- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.271
- 178
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #290.901
Hmm demek oyle aman canim sen ideal kilona baya yakinsin ondan duser tabi benim daha yolum coook uzunDaha neler gorcez bahar dur sen
Buyuk geliyorlar sevinme fazla kiz yanlis takip yapiyosundusuyorlar ustumden
Iyi geceler kuzu
Sindirim sistemin calismaya basladi ondan gurulduyor
Valla hic öyle dusunme canim öyle bi gidiyorki kilolar farkina bile varmiyosunHmm demek oyle aman canim sen ideal kilona baya yakinsin ondan duser tabi benim daha yolum coook uzun
Ayy inşallah darisi basima valla hayatimda ilk kez 60lara ciktim şok yasadim kisa süreli bi :)Valla hic öyle dusunme canim öyle bi gidiyorki kilolar farkina bile varmiyosun
Bayrama kadar istedigim kiloya düşerim ins. Hedef 55 ama gittigi yere kadar gitsin istiyorum. Aslinda 58 yazdirmistim listeye girerken ama kararim gene degistk
Kızlar ya bende biraz sersemlik var yorgunluktan sanırım bilemedim
Bugün bi kez daha anladım ki ben psikolojik yiyorum ya sevdgm bi yakınımın ölüm haberini aldim kendimi istemsiz yemeye verdim doymadim gibi oldu resmen
Ayy bir grip olmuşum kiii . Hem de nöbetçiyim hayırlısıyla bir iyileşeydim cumt tekrar nöbetçiyim
Kızlar bı 10 dk önce yatağı kırdımbaşa değil altı ahşap olanlardandi kuzey kuzenleri ile zıplayıp duruyordu üstünde bende cami kapatmak için dizimi koydum ki yatagin ayakucu göçtü başucu uçtu anneme dedim yatağı kırdım diye duzekttik geçici olarak yarın baza alırız diyor gerek yok dedim babama iş cikti bunun biraz daha canına okusun kuzey sonra alırız herkeste nasıl incelmişsin yanlar filan gitmiş ne güzel olmuş diyordu ki sanırım hala yatak kıracak kapasite var
Boyun kaçtı canımmKızlar her gören cok vermissin daha fazla verme diyor. Ama ben biraz daha gitmesini istiyorum 2 3 kilo daha verirsem 36 bedene dusucem suan biraz dar olsada giriyorum 36 bedene siz ne diyorsunuz. Gecenlerde uniformami yaptırmıştım erken yaptırmışım sanırım tekrar bollaştı
Ins canim 3 hafta kaldi. bide sanırım tatile gidicez tam belli degil ama bakalim. Tatile gidene kadar kesinlikle istedigim kiloya dusmeliyimAyy inşallah darisi basima valla hayatimda ilk kez 60lara ciktim şok yasadim kisa süreli bi :)
Bayrama kadar düsersin canim bir ayda :)
Evet canim susuzluk ve yorgunluktan oldum boyleGecmis olsun cnm ramazanlikta normal vucutta ac susuz kaliyor
Basiniz sagolsun cnm. Zaten piskolojik yemeler hep sebeb, bazisinin istahi kesilir bende mutsuz uzgun olunca yerim daha cok
Cok gecmis olsun cnm aman dikkat salgin var esimde kurtulamadi biturlu. Balli zencefil yap cay fakan ic bol bol c vitamini al :)
Bu arada ne is yapiyorsun cnm nobetciyim diyince direk eczane geldi aklima ama :)
Ayyy baharrhic gulcegim yoktuu kizz
Ama onu iyice kirilma kivamina getirmisler belli sende patlamis
161 canimBoyun kaçtı canımm
Aslında şu an kilon iyi bence ben. 84 kilo ilken 42 beden giyiyordumIns canim 3 hafta kaldi. bide sanırım tatile gidicez tam belli degil ama bakalim. Tatile gidene kadar kesinlikle istedigim kiloya dusmeliyim
Evet canim susuzluk ve yorgunluktan oldum boyle
161 canim
Senin boyun var canim ama bizde en ufak bi kilo bile cok farkediyor. Biraz daha düşeyim bakicam. Eger o kilolar cok zayıf durursa alırız bizdeAslında şu an kilon iyi bence ben. 84 kilo ilken 42 beden giyiyordum
75 de 40
70 Kiloda 38
