- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #290.481
tv acmasina hic izin vermemen lazim cnmYok abla hiç bişeyi dinlemiyor zaten kalkıyor oturma odasına gidip tv açıyor istediğim kadar ışık açmayım
Bi de itiraz edip yatırmaya çalışınca bağırmaya başlıyor bu sefer ugaklık uyanacak komşulara kızacak diye tamam git ne yaparsan yap diyorum
regliyi kacamak bahanesi olarak kabul etmiyoruz sekerimEvet kaptanım. Meğer regl geliyormuş ondanmış zayıflığım. Götürdüm karbonları ...bir ara seri girişmişim
ne guzel telaslar Allah kolaylik versin cnmDinleniyorum abla hergun az az ev islerini hallediyorum cam silmem gerek ama esim izinliyken beraber yapcaz onu
Bide bu ara bebek odasini halletcez yavastan kiyafetleri yikicam dolap aldikdan sonra onlari duzenlicem :) odayi boyucaz vs vs birsuru seyama guzel seyler tabikiii
yesil cay dusurmez aksine yukseltir cnm :)yeşil çay gibi şeyler şimdilik tuketmiycem..
Tuzu biraz arttirdim ama ödem yapmaz inşallah
sabah tatli gereksiz olmus nirancim09:00=== 2 yk yağda yumurta
2 yk zeytin salatası
2 çatal tereyağı
2 çatal bal
2 çatal cevizli biber
1 dilim tam buğday ekmeği
1 dilim mayalı ekmek
1 dilim kabak tatlısı
15:30=== 6 yk kabak yemeği
1,5 kase yoğurt
1 adet kuru soğan
2 lt su
ben cevap yazana kadar varmışiniz bileKızlar benim hazırlıklar tam gaz devam birşey unutmak adettendir kesin birşey unuturumsonnbikac parça birşey var onları koyup sacimi filan kurutup çıkarız galiba ancak işte gece boyunca uyumayacagim için sıvı detox içecek almayı düşünüyorum vakit bulursam inşallah başka türlü yol çekilmiyor
guzel olmus tatlimMenüm
Sabah 11.00
2 biberli yumurta
1 dlm hellim
1 kk süzme peynir
1 ince dlm kaşar
2 ince dlm sucuk
2 zeytin
Salatalık
Akşam 16.30
4 kaşık etli sebze yemeği
Ara 17.30
Çayla 10 kadar fıstık- badem falan yerim
Su:2.5 olur
boza haric miktarlar az ama icerik karbon olmus biraz cnmKızlar günü kapatıyorum disarda ne kadar zorlandim yaa her yer ya döner ya ızgara ya lahmacun pide yiyecek yer bulana kadar canim cıktı
08.30
Bir kase ezogelin çorbası
11 gibi sanırım
1 bardak boza
16.30
Bir kase mercimek corbasi
Birazcikta kuru fasulye 3 y.k. kadar
Suyum cok az ama icebildigim kadar icicem
pazartesi onemli degil cnm ogleden sonra yapabilirsinMefkurem Pazartesi ve Perşembe oruç tutacağım, diğer günler tutmayacağım.
Pazartesi ve Cuma tartısı için ne zaman tartılayım.
tatlicim kendine kucuk beden bi kiyafet alsanaKızlar günaydın nasılsınız?
Dün ev çoluk çocuk oldu, biraz yoruldum biraz eğlendim. Bu sabah da dışarı çıktık, bi yerde eşim bilgisayarla pıt pıt bişeyler yaptı, ben kitap okudum. Şimdi biraz hava almaya yürüyüşe çıkcam tekrar.
