- Konu Sahibi Handandandan
-
- #29.061
ihtimal yok denecek kadar az aslinda
canim, ben daha yeni yazdim imageshack.us sitesinden nasil link halini alip mesajla sana yollayabilecegimizi anlattim, okumuyorsunuz demek ben de alip basimi gidicem bak BlackCat gibi
en kısa yolu mail adresine atmak gibi ne dersiniz murs özelden adresini bizlere atsın bizde mail atalım nasıl fikir tembel işi
Cnm mazeretimi yazdım ama okumadın sanırsam...Rahatsız oldugum ıcın tmm anlamıyla bakamadım gecmıse cunku gozlerın cok yanıyo...Ama bı goz atarım sımdı ...Bu da olabılır ısteyene ozelden msjda atabılırım secenek sızın.
Şimdi gönderiyorum cnm sana mail adresimi ...
Cnm mazeretimi yazdım ama okumadın sanırsam...Rahatsız oldugum ıcın tmm anlamıyla bakamadım gecmıse cunku gozlerın cok yanıyo...Ama bı goz atarım sımdı ...Bu da olabılır ısteyene ozelden msjda atabılırım secenek sızın.
tşk ederim cnm akşama mail atmaya çalışırım atamazsam yarın artık çünkü bugün 17:30 da kavitasyon randevum var gidip bakayım nası bir şeymiş
Merhaba ÇITIRLAR
Bende bu akşam ailemden birine çektirip atayım
Sabah: 2 dilim kepek ekmek kızarmış yağsız
1 haşlanmış yumurta beyazı
1 domates
biraz peynir
1 fincan yeşilçay
2 siyah zeytin
Ara : yok
Öğle: 1kase yoğurt 1 dilim kepek ekmek
Eeee neler yapmışsınız bi geçmişi okuyup geliyorum
ay ben sadece önden çekildim ama yandandamı çekilicez aynı hisleri bende yaşadım akşam :26::26:oo iyiymiş hem kardasın hem zararda ikizler akıllı vesselam
ayy bende çekildim önden ve yandan çok kötü bir görüntü eşim çekti sen manyaksın diye gülmekten öldü adam google yazınca herşey çıkıyo diyokafamı çekmeden direk vucüdu çekti ama varya siyah kg kapatır derler ama alakası yok bide aklınızda bulunsun siyahların içinde açık renk çamaşır varsa flaş patlayınca transparan etkisi yapıyo
bende beceremedim vallaÖzelden msj gönderecegim ama resimleri akleyemiyorum arkadaşlar
Bana yardım edin
bencede en iyisi mail adresi böyle çok uğraşıcaz yoksaen kısa yolu mail adresine atmak gibi ne dersiniz murs özelden adresini bizlere atsın bizde mail atalım nasıl fikir tembel işi
Şimdi gönderiyorum cnm sana mail adresimi ...
Merhaba ÇITIRLAR
Bende bu akşam ailemden birine çektirip atayım
Sabah: 2 dilim kepek ekmek kızarmış yağsız
1 haşlanmış yumurta beyazı
1 domates
biraz peynir
1 fincan yeşilçay
2 siyah zeytin
Ara : yok
Öğle: 1kase yoğurt 1 dilim kepek ekmek
Eeee neler yapmışsınız bi geçmişi okuyup geliyorum
ben sadece kahvaltida senin toplam yediginin 2 katini yemisimdir :26:
senin yediklerini okuyunca ben ne oburum diyorum
yaa... :18::18::18:
ben de bir daha test yapayim o zaman ama biraz daha bekleyeyim....
oo iyiymiş hem kardasın hem zararda ikizler akıllı vesselam
ayy bende çekildim önden ve yandan çok kötü bir görüntü eşim çekti sen manyaksın diye gülmekten öldü adam google yazınca herşey çıkıyo diyokafamı çekmeden direk vucüdu çekti ama varya siyah kg kapatır derler ama alakası yok bide aklınızda bulunsun siyahların içinde açık renk çamaşır varsa flaş patlayınca transparan etkisi yapıyo
hahahaaaa...aynen öyle bir durum bendede oldu..gittim üzerimi değiştim..yoksa rezil olucaktım net alemine...kocamın attığı kahkalarda cabası olacaktı
canım fulyamm bak gebelikten şüpheleniyon herhalde ama
şey söyliyim
hani sen 1 günlük kanama oldu dedinyaa
o ara kanama sayılıyo ve oda regl olarak geçiyo yani kaç günde bir oluyosan ozaman olacak gör bak
bendede aynısı 2 defa oldu doktor öyle dedi gerçektende öyle oldu rahat ol yaniii
Eki Görüntüle 329007 Eki Görüntüle 329005 Eki Görüntüle 329006
uğraştım ugraştım yapamadım sıkıldım buradan paylaştımcok komik göründügümün farkındayım:13:
uğraştım ugraştım yapamadım sıkıldım buradan paylaştımcok komik göründügümün farkındayım:13:
canım o ara kanama gebeliktede oluyor yanlız bende olmadı ama olan çok insan tanıyorum
Eki Görüntüle 329007 Eki Görüntüle 329005 Eki Görüntüle 329006
canım o ara kanama gebeliktede oluyor yanlız bende olmadı ama olan çok insan tanıyorum
bebek rahme yerleşirken kılcal damara denk geliyor oyüzden hafif bir leke geliyor sonra geçiyor yerleşmeden ancak bir kaç gün sonraki testte çıkar gebelik
eğer pembe akıntıdan hemen sonra test yaptıysan çıkmamış olabilir hayırlısı olsun senin için
Neren kilolu acabaçok merak ettim bi cvpla cnm Ben öleyim ozmn yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?