Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Daha neler gorcez bahar dur sen

Buyuk geliyorlar sevinme fazla kiz yanlis takip yapiyosun dusuyorlar ustumden

Iyi geceler kuzu
Sindirim sistemin calismaya basladi ondan gurulduyor
Hmm demek oyle aman canim sen ideal kilona baya yakinsin ondan duser tabi benim daha yolum coook uzun

Hmm demek oyle aman canim sen ideal kilona baya yakinsin ondan duser tabi benim daha yolum coook uzun
Valla hic öyle dusunme canim öyle bi gidiyorki kilolar farkina bile varmiyosun
Bayrama kadar istedigim kiloya düşerim ins. Hedef 55 ama gittigi yere kadar gitsin istiyorum. Aslinda 58 yazdirmistim listeye girerken ama kararim gene degistk

Ayy inşallah darisi basima valla hayatimda ilk kez 60lara ciktim şok yasadim kisa süreli bi :)
Bayrama kadar düsersin canim bir ayda :)

Kızlar ya bende biraz sersemlik var yorgunluktan sanırım bilemedim

Gecmis olsun cnm ramazanlikta normal vucutta ac susuz kaliyor

Bugün bi kez daha anladım ki ben psikolojik yiyorum ya sevdgm bi yakınımın ölüm haberini aldim kendimi istemsiz yemeye verdim doymadim gibi oldu resmen

Basiniz sagolsun cnm. Zaten piskolojik yemeler hep sebeb, bazisinin istahi kesilir bende mutsuz uzgun olunca yerim daha cok

Ayy bir grip olmuşum kiii . Hem de nöbetçiyim hayırlısıyla bir iyileşeydim cumt tekrar nöbetçiyim

Cok gecmis olsun cnm aman dikkat salgin var esimde kurtulamadi biturlu. Balli zencefil yap cay fakan ic bol bol c vitamini al :)
Bu arada ne is yapiyorsun cnm nobetciyim diyince direk eczane geldi aklima ama :)

Ayyy baharr hic gulcegim yoktuu kizz
Ama onu iyice kirilma kivamina getirmisler belli sende patlamis

Boyun kaçtı canımm

Ayy inşallah darisi basima valla hayatimda ilk kez 60lara ciktim şok yasadim kisa süreli bi :)
Ins canim 3 hafta kaldi. bide sanırım tatile gidicez tam belli degil ama bakalim. Tatile gidene kadar kesinlikle istedigim kiloya dusmeliyim
Evet canim susuzluk ve yorgunluktan oldum boyle
Boyun kaçtı canımm
161 canim

Ins canim 3 hafta kaldi. bide sanırım tatile gidicez tam belli degil ama bakalim. Tatile gidene kadar kesinlikle istedigim kiloya dusmeliyim

Evet canim susuzluk ve yorgunluktan oldum boyle

161 canim
Aslında şu an kilon iyi bence ben. 84 kilo ilken 42 beden giyiyordum
75 de 40
70 Kiloda 38

Kızlar ben yatayim iyi geceler şimdiden hayırlı sahurlar :)
Gündüz guruldamayan karın neden iftarda. Sonra guruldar acaba :)
İyi geceler canım
Kız benimki de gurulduyor anlaştı mı bizim karınlar
Önünü almayınca 80’ler sonra 100’ler geliyor malesef . Her 10 kiloda daha büyük bir şok yaşanıyor

Canım ben de 163 ‘üm 56 kiloyken bile kendimi öyle zayıf görmezdim. Sen başkalarına bakma kendini nasıl mutlu hissediyorsan o kiloya in. En azından abarttığın gün bile zayıf kiloda olursun
52 53 düşünüyorum kuzu şimdilik ama bakalim
Cidden bana şuan çok sevimli geliyor 70
Ay daha dur o kilolar yetmiyor bi zaman sonra daha fazla düşmek istiyorsun
Korkarım ki düşündüğün gibi değil
Maalesef öyle oldu

İyi geceler canım
Kız benimki de gurulduyor anlaştı mı bizim karınlar

Önünü almayınca 80’ler sonra 100’ler geliyor malesef . Her 10 kiloda daha büyük bir şok yaşanıyor
Olsun olsun moral bozmak yok inşallah çıtır olana kadar devam :))
Bak rakibem sana torpil geciyorum destek oluyorum hatrima baklavadan al ac acina diyet yapilmaz bayilir dusersin ha
Altin gününe gidince teyzeler bana öyle diyo bugune kadar kurabiye pasta pogaca yemedi diye kim bayildiysa

Kızlar iyi geceler anca gelebildim menumu yazip yatcam kusura bakmayin yarın telafisini yapmaya caliscam

11.00 1 haslanmis yumurta
1 kk peynir
1 tbe

14.00 1 sade türk kahvesi

17.00 1 avuç kadar fındık badem karisimi

20.10 1 kase ezogelin çorbasi
2 parça derisiz tavuk fırında

Su 2.5 l spor 30 dk gym 90p Pnrrr-12

Afiyet olsun canim menü güzel

Evet canım eczacıyım ama kamu eczacısıyım. Yani bir devlet hastanesinde çalışıyorum. Sağol canım zencefil limon yaptım içtim. Yarın da dinlenirim evde inşallah

Sağolasın canım inşallah

Kamu eczacısıyım canım. Hastanede çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…