Kendimi sürekli moda sokmaya çalışıyorum, ilk 1 aydaki coşkuyu yakalayamıyorum ya. Sporu azalttım iyice, toparlamam lazım..
lesliyi ayri ayrimi yapiyosun tatlim 4 mil olarakmiGünümü kapattım
Bugün abim bizdeydi istediğimden geç kapattım günü
12.00 1 yumurta
3 zeytin
3 dilim peynir
Çeyrek simit
Bir avuç kuruyemiş
Domates salatalık
17.40 2 yk bulgur pilavı
4 yk tavuk döner
1 kase yoğurt
Su: 3,5 lt
Spor: 4 mil Leslie, 600 ipsiz atlama @Pnrrr-20 240 puan
sabrimiz tukeniyoduki topladinKızlar öğlen parka gittik annemle yegemlerimle cay keyfi yaptk cok şükür fazla abartmadan tabi çocuklarla oyun oynadk biraz peşlerinden surekli bi ora bi bura hareker oldu eve geldik eviminzin arkasinda bahce vardi orayı duzelttik yarin fidan dikecez Allah izin verirse bugun çapa yaotm ama alışamadık g.. don durmaz hesabı hamlik basa bela baya efor harcadım snrm eve geldim bi büyük kase sabah çaldığım yogurdumdan yedim mikemmel olmus bu aradayansın yağlar insAllah bayrama goren akrabalar bi sok daha geçirsinler istiyorum zira baya gözleri kaldi verdgm kiloda
Enerjimi topladm kizlae biraz sizi bunalttım biliyorum suratsız modumla ama tam gaz aranızdayim yine basaricam basaricaz
fena degil canikomBugün menüm
07.30 1/2 simit
1 kk peynir
5 zeytin
12.00 1 turk kahvesi sade
2 kare bitter
17.00 1 kase mercimek çorbası
3 yk bulgur pilavı
1 kase salata
1 kase yoğurt
Su 2l spor ev temizliğiçok yoruldum hafta içi
guzel gorunuyor cnmİyi akşamlar güzel fit ve birinci hatunlar
Menüm
9.00
1 haslanmış yumurta
2 kk peynir
3 zeytin 1 dilim hindi füme
Domates salatalık
19.00
Yarım fırın uskumru salata
Su 2 lt
Spor 40 dk yürüyüş 80 puan @Pnrrr-20
kiz ne dolasiyon yaban ellerdeNerede bu takımın hatunlariiii
Yoklugunuzda 6. Takima sarmış bulunuyorum. 2 gündür dellendim sanırım
yol icin gayet iyi tatlimMenü yazayım bende
Sabah(10:00)
1 yumurta
1 kk peynir
4 ceviz
1 domates
Akşam(18:00)
Bir büyük kase yoğurt
3-4 çilek
Yolda (21:00)
1 tane tavuk fumeli kaşarlı sandviç
Gece uyumayacagim için yedim geç vakitte acikip yemekten iyidir diye
gaydt guzzel gulbecimSabah 10.00
2 dilim pastırmalı yumurta
Peynrş zeytşn
Domates salatalık maydanoz
7 erik
Yarım çb ceviz
Akşam 18.30
1 kepçe yoğurt çorbası
1 tabak kıymalı kabak yemeği
Su 2.5 lt
Spor 30 dk yürüyüş
yazmislar zaten cnmBen dayanabilirsem sahurda çay kahve içeyim bir tek diyorum
en iyisini yapmisin tatlim efferimMerhaba kızlar. Aslında benim kaçamak günüm bugün oldu çünkü bu sabah da diyetisyende tartı günümdü yine de dikkat ettim abartmadım.
Bugün öğlen arkadaşımda gün vardı aradım menüyü sordumbörek pasta deyince evden patlıcan biber ve domates közleyip götürdüm akşam mecburen yemekten yedim işte menüm
09.00
Tam buğday Ekm. Tost
1 salatalık
15.00
4 yk karışık patlıcan biber domates közlemesi
2 yk salata
19.30
2 dolma 1 sarma
3 yk karışık biber pat dom. közleme
22.00
Çeyrek elma
2 çilek
Spor 3 mil leslie 135 puan @bi prenses annesi
baharda demis bu kisiye gore degisiyor cnmBugün diyetisyende de 1,5 kilo eksik çıktım fakat ben diyetisyene gitmeden 3 mil Leslie ve duş sonrası gittim. Yanlış yapmışsın dedi. Tartıdan en az 12 saat önce sporu bırak dedi. Sanki eskiden burda da öyle konuşurduk tartıdan önce spor yok diye.. sonradan aklıma geldi maalesef...
