Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Askım neden azarı çektin şimdi o kadar haklısın ve kendime kızacağımı o kadar iyi biliyorum ki.. 6yı gördüm diye kendimi adriana lima sandım galiba..

Ay hic o yonden dusunmemistm ozaman eşim boyar zaten kucuk oda tekbasinada 2-3 saate halleder :)
boyayı inceltmek için tiner yada benzeri kimyasal kullanılıyor gülüm normal bünyeyi bile etkiliyor baş dönmesi mide bulantısı yapar bana mesela senin hiç yanaşmaman lazım böyle şeylere bundan sonra dikkat edersin artık:)

Kız hele 41 i de anlat yirim seni. Ne güzel anlatmışsın
41 yaşların veziridir artık ne istediğini kim olduğunu değerini daha iyi anladığın yaştır , daha sakin bakarsın artık hayata gereksiz şeylere kendini yıpratmamayı öğrenmeye başlarsın daha güzel tat alırsın yaşantından sadece sakin de kalıp düşünmen yeterlidir
45 sonrası da kadın için yaşların şahıdır , artık ektiği tohumları büyütmüş hasat almasının zamanıdır :)

aslın da tahmin ettim kuzey için olduğunu :))
yolu yarılamışsınızdır şimdiye belki geçmişsinizdir demi :)

Ne kadar güzel tariflemişsin canım ya... keşke şu "yaş 35 aklı, fikri, zevki" kadınların hayatına daha erken girse de kadınlar kendi değerlerini bilebilse...
keşkeeeeee
ruhun da bedenin de bir oturaklı olmaya başladığı zamanı var gülüm işte nasıl ki 20 li yaşlarla 30 lu yaşlar farkediyor 30 yaşlarda vucut tam oturuyor daha kadınsı olunuyorsa o akıl fikir de 35 den sonra daha iyi oturuyor genel de:)

Sağol canım

geç olmuş akşam ama mecburen olmuş sanırım afiyet olsun canım

Sağol tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…