Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Beraber diyelim ben sofra kurdum o da yumurta pişirdi çay demledi bizimki sever mutfak işlerini bu arada 4 kilo vermişsin ne kadar zamanda verdin
Takıma girmeden evvel 3 kilo(2 haftada), takımla birlikte 4 kilo( 1 ayda) daha verdim canım, 85 'ten 78 'e....

1,5-2 ay gibi bir süre.

Farklı 2 haftada sabit kaldım.

Ben tutamaycagim bu sene ama mümkün oldugunca size yetişmeye çalıscam artik

Genelde yolda oluyorsun dimi canım

Günaydın kızlar sırf çocuk uyurken biraz keyif yapiyim diye erken kalktım baba oğul uyusunlar. hedefim uyurken biraz saçımı falan yapmak şekle sokmak çok bakımsız hissediyorum kendimi bu aralar. Sonra uyanmazsa bide güzel kahvaltı hazırlarım gözüm doyunca çok yemiyorum karnımda doyuyor çesıti bol tutmaya çaliscam

Haklisin abla ben bulasmam hic ozaman iyiki soyledin vallahi yoksa aklima bile gelmicekmis :)

Canim bence disarda izgara tavuk et tarzi yiyebillirsn yaninda ayranla ekmeginden pilavindan yemeden hatta direk onlar olmasin de ki tabakda olunca catal gider ister istemez :)

Spor yapıyorum canim normalde 1 saat yuruyus yapiyordum artik salona yazildim ordayim 1 saate yakın. 1 buçuk aydır burdayim 6 buçuk kilo verdim senin nasıl
Benim diyetisyen spor istemiyor en fazla 20 dk diyor gerçi ben bebekten onu danyapamıuorum bu ara.ayda 3 kg veriyorum ortalama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…