- Konu Sahibi Handandandan
-
- #29.081
hicran dövecem seniiii
kızım inceciksinnnn
ne diyeti yapıyon sen
ayyyyyyyyyyyyyyyyy gerçekten sen kiloluysan ben obezim şekerim
Teşekkürederim Ay cok Şımardım Ama arkadaşlar azıcık kacırsam kilo alıyorum hele bu hafta gelinlikte kendimi güzel görünce okadar cokşey yedimki utancıma yazamıyorum
bence sen sadece yediklerine dikkat ederek formunu koru yani çok iyisin bence
sen obezsen ben umit ustayimayyyyyyyyyyyyyyyyy gerçekten sen kiloluysan ben obezim şekerim
bilmiyorum ki canim "1 kere korunmadik hemen tutacak degil ya" modundayim olmasi 99% imkansiz, yine de bir test daha yapicam en azindan icim rahat olsunbebek rahme yerleşirken kılcal damara denk geliyor oyüzden hafif bir leke geliyor sonra geçiyor yerleşmeden ancak bir kaç gün sonraki testte çıkar gebelik
eğer pembe akıntıdan hemen sonra test yaptıysan çıkmamış olabilir hayırlısı olsun senin için
adam mi topluosun edda ben de sopami kapip geliyorum hakliisn tam dayaklik bu kizhicran dövecem seniiii
kızım inceciksinnnn
ne diyeti yapıyon sen
sen 56 kilo halinle cikmis bide ben oleyim diosun bak sen de dayakliksin kara listeye alicaz seni de eddaylaNeren kilolu acabaçok merak ettim bi cvpla cnm Ben öleyim ozmn yaaa
bilmiyorum ki canim daha once hic boyle birsey basima gelmedi ya ondan biraz gerildim. 1 gun olmadi sadece bir kez hafif lekelenme oldu 5 gun kadar once, o zamandan beri regl bekliyorum ama yok yok yok... olacakmisim gibi kasiklarimda agri gibi birsey var ama o gecmedi. ama olamiyorum. deli edecek benicanım fulyamm bak gebelikten şüpheleniyon herhalde ama
şey söyliyim
hani sen 1 günlük kanama oldu dedinyaa
o ara kanama sayılıyo ve oda regl olarak geçiyo yani kaç günde bir oluyosan ozaman olacak gör bak
bendede aynısı 2 defa oldu doktor öyle dedi gerçektende öyle oldu rahat ol yaniii
bana da olur oyle canim aslinda yanlis yapiyoruz, mukemmellige ramak kalmisken daha aziyla yetinip kendimizi salmamamiz lazim tam gaz diyete devamTeşekkürederim Ay cok Şımardım Ama arkadaşlar azıcık kacırsam kilo alıyorum hele bu hafta gelinlikte kendimi güzel görünce okadar cokşey yedimki utancıma yazamıyorum
Teşekkürederim canım 55-57 arası geziyorum 50-52 arası gelin olmak istiyorum
tabi senin hangi kiloda kendini iyi hissetmen önemli inşallah ulaşırsın ve hayalindeki gibi bir gelin olursun
buarada ben resmi sadece önden çekildim siz her şekilde çekinmişsizni ben bu akşam bir daha çekineyim ozaman
Eki Görüntüle 329007 Eki Görüntüle 329005 Eki Görüntüle 329006
uğraştım ugraştım yapamadım sıkıldım buradan paylaştımcok komik göründügümün farkındayım:13:
sen obezsen ben umit ustayim
bilmiyorum ki canim "1 kere korunmadik hemen tutacak degil ya" modundayim olmasi 99% imkansiz, yine de bir test daha yapicam en azindan icim rahat olsun
adam mi topluosun edda ben de sopami kapip geliyorum hakliisn tam dayaklik bu kiz
sen 56 kilo halinle cikmis bide ben oleyim diosun bak sen de dayakliksin kara listeye alicaz seni de eddayla
bilmiyorum ki canim daha once hic boyle birsey basima gelmedi ya ondan biraz gerildim. 1 gun olmadi sadece bir kez hafif lekelenme oldu 5 gun kadar once, o zamandan beri regl bekliyorum ama yok yok yok... olacakmisim gibi kasiklarimda agri gibi birsey var ama o gecmedi. ama olamiyorum. deli edecek benirahatsizlik veren bir his.. sanki geriliyor gibi orada kaslar veya her ne ise, oyle bir his. doktora gitmeyi dusunuyorum ben de... once bir test daha yapicam haftaya bekliim. annem de test yap dedi, kendisi caktirmadi ama yuzunde belli belirsiz bir heyecan gordum acaba o da torun mu istiyor ya soylemiyor birsey ama bekliyor galiba haha kadina da bos yere umit vermeyeyim simdi
bana da olur oyle canim aslinda yanlis yapiyoruz, mukemmellige ramak kalmisken daha aziyla yetinip kendimizi salmamamiz lazim tam gaz diyete devam
kız maşallah senin nerende kilo sen beni gör yada kızlarımı gör 17 yaşındaki 67 kilo 20 yaşındaki 70 kilo ama onlarda dukan diyeti yapıyorlar
sopaya gerek yok ben bir üstüne otururum nefesis kalana kadar kalmam zaten 100 kilonun altından kalkamazsen obezsen ben umit ustayim
bilmiyorum ki canim "1 kere korunmadik hemen tutacak degil ya" modundayim olmasi 99% imkansiz, yine de bir test daha yapicam en azindan icim rahat olsun
adam mi topluosun edda ben de sopami kapip geliyorum hakliisn tam dayaklik bu kiz
sen 56 kilo halinle cikmis bide ben oleyim diosun bak sen de dayakliksin kara listeye alicaz seni de eddayla
bilmiyorum ki canim daha once hic boyle birsey basima gelmedi ya ondan biraz gerildim. 1 gun olmadi sadece bir kez hafif lekelenme oldu 5 gun kadar once, o zamandan beri regl bekliyorum ama yok yok yok... olacakmisim gibi kasiklarimda agri gibi birsey var ama o gecmedi. ama olamiyorum. deli edecek benirahatsizlik veren bir his.. sanki geriliyor gibi orada kaslar veya her ne ise, oyle bir his. doktora gitmeyi dusunuyorum ben de... once bir test daha yapicam haftaya bekliim. annem de test yap dedi, kendisi caktirmadi ama yuzunde belli belirsiz bir heyecan gordum acaba o da torun mu istiyor ya soylemiyor birsey ama bekliyor galiba haha kadina da bos yere umit vermeyeyim simdi
bana da olur oyle canim aslinda yanlis yapiyoruz, mukemmellige ramak kalmisken daha aziyla yetinip kendimizi salmamamiz lazim tam gaz diyete devam
sopaya gerek yok ben bir üstüne otururum nefesis kalana kadar kalmam zaten 100 kilonun altından kalkamaz
Eki Görüntüle 329028
KUSURSUZLUKTAN VAZGECMEYIN
belirgin legen kemikleri mi, yoksa pizza mi...
ust bacaklarin arasindaki bosluk mu, yoksa kek mi....
koprucuk kemikleri mi, sekerleme mi...
duz bir karin mi, asitli icecekler mi...
karari verelim arkadaslar
Canım aramızda 1 veya 2 kilo var sende cok kilolu degilsindirki
Eki Görüntüle 329028
Eki Görüntüle 329028
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?