen saldırırsın dedi. Ama ben yine de birkaç gün birer tb yemeyi düşünüyorum
Ne kadar güzel tariflemişsin canım ya... keşke şu "yaş 35 aklı, fikri, zevki" kadınların hayatına daha erken girse de kadınlar kendi değerlerini bilebilse...kadının kadınlığını anladığı yaştır 35 , bakış açın damak tadın bile değişmeye başlar her şeyden daha çok zevk alıp , bazı şeylerin ne kadar boş olduğunu fark etmeye başladığın yaştır , özetle her şey çook daha güzel olmaya başlayacak gülüm tadını çıkarrr:)
Canım ben de 3 keredir spordan sonra duşta tüm vücuduma kahve sürüp kese yapıyorum. Yüzümü de kahveyle hafif ovuyorum. Selülitleri farketmedim daha fakat burnumdaki siyah noktalar gitti yüzüm de parlıyor. Banyodan sonra yumuşacık oluyor vücudum. Kahve de selülitlere iyi gelirmiş. Değişimi farkedersem yazarım yineBen her duşta o soku yapıyorum hem yaşlanma karşıtı hemde selülit :)
Bence irade de bitiyor iş canım...Canım bana diyetisyen sahur ve iftar için ikişer dilim tb yazdı. Yemezsen saldırırsın dedi. Ama ben yine de birkaç gün birer tb yemeyi düşünüyorum
Bende kendime güveniyorum canımUnutma canım " kadının fendi erkeği yendi" derler....
Sen bir yolunu bulursun ben sana güveniyorum...
İnşallah bilmiyorum ki canım. Ramazan öncesi hafta sonu kahvaltısı yapalım dedim en masumlarını yedim. Çok nadir beraber kahvaltı yaparızHellim peynire çok yağlı derler kaşar da olunca biraz fazla geldi gözüme. Afiyet olsun kilo olmasın canım telafisi kolay olsun inşallah
Evet direneceğizbende yazın bile direk giremem havuzdan çıkınca bile nasıl girip çıkıyorum bir çırpıda sanırsın beni ısırıyor yavaş yavaş geçiş yapıyorum
iyi geceler canım
yok işte bu Ramazan'da direnecegiz
Canım ben hamileyken de gidiyordum. Kızımda 35 kilo almıştım diye. Güya 6 aylık olunca bırakacaktım kısmet olmadı yine de devam ediyorum. Ben de 2 haftada 3,5 kilo vermişim. İnşallah Ramazan’da da devam ederim vermeyeDiyetisyene yeni mi başladın ben ablama ramazanfa bu liste ile nasıl zayiflayacaksin ya demiştim ki 4 kg vermişti valla geride almadı yani susuzluk vs değilmiş bence uy sen listene
Bence irade de bitiyor iş canım...
Önceden makarnanın yanında bile ekmek yerdim, 2 aydır ekmek ilk defa bugün kahvaltıda yedim(annemdeyim ısrar ettiler).
Eğer kafada halledersen gerçekten saldırmıyorsun hiçbirseye...
Orası kesinlikle doğru canım. İrade olmazsa istediğin kadar ekmek ye yine saldırır insanBence irade de bitiyor iş canım...
Önceden makarnanın yanında bile ekmek yerdim, 2 aydır ekmek ilk defa bugün kahvaltıda yedim(annemdeyim ısrar ettiler).
Eğer kafada halledersen gerçekten saldırmıyorsun hiçbirseye...
Canım annemdeyim, emziriyorum diye aşırı baskı yaptılar bugün kahvaltıda...Kabak tatlısı , bal, tereyağı. Combo olmuş canım telafi edersin inşallah
Canım ben hamileyken de gidiyordum. Kızımda 35 kilo almıştım diye. Güya 6 aylık olunca bırakacaktım kısmet olmadı yine de devam ediyorum. Ben de 2 haftada 3,5 kilo vermişim. İnşallah Ramazan’da da devam ederim vermeye
Evet ya biz de bi Pazar’ları beraberiz kahvaltıda. Ben de yarını atlatırım inşallahBende kendime güveniyorum canım
İnşallah bilmiyorum ki canım. Ramazan öncesi hafta sonu kahvaltısı yapalım dedim en masumlarını yedim. Çok nadir beraber kahvaltı yaparız
Evet direneceğizyani inşallah
Afiyet olsun canım09:00=== 2 yk yağda yumurta
2 yk zeytin salatası
2 çatal tereyağı
2 çatal bal
2 çatal cevizli biber
1 dilim tam buğday ekmeği
1 dilim mayalı ekmek
1 dilim kabak tatlısı
15:30=== 6 yk kabak yemeği
1,5 kase yoğurt
1 adet kuru soğan
2 lt su
Gayet hafif olmuş canımmMenüm
Sabah 11.00
2 biberli yumurta
1 dlm hellim
1 kk süzme peynir
1 ince dlm kaşar
2 ince dlm sucuk
2 zeytin
Salatalık
Akşam 16.30
