Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

afiyet olsun canım
Başınız sağ olsun canım. Zaten öyle canım doymadığımız için değil, yemek için yiyoruz . Yoksa bu kilolarda ne işimiz vardı
aynen öyle vala canım
afiyet olsun canım
saol canım evet yaaa
Kızlar menum
Sahur 3.30
Bir muz
Bir avuç badem
Bir bardak badem sütü

Iftar 20.20
6 y.k. kadar bol sebzeli bulgur pilavi
Biraz patlican ezmesi
Biraz domates
1 avuc badem

Su icebildigim kadar icicem
afiyetolsun canım
Afiyet olsun kızlar
saol canım
Kızlar ben yatıyorum ya niyeyse hiç tadım tuzum yok
Geçmişe bile bakamadım
Kusura bakmayın olur mu bu seferlik
İyi geceler hepinize
iyi geceler canım
Ayy bir grip olmuşum kiii . Hem de nöbetçiyim hayırlısıyla bir iyileşeydim cumt tekrar nöbetçiyim
geçmiş olsun canım
dengelicem mutlaka canım bayram hedefi büyük çünki
Sabah 11.00
1.5 yumurta
Domates salatalık
Peynri zeytin
15 badem
Yarım muz

Akşam 18.15
2 kase sebzeli tavuklu çorba
Ardına sütlü kahve

Su 2.5 lt
Spor yapamadım bu gün de karnım ağrıyor hala
afiyet olsun canım
herkese bakma canım mutlu hissedeceğin kiloya in bence
ay ne güldüm ya canın saolsun kız
Kızlar ben yatayim iyi geceler şimdiden hayırlı sahurlar :)
Gündüz guruldamayan karın neden iftarda. Sonra guruldar acaba :)
iyi geceler balım
aynen ya bende mutluyken yemek hiç aklıma gelmez ama mutsuzken resmen saldırıyorum
Afiyet olsun canım

Kızlar beni bugün uyku tutmadı artık şu saatte de uyursam sahura uyanamam en güzel beklemek bugünlük...
Orucun iki günü yaptığım en büyük yanlış porsiyonumu belirlememek ilk gün annemler vardı ayrı tabak koymadım dün de eşim hazırladı sofrayı içerde sinide yedik bi de kızlar bişey sorcam bilgisi olan yardım edebilir mi mekik çektiğinizde ertesi günler karnınız çok acıyor mu baya bildiğin yatıp kalkarken falan acıyor yanlış bisey mi yaptım ki

Birşey olmaz o bir lokmadan afiyet olsun canım
Afiyet olsun canımm
Sahur
2 yumurta
1 dlm peynir
Yeşillik

İftar
1 kase mercimek çorbası
2 tavuk baget
2 kaşık fırında sebze

Su:3 lt
Güzel olmuş canım
Akşam Ekmek fazla geldi canımm1 dilim yeterli
Çok erken gün kuzum rabbim içini rahatlatsın inş
Afiyet olsun kuzum
Kızlar menum
Sahur 3.30
Bir muz
Bir avuç badem
Bir bardak badem sütü

Iftar 20.20
6 y.k. kadar bol sebzeli bulgur pilavi
Biraz patlican ezmesi
Biraz domates
1 avuc badem

Su icebildigim kadar icicem
Güzel olmuş
Canımm
Afiyet olsun canımm

Hayir canim spor sürekli yapmiyosan cok normal bikac güne gecer gecici bisey.. karin kaslarin sızlıyo gibi dimi hatta tam tersi dogru yaptigini gösterir kaslar dinlendikce gelistigi icin ertesi gün agrisi cikiyo ortaya. Bilen arkadaslar daha iyi aydinlatir tabi :)
beni takimdan atmayin da gorunce yazasim geldi

Normalde spor yapıyordum aslında ama son bi iki haftadr ozellikle iyice saldım hamladim demek ki tskler yanit icin

Ben de ne yaptıysam uyuyamadım kalktım .
Normal canım ağrının olması . Hamlamışsın işte.
Sağ ol canım

Ben de ne yaptıysam uyuyamadım kalktım .
Normal canım ağrının olması . Hamlamışsın işte.

