- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #290.961
Dogru tahmin etmisim ozaman ne guzel bende eczacilik okuyordum yarim kalmisti sonradan turism okudum :)Evet canım eczacıyım ama kamu eczacısıyım. Yani bir devlet hastanesinde çalışıyorum. Sağol canım zencefil limon yaptım içtim. Yarın da dinlenirim evde inşallah
Ay neler var görseniz sok gecirirsiniz valla. Haftada bi kac tane denk geliyoruz bizede eglence çıkıyor
Canım yemek yemek de istemiyor tatlım karnım doysun diye yiyorum iştebelki bu defa farklı olur canım
canım ekmeği en azından bir dilime çorbayı da bir kepçeye cekebilirsen daha iyi olur dengelersin
sabah ki yumurta dışında genelde karbonhidrat ağırlıklı canım menülerin ve yetersiz dunde sadece çorba vardı buda enerji düşüklüğünün sebebi olabilir emziriyorsun ve çok erken karbon ile kapatıyorsun
süper canım
afiyet olsun canım diğer günlere göre daha dengeli
bol dinlenmeler
Geçmiş olsun canım önlemini al şimdiden ıhlamur bal zencefil hafif geçer inşallah
Boyun kaçtı canım seninKızlar her gören cok vermissin daha fazla verme diyor. Ama ben biraz daha gitmesini istiyorum 2 3 kilo daha verirsem 36 bedene dusucem suan biraz dar olsada giriyorum 36 bedene siz ne diyorsunuz. Gecenlerde uniformami yaptırmıştım erken yaptırmışım sanırım tekrar bollaştı
Ayyyyy sabah sabah kahkaha attım çok yaşa e miKızlar bı 10 dk önce yatağı kırdımbaşa değil altı ahşap olanlardandi kuzey kuzenleri ile zıplayıp duruyordu üstünde bende cami kapatmak için dizimi koydum ki yatagin ayakucu göçtü başucu uçtu anneme dedim yatağı kırdım diye duzekttik geçici olarak yarın baza alırız diyor gerek yok dedim babama iş cikti bunun biraz daha canına okusun kuzey sonra alırız herkeste nasıl incelmişsin yanlar filan gitmiş ne güzel olmuş diyordu ki sanırım hala yatak kıracak kapasite var
Sağol balımafiyet olsun canım
aynen öyle vala canım
afiyet olsun canım
saol canım evet yaaa
afiyetolsun canım
saol canım
iyi geceler canım
geçmiş olsun canım
dengelicem mutlaka canım bayram hedefi büyük çünki
afiyet olsun canım
herkese bakma canım mutlu hissedeceğin kiloya in bence
ay ne güldüm ya canın saolsun kız
iyi geceler balım
aynen ya bende mutluyken yemek hiç aklıma gelmez ama mutsuzken resmen saldırıyorum
Afiyet olsun canım
Amin balım sağolasınBirşey olmaz o bir lokmadan afiyet olsun canım
Afiyet olsun canımm
Güzel olmuş canım
Akşam Ekmek fazla geldi canımm1 dilim yeterli
Çok erken gün kuzum rabbim içini rahatlatsın inş
Afiyet olsun kuzum
Güzel olmuş
Canımm
Afiyet olsun canımm
Güzel canım afiyet olsunİftar
3 minik tavuk baget
2yk kaşık hünkar beğendi
2yk fırında patates
Yarım fırında sebzeburger
2 hurma
2 tk humus
Kaç kiloydun ki canım sen?Hic oyle dusunme kuzum bende oyle diyordum 2 mrrdiven çıksam nefessiz kaliyodum giydigim yakışmazdı. Biyere gitmek istemezdim simdi öyle degil ama
Bende aynıyım canım, az öncede bebeğim uyandı..Günaydın hatunlar ❤❤
Sahur öncesi uyuyamadım. Sonrası yine uyuyamadım. Birkaç saat boşum umarım uyuyabilirim
Günaydın tatlımGünaydın hatunlar ❤❤
Sahur öncesi uyuyamadım. Sonrası yine uyuyamadım. Birkaç saat boşum umarım uyuyabilirim
Allah kolaylık versin kuzumBende aynıyım canım, az öncede bebeğim uyandı..
Artık uyku haram bana
Makarna salatasını kızlara göre yapsan iki tabaklıkKızlarımda oruç ve bugün makarna salatası istiyorlar, yarın tartı var...muallakta kaldım.
İkinci bir yemekte yapmak istemiyorum, Ramazanda ertesi güne yemek kalınca olmuyor, her gün yeniden yapmak lazım..
Ne yapsam bilemedim.
Ya o kişiye göre değişiyor vücut kas dokusu kemik dokusu farklı yani herkesde ben mesela 65 olduğumda çöküyorum ki 68 kilo ilken bile eşim nişanlandığımız hali İstemişti 73 kg idim o zamanBoyun kaçtı canım senin
Benim 1.70-1.72 boylarında bi arkadaşım var o 53e düşmüş ben yakıştıramadım o zayıflığı mesela
Ama 1.65 veya