- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #290.861
Haklısın canim arada isyerinde dinlenmeye çalışıyorumAman dikkat sonra toparlanmak uzun sürüyor.
Iyi geceler kuzum yat dinlen topla kendiniKızlar ben yatıyorum ya niyeyse hiç tadım tuzum yok
Geçmişe bile bakamadım
Kusura bakmayın olur mu bu seferlik
İyi geceler hepinize
Gecmis olsun canim dikkat et toparla kendiniAyy bir grip olmuşum kiii . Hem de nöbetçiyim hayırlısıyla bir iyileşeydim cumt tekrar nöbetçiyim
Güzel canım afiyet olsunİyi akşamlar hanımlar
Menüm
Sahur
1 haşlanmış yumurta
2kk peynir
5 zeytin
Domates salatalık
İftar
5 yk kıymalı taze fasulye + yoğurt
Su 2 lt yapmaya çalışacağım
Spor 20 dk yürüyüş ve bu gece nöbetçiyim ekşın ekşın@Pnrrr-20
Dikkat et kendine canım . Sağlık olmayınca hiçbir şey olmuyorDaha iyim kızlar elimden geldigince yiyorum ama midem almıyor yafazlası olmuyor
Cok guzel haber baharcim cumaya daha iyi olur ins
Menüler güzel kızlar
Sadece su pideler olmasa daha iyi
Hanifecim ekmekte fazla olmus kuzum afiyet olsun
Afiyet olsun canım güzel olmuşKızlar menum
Sahur 3.30
Bir muz
Bir avuç badem
Bir bardak badem sütü
Iftar 20.20
6 y.k. kadar bol sebzeli bulgur pilavi
Biraz patlican ezmesi
Biraz domates
1 avuc badem
Su icebildigim kadar icicem
Teşekkürler canımAfiyet olsun kızlar
Yat dinlen canım iyi uykularKızlar ben yatıyorum ya niyeyse hiç tadım tuzum yok
Geçmişe bile bakamadım
İyi geceler hepinize
Geçmiş olsun canım. Ne iş yapıyordun sen?Ayy bir grip olmuşum kiii . Hem de nöbetçiyim hayırlısıyla bir iyileşeydim cumt tekrar nöbetçiyim
Dikkat edicem kuzum isyerindede dinlenmeye çalışıyorum vakit buldukcaGüzel canım afiyet olsun
Dikkat et kendine canım . Sağlık olmayınca hiçbir şey olmuyor
Afiyet olsun canım güzel olmuş
Teşekkürler canım
Yat dinlen canım iyi uykular
Geçmiş olsun canım. Ne iş yapıyordun sen?
belki bu defa farklı olur canımBen Ramazanlarda çok kilo veremiyorum inşallah iyi gelsin
Sağ ol canım
canım ekmeği en azından bir dilime çorbayı da bir kepçeye cekebilirsen daha iyi olur dengelersinIyi akşamlar kızlar menüm
Sahur 03:15
4 zeytin
1 kase yoğurt
Domates salatalık
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tbe
Çay
1 lt su
İftar 19:52
1 kase ezogelin çorbası
1 kase salata
1 küçük kornişon turşu
1 kase kabak yemeği
2 dilim tbe
Su 2.5 ltye tamamlamaya çalışırm
Spor yok
sabah ki yumurta dışında genelde karbonhidrat ağırlıklı canım menülerin ve yetersiz dunde sadece çorba vardı buda enerji düşüklüğünün sebebi olabilir emziriyorsun ve çok erken karbon ile kapatıyorsunSelam kızlar
Enerjim bi düşük ki bu aralar anlatamam
Menümü yazayım
07.00 1 incir 1 ceviz 1 kayısı
08.30 2 yumurta
15 zeytin
11.00 1 fincan khve
1 hurma
1 avuç kuruyemiş
15.30 1 yk bulgur pilavı
1,5 kase yoğurt çorbası
Su: 3 lt
süper canımİyi akşamlar hanımlar
Menüm
Sahur
1 haşlanmış yumurta
2kk peynir
5 zeytin
Domates salatalık
İftar
5 yk kıymalı taze fasulye + yoğurt
Su 2 lt yapmaya çalışacağım
Spor 20 dk yürüyüş ve bu gece nöbetçiyim ekşın ekşın@Pnrrr-20
afiyet olsun canım diğer günlere göre daha dengeliKızlar menum
Sahur 3.30
Bir muz
Bir avuç badem
Bir bardak badem sütü
Iftar 20.20
6 y.k. kadar bol sebzeli bulgur pilavi
Biraz patlican ezmesi
Biraz domates
1 avuc badem
Su icebildigim kadar icicem
bol dinlenmelerKızlar ben yatıyorum ya niyeyse hiç tadım tuzum yok
Geçmişe bile bakamadım
İyi geceler hepinize
Geçmiş olsun canım önlemini al şimdiden ıhlamur bal zencefil hafif geçer inşallahAyy bir grip olmuşum kiii . Hem de nöbetçiyim hayırlısıyla bir iyileşeydim cumt tekrar nöbetçiyim
Evet kuzum dışarda olmayinca daha rahat menu ayarlamasi yapiyorum en son cuma isyerinde yemistim geri kalan gunlerde hep disarda yedim toparlayamadim bugunden sonra tekrar duzene koyarımbelki bu defa farklı olur canım
