Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ayyyyyyyyyyyyyyyyy gerçekten sen kiloluysan ben obezim şekerim
sen obezsen ben umit ustayim

bilmiyorum ki canim "1 kere korunmadik hemen tutacak degil ya" modundayim olmasi 99% imkansiz, yine de bir test daha yapicam en azindan icim rahat olsun

hicran dövecem seniiii
kızım inceciksinnnn
ne diyeti yapıyon sen
adam mi topluosun edda ben de sopami kapip geliyorum hakliisn tam dayaklik bu kiz

Neren kilolu acaba çok merak ettim bi cvpla cnm Ben öleyim ozmn yaaa
sen 56 kilo halinle cikmis bide ben oleyim diosun bak sen de dayakliksin kara listeye alicaz seni de eddayla

bilmiyorum ki canim daha once hic boyle birsey basima gelmedi ya ondan biraz gerildim. 1 gun olmadi sadece bir kez hafif lekelenme oldu 5 gun kadar once, o zamandan beri regl bekliyorum ama yok yok yok... olacakmisim gibi kasiklarimda agri gibi birsey var ama o gecmedi. ama olamiyorum. deli edecek beni rahatsizlik veren bir his.. sanki geriliyor gibi orada kaslar veya her ne ise, oyle bir his. doktora gitmeyi dusunuyorum ben de... once bir test daha yapicam haftaya bekliim. annem de test yap dedi, kendisi caktirmadi ama yuzunde belli belirsiz bir heyecan gordum acaba o da torun mu istiyor ya soylemiyor birsey ama bekliyor galiba haha kadina da bos yere umit vermeyeyim simdi

Teşekkürederim Ay cok Şımardım Ama arkadaşlar azıcık kacırsam kilo alıyorum hele bu hafta gelinlikte kendimi güzel görünce okadar cokşey yedimki utancıma yazamıyorum
bana da olur oyle canim aslinda yanlis yapiyoruz, mukemmellige ramak kalmisken daha aziyla yetinip kendimizi salmamamiz lazim tam gaz diyete devam

Teşekkürederim canım 55-57 arası geziyorum 50-52 arası gelin olmak istiyorum

tabi senin hangi kiloda kendini iyi hissetmen önemli inşallah ulaşırsın ve hayalindeki gibi bir gelin olursun
buarada ben resmi sadece önden çekildim siz her şekilde çekinmişsizni ben bu akşam bir daha çekineyim ozaman

Canım ben öyle biliyordum ondan öyle cekindim devam edecegim başaracagım İnşallah

Evet canım kedimi toparlamam lazım okadar emek bosuna giditmemeli

sopaya gerek yok ben bir üstüne otururum nefesis kalana kadar kalmam zaten 100 kilonun altından kalkamaz

hicrancım resımlerını aldım ama hakketten sende hıc kılo problemı goremedım senden sonra utandım valla resım eklemeye :) Neyse hadı bakalım acılısı hıcranla yaptık

KUSURSUZLUKTAN VAZGECMEYIN
belirgin legen kemikleri mi, yoksa pizza mi...
ust bacaklarin arasindaki bosluk mu, yoksa kek mi....
koprucuk kemikleri mi, sekerleme mi...
duz bir karin mi, asitli icecekler mi...

karari verelim arkadaslar

Şahsım adına konuşuyorum ne çıkık legen kemıklerım olsun nede koprucuk kemıklerım.Kadının dedıgın azcık etlı butlu olacak ama benım kadar etlı butlu deıl Normal derecede etlı butlu

Canım aramızda 1 veya 2 kilo var sende cok kilolu degilsindirki

Teşekkür ederim tatlım ama sen baya zayıfsın ben kilo alınca bel çevremden enime genişliyorum oyüzden göbek gitsede senin kadar zayıf olmam için 52 falan anca

Ayyy ben bunları zaten yapmıyorum artık ama okadar çıt kırıldımda olmak istemem sevmiyorum kemik torbası kadınları

menüm kızlar
sabah 2 kuru kayısı bir bardak su
kahvaltı 2.5 dilim çavdar ekmeği,1.5 haşlanmış yumurta (kızımın yarımıda bana kaldı)1 çay kaşığı bal,beyaz peynir,şekersiz çay,bir bardak taze sıkılmış meyve suyu
ara şekersiz kahve
öğle 4 yk makarna,4yk kabak yemeği, yoğurt
ara yarımdan az portakal
akşam bir közlenmiş patlıcan,yoğurt,5yk kabak yemeği,1.5dilim ekmek
2 bardak tarçınlı yeşil çay
birbuçuklitre su yatana kadar fazlalaşır
spor sabah 5milin 2 mili leslie kızım uyuduktan sonrada 30 dakika adımlama yapıcam nasipse

mursh adresi aldım canım resmi göndericem ama ben sadece önden çekildim bu akşam yandan ve arkadanda çekineyim yarın gönderirirm nasipse

bende açıkçası bu kadar olmak istemem
benim boyum 1.61 netteki ideal kilo hesaplayıcıları bana 52 olmalısın diyor
ama ben okadar istemiyorum 60 altına düşeyim yeter 58-57 iyidir bana

Bende akşamı yazıp çıkayım

Öğleden sonra araya 3 dilim elma koydum

Akşam: 1 baget tavuk kızartma
3 kaşık pırasa
1 kaşık havuç salata
yarım bardak ayran

ara : 1 fincan yeşilçay...

Görüşürüz bugünlük benden bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…