- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #290.881
Ay ben bacak açayım derken kesin biyerlerim o sopanin ustunde kalırAletli plates istiyorum ben hedefe yaklaşınca o ayrı birşey o çubuğa çıkıp ters dönüp bacak açacağım ahtım var
Onun yaşı küçük canımBen belli bir yaştan sonra 36 bedenin yakışmadığını düşünenlerdenim.
Kadınlara en güzel yakışan beden 38-40 bence...
Ay 66 yken zaten 38 40 ti beden canim. Ben istemiyorm valla 36 beden olcamBen belli bir yaştan sonra 36 bedenin yakışmadığını düşünenlerdenim.
Kadınlara en güzel yakışan beden 38-40 bence...
Bende bu durumdan hoşlanmam pek ya eger yapilacak biseyse yapilir kullanilirYok kız halledilir bence ama benim kv yenisini alma konusunda pek heveslidir eşimde ona cekmis oğlumda babaya birşey olmaz yenisini alırız kafasında yaşıyoruz ailecek
Sus kiz 36 olcam ortalarda salincam bennnOnun yaşı küçük canımbende şuan 38 e fitim
36 olmak için kaç kg olmak gerekiyordu acabaSus kiz 36 olcam ortalarda salincam bennn
Valla şöyle bisi var bahar kardesim 52 kilo 36 beden. Ben suan onun giydigi pantolonlara giriyorum ama dar oluyor baya bana 2 3 kilo daha verirsem tam olur büyük ihtimal. Ama şöyle biside var. Benim göğüslerim büyük kardesimin küçük. Ayrica popoda büyük bende36 olmak için kaç kg olmak gerekiyordu acabacanım yaş aldıkça bedenler farklı oluyor 25 yaşındaki 60 ile 35 yaşındaki 60 aynı olmuyor 35de 60 daha zayıf duruyor acaba neden sorayım bak bir bilen vardır kemik kalınlığı vs mi etkili acaba neden ki
İnşallah canımbelki bu defa farklı olur canım
canım ekmeği en azından bir dilime çorbayı da bir kepçeye cekebilirsen daha iyi olur dengelersin
sabah ki yumurta dışında genelde karbonhidrat ağırlıklı canım menülerin ve yetersiz dunde sadece çorba vardı buda enerji düşüklüğünün sebebi olabilir emziriyorsun ve çok erken karbon ile kapatıyorsun
süper canım
afiyet olsun canım diğer günlere göre daha dengeli
bol dinlenmeler
Geçmiş olsun canım önlemini al şimdiden ıhlamur bal zencefil hafif geçer inşallah
Afiyet olsun canım güzel olmuşSabah 11.00
1.5 yumurta
Domates salatalık
Peynri zeytin
15 badem
Yarım muz
Akşam 18.15
2 kase sebzeli tavuklu çorba
Ardına sütlü kahve
Su 2.5 lt
Spor yapamadım bu gün de karnım ağrıyor hala
Teravih sonrası çay içmeceHuhu nerde bu millet çok yedi bayıldı mi , yoksa spordami , teravihde olur bal gibi spor bence :)
Boyun kaçtı canım?Kızlar her gören cok vermissin daha fazla verme diyor. Ama ben biraz daha gitmesini istiyorum 2 3 kilo daha verirsem 36 bedene dusucem suan biraz dar olsada giriyorum 36 bedene siz ne diyorsunuz. Gecenlerde uniformami yaptırmıştım erken yaptırmışım sanırım tekrar bollaştı
Kızlar bı 10 dk önce yatağı kırdımbaşa değil altı ahşap olanlardandi kuzey kuzenleri ile zıplayıp duruyordu üstünde bende cami kapatmak için dizimi koydum ki yatagin ayakucu göçtü başucu uçtu anneme dedim yatağı kırdım diye duzekttik geçici olarak yarın baza alırız diyor gerek yok dedim babama iş cikti bunun biraz daha canına okusun kuzey sonra alırız herkeste nasıl incelmişsin yanlar filan gitmiş ne güzel olmuş diyordu ki sanırım hala yatak kıracak kapasite var
161 canım oyle uzun degilimİnşallah canım
Afiyet olsun canım güzel olmuş
Teravih sonrası çay içmece
Boyun kaçtı canım?
