- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #290.461
Valla benimde hedef 54 tu sanırım unuttum kacti yahuKızlaaaaaaar bugün sahura kalkacağızzz heyecanlı mısınızben çok heyecanlıyım ya Ramazan’ı çok severim. Sahuru da severim. Ramazan da herşeyi severim sizi de severim. Kilo vermeyi de ben her Ramazan diyet yapmadan 4-5 kilo veririm. Siz Bayrama kadar hedef yazmışsınız herhalde. Ben de yazayım. Bu ramazan hedefim 8 kilo. Hayırlısı olsun inşallah
Günaydın kızlar
Gunaydin kizlarrr9. Takımın fit hatunları günaydın, mutlu Pazarlar...
Canim 6 da evden çıktım kahvalti ogle aksam hepsi disarda olacak benim bu iki gün onun icin daha zor yaniÇok haklısın canım güvenilir ev yemeği yapan yer burda da yok. Hep gözleme döner fastfood. Dolarsa olacağım zaman ya evden yiyip çıkıyorum ya da tb tost yapıp yanıma alıyorum ben de
Günaydın hatunlar❤❤Misss gibi bir pazar günü olsun
Gunaydin kizlarKızlar ben geldim kahvaltı yapıp direk uyuyacağım
Evet canim 8 de cikiyorum 8.07 de okunacak yarin ama cikmafan yemeyi düşünüyorum yoksa saat 9 buvuk 10 olur yemem benimGenelde yolda oluyorsun dimi canım
Seninde keyfin yerine gelir valla ben makyajsiz olayim ruh gibiyim enerjisiz hissediyorum kendimi yaGünaydın kızlar sırf çocuk uyurken biraz keyif yapiyim diye erken kalktım baba oğul uyusunlar. hedefim uyurken biraz saçımı falan yapmak şekle sokmak çok bakımsız hissediyorum kendimi bu aralar. Sonra uyanmazsa bide güzel kahvaltı hazırlarım gözüm doyunca çok yemiyorum karnımda doyuyor çesıti bol tutmaya çaliscam
Gunayfin tatlisssGunaydinlarrr
Canim vegan beslendigim icin onlari yemiyorum. Bana en uygunu ev yemekleri olan lokantalarCanim bence disarda izgara tavuk et tarzi yiyebillirsn yaninda ayranla ekmeginden pilavindan yemeden hatta direk onlar olmasin de ki tabakda olunca catal gider ister istemez :)
Daha önce bende diyetisyenle zayıfladım oda 1 saat yuruyus veriyordu ama bu sefer kendim zayiflicam dedim salonun diyetisyeni var olmadı ondan yardim alirim bakalim sezeryan olduğum için ve hamilelikte 28 kg aldım vucudumun sıkılaşması gerekiyordu o yuzden spor agirlikli yapcam bu seferBenim diyetisyen spor istemiyor en fazla 20 dk diyor gerçi ben bebekten onu danyapamıuorum bu ara.ayda 3 kg veriyorum ortalama
Bebeğin kaç aylık emzirmen de sıkıntı olmuyor değil miDaha önce bende diyetisyenle zayıfladım oda 1 saat yuruyus veriyordu ama bu sefer kendim zayiflicam dedim salonun diyetisyeni var olmadı ondan yardim alirim bakalim sezeryan olduğum için ve hamilelikte 28 kg aldım vucudumun sıkılaşması gerekiyordu o yuzden spor agirlikli yapcam bu sefer
Makyaj çok yapan biri degilim öncedende bakimli degildim ama en azından sacimi boyatır haftada 2 kez falan duzlestirirdim simdi boyatmiyorum hepten saldım kendimi duşa bile zorla giriyorum 10 kez sesleniyor esim anca erken kalkarsam biseyler yapmaya calisiyorumValla benimde hedef 54 tu sanırım unuttum kacti yahu
Gunaydin kizlarrr
Canim 6 da evden çıktım kahvalti ogle aksam hepsi disarda olacak benim bu iki gün onun icin daha zor yani
Gunaydin kizlar
Sen dinlen bahar vücut odem tutmasin
Evet canim 8 de cikiyorum 8.07 de okunacak yarin ama cikmafan yemeyi düşünüyorum yoksa saat 9 buvuk 10 olur yemem benim
Seninde keyfin yerine gelir valla ben makyajsiz olayim ruh gibiyim enerjisiz hissediyorum kendimi ya
Gunayfin tatlisss
Canim vegan beslendigim icin onlari yemiyorum. Bana en uygunu ev yemekleri olan lokantalar
Bu hafta 5 aylik olcak yok hala sadece anne sutuyle devam ediyorum ama ek gıdaya baslamak icin can atiyorum çunku böyle birakip gitmek zor oluyor bazen tam yuruyusun ortasinda eve cagiriyolar falan en azından ek gıda saatlerini ona göre ayarlarim ben yokken kv yedirir oda yedirmek için can atiyor zatenBebeğin kaç aylık emzirmen de sıkıntı olmuyor değil mi
Her ögünde protein ve khidrat beraber almaya dikkat ediyorum bu arada süte zarar gelmesin diyeBenim diyetisyen spor istemiyor en fazla 20 dk diyor gerçi ben bebekten onu danyapamıuorum bu ara.ayda 3 kg veriyorum ortalama
Valla benim işim bununla alakalı oldugu icin alışkanlık oldu artık. Geçen musterilerimden biri saçımı yapmadan makyajsız gördü beni kiz nolmus sana böyle diyorMakyaj çok yapan biri degilim öncedende bakimli degildim ama en azından sacimi boyatır haftada 2 kez falan duzlestirirdim simdi boyatmiyorum hepten saldım kendimi duşa bile zorla giriyorum 10 kez sesleniyor esim anca erken kalkarsam biseyler yapmaya calisiyorum
Çok şans lısın canım ben WC ye bile zor giriyorum kimse yokBu hafta 5 aylik olcak yok hala sadece anne sutuyle devam ediyorum ama ek gıdaya baslamak icin can atiyorum çunku böyle birakip gitmek zor oluyor bazen tam yuruyusun ortasinda eve cagiriyolar falan en azından ek gıda saatlerini ona göre ayarlarim ben yokken kv yedirir oda yedirmek için can atiyor zaten
Bendede tam tersi arada yapınca waoww oluyorValla benim işim bununla alakalı oldugu icin alışkanlık oldu artık. Geçen musterilerimden biri saçımı yapmadan makyajsız gördü beni kiz nolmus sana böyle diyor
Allah yardımcın olsun canım zor kimse olmayıncaÇok şans lısın canım ben WC ye bile zor giriyorum kimse yok
Missss gibi havayı çek içine çeeeeekKızlar ben geldim kahvaltı yapıp direk uyuyacağım
Sağol canımAllah yardımcın olsun canım zor kimse olmayınca
AMa sağlıklı beslenerek zayıflamaya devam tabiiBenim bebeğim de 8 aylık ben de düşünmüyorum tutmayı
Çok iyi fikir canımCanım benim bebeğim 11 aylık, tam gün okulda olduğum günler hariç tutmayacağım.
Neden spor istemiyo canım, özel bir sebebi var mı?Benim diyetisyen spor istemiyor en fazla 20 dk diyor gerçi ben bebekten onu danyapamıuorum bu ara.ayda 3 kg veriyorum ortalama
Ay bir yazamadım hayırlı Pazar’lar güzel hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?