- 31 Ekim 2013
- 21.688
- 72.949
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #290.421
Sağol tatlımAfiyet olsun canım
Gayet hafif olmuş canımm
Çok az olmuş kız gün
Kek dışında güzel canım
Afiyet olsun canımm
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Yol için güzel olmuş
Bence güzel
İnşallah canımmdaha çok güzellikler yaşayacaksın sadece gözlemle yeter :)
evet abla az aldı 4 saatcikaslın da tahmin ettim kuzey için olduğunu :))
yolu yarılamışsınızdır şimdiye belki geçmişsinizdir demi :)
ruhum hep 30 dan önce 18 yaşındaydı cidden su son yıl ruhum 25 yaşında ,zaten cilveli biri insanım ama 30db sonra daha bir cilveli işveli oluyor insankeşkeeeeee
ruhun da bedenin de bir oturaklı olmaya başladığı zamanı var gülüm işte nasıl ki 20 li yaşlarla 30 lu yaşlar farkediyor 30 yaşlarda vucut tam oturuyor daha kadınsı olunuyorsa o akıl fikir de 35 den sonra daha iyi oturuyor genel de:)
Okurken bana oyle gelmedi sanki çıkışır gibiydin bende yanlış anlamışımCanım yorumlarınız tabikide önemli yarısma hırsı birinci olma azmi zaten bu kiloları vermemi sağladı. Yoksaki şimdiye 10 kere bırakmıstım ben. Çunku özdisiplini olan biri degilim.Ilk defa yardım almadan kendim zayıflamaya çalısıyorum.(burdaki yardımlar haric cevremden ) Zaten yaptigin yorumdada dikkat ederim dedim hakli oldugunu belirttim. Yorumlarini önemsemesem tesekkur eder geçerim uzun uzadiya anlatmaya calismam. Ben yediğim simiti haklı çikartmaya çalısmıyorum. Haklı bir tarafi yok zaten ama o aç halimle onu yemeden duramaycaktım. Ben ilk defa bi seyin tamamını bitirmeden bıraktığima sevinirken tepki alınca yazdım sadece
Bir aydan daha az kuzuuu gelsin bayramda yeni cicilerrrrorta halli çok büyük değil ama geçici maalesef ilerde benim de hayalim bu köy evi haftasonu kacamagi yapabileceğimiz toprakla ugrasabikecegimiz Rabbim herkese gönlünden geçeni nasıp etsin insAllah canım
tamam canım kaçamağa son insAllah ne kaldı bayrama
Yok çok şükür masAllah enerjim iyi böyle devam etsin insAllah hepimizin ki
toparlarsn canım bayramı düşün yeni alacağın kıyafetin üzerine daha güzel oturacağıni insanların ay nasıl zayıflams diye imrendgini
aynen kankim bugün enerji patlaması oldu
afiyet olsun canım simit konusunda her zmn olmadığı taktirde gündüz öğünü olarak yarım simit bence masum geliyor
afiyet olsun canım güzel olmuş
Kaynbabamgile gitmiştik lira telefonu elime alamadım
Tamam baharcimOff alıntılarım gitti ya
Hadi yeniden
@ekim2009 abla gece kuzey bir uyuyor birde gelmek üzereyken uyanıyor rahat oluyor o yüzden trafik açısından da rahat oluyor
Fit mutlu anne canım Rize ye gidiyorum eşimin memleket
CurukElma hilalcim boşuna triplenme kuzucum sürekli olamadığını ve arada bu şekilde olunca sıkıntı yaşamadığını vs ifade etmiş kötü birşey dememis ki canım ebru
Hahaha yeter bence kuzuTele 24gb net aldım sanırım memlekette yeter canlar ne dersiniz
Afiyet olsun canimMenü yazayım bende
Sabah(10:00)
1 yumurta
1 kk peynir
4 ceviz
1 domates
Akşam(18:00)
Bir büyük kase yoğurt
3-4 çilek
Yolda (21:00)
1 tane tavuk fumeli kaşarlı sandviç
Gece uyumayacagim için yedim geç vakitte acikip yemekten iyidir diye
Kiz onlar bi gelip gittiler ben daha beterim 2 gündür ordaydim6. Takımın kızları gelmiş alıntı yaptım ama uçmuş hani eskiden lise basket maçlarında favori sınıfların kızları birbirlerini ziyaret ederdi ya aklıma o geldi
Gelin kızlar gelin geleceğiniz varsa göreceğiniz de vardır
Sabah 10.00
2 dilim pastırmalı yumurta
Peynrş zeytşn
Domates salatalık maydanoz
7 erik
Yarım çb ceviz
Akşam 18.30
1 kepçe yoğurt çorbası
1 tabak kıymalı kabak yemeği
Su 2.5 lt
Spor 30 dk yürüyüş
Afiyet olsun kızlar menüler güzelMerhaba kızlar. Aslında benim kaçamak günüm bugün oldu çünkü bu sabah da diyetisyende tartı günümdü yine de dikkat ettim abartmadım.
