- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #290.921
Estetisyenim canim güzellik merkezinde çalışıyorumSağolasın canım.sen ne iş yapıyorsun?
Teravihi kaç puan yazalım kaptanımHuhu nerde bu millet çok yedi bayıldı mi , yoksa spordami , teravihde olur bal gibi spor bence :)
Uuuuu beybisiEstetisyenim canim güzellik merkezinde çalışıyorum
Evet kuzum biraz yorucu gün boyu ayaktayim. Ve sürekli bisiler anlattigim icin daha cok yoruyor insani. Ama bi yandan eglenceli bi isim var. Surekli yeni insanlarla tanisiyosun. Arafa manyaklarda çıkıyor ama olsunUuuuu beybisi......yorucudur Allah kolaylık versin İnşallah.
SüpermişKızlar her gören cok vermissin daha fazla verme diyor. Ama ben biraz daha gitmesini istiyorum 2 3 kilo daha verirsem 36 bedene dusucem suan biraz dar olsada giriyorum 36 bedene siz ne diyorsunuz. Gecenlerde uniformami yaptırmıştım erken yaptırmışım sanırım tekrar bollaştı
Evet oyle kuzumSüpermiş
Her yer manyak dolu anam. Manyaksız yer mi kaldı .Evet kuzum biraz yorucu gün boyu ayaktayim. Ve sürekli bisiler anlattigim icin daha cok yoruyor insani. Ama bi yandan eglenceli bi isim var. Surekli yeni insanlarla tanisiyosun. Arafa manyaklarda çıkıyor ama olsun
Ay neler var görseniz sok gecirirsiniz vallaHer yer manyak dolu anam. Manyaksız yer mi kaldı .İzole bir ortamda çalışıyorum. Ama manyak burada bile gelip buluyor beni mesela
Aynen ben de hatta ben kızımdan baya zayıfım şu anBende bizim kızın montları giyerdim kapanmazdi onu artık kapanıyor
Ouvv merak ettim şimdiAy neler var görseniz sok gecirirsiniz valla. Haftada bi kac tane denk geliyoruz bizede eglence çıkıyor
Tam hayalimdeki kilolar52 53 düşünüyorum kuzu şimdilik ama bakalim
Ay daha dur o kilolar yetmiyor bi zaman sonra daha fazla düşmek istiyorsun
Maalesef öyle oldu
Olsun olsun moral bozmak yok inşallah çıtır olana kadar devam :))
Bak rakibem sana torpil geciyorum destek oluyorum hatrima baklavadan al ac acina diyet yapilmaz bayilir dusersin ha
Altin gününe gidince teyzeler bana öyle diyobugune kadar kurabiye pasta pogaca yemedi diye kim bayildiysa
Bebegim işte söylüyorum sizin kan sekeriniz düsmüs aaaa. Yiyin artik su tatliyi yiyin hepinizi gelir gece korkuturum ha beni zıvanadan cikardiniz yiyin diyorum yiyiiinnKızlar ya bende biraz sersemlik var yorgunluktan sanırım bilemedim
Ayy kiyamam bosver o yese bile sen yemiceksin ya da cok azcik bi catal al nefsin körlensin tamamen sınırlayinca da saldiriyorum ben cunku sonraSağ ol ya zaten 2 gündür oğlum tutturdu baklava diye . Savaşıyorum 2 gündür ben tamam mı
Gayet güzel canım afiyet olsunKızlar iyi geceler anca gelebildim menumu yazip yatcam kusura bakmayin yarın telafisini yapmaya caliscam
11.00 1 haslanmis yumurta
1 kk peynir
1 tbe
14.00 1 sade türk kahvesi
17.00 1 avuç kadar fındık badem karisimi
20.10 1 kase ezogelin çorbasi
2 parça derisiz tavuk fırında
Su 2.5 l spor 30 dk gym 90p @Pnrrr-20
İyi nöbetler canımKamu eczacısıyım canım. Hastanede çalışıyorum.
İyi geceler kuzumKızlar gidip yatayim ben gec oldu hepinizi öpüyorum iyi geceler
Bebegim işte söylüyorum sizin kan sekeriniz düsmüs aaaa. Yiyin artik su tatliyi yiyin hepinizi gelir gece korkuturum ha beni zıvanadan cikardiniz yiyin diyorum yiyiiinn
Ayy kiyamam bosver o yese bile sen yemiceksin ya da cok azcik bi catal al nefsin körlensin tamamen sınırlayinca da saldiriyorum ben cunku sonra
Ben gidiym ya size iyi diyetler gidem de az ip atlayam olmucak böyleYoksa siz yiyo musunuzbiz yılmayız , korkmayız dimi kızlar
Biz de uyuyup bol bol leptin salgılayalımBen gidiym ya size iyi diyetler gidem de az ip atlayam olmucak böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?