Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kabak tatlısı , bal, tereyağı. Combo olmuş canım telafi edersin inşallah
Hellim peynire çok yağlı derler kaşar da olunca biraz fazla geldi gözüme. Afiyet olsun kilo olmasın canım telafisi kolay olsun inşallah
Tam diyorum ki bugün az yedim ooo yeee. Sonra senin yediklerini görünce Aman yarabbim ben ne kadar çok yemişim diyorumafiyet olsun canım
Ooo sondaki spor çok güzel olmuş canım. Afiyet olsun
Bugün menüm
07.30 1/2 simit
1 kk peynir
5 zeytin

12.00 1 turk kahvesi sade
2 kare bitter

17.00 1 kase mercimek çorbası
3 yk bulgur pilavı
1 kase salata
1 kase yoğurt

Su 2l spor ev temizliği çok yoruldum hafta içi
Güzel menü canım afiyet olsun
Afiyet olsun güzel menü
Güzel menü canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Handandandan kız napcaz şimdi ekmek hiç yemiycez mi sahurda iftarda şimdiden öğreneyim
Canım bana diyetisyen sahur ve iftar için ikişer dilim tb yazdı. Yemezsen saldırırsın dedi. Ama ben yine de birkaç gün birer tb yemeyi düşünüyorum

Soğuk su insanı daha zinde tutuyor cidden direk soğuk suya giremem tabi ben o ayrı
bende yazın bile direk giremem havuzdan çıkınca bile nasıl girip çıkıyorum bir çırpıda sanırsın beni ısırıyor yavaş yavaş geçiş yapıyorum
Kızlar ben artık uyuyayım sabah görüşürüz Allah izin verirse Hayırlı geceler
iyi geceler canım
yok işte bu Ramazan'da direnecegiz

Diyetisyene yeni mi başladın ben ablama ramazanfa bu liste ile nasıl zayiflayacaksin ya demiştim ki 4 kg vermişti valla geride almadı yani susuzluk vs değilmiş bence uy sen listene

Ne kadar güzel tariflemişsin canım ya... keşke şu "yaş 35 aklı, fikri, zevki" kadınların hayatına daha erken girse de kadınlar kendi değerlerini bilebilse...

Ben her duşta o soku yapıyorum hem yaşlanma karşıtı hemde selülit :)
Canım ben de 3 keredir spordan sonra duşta tüm vücuduma kahve sürüp kese yapıyorum. Yüzümü de kahveyle hafif ovuyorum. Selülitleri farketmedim daha fakat burnumdaki siyah noktalar gitti yüzüm de parlıyor. Banyodan sonra yumuşacık oluyor vücudum. Kahve de selülitlere iyi gelirmiş. Değişimi farkedersem yazarım yine

Canım bana diyetisyen sahur ve iftar için ikişer dilim tb yazdı. Yemezsen saldırırsın dedi. Ama ben yine de birkaç gün birer tb yemeyi düşünüyorum
Bence irade de bitiyor iş canım...

Önceden makarnanın yanında bile ekmek yerdim, 2 aydır ekmek ilk defa bugün kahvaltıda yedim(annemdeyim ısrar ettiler).

Eğer kafada halledersen gerçekten saldırmıyorsun hiçbirseye...

Unutma canım " kadının fendi erkeği yendi" derler....

Sen bir yolunu bulursun ben sana güveniyorum...
Bende kendime güveniyorum canım
Hellim peynire çok yağlı derler kaşar da olunca biraz fazla geldi gözüme. Afiyet olsun kilo olmasın canım telafisi kolay olsun inşallah
İnşallah bilmiyorum ki canım. Ramazan öncesi hafta sonu kahvaltısı yapalım dedim en masumlarını yedim. Çok nadir beraber kahvaltı yaparız
Evet direneceğizyani inşallah

Diyetisyene yeni mi başladın ben ablama ramazanfa bu liste ile nasıl zayiflayacaksin ya demiştim ki 4 kg vermişti valla geride almadı yani susuzluk vs değilmiş bence uy sen listene
Canım ben hamileyken de gidiyordum. Kızımda 35 kilo almıştım diye. Güya 6 aylık olunca bırakacaktım kısmet olmadı yine de devam ediyorum. Ben de 2 haftada 3,5 kilo vermişim. İnşallah Ramazan’da da devam ederim vermeye

Canım bende genelde yememeyi tercih ediyorum ama doktorlar hiç yememeyi sağlıklı bulmuyor

Orası kesinlikle doğru canım. İrade olmazsa istediğin kadar ekmek ye yine saldırır insan

Çok güzel vermişsin canım. Bence de listene uy yapabiliyorsan. Ben diyetisyene gittiğim dönem ayda 4-5 kilo veriyordum

Bende kendime güveniyorum canım

İnşallah bilmiyorum ki canım. Ramazan öncesi hafta sonu kahvaltısı yapalım dedim en masumlarını yedim. Çok nadir beraber kahvaltı yaparız

Evet direneceğizyani inşallah
Evet ya biz de bi Pazar’ları beraberiz kahvaltıda. Ben de yarını atlatırım inşallah

Afiyet olsun canım
Gayet hafif olmuş canımm
Çok az olmuş kız gün
Kek dışında güzel canım
Afiyet olsun canımm
Bugün menüm
07.30 1/2 simit
1 kk peynir
5 zeytin

12.00 1 turk kahvesi sade
2 kare bitter

17.00 1 kase mercimek çorbası
3 yk bulgur pilavı
1 kase salata
1 kase yoğurt

Su 2l spor ev temizliği çok yoruldum hafta içi
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Yol için güzel olmuş
Bence güzel

Canım annemdeyim, emziriyorum diye aşırı baskı yaptılar bugün kahvaltıda...

Kadıncağızın yaptığı mantıyı yemedim dün zaten, epey üzüldü...
Emziriyorsan bebişine ve sana şifa olsun inşallah canım anneler olunca öyle oluyor

Çok güzel vermişsin canım. Bence de listene uy yapabiliyorsan. Ben diyetisyene gittiğim dönem ayda 4-5 kilo veriyordum
Ne güzel. Benimkide böyle devam ederse Ramazan sonu rahatlıkla 70 i görürsün dedi. Haziran’ın 9 unda kardeşimin düğünü var. O zamana kadar en sıkı şekilde yapalım sonra biraz yavaşlayabiliriz dedim

Motivasyonun varken devam et canım . Hem gayet doyurucu da oluyor listeler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…