Bugün öğlen arkadaşımda gün vardı aradım menüyü sordumbörek pasta deyince evden patlıcan biber ve domates közleyip götürdüm akşam mecburen yemekten yedim işte menüm
09.00
Tam buğday Ekm. Tost
1 salatalık
15.00
4 yk karışık patlıcan biber domates közlemesi
2 yk salata
19.30
2 dolma 1 sarma
3 yk karışık biber pat dom. közleme
22.00
Çeyrek elma
2 çilek
Spor 3 mil leslie 135 puanFit mutlu anne
Evet kuzum bende spor yapmiyorum tartidan önceki gün vücudu şişiriyorBugün diyetisyende de 1,5 kilo eksik çıktım fakat ben diyetisyene gitmeden 3 mil Leslie ve duş sonrası gittim. Yanlış yapmışsın dedi. Tartıdan en az 12 saat önce sporu bırak dedi. Sanki eskiden burda da öyle konuşurduk tartıdan önce spor yok diye.. sonradan aklıma geldi maalesef...
Ben nasıl iftar yapicam onu dusunuyorum hala baharO değilde ben ramazan pidesinden yirttim
Eşim hergun sıcak sıcak alırdı şimdi ben memlekette aldırmamalsalarda soğumuş olur sıcak olmadığı sürece tehlike yok
Kiz dengesiz oldu benimkide bugünKabak tatlısı , bal, tereyağı. Combo olmuş canım telafi edersin inşallah
Hellim peynire çok yağlı derler kaşar da olunca biraz fazla geldi gözüme. Afiyet olsun kilo olmasın canım telafisi kolay olsun inşallah
Tam diyorum ki bugün az yedim ooo yeee. Sonra senin yediklerini görünce Aman yarabbim ben ne kadar çok yemişim diyorumafiyet olsun canım
Ooo sondaki spor çok güzel olmuş canım. Afiyet olsun
Güzel menü canım afiyet olsun
Afiyet olsun güzel menü
Afiyet olsun canım
Canım bana diyetisyen sahur ve iftar için ikişer dilim tb yazdı. Yemezsen saldırırsın dedi. Ama ben yine de birkaç gün birer tb yemeyi düşünüyorum
Kız disardaydim bugün ev yemekleri yapan yer bulana kadar canım cıktı. Heryerde ya et tavuk yada döner ya pide börek filan vardiAfiyet olsun canım
Gayet hafif olmuş canımm
Çok az olmuş kız gün
Kek dışında güzel canım
Afiyet olsun canımm
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Yol için güzel olmuş
Bence güzel
duruma göre bakicam canım artıkAfiyet olsun canım
Haftada bir yada iki gün bir dlm ekmek yenilebilir tamamen kesmekte sıkıntı canım
Yani ilaç diyet kadar bile etkili değilmiş. Kilo vermek çok önemli. İnan canım son değerimi hiç hatırlamıyorum. Neredeyse 1 sene olacak. Aslında hafta içi baktırayım
İnşallah kuzum
İyide adam zapzayıf zaten yesede az kilo alsa diye çırpınıyorum
İyiymiş. Cidden sıcak pideımmm kokusu tamam tamam sustum
ramazan için özel bi liste almadım ben gitmedim o yüzden kafama göre takılayım diorumKabak tatlısı , bal, tereyağı. Combo olmuş canım telafi edersin inşallah
Hellim peynire çok yağlı derler kaşar da olunca biraz fazla geldi gözüme. Afiyet olsun kilo olmasın canım telafisi kolay olsun inşallah
Tam diyorum ki bugün az yedim ooo yeee. Sonra senin yediklerini görünce Aman yarabbim ben ne kadar çok yemişim diyorumafiyet olsun canım
Ooo sondaki spor çok güzel olmuş canım. Afiyet olsun
Afiyet olsun güzel menü
Afiyet olsun canım
Canım bana diyetisyen sahur ve iftar için ikişer dilim tb yazdı. Yemezsen saldırırsın dedi. Ama ben yine de birkaç gün birer tb yemeyi düşünüyorum
saol cnmAfiyet olsun canım
Gayet hafif olmuş canımm
Çok az olmuş kız gün
Kek dışında güzel canım
Afiyet olsun canımm
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Yol için güzel olmuş
Bence güzel
aynen canım tutun tabiki burda fazlalıklarımizdan kurtlcz hepimiz el birliğiyleBayrağı bana devrettin ama bir şekilde halledicem kankim. Buraya tutunmam lazım yoksa direk kayıp giderim
