- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #290.441
Yok kociş patatesli yumurta yaptı bizim evde ben buraya başladım beri hiç kızartma pişmediBence uyumuyorlar, mükellef bir Pazar kahvaltısı hazırlıyorlar....
Sen Ramazandan önce pizzali kızartmalı son bı Pazar kahvaltısı hazırlamadın mı yoksa?
Maşallah ne şanslı hatunsun, kocacığın kahvaltı mı hazırlıyor sana?Yok kociş patatesli yumurta yaptı bizim evde ben buraya başladım beri hiç kızartma pişmedi
Beraber diyelim ben sofra kurdum o da yumurta pişirdi çay demledi bizimki sever mutfak işlerini bu arada 4 kilo vermişsin ne kadar zamanda verdinMaşallah ne şanslı hatunsun, kocacığın kahvaltı mı hazırlıyor sana?
Takıma girmeden evvel 3 kilo(2 haftada), takımla birlikte 4 kilo( 1 ayda) daha verdim canım, 85 'ten 78 'e....Beraber diyelim ben sofra kurdum o da yumurta pişirdi çay demledi bizimki sever mutfak işlerini bu arada 4 kilo vermişsin ne kadar zamanda verdin
Ben tutamaycagim bu sene ama mümkün oldugunca size yetişmeye çalıscam artikKızlaaaaaaar bugün sahura kalkacağızzz heyecanlı mısınızben çok heyecanlıyım ya Ramazan’ı çok severim. Sahuru da severim. Ramazan da herşeyi severim sizi de severim. Kilo vermeyi de ben her Ramazan diyet yapmadan 4-5 kilo veririm. Siz Bayrama kadar hedef yazmışsınız herhalde. Ben de yazayım. Bu ramazan hedefim 8 kilo. Hayırlısı olsun inşallah
İyi vermişsin canım ben de arada sabit kalıyorum ayda ortalama 3 kilo gidiyorTakıma girmeden evvel 3 kilo(2 haftada), takımla birlikte 4 kilo( 1 ayda) daha verdim canım, 85 'ten 78 'e....
1,5-2 ay gibi bir süre.
Farklı 2 haftada sabit kaldım.
Bizde var bayaği iyi oluyor fikir alışverişi daha rahat oluyorHem de konu emzirme ve oruç olunca dahil olmak istedim bizde emziren yok pek
Genelde yolda oluyorsun dimi canımOkurken bana oyle gelmedi sanki çıkışır gibiydin bende yanlış anlamışım
Bir aydan daha az kuzuuu gelsin bayramda yeni cicilerrrr
Tamam baharcim
Hahaha yeter bence kuzu
Afiyet olsun canim
Kiz onlar bi gelip gittiler ben daha beterim 2 gündür ordaydim
Afiyet olsun kızlar menüler güzel
Evet kuzum bende spor yapmiyorum tartidan önceki gün vücudu şişiriyor
Ben nasıl iftar yapicam onu dusunuyorum hala bahar
Kiz dengesiz oldu benimkide bugün
Kız disardaydim bugün ev yemekleri yapan yer bulana kadar canım cıktı. Heryerde ya et tavuk yada döner ya pide börek filan vardi
Evet canım sen ayda kaç kg veriyorsun spor yapıyor musunBizde var bayaği iyi oluyor fikir alışverişi daha rahat oluyor
boyayı inceltmek için tiner yada benzeri kimyasal kullanılıyor gülüm normal bünyeyi bile etkiliyor baş dönmesi mide bulantısı yapar bana mesela senin hiç yanaşmaman lazım böyle şeylere bundan sonra dikkat edersin artık:)
Spor yapıyorum canim normalde 1 saat yuruyus yapiyordum artik salona yazildim ordayim 1 saate yakın. 1 buçuk aydır burdayim 6 buçuk kilo verdim senin nasılEvet canım sen ayda kaç kg veriyorsun spor yapıyor musun
Okurken bana oyle gelmedi sanki çıkışır gibiydin bende yanlış anlamışım
Bir aydan daha az kuzuuu gelsin bayramda yeni cicilerrrr
Tamam baharcim
Hahaha yeter bence kuzu
Afiyet olsun canim
Kiz onlar bi gelip gittiler ben daha beterim 2 gündür ordaydim
Afiyet olsun kızlar menüler güzel
Evet kuzum bende spor yapmiyorum tartidan önceki gün vücudu şişiriyor
Ben nasıl iftar yapicam onu dusunuyorum hala bahar
Kiz dengesiz oldu benimkide bugün
Kız disardaydim bugün ev yemekleri yapan yer bulana kadar canım cıktı. Heryerde ya et tavuk yada döner ya pide börek filan vardi
Benim diyetisyen spor istemiyor en fazla 20 dk diyor gerçi ben bebekten onu danyapamıuorum bu ara.ayda 3 kg veriyorum ortalamaSpor yapıyorum canim normalde 1 saat yuruyus yapiyordum artik salona yazildim ordayim 1 saate yakın. 1 buçuk aydır burdayim 6 buçuk kilo verdim senin nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?