- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #290.941
afiyet olsun canımSelam kızlar
Enerjim bi düşük ki bu aralar anlatamam
Menümü yazayım
07.00 1 incir 1 ceviz 1 kayısı
08.30 2 yumurta
15 zeytin
11.00 1 fincan khve
1 hurma
1 avuç kuruyemiş
15.30 1 yk bulgur pilavı
1,5 kase yoğurt çorbası
Su: 3 lt
aynen öyle vala canımBaşınız sağ olsun canım. Zaten öyle canım doymadığımız için değil, yemek için yiyoruz . Yoksa bu kilolarda ne işimiz vardı
afiyet olsun canımİyi akşamlar hanımlar
Menüm
Sahur
1 haşlanmış yumurta
2kk peynir
5 zeytin
Domates salatalık
İftar
5 yk kıymalı taze fasulye + yoğurt
Su 2 lt yapmaya çalışacağım
Spor 20 dk yürüyüş ve bu gece nöbetçiyim ekşın ekşın@Pnrrr-20
saol canım evet yaaaDaha iyim kızlar elimden geldigince yiyorum ama midem almıyor yafazlası olmuyor
Cok guzel haber baharcim cumaya daha iyi olur ins
Menüler güzel kızlar
Sadece su pideler olmasa daha iyi
Hanifecim ekmekte fazla olmus kuzum afiyet olsun
afiyetolsun canımKızlar menum
Sahur 3.30
Bir muz
Bir avuç badem
Bir bardak badem sütü
Iftar 20.20
6 y.k. kadar bol sebzeli bulgur pilavi
Biraz patlican ezmesi
Biraz domates
1 avuc badem
Su icebildigim kadar icicem
saol canımAfiyet olsun kızlar
iyi geceler canımKızlar ben yatıyorum ya niyeyse hiç tadım tuzum yok
Geçmişe bile bakamadım
Kusura bakmayın olur mu bu seferlik
İyi geceler hepinize
geçmiş olsun canımAyy bir grip olmuşum kiii . Hem de nöbetçiyim hayırlısıyla bir iyileşeydim cumt tekrar nöbetçiyim
dengelicem mutlaka canım bayram hedefi büyük çünkibelki bu defa farklı olur canım
canım ekmeği en azından bir dilime çorbayı da bir kepçeye cekebilirsen daha iyi olur dengelersin
sabah ki yumurta dışında genelde karbonhidrat ağırlıklı canım menülerin ve yetersiz dunde sadece çorba vardı buda enerji düşüklüğünün sebebi olabilir emziriyorsun ve çok erken karbon ile kapatıyorsun
süper canım
afiyet olsun canım diğer günlere göre daha dengeli
bol dinlenmeler
Geçmiş olsun canım önlemini al şimdiden ıhlamur bal zencefil hafif geçer inşallah
afiyet olsun canımSabah 11.00
1.5 yumurta
Domates salatalık
Peynri zeytin
15 badem
Yarım muz
Akşam 18.15
2 kase sebzeli tavuklu çorba
Ardına sütlü kahve
Su 2.5 lt
Spor yapamadım bu gün de karnım ağrıyor hala
herkese bakma canım mutlu hissedeceğin kiloya in benceKızlar her gören cok vermissin daha fazla verme diyor. Ama ben biraz daha gitmesini istiyorum 2 3 kilo daha verirsem 36 bedene dusucem suan biraz dar olsada giriyorum 36 bedene siz ne diyorsunuz. Gecenlerde uniformami yaptırmıştım erken yaptırmışım sanırım tekrar bollaştı
ay ne güldüm ya canın saolsun kızKızlar bı 10 dk önce yatağı kırdımbaşa değil altı ahşap olanlardandi kuzey kuzenleri ile zıplayıp duruyordu üstünde bende cami kapatmak için dizimi koydum ki yatagin ayakucu göçtü başucu uçtu anneme dedim yatağı kırdım diye duzekttik geçici olarak yarın baza alırız diyor gerek yok dedim babama iş cikti bunun biraz daha canına okusun kuzey sonra alırız herkeste nasıl incelmişsin yanlar filan gitmiş ne güzel olmuş diyordu ki sanırım hala yatak kıracak kapasite var
iyi geceler balımKızlar ben yatayim iyi geceler şimdiden hayırlı sahurlar :)
Gündüz guruldamayan karın neden iftarda. Sonra guruldar acaba :)
aynen ya bende mutluyken yemek hiç aklıma gelmez ama mutsuzken resmen saldırıyorumGecmis olsun cnm ramazanlikta normal vucutta ac susuz kaliyor
Basiniz sagolsun cnm. Zaten piskolojik yemeler hep sebeb, bazisinin istahi kesilir bende mutsuz uzgun olunca yerim daha cok
Cok gecmis olsun cnm aman dikkat salgin var esimde kurtulamadi biturlu. Balli zencefil yap cay fakan ic bol bol c vitamini al :)
Bu arada ne is yapiyorsun cnm nobetciyim diyince direk eczane geldi aklima ama :)
Ayyy baharrhic gulcegim yoktuu kizz
Ama onu iyice kirilma kivamina getirmisler belli sende patlamis
Afiyet olsun canımKızlar iyi geceler anca gelebildim menumu yazip yatcam kusura bakmayin yarın telafisini yapmaya caliscam
11.00 1 haslanmis yumurta
1 kk peynir
1 tbe
14.00 1 sade türk kahvesi
17.00 1 avuç kadar fındık badem karisimi
20.10 1 kase ezogelin çorbasi
2 parça derisiz tavuk fırında
Su 2.5 l spor 30 dk gym 90pPnrrr-12