Aynen canım vala ya,Okurken bana oyle gelmedi sanki çıkışır gibiydin bende yanlış anlamışım
Bir aydan daha az kuzuuu gelsin bayramda yeni cicilerrrr
Tamam baharcim
Hahaha yeter bence kuzu
Afiyet olsun canim
Kiz onlar bi gelip gittiler ben daha beterim 2 gündür ordaydim
Afiyet olsun kızlar menüler güzel
Evet kuzum bende spor yapmiyorum tartidan önceki gün vücudu şişiriyor
Ben nasıl iftar yapicam onu dusunuyorum hala bahar
Kiz dengesiz oldu benimkide bugün
Kız disardaydim bugün ev yemekleri yapan yer bulana kadar canım cıktı. Heryerde ya et tavuk yada döner ya pide börek filan vardi
Ben de sahura kalkmayı çok seviyorum nedenseKızlaaaaaaar bugün sahura kalkacağızzz heyecanlı mısınızben çok heyecanlıyım ya Ramazan’ı çok severim. Sahuru da severim. Ramazan da herşeyi severim sizi de severim. Kilo vermeyi de ben her Ramazan diyet yapmadan 4-5 kilo veririm. Siz Bayrama kadar hedef yazmışsınız herhalde. Ben de yazayım. Bu ramazan hedefim 8 kilo. Hayırlısı olsun inşallah
Çok haklısın canım güvenilir ev yemeği yapan yer burda da yok. Hep gözleme döner fastfood. Dolarsa olacağım zaman ya evden yiyip çıkıyorum ya da tb tost yapıp yanıma alıyorum ben deOkurken bana oyle gelmedi sanki çıkışır gibiydin bende yanlış anlamışım
Bir aydan daha az kuzuuu gelsin bayramda yeni cicilerrrr
Tamam baharcim
Hahaha yeter bence kuzu
Afiyet olsun canim
Kiz onlar bi gelip gittiler ben daha beterim 2 gündür ordaydim
Afiyet olsun kızlar menüler güzel
Evet kuzum bende spor yapmiyorum tartidan önceki gün vücudu şişiriyor
Ben nasıl iftar yapicam onu dusunuyorum hala bahar
Kiz dengesiz oldu benimkide bugün
Kız disardaydim bugün ev yemekleri yapan yer bulana kadar canım cıktı. Heryerde ya et tavuk yada döner ya pide börek filan vardi
Emziriyordun değil mi canımBen de sahura kalkmayı çok seviyorum nedense ☺
Ama bu sene tutamayacağım ne yazık ki
Günaydınnnnnnnn9. Takımın fit hatunları günaydın, mutlu Pazarlar...
Tevafuğa bak...Kızlaaaaaaar bugün sahura kalkacağızzz heyecanlı mısınızben çok heyecanlıyım ya Ramazan’ı çok severim. Sahuru da severim. Ramazan da herşeyi severim sizi de severim. Kilo vermeyi de ben her Ramazan diyet yapmadan 4-5 kilo veririm. Siz Bayrama kadar hedef yazmışsınız herhalde. Ben de yazayım. Bu ramazan hedefim 8 kilo. Hayırlısı olsun inşallah
EVet canımEmziriyordun değil mi canım
Benim bebeğim de 8 aylık ben de düşünmüyorum tutmayıEVet canım
Susuzluk beni çok düşündürüyor her emzirdiğimde su içme ihtiyacı hissediyorum bi de bebeğim daha 3 aylık sütümü azaltır diye korkuyorum
Gene takiptesin kırmızı ajanBenim bebeğim de 8 aylık ben de düşünmüyorum tutmayı
Canım benim bebeğim 11 aylık, tam gün okulda olduğum günler hariç tutmayacağım.EVet canım
Susuzluk beni çok düşündürüyor her emzirdiğimde su içme ihtiyacı hissediyorum bi de bebeğim daha 3 aylık sütümü azaltır diye korkuyorum
Bildirim düşüyor ya canım ondan.bizim tamım uyuyor heralde kimsecikler yokGene takiptesin kırmızı ajan
Hem de konu emzirme ve oruç olunca dahil olmak istedim bizde emziren yok pekCanım benim bebeğim 11 aylık, tam gün okulda olduğum günler hariç tutmayacağım.
Bence uyumuyorlar, mükellef bir Pazar kahvaltısı hazırlıyorlar....Bildirim düşüyor ya canım ondan.bizim tamım uyuyor heralde kimsecikler yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?