4 kaşık etli sebze yemeği
Ara 17.30
Çayla 10 kadar fıstık- badem falan yerim
Su:2.5 olur
Çok az olmuş kız günKızlar günü kapatıyorum disarda ne kadar zorlandim yaa her yer ya döner ya ızgara ya lahmacun pide yiyecek yer bulana kadar canim cıktı
08.30
Bir kase ezogelin çorbası
11 gibi sanırım
1 bardak boza
16.30
Bir kase mercimek corbasi
Birazcikta kuru fasulye 3 y.k. kadar
Suyum cok az ama icebildigim kadar icicem
Kek dışında güzel canımMrblar kızlar menüm
Kahvaltı 10:30
1 kk beyqz peynir
1 dilim tbe
3 kaşık melemen
1 dilim sucuk
Açık çay
Öğle 14:00
1 küçük kase kısır bol yeşillik ve domates salatalıklı
1 küçük dilim ıspanaklı kek
Çay
Akşam 19 gibi yoğurt yerim
Suyu 2.5 ltreye tamamlarım
Spor parkta kızımla oynadım bahçe ekmek için hazırlık yapicaz şimdi de
Afiyet olsun canımmGünümü kapattım
Bugün abim bizdeydi istediğimden geç kapattım günü
12.00 1 yumurta
3 zeytin
3 dilim peynir
Çeyrek simit
Bir avuç kuruyemiş
Domates salatalık
17.40 2 yk bulgur pilavı
4 yk tavuk döner
1 kase yoğurt
Su: 3,5 lt
Spor: 4 mil Leslie, 600 ipsiz atlama @Pnrrr-20 240 puan
Afiyet olsun canımBugün menüm
07.30 1/2 simit
1 kk peynir
5 zeytin
12.00 1 turk kahvesi sade
2 kare bitter
17.00 1 kase mercimek çorbası
3 yk bulgur pilavı
1 kase salata
1 kase yoğurt
Su 2l spor ev temizliğiçok yoruldum hafta içi
Afiyet olsun canımİyi akşamlar güzel fit ve birinci hatunlar
Menüm
9.00
1 haslanmış yumurta
2 kk peynir
3 zeytin 1 dilim hindi füme
Domates salatalık
19.00
Yarım fırın uskumru salata
Su 2 lt
Spor 40 dk yürüyüş 80 puan @Pnrrr-20
Yol için güzel olmuşMenü yazayım bende
Sabah(10:00)
1 yumurta
1 kk peynir
4 ceviz
1 domates
Akşam(18:00)
Bir büyük kase yoğurt
3-4 çilek
Yolda (21:00)
1 tane tavuk fumeli kaşarlı sandviç
Gece uyumayacagim için yedim geç vakitte acikip yemekten iyidir diye
Bence güzelMerhaba kızlar. Aslında benim kaçamak günüm bugün oldu çünkü bu sabah da diyetisyende tartı günümdü yine de dikkat ettim abartmadım.
Bugün öğlen arkadaşımda gün vardı aradım menüyü sordumbörek pasta deyince evden patlıcan biber ve domates közleyip götürdüm akşam mecburen yemekten yedim işte menüm
09.00
Tam buğday Ekm. Tost
1 salatalık
15.00
4 yk karışık patlıcan biber domates közlemesi
2 yk salata
19.30
2 dolma 1 sarma
3 yk karışık biber pat dom. közleme
22.00
Çeyrek elma
2 çilek
Spor 3 mil leslie 135 puan @bi prenses annesi
Canım ekmek buğday ürünü...Canım bende genelde yememeyi tercih ediyorum ama doktorlar hiç yememeyi sağlıklı bulmuyor
Emziriyorsan bebişine ve sana şifa olsun inşallah canım anneler olunca öyle oluyorCanım annemdeyim, emziriyorum diye aşırı baskı yaptılar bugün kahvaltıda...
Kadıncağızın yaptığı mantıyı yemedim dün zaten, epey üzüldü...
İstenince atlatılıyor canım eskiden karbonlarla doldururdum midemiEvet ya biz de bi Pazar’ları beraberiz kahvaltıda. Ben de yarını atlatırım inşallah
Ne güzel. Benimkide böyle devam ederse Ramazan sonu rahatlıkla 70 i görürsün dedi. Haziran’ın 9 unda kardeşimin düğünü var. O zamana kadar en sıkı şekilde yapalım sonra biraz yavaşlayabiliriz dedimÇok güzel vermişsin canım. Bence de listene uy yapabiliyorsan. Ben diyetisyene gittiğim dönem ayda 4-5 kilo veriyordum
Teşekkürler canımGayet hafif olmuş canımm
Biz çok nadir tüketiriz canım . Bulguru nerdeyse nir tek içli köftede yiyoruz. Eşim yemeyince bende yapmıyorumCanım ekmek buğday ürünü...
Biz zaten ekmek haricindeki birçok buğday ürününü tüketiyoruz(dövme, bulgur)
Bence gerek yok..
Ne güzel. Benimkide böyle devam ederse Ramazan sonu rahatlıkla 70 i görürsün dedi. Haziran’ın 9 unda kardeşimin düğünü var. O zamana kadar en sıkı şekilde yapalım sonra biraz yavaşlayabiliriz dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?