Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Evet canım eczacıyım ama kamu eczacısıyım. Yani bir devlet hastanesinde çalışıyorum. Sağol canım zencefil limon yaptım içtim. Yarın da dinlenirim evde inşallah
Dogru tahmin etmisim ozaman ne guzel bende eczacilik okuyordum yarim kalmisti sonradan turism okudum :)
Şifa olsun cnm
Ay neler var görseniz sok gecirirsiniz valla . Haftada bi kac tane denk geliyoruz bizede eglence çıkıyor

Tahmin edebiliyorum gercekten bide begenmeyen falanda oluyodur dmi

Canım yemek yemek de istemiyor tatlım karnım doysun diye yiyorum işte

Boyun kaçtı canım senin
Benim 1.70-1.72 boylarında bi arkadaşım var o 53e düşmüş ben yakıştıramadım o zayıflığı mesela
Ama 1.65 veya 1.68 civarıysan bence 55 yakışır

Ayyyyy sabah sabah kahkaha attım çok yaşa e mi

Sağol balım

İftar
3 minik tavuk baget
2yk kaşık hünkar beğendi
2yk fırında patates
Yarım fırında sebzeburger
2 hurma
2 tk humus

Güzel canım afiyet olsun
Hic oyle dusunme kuzum bende oyle diyordum 2 mrrdiven çıksam nefessiz kaliyodum giydigim yakışmazdı. Biyere gitmek istemezdim simdi öyle degil ama
Kaç kiloydun ki canım sen?

Makarna salatasını kızlara göre yapsan iki tabaklık
Kendine de bi sebze yemeği ya da et sana kadar yine olmaz mı

Boyun kaçtı canım senin
Benim 1.70-1.72 boylarında bi arkadaşım var o 53e düşmüş ben yakıştıramadım o zayıflığı mesela
Ama 1.65 veya 1.68 civarıysan bence 55 yakışır
Ya o kişiye göre değişiyor vücut kas dokusu kemik dokusu farklı yani herkesde ben mesela 65 olduğumda çöküyorum ki 68 kilo ilken bile eşim nişanlandığımız hali İstemişti 73 kg idim o zaman

Boy vücut yapısı kemik kas kütlesi hepsi etkili

Dogru tahmin etmisim ozaman ne guzel bende eczacilik okuyordum yarim kalmisti sonradan turism okudum :)
Şifa olsun cnm

Tahmin edebiliyorum gercekten bide begenmeyen falanda oluyodur dmi
Aaa hangi üniv. Niye yarım bırakmıştın

Bencede Jasminium84 cok guzel demis makarnayi onlara gore yapip kendine bi sebze yemegi yapabillirsn cnm.
Cocuk bunlar herzaman illaki bisi isticekler onlara uyarsan yandin :)
Bu arada masallah onlara

Aaa hangi üniv. Niye yarım bırakmıştın

Yurtdisinda okuyordum cnm almanya maddi sebebler etken oldu biraz okul ucretliydi ve yurtta kaliyordum oda ucretliydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…