Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Afiyet olsun canım

Ne bileyim sizin de motivenizi bozarım diye çekiniyorum. O yüzden motivasyon sağlayınca yazıyorum. İftarda kızartma yeyip yarına umutla bakacak kadar da pozitifim
Kiz sen yazki biz sana bi sopa gosterelim kendine gel yoksa arada bi selam vermis olursun sadece
Uyuya kalmıştım yapamadim canim

evet canım iki aile de başka şehirde. nasıl bir beklenti canım?
Maddi manevi...

Sürekli sizin onları arayıp sormanız

Desteğe ihtiyacım var diyip yardım istemeniz.

Sürekli ve ısrarla davet etmeniz

Maddi olarak ihtiyaçları olmasa bile harçlık vermeniz gibi...

Bazı aileler çocukları evlendikten sonra farklı hisler yaşayıp beklentilerini de artırabiliyorlar.

Belkide siz ve eşiniz çok güçlü herşeyin üstesinden gelir gibi bir profil çizdiğiniz için "bize ihtiyaçları yok , kendileri herşeye yetişebiliyorlar" diye düşünüyorlardır....

afiyet olsun herkesler demis zaten aksam fazla oldugunu
Afiyet olsun canım

anladım canım. yok be gülüm 18 yıllık evliyim ne zaman ihtiyacım olsa doğum, taşınma, iflas gibi gelmediler gitmediler arayıp sormadılar. geldiklerin de ya bir hafta kalıp gittiler ( ki o zamanlarda da destek olmak yerine hizmet beklediler) ya da tüm yalvarmalarıma rağmen yüzüstü bırakıp gittiler.
benim de 2 evladım var dişi dolgu yapılırken bile içim bir tuhaf oluyor. neler yaşadım neler gördüm geçirdim sadece seyrettiler...daha neler neler ...yazsam roman olur vallahi

anladım canım. yok be gülüm 18 yıllık evliyim ne zaman ihtiyacım olsa doğum, taşınma, iflas gibi gelmediler gitmediler arayıp sormadılar. geldiklerin de ya bir hafta kalıp gittiler ( ki o zamanlarda da destek olmak yerine hizmet beklediler) ya da tüm yalvarmalarıma rağmen yüzüstü bırakıp gittiler.
benim de 2 evladım var dişi dolgu yapılırken bile içim bir tuhaf oluyor. neler yaşadım neler gördüm geçirdim sadece seyrettiler...daha neler neler ...yazsam roman olur vallahi

benim desteğe ihtiyacım varken ben nasıl destek olabilirdim ki....üstelik zor durumumu bildikleri halde

Orucken yuruyus vs. Yapabiliyomusunuz kizlar
Gündüz benim elim kolum kalkmiyor
Bide genelde ben cok susarim
O yuzden orucken spor hic dusunemiyorum
ben geçen sene iftardan yarım saat bi saat sonra leslie 3 mil yapıyordum bana çok iyi geliyordu
orucu geç açtığımız için bir andA DA yemeğe yüklendiğim için oluşan o şişlik gidiyor rahat rahat uyuyordum ve kilo da vermiştim ramazanda

Orucken yuruyus vs. Yapabiliyomusunuz kizlar
Gündüz benim elim kolum kalkmiyor
Bide genelde ben cok susarim
O yuzden orucken spor hic dusunemiyorum
İftardan sonra yürüyorum ben kaptanım. zor çıkılıyor lakin bir çıkınca da çok iyi oluyor...

Bende dünden beri bunun derdindeyim....

İftarda önce mi yürüsem, sonra mı yürüsem...

Hangisi kilo vermede daha etkili olur, kafam karıştı.
BEnce sonra yürü canım
Hem yediklerinin şişliğini alır hem de iftardan önce enerjin düşük olacak Allah korusun bünyeni zayıf düşürüp hastalanmayasın
Ben geçen sene iftar sonrası yaparak kilo verme gibi bi düşüncem olmamasına rağmen kilo vermiştim

iftardan önce yürüyünce çok hırpalanıyor insan. ama bir şey olmaz dersen yürüyebilirsin tabi.
iftardan sonra insanın gözünün feri geri geliyor daha canlı yürüyor.

Geçen yıllarda iftardan önce 1 saat yürüyüp duşumu da alıp iftara oturuyordum, kilo vermede etkili olmuştu...

Ama aç karnına yürümeyin diye bir sürü yazı okudum ve kararsız kaldım

Cidden benim yavrularım da sever, hali olursa yarın açayım.

Süper oluyo hatta sende onlarla eşlik et kalori yakarsin ve çocukların çok hoşuna gidiyo

Yavrucak ne kadar erken kalkıyormuş öyle, akşam kaçta yatıyor

Canim 22-23 civari uyuyo sabah 6.30da kalkıyor 7de servis alıyo

Sütlü kadayıfı saymazsak fena değil ama onu hesaba katarsak evet bombastik

Sporda menunde çok güzel olmuş canım afiyet olsun

Oy oy aksam patlamissin canim lutfen daha dikkat et afiyet olsun

Öyle oldu canım tatmadım kendimi ama telafi edicem

Ayy benimde oyleydi Sabah Uyuya kalmisim gec kaldim suan

Uykuyu alamamak zor oluyo ya

afiyet olsun herkesler demis zaten aksam fazla oldugunu

İnşallahtelafi edicem canım

Günaydın canim
Tamam canim cumaya bisi kalmadi daha kaçamak olmasin
Günaydınn canlar
Günaydın beybi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…