Senin kilonla alakalı değil canım çocuklar yormuştur zaten
3 bilinmeyenli oldu bu işte yaştan fark ediyor demekValla şöyle bisi var bahar kardesim 52 kilo 36 beden. Ben suan onun giydigi pantolonlara giriyorum ama dar oluyor baya bana 2 3 kilo daha verirsem tam olur büyük ihtimal. Ama şöyle biside var. Benim göğüslerim büyük kardesimin küçük. Ayrica popoda büyük bende
dimi canım şunun şurasında 70 kilocugum bak ne kadar sevimli 70İnşallah canım
Afiyet olsun canım güzel olmuş
Teravih sonrası çay içmece
Boyun kaçtı canım?
Senin kilonla alakalı değil canım çocuklar yormuştur zaten
Valla sorma aynen öyle3 bilinmeyenli oldu bu işte yaştan fark ediyor demek
dimi canım şunun şurasında 70 kilocugum bak ne kadar sevimli 70
Kit boks bende istiyorum aslında erkek kardeşim yapıyor lakin bacak kısmını çok güçlendirdi benim bacaklar zaten gucluAy ben bacak açayım derken kesin biyerlerim o sopanin ustunde kalırdaha sert spor seviyorum ben sanırım
Bende bizim kızın montları giyerdim kapanmazdi onu artık kapanıyorValla sorma aynen öylekardesim isyanda birak pamtolonlarimi diye sabah ondan önce kalkıp giyiyorum akşam görüyor napim benimkiler olmuyor artık
Ne anlamda olmuyo bi dk anlamadim simdi ben insallah dusundugum gibidirValla sorma aynen öylekardesim isyanda birak pamtolonlarimi diye sabah ondan önce kalkıp giyiyorum akşam görüyor napim benimkiler olmuyor artık
Ya valla tam stres atmalik spor tam isyerimin karsisinda salon var ve cok iyi bi yer. Hocaylada baya iyiyiz para bile istemiyorKit boks bende istiyorum aslında erkek kardeşim yapıyor lakin bacak kısmını çok güçlendirdi benim bacaklar zaten guclu
Şimdi vücut yapma derdinde hocası senin bacaklar tam istediğim gibi hazır demiş
Diyorum deseydin ablam var onunda bacaklar tam istediğiniz gibi hazır diyeabla ya diyorrrrr
Para istemeyen hoca aranızda iyi aman kuzu kurtlara dikkatYa valla tam stres atmalik spor tam isyerimin karsisinda salon var ve cok iyi bi yer. Hocaylada baya iyiyiz para bile istemiyorpatronumla yakin arkadaslar. Bide milli takim antrenörü ama firsatim yok iste
Daha neler gorcez bahar dur senBende bizim kızın montları giyerdim kapanmazdi onu artık kapanıyor
Buyuk geliyorlar sevinme fazla kiz yanlis takip yapiyosunNe anlamda olmuyo bi dk anlamadim simdi ben insallah dusundugum gibidir
Iyi geceler kuzuKızlar ben yatayim iyi geceler şimdiden hayırlı sahurlar :)
Gündüz guruldamayan karın neden iftarda. Sonra guruldar acaba :)
Ay lutten çalışsın 5. GünDaha neler gorcez bahar dur sen
Buyuk geliyorlar sevinme fazla kiz yanlis takip yapiyosundusuyorlar ustumden
Iyi geceler kuzu
Sindirim sistemin calismaya basladi ondan gurulduyor
Yok kız öyle degil coluklu cocuklu adamPara istemeyen hoca aranızda iyi aman kuzu kurtlara dikkat
Sahura bi surpriz olur ins baharimAy lutten çalışsın 5. Gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?