canım ekmeği en azından bir dilime çorbayı da bir kepçeye cekebilirsen daha iyi olur dengelersin
sabah ki yumurta dışında genelde karbonhidrat ağırlıklı canım menülerin ve yetersiz dunde sadece çorba vardı buda enerji düşüklüğünün sebebi olabilir emziriyorsun ve çok erken karbon ile kapatıyorsun
süper canım
afiyet olsun canım diğer günlere göre daha dengeli
bol dinlenmeler
Geçmiş olsun canım önlemini al şimdiden ıhlamur bal zencefil hafif geçer inşallah
İnşallah canım istediğin gibi olur sağlıklı şekilde vermek sonra geri almamak için en önemli kuralEvet kuzum dışarda olmayinca daha rahat menu ayarlamasi yapiyorum en son cuma isyerinde yemistim geri kalan gunlerde hep disarda yedim toparlayamadim bugunden sonra tekrar duzene koyarım
Çorba sebzeli tavuklu olduğu için iki kase normal geliyor bende protein ve sebze gibi düşünüp iki içerim geneldeSabah 11.00
1.5 yumurta
Domates salatalık
Peynri zeytin
15 badem
Yarım muz
Akşam 18.15
2 kase sebzeli tavuklu çorba
Ardına sütlü kahve
Su 2.5 lt
Spor yapamadım bu gün de karnım ağrıyor hala
Afiyet olsun tatlim menun guzelSabah 11.00
1.5 yumurta
Domates salatalık
Peynri zeytin
15 badem
Yarım muz
Akşam 18.15
2 kase sebzeli tavuklu çorba
Ardına sütlü kahve
Su 2.5 lt
Spor yapamadım bu gün de karnım ağrıyor hala
Aslinda genel beslenme duzenim boyle devam edecek baharcim. Veganliktan dolayi herseyi secerek yiyorum.İnşallah canım istediğin gibi olur sağlıklı şekilde vermek sonra geri almamak için en önemli kural
O zaman salon yada plates canım ama seninde hiç vaktin yok kiAfiyet olsun tatlim menun guzel
Aslinda genel beslenme duzenim boyle devam edecek baharcim. Veganliktan dolayi herseyi secerek yiyorum.
Cok şükür geri almiyorum. Gecen mezuniyetimin ustunden 2 bucuk sene geçti 62.7 yle mezun olmustum sanirim. 66.6 pekte fazla bi fark degil. Sadece daha fazla incelmek istiyorum artik
Evet ama bayağı doydumÇorba sebzeli tavuklu olduğu için iki kase normal geliyor bende protein ve sebze gibi düşünüp iki içerim genelde
Spora gitmem cok zor kuzum aslinda kick boks var aklimda ama vakit bulamıyorum. Platesi hayatta yapamam ben ya bi spordan bu kadarmi nefret eder insanO zaman salon yada plates canım ama seninde hiç vaktin yok ki
Yemegin rehaveti çöktü sanırım herkeseHuhu nerde bu millet çok yedi bayıldı mi , yoksa spordami , teravihde olur bal gibi spor bence :)
Aletli plates istiyorum ben hedefe yaklaşınca o ayrı birşey o çubuğa çıkıp ters dönüp bacak açacağım ahtım varSpora gitmem cok zor kuzum aslinda kick boks var aklimda ama vakit bulamıyorum. Platesi hayatta yapamam ben ya bi spordan bu kadarmi nefret eder insan
Yemegin rehaveti çöktü sanırım herkese
BaharrrrtKızlar bı 10 dk önce yatağı kırdımbaşa değil altı ahşap olanlardandi kuzey kuzenleri ile zıplayıp duruyordu üstünde bende cami kapatmak için dizimi koydum ki yatagin ayakucu göçtü başucu uçtu anneme dedim yatağı kırdım diye duzekttik geçici olarak yarın baza alırız diyor gerek yok dedim babama iş cikti bunun biraz daha canına okusun kuzey sonra alırız herkeste nasıl incelmişsin yanlar filan gitmiş ne güzel olmuş diyordu ki sanırım hala yatak kıracak kapasite var
Ben belli bir yaştan sonra 36 bedenin yakışmadığını düşünenlerdenim.Kızlar her gören cok vermissin daha fazla verme diyor. Ama ben biraz daha gitmesini istiyorum 2 3 kilo daha verirsem 36 bedene dusucem suan biraz dar olsada giriyorum 36 bedene siz ne diyorsunuz. Gecenlerde uniformami yaptırmıştım erken yaptırmışım sanırım tekrar bollaştı
Yok kız halledilir bence ama benim kv yenisini alma konusunda pek heveslidir eşimde ona cekmis oğlumda babaya birşey olmaz yenisini alırız kafasında yaşıyoruz ailecekBaharrrrtay gulmeye başladım bizimkiler hayirdir diyor. Hazırlıksız yakalandim buna
Aman bisi olmaz kiz halledilmeyecek bisi degil sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?