- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #29.041
hahahaaaa...aynen öyle bir durum bendede oldu..gittim üzerimi değiştim..yoksa rezil olucaktım net alemine...kocamın attığı kahkalarda cabası olacaktıayy bende çekildim önden ve yandan çok kötü bir görüntü eşim çekti sen manyaksın diye gülmekten öldü adam google yazınca herşey çıkıyo diyokafamı çekmeden direk vucüdu çekti ama varya siyah kg kapatır derler ama alakası yok bide aklınızda bulunsun siyahların içinde açık renk çamaşır varsa flaş patlayınca transparan etkisi yapıyo
canım bizde bekliyoruz..murç daha bi açıklama yapmadı..kızlar sporumu yaptım şimdi kahvaltı edicem buarada fotoyuda çektirdim akşam
ama özel mesajla nasıl göndericem onu bulamadım bir türlü bilen varsa açıklasın
aklınızda bulunsun siyahların içinde açık renk çamaşır varsa flaş patlayınca transparan etkisi yapıyo
canim, "imageshack.us" yaz yukari, www falan yazmana gerek yok, acilan sitede "browse" deyip resimlerden birini sec, sonra "upload now" de, sonra sana birkac tane link veriyor. Bu verdigi linklerin ilk sirada olani yani sadece "link" dedigini kopyalayip mursh'a mesaj atabilirsin.Özelden msj gönderecegim ama resimleri akleyemiyorum arkadaşlar
Bana yardım edin
ben geldim ama sen kacmissin sekerim gec mi kaldim ne :26:.Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 5 ziyaretçi..ay siz gelin baride iki muhabbet edelim...
Gunaydin kizlar,
Dun gece hem karnim hem basim agriyordu donup durdum uyku muyku kalmadi, sabah da ise gitmek icin kalktim ama pek iyi hissetmiyordum patrona mesaj attim simdi evde dinleniyorum.
tuh icime korse giyip sizi kandiramicam yani
canim, "imageshack.us" yaz yukari, www falan yazmana gerek yok, acilan sitede "browse" deyip resimlerden birini sec, sonra "upload now" de, sonra sana birkac tane link veriyor. Bu verdigi linklerin ilk sirada olani yani sadece "link" dedigini kopyalayip mursh'a mesaj atabilirsin.
ben geldim ama sen kacmissin sekerim gec mi kaldim ne :26:
kandıramazsınnnngeçmiş olsun cnm ya reglin geciktiya ondan olabilir sonuçta vucüdun dengesi şaşıyo hamilelik testi falan yaptın mı :44:
çok başım ağrıyo ya 15 gündür böyle az uyuyorum ağrıyo çok uyuyorum ağrıyo neden acaba :44:
canim evet yaptim ama test negatif ciktiolamiyorum regl yani kasiklarim biraz agrir gibi oluyor geciyor sonra.. hayatimda ilk kez boyle oldu bilmiyorum ki..
birkac gun bekleyip tekrar test yapicam sanirim bu kez sabah ilk is yapayim sanirim daha iyi olcuyormus sabah yapinca :26: ama zannetmiyorum hamile oldugumu..
cnm benimde öyle olmuştu test yaptım negatif ama ölüyorum ağrıdan kasıklarım belim neyse hamile değilim diye bindim anneme gittim 10.gün hafif lekelenmeye rağmen test yaptım silik milik 2.çizgiyi gördüm doğru hastaneye kan testi ve sonuç pozitif ne hayalini kurduğum haberi eşime telefonda vermek zorunda kalmıştım
yaa... :18::18::18:
ben de bir daha test yapayim o zaman ama biraz daha bekleyeyim....
Kızlar slmlarr...
Kusura bakmayın gelemedım bugun.Kolumu kaldıracak halim yok yatıyorum ofıste kac saattır sanırım grip olmak üzereyim gözlerim yanıyo burnum aklıyo :2::2::2: Foto çekilen olmus ama ozelden resım eklenemıyo sanırım bende denedım ama gonderemedım...Eger ozelden resim atmayı biilen varsa bızı bılgılendırsın deılse ben herkese maıl adresımı atıyım bana gonderın ...Sonuclar facıa demıssınız zaten iyi olsaydı hiç birimiz burda olmazdık.Amaç o facia görüntüyü düzeltmek unutmayın...
ihtimal yok denecek kadar az aslindaöyle bir risk var mı peki cnm ihtimal yani :44:
Kızlar slmlarr...
Kusura bakmayın gelemedım bugun.Kolumu kaldıracak halim yok yatıyorum ofıste kac saattır sanırım grip olmak üzereyim gözlerim yanıyo burnum aklıyo :2::2::2: Foto çekilen olmus ama ozelden resım eklenemıyo sanırım bende denedım ama gonderemedım...Eger ozelden resim atmayı biilen varsa bızı bılgılendırsın deılse ben herkese maıl adresımı atıyım bana gonderın ...Sonuclar facıa demıssınız zaten iyi olsaydı hiç birimiz burda olmazdık.Amaç o facia görüntüyü düzeltmek unutmayın...
ben az once imageshack.us sitesinden bir resim yukledim, sonra verilen ilk linki kopyaladim simdi buraya yapistiriyorum ornek olarak yani.. forumda bile resim olarak gostermiyor sadece linki veriyor bunu mesajla da yollayabiliriz. ben daha once arkadasima ozel mesajla yeni lenslerimin resmini atmistim oradan biliyorum - oluyor yani
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?