Sağ ol canım
aynen kız vala
Sahurda ne yesem acaba? Çok açım ama canım hiçbir şey istemiyor
ben yogurt salatalık yemeyi düşünüyorum bi iki kasıkta domatesli sogan biberli kiyma kavurdum ondan alırım herhal yarına yemegimi de yaptım hazir cenazeye gidicez nolur nolmaz ne zmn geliriz belli olmaz

Kızlar misafir vardı menümü yazayım geçmişi yarın inşallah

Sahur
1 haş yumurta
1 dilim ananas
1 kase Yağsız salata

İftar
1 kepçe mercimek çorbası
2 yk yumurta salatası
2 çatal közlenmiş patlıcan
1 kase salata
1 bardak ayran

Su
2 lt

Spor yapamadım ya misafir vardı ama hep hareket halinde geçti günüm. Sizlere yarın yazarım menü yorumu inşallah. Kusura bakmayın kızlar çok uykum var

Afiyet olsun canım güzel olmuş

Güzel olmuş canım afiyet olsun

Ouvv merak ettim şimdi
Valla seansta cani yaninca kufur edermi ararsin. Kocasiyla beraber seansa girmek isteyenmi hele bi cift vardi kocasi islemlere giriyordu. Kadinda onunla beraber seansa giriyordu. Durup durup canim kocam diye sarılıp öpüyordu en son almadim odaya sinir krizine girdi resmen adamda diyo biraz takintilidir
Tam hayalimdeki kilolar
Elbette canım ama 70 öyle uzak ki şimdi bana
Hic oyle dusunme kuzum bende oyle diyordum 2 mrrdiven çıksam nefessiz kaliyodum giydigim yakışmazdı. Biyere gitmek istemezdim simdi öyle degil ama
Bebegim işte söylüyorum sizin kan sekeriniz düsmüs aaaa. Yiyin artik su tatliyi yiyin hepinizi gelir gece korkuturum ha beni zıvanadan cikardiniz yiyin diyorum yiyiiinn
Hahahah yediremeyince hatun delirdi sonunda siz yemeye devam edin anacim sorun yok
Yoksa siz yiyo musunuz biz yılmayız , korkmayızdimi kızlar
Hatun delirdi kuzum
Ben gidiym ya size iyi diyetler gidem de az ip atlayam olmucak böyle
Hahahahha
Sagol bebegim
Valla oyle yapicam kuzum
Yok dogru yapiyosun kuzum
Sagol tatlim
Kiz bizemi transfer etcez seni
Sahurda ne yesem acaba? Çok açım ama canım hiçbir şey istemiyor
Yumurta patates filan tok tutar tatlim
Aksam masallah dolu dolu olmus kuzu afiyet olsun
İftar
3 minik tavuk baget
2yk kaşık hünkar beğendi
2yk fırında patates
Yarım fırında sebzeburger
2 hurma
2 tk humus

Sahur nerde kiz afiyet olsun

Ölctur canim tokluk acliktan daha kotu oluyor insan halsizlesip siziyor resmen tatli neysede hamur isi beni daha cok etkiliyo ya neyse her daim dikkat etmek lazim kuzum bebegin toparlanmis masallah gozun aydin sevindim bizimki ne alemdeyse icerimde oynasip duruyor minigim kontrole gidince yazarim bende isimi belirleyemedik ya sen ne koymayi dusunuyosun

Ayy valla haklisin canim senin meslegin de zor her türlü insan gelir temiz pis..bide kocasini yanina aliyomus kocasiyla beraber seansa giriyomus he töbeler olsun bunu da duymadik demem ne ilginc insanlar Allah Allah :))))

Aynen cnm haklisin bakalm olcturcem bi ara saglik ocagina gidip bu ara cok isim var artik yavastan odasi dolabi besigidir ugrasiyoruz bide elbiseleri yikayip utuleyip yerlesdircem insallah :) senin ne alemde varmi telaşen
Aynen cnm bu ara okadar hareketliki ve bazen can yakiyor guclendi baya masallah :)

Isim olarak biz Recep aras koyucaz cnm nasipse, recep kayinbabamin ismi gecen sene vefat etti arasida ben sectim. Ama isim konusu cok zor oluyor gercekten bide her kafadan bi ses banada sadece recep koy 2 isim koyma diyen cok oldu ama onemli olan bizim dusuncemiz sende kimseye bakma esinle icine sinen isme karar ver gitsin :)

Ben kizim olsaydi Suna ismini koymak istiyordum cok begeniyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…