Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben belli bir yaştan sonra 36 bedenin yakışmadığını düşünenlerdenim.

Kadınlara en güzel yakışan beden 38-40 bence...
Ay 66 yken zaten 38 40 ti beden canim. Ben istemiyorm valla 36 beden olcam
Yok kız halledilir bence ama benim kv yenisini alma konusunda pek heveslidir eşimde ona cekmis oğlumda babaya birşey olmaz yenisini alırız kafasında yaşıyoruz ailecek
Bende bu durumdan hoşlanmam pek ya eger yapilacak biseyse yapilir kullanilir

Sus kiz 36 olcam ortalarda salincam bennn
36 olmak için kaç kg olmak gerekiyordu acaba canım yaş aldıkça bedenler farklı oluyor 25 yaşındaki 60 ile 35 yaşındaki 60 aynı olmuyor 35de 60 daha zayıf duruyor acaba neden sorayım bak bir bilen vardır kemik kalınlığı vs mi etkili acaba neden ki

Valla şöyle bisi var bahar kardesim 52 kilo 36 beden. Ben suan onun giydigi pantolonlara giriyorum ama dar oluyor baya bana 2 3 kilo daha verirsem tam olur büyük ihtimal. Ama şöyle biside var. Benim göğüslerim büyük kardesimin küçük. Ayrica popoda büyük bende

İnşallah canım
Sabah 11.00
1.5 yumurta
Domates salatalık
Peynri zeytin
15 badem
Yarım muz

Akşam 18.15
2 kase sebzeli tavuklu çorba
Ardına sütlü kahve

Su 2.5 lt
Spor yapamadım bu gün de karnım ağrıyor hala
Afiyet olsun canım güzel olmuş
Huhu nerde bu millet çok yedi bayıldı mi , yoksa spordami , teravihde olur bal gibi spor bence :)
Teravih sonrası çay içmece
Boyun kaçtı canım?
Senin kilonla alakalı değil canım çocuklar yormuştur zaten

3 bilinmeyenli oldu bu işte yaştan fark ediyor demek
İnşallah canım

Afiyet olsun canım güzel olmuş

Teravih sonrası çay içmece

Boyun kaçtı canım?

Senin kilonla alakalı değil canım çocuklar yormuştur zaten
dimi canım şunun şurasında 70 kilocugum bak ne kadar sevimli 70

3 bilinmeyenli oldu bu işte yaştan fark ediyor demek
dimi canım şunun şurasında 70 kilocugum bak ne kadar sevimli 70
Valla sorma aynen öyle kardesim isyanda birak pamtolonlarimi diye sabah ondan önce kalkıp giyiyorum akşam görüyor napim benimkiler olmuyor artık

Ay ben bacak açayım derken kesin biyerlerim o sopanin ustunde kalır daha sert spor seviyorum ben sanırım
Kit boks bende istiyorum aslında erkek kardeşim yapıyor lakin bacak kısmını çok güçlendirdi benim bacaklar zaten guclu
Şimdi vücut yapma derdinde hocası senin bacaklar tam istediğim gibi hazır demiş
Diyorum deseydin ablam var onunda bacaklar tam istediğiniz gibi hazır diye abla ya diyorrrrr

Valla sorma aynen öyle kardesim isyanda birak pamtolonlarimi diye sabah ondan önce kalkıp giyiyorum akşam görüyor napim benimkiler olmuyor artık
Ne anlamda olmuyo bi dk anlamadim simdi ben insallah dusundugum gibidir

Ya valla tam stres atmalik spor tam isyerimin karsisinda salon var ve cok iyi bi yer. Hocaylada baya iyiyiz para bile istemiyor patronumla yakin arkadaslar. Bide milli takim antrenörü ama firsatim yok iste

Ya valla tam stres atmalik spor tam isyerimin karsisinda salon var ve cok iyi bi yer. Hocaylada baya iyiyiz para bile istemiyor patronumla yakin arkadaslar. Bide milli takim antrenörü ama firsatim yok iste
Para istemeyen hoca aranızda iyi aman kuzu kurtlara dikkat

Bende bizim kızın montları giyerdim kapanmazdi onu artık kapanıyor
Daha neler gorcez bahar dur sen
Ne anlamda olmuyo bi dk anlamadim simdi ben insallah dusundugum gibidir
Buyuk geliyorlar sevinme fazla kiz yanlis takip yapiyosun dusuyorlar ustumden
Kızlar ben yatayim iyi geceler şimdiden hayırlı sahurlar :)
Gündüz guruldamayan karın neden iftarda. Sonra guruldar acaba :)
Iyi geceler kuzu
Sindirim sistemin calismaya basladi ondan gurulduyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…