ben bu yaşta hala bilmiyorumNe kadar güzel tariflemişsin canım ya... keşke şu "yaş 35 aklı, fikri, zevki" kadınların hayatına daha erken girse de kadınlar kendi değerlerini bilebilse...
ne guzel bi enerjiiii ve iddali bi hedefKızlaaaaaaar bugün sahura kalkacağızzz heyecanlı mısınızben çok heyecanlıyım ya Ramazan’ı çok severim. Sahuru da severim. Ramazan da herşeyi severim sizi de severim. Kilo vermeyi de ben her Ramazan diyet yapmadan 4-5 kilo veririm. Siz Bayrama kadar hedef yazmışsınız herhalde. Ben de yazayım. Bu ramazan hedefim 8 kilo. Hayırlısı olsun inşallah
yemedikten sonra yapmanda sorun yokGünaydın kızlar sırf çocuk uyurken biraz keyif yapiyim diye erken kalktım baba oğul uyusunlar. hedefim uyurken biraz saçımı falan yapmak şekle sokmak çok bakımsız hissediyorum kendimi bu aralar. Sonra uyanmazsa bide güzel kahvaltı hazırlarım gözüm doyunca çok yemiyorum karnımda doyuyor çesıti bol tutmaya çaliscam
iftari erkenmi yapicancikmafan yemeyi düşünüyorum yoksa saat 9 buvuk 10 olur yemem benim
Burasi hem kapali hem sogukburada da hava kapkara hem de bunaltıcı sıcak gibi uyuşturuyor insanı yaa:))
öğleden önce kahvaltı yapmadan market alışverişine gittik şükür halettik geldik kahvaltımızı yaptık üstüne çay faslı derken saat 2 oldu günün çoğu gitti :)
yesil cay dusurmez aksine yukseltir cnm :)
Guzelim normalde yuksek tansiyon hastalarina yesil cay onermezlerCidden mi abla
Ben netten baktım dusürüyo diye' yeşil tuketmiycem diye çok üzülmüstüm
Guzelim normalde yuksek tansiyon hastalarina yesil cay onermezler
Hem surekli ayni cayi icmekde dogru degil
Daha bi suru faydali bitki cayi var
Dönüşümlü icilmesi lazim
Zencefil biberiye hibiskus mate vs.
Ne yapiyosunuz kizlar ne var ne yok
Bizi gorumcem kahvaltiya cagirmisti ordaydik
Bikac makine camasir yikandi onlari astim
Bugun ütü de yapabilirsem cok iyi olacak
Agri kesici baş agrisi icinmiBende agri kesici aldım biraz etkisini göstersin kalkıp yemek yapicam yani şimdilik oturuyom
Sanada kolay gelsin ablacim
Agri kesici baş agrisi icinmi
Sık sık icmende iyi degilki cnm etkiside olmaz
Emziriyorsun kastan kaybedersin diyoNeden spor istemiyo canım, özel bir sebebi var mı?
Tatlim herkesin görüşü baska ama asıl kas kaybetmemek icin spor yapilmasi lazimEmziriyorsun kastan kaybedersin diyo
Ensene alnina soguk biseyler koysan faydasi olmuyomuEvet abla başım için'
Bende kullanma taraftarı değilim ama artık dayanamiyorum randevu almaya çalışıyorum ama ileri tarihe veriyorlar..
Ben de öyle düşünüyordum ama hayır dedi dengeli yazıyor o ekmek filan bayağı var ama k kadar yiyemiyorum su fazla bile içiyor olabilirimTatlim herkesin görüşü baska ama asıl kas kaybetmemek icin spor yapilmasi lazim
Tabi dengeli beslenerek, yeterli suyuda icerek
Ben geçen yıl tutmadım oğlum 2 aylıktı bakalım bu yıl nasıl olacak iftar ile sahur da çok yakın yaBizim burda iftar 21.08 de aciliyor tr saatiyle 22.00 :))
Ramazanin sonuna dogruda 21.46 yi buluyor
Siz yatarken biz iftar yapicaz
Ensene alnina soguk biseyler koysan faydasi olmuyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?