Canım ben de 163 ‘üm 56 kiloyken bile kendimi öyle zayıf görmezdim. Sen başkalarına bakma kendini nasıl mutlu hissediyorsan o kiloya in. En azından abarttığın gün bile zayıf kiloda olursun161 canım oyle uzun degilim
3 bilinmeyenli oldu bu işte yaştan fark ediyor demek
dimi canım şunun şurasında 70 kilocugum bak ne kadar sevimli 70
Korkarım ki düşündüğün gibi değilNe anlamda olmuyo bi dk anlamadim simdi ben insallah dusundugum gibidir
İyi geceler canımKızlar ben yatayim iyi geceler şimdiden hayırlı sahurlar :)
Gündüz guruldamayan karın neden iftarda. Sonra guruldar acaba :)
Önünü almayınca 80’ler sonra 100’ler geliyor malesef . Her 10 kiloda daha büyük bir şok yaşanıyorAyy inşallah darisi basima valla hayatimda ilk kez 60lara ciktim şok yasadim kisa süreli bi :)
Bayrama kadar düsersin canim bir ayda :)
52 53 düşünüyorum kuzu şimdilik ama bakalimCanım ben de 163 ‘üm 56 kiloyken bile kendimi öyle zayıf görmezdim. Sen başkalarına bakma kendini nasıl mutlu hissediyorsan o kiloya in. En azından abarttığın gün bile zayıf kiloda olursun
Ay daha dur o kilolar yetmiyor bi zaman sonra daha fazla düşmek istiyorsunCidden bana şuan çok sevimli geliyor 70
Maalesef öyle olduKorkarım ki düşündüğün gibi değil
Olsun olsun moral bozmak yok inşallah çıtır olana kadar devam :))İyi geceler canım
Kız benimki de gurulduyor anlaştı mı bizim karınlar
Önünü almayınca 80’ler sonra 100’ler geliyor malesef . Her 10 kiloda daha büyük bir şok yaşanıyor
Afiyet olsun canim menü güzelKızlar iyi geceler anca gelebildim menumu yazip yatcam kusura bakmayin yarın telafisini yapmaya caliscam
11.00 1 haslanmis yumurta
1 kk peynir
1 tbe
14.00 1 sade türk kahvesi
17.00 1 avuç kadar fındık badem karisimi
20.10 1 kase ezogelin çorbasi
2 parça derisiz tavuk fırında
Su 2.5 l spor 30 dk gym 90pPnrrr-12
Gecmis olsun cnm ramazanlikta normal vucutta ac susuz kaliyor
Basiniz sagolsun cnm. Zaten piskolojik yemeler hep sebeb, bazisinin istahi kesilir bende mutsuz uzgun olunca yerim daha cok
Cok gecmis olsun cnm aman dikkat salgin var esimde kurtulamadi biturlu. Balli zencefil yap cay fakan ic bol bol c vitamini al :)
Bu arada ne is yapiyorsun cnm nobetciyim diyince direk eczane geldi aklima ama :)
Evet canım eczacıyım ama kamu eczacısıyım. Yani bir devlet hastanesinde çalışıyorum. Sağol canım zencefil limon yaptım içtim. Yarın da dinlenirim evde inşallahGecmis olsun cnm ramazanlikta normal vucutta ac susuz kaliyor
Sağolasın canım inşallahbelki bu defa farklı olur canım
canım ekmeği en azından bir dilime çorbayı da bir kepçeye cekebilirsen daha iyi olur dengelersin
sabah ki yumurta dışında genelde karbonhidrat ağırlıklı canım menülerin ve yetersiz dunde sadece çorba vardı buda enerji düşüklüğünün sebebi olabilir emziriyorsun ve çok erken karbon ile kapatıyorsun
süper canım
afiyet olsun canım diğer günlere göre daha dengeli
bol dinlenmeler
Geçmiş olsun canım önlemini al şimdiden ıhlamur bal zencefil hafif geçer inşallah
Kamu eczacısıyım canım. Hastanede çalışıyorum.Güzel canım afiyet olsun
Dikkat et kendine canım . Sağlık olmayınca hiçbir şey olmuyor
Afiyet olsun canım güzel olmuş
Teşekkürler canım
Yat dinlen canım iyi uykular
Geçmiş olsun canım. Ne iş yapıyordun sen?
Sağolasın canımHaklısın canim arada isyerinde dinlenmeye çalışıyorum
Iyi geceler kuzum yat dinlen topla kendini
Gecmis olsun canim dikkat et toparla kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?