Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ihtimal yok denecek kadar az aslinda

canim, ben daha yeni yazdim imageshack.us sitesinden nasil link halini alip mesajla sana yollayabilecegimizi anlattim, okumuyorsunuz demek ben de alip basimi gidicem bak BlackCat gibi

Cnm mazeretimi yazdım ama okumadın sanırsam...Rahatsız oldugum ıcın tmm anlamıyla bakamadım gecmıse cunku gozlerın cok yanıyo...Ama bı goz atarım sımdı ...Bu da olabılır ısteyene ozelden msjda atabılırım secenek sızın.

en kısa yolu mail adresine atmak gibi ne dersiniz murs özelden adresini bizlere atsın bizde mail atalım nasıl fikir tembel işi

Şimdi gönderiyorum cnm sana mail adresimi ...

tşk ederim cnm akşama mail atmaya çalışırım atamazsam yarın artık çünkü bugün 17:30 da kavitasyon randevum var gidip bakayım nası bir şeymiş

evet, onemi yok zaten ben sana takiliyordum ama anlasilan gereginden fazla ciddiye alinmis sozlerim

tşk ederim cnm akşama mail atmaya çalışırım atamazsam yarın artık çünkü bugün 17:30 da kavitasyon randevum var gidip bakayım nası bir şeymiş

ben de merak ediyorum, gerci jimnastigin de aktif olani makbul benim gozumde ama belki toksin falan atiliyordur terle bilmiyorum ki nasil birsey... fiyati oldukca ucuzmus denemekten zarar gelmez :)) aksam anlatirsin artik ne yaptilar

Merhaba ÇITIRLAR
Bende bu akşam ailemden birine çektirip atayım

Sabah: 2 dilim kepek ekmek kızarmış yağsız
1 haşlanmış yumurta beyazı
1 domates
biraz peynir
1 fincan yeşilçay
2 siyah zeytin

Ara : yok

Öğle: 1kase yoğurt 1 dilim kepek ekmek

Eeee neler yapmışsınız bi geçmişi okuyup geliyorum

ben sadece kahvaltida senin toplam yediginin 2 katini yemisimdir :26:

ay ben sadece önden çekildim ama yandandamı çekilicez aynı hisleri bende yaşadım akşam :26::26:
Özelden msj gönderecegim ama resimleri akleyemiyorum arkadaşlar
Bana yardım edin
bende beceremedim valla
en kısa yolu mail adresine atmak gibi ne dersiniz murs özelden adresini bizlere atsın bizde mail atalım nasıl fikir tembel işi
bencede en iyisi mail adresi böyle çok uğraşıcaz yoksa

banada atarmısın mursh

senin yediklerini okuyunca ben ne oburum diyorum

selam arkadaşlarr
bugün evde yoktum giremedim
bi iş için mülata gittim :)
geldim eve ayy bugün varya ben hiçbişe yemedim düzgünnn

sabah kahvaltıda azcık kaşar peynir ve azcık ekmek yedim

sonra arkadaşın iş yerine ugradım orda 1 dilim börek yedim çayla

bu saat oldu şimdi çay içiyorum

akşam eski işyerimden arkadaşa davetliyiz böyle yanii :)
siz napıyonuz bakim

yaa... :18::18::18:
ben de bir daha test yapayim o zaman ama biraz daha bekleyeyim....

canım fulyamm bak gebelikten şüpheleniyon herhalde ama
şey söyliyim
hani sen 1 günlük kanama oldu dedinyaa
o ara kanama sayılıyo ve oda regl olarak geçiyo yani kaç günde bir oluyosan ozaman olacak gör bak
bendede aynısı 2 defa oldu doktor öyle dedi gerçektende öyle oldu rahat ol yaniii

hahahaaaa...aynen öyle bir durum bendede oldu..gittim üzerimi değiştim..yoksa rezil olucaktım net alemine...kocamın attığı kahkalarda cabası olacaktı

sen nerelerdesin kızzz
ayyy evet bende sabah çekilcem hep unutuyom :)))
ama bugün evde siyah tayt siyah etletli aynaya baktımkiii benim sorunum sadece karnım resim ekleyince anlarsınızzz
futbol topu yutmuş gibiyim :)))))))))))))9

canım o ara kanama gebeliktede oluyor yanlız bende olmadı ama olan çok insan tanıyorum

canım o ara kanama gebeliktede oluyor yanlız bende olmadı ama olan çok insan tanıyorum

bebek rahme yerleşirken kılcal damara denk geliyor oyüzden hafif bir leke geliyor sonra geçiyor yerleşmeden ancak bir kaç gün sonraki testte çıkar gebelik
eğer pembe akıntıdan hemen sonra test yaptıysan çıkmamış olabilir hayırlısı olsun senin için

bende 2 defa oldu aynısı 1 ay arayla
ikisindede doktora gittim doktor ara kanama dedi
olabilir dedi bebek var demedi
ki olmadıdaa
ve bana dedikii vücut bunu aynen adet dönemi olarak algılar dedi azcıkta kan gelse bu regl dir dedi....
ve gerçektende öyle oldu tam bir reg dönemi gibi aldıladı vücut ve bi ay sonra tam oldum ..

ama tabi senin dediğin gibide olabiliyomuş duymuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…