- Konu Sahibi Handandandan
-
- #290.401
Bence de doyurucu. İnşallah doyarım ben deMotivasyonun varken devam et canım . Hem gayet doyurucu da oluyor listeler.
İyi geceler canımCanlarım ben uyuyorum. Hepinize iyi geceler . Yarın görüşürüz inşallah
Askım neden azarı çektin şimdipesto26 senin motivasyonun ağzına kürekle vuracağım Hafize bitti sen mi başladın
Arkadaş niye düşüp emeğinize taş koyuyorsunuz iki ileri bir geri benim örnek 2 yıldır 68-75 arası gidip gelmek yerine adam gibi versem şimdi ye kadar ne rahatti oysaki hep aynı stres hep başa sarma
Aneyyy olaylar olaylar.. sakin olun minnoşlar, bu ara grupta bir yanlış anlama silsilesi oldu. Merkür geri mi gidiyor nedirSanırım hilal yanlış anladı canım sıkıntı yok bence yanlış anlaşılma
Biz onların tadına bakınca eşantiyon olarak oklava tatlısı da veriyorlar, ondan elimiz gitmiyor kardeşTadina bakin cok seversiniz
Bayrağı bana devrettin ama bir şekilde halledicem kankim. Buraya tutunmam lazım yoksa direk kayıp giderim
Aklıma çok Da alakası olmasa da britneyin hit me baby one more time klibi geldi6. Takımın kızları gelmiş alıntı yaptım ama uçmuş hani eskiden lise basket maçlarında favori sınıfların kızları birbirlerini ziyaret ederdi ya aklıma o geldi
boyayı inceltmek için tiner yada benzeri kimyasal kullanılıyor gülüm normal bünyeyi bile etkiliyor baş dönmesi mide bulantısı yapar bana mesela senin hiç yanaşmaman lazım böyle şeylere bundan sonra dikkat edersin artık:)Ay hic o yonden dusunmemistm ozaman eşim boyar zaten kucuk oda tekbasinada 2-3 saate halleder :)
daha çok güzellikler yaşayacaksın sadece gözlemle yeter :)İnşallah canım
Ne güzel anlattın yeni yaşımı
41 yaşların veziridir artık ne istediğini kim olduğunu değerini daha iyi anladığın yaştır , daha sakin bakarsın artık hayata gereksiz şeylere kendini yıpratmamayı öğrenmeye başlarsın daha güzel tat alırsın yaşantından sadece sakin de kalıp düşünmen yeterlidirKız hele 41 i de anlat yirim seni. Ne güzel anlatmışsın
aslın da tahmin ettim kuzey için olduğunu :))Off alıntılarım gitti ya
Hadi yeniden
ekim2009 abla gece kuzey bir uyuyor birde gelmek üzereyken uyanıyor rahat oluyor o yüzden trafik açısından da rahat oluyor
@bi prenses annesi canım Rize ye gidiyorum eşimin memleket
@CurukElma hilalcim boşuna triplenme kuzucum sürekli olamadığını ve arada bu şekilde olunca sıkıntı yaşamadığını vs ifade etmiş kötü birşey dememis ki canım ebru
keşkeeeeeeNe kadar güzel tariflemişsin canım ya... keşke şu "yaş 35 aklı, fikri, zevki" kadınların hayatına daha erken girse de kadınlar kendi değerlerini bilebilse...
Afiyet olsun canımBugün menüm
07.30 1/2 simit
1 kk peynir
5 zeytin
12.00 1 turk kahvesi sade
2 kare bitter
17.00 1 kase mercimek çorbası
3 yk bulgur pilavı
1 kase salata
1 kase yoğurt
Su 2l spor ev temizliğiçok yoruldum hafta içi
Afiyet olsun canım güzel olmuşİyi akşamlar güzel fit ve birinci hatunlar
Menüm
9.00
1 haslanmış yumurta
2 kk peynir
3 zeytin 1 dilim hindi füme
Domates salatalık
19.00
Yarım fırın uskumru salata
Su 2 lt
Spor 40 dk yürüyüş 80 puan @Pnrrr-20
Sağol canımAfiyet olsun canım
İyi olmuş valla fazla fazla gitsin lütfen kilocuklar
Süpersin canım okuyunca benim de motivasyonum arttı
Aynen canım benim de hayalim. Şimdi balkonumda ufak ufak maydanoz, soğan vs.ekiyorum
Afiyet olsun canım simit dışında güzel olmuş
Afiyet olsun canım gayet güzel
geç olmuş akşam ama mecburen olmuş sanırım afiyet olsun canımMenü yazayım bende
Sabah(10:00)
1 yumurta
1 kk peynir
4 ceviz
1 domates
Akşam(18:00)
Bir büyük kase yoğurt
3-4 çilek
Yolda (21:00)
1 tane tavuk fumeli kaşarlı sandviç
Gece uyumayacagim için yedim geç vakitte acikip yemekten iyidir diye
Sauna eşofman da neymiş, hemen edineyimYürüyüşün bir sırrı var ama...
Bir saat....aç karnına...sauna eşofman ile...ve muhakkak sonunda duş alınacak.
Güzel canım afiyet olsunSabah 10.00
2 dilim pastırmalı yumurta
Peynrş zeytşn
Domates salatalık maydanoz
7 erik
Yarım çb ceviz
Akşam 18.30
1 kepçe yoğurt çorbası
1 tabak kıymalı kabak yemeği
Su 2.5 lt
Spor 30 dk yürüyüş
Sağol tatlımKabak tatlısı , bal, tereyağı. Combo olmuş canım telafi edersin inşallah
Hellim peynire çok yağlı derler kaşar da olunca biraz fazla geldi gözüme. Afiyet olsun kilo olmasın canım telafisi kolay olsun inşallah
Tam diyorum ki bugün az yedim ooo yeee. Sonra senin yediklerini görünce Aman yarabbim ben ne kadar çok yemişim diyorumafiyet olsun canım
Ooo sondaki spor çok güzel olmuş canım. Afiyet olsun
Güzel menü canım afiyet olsun
Afiyet olsun güzel menü
Güzel menü canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Canım bana diyetisyen sahur ve iftar için ikişer dilim tb yazdı. Yemezsen saldırırsın dedi. Ama ben yine de birkaç gün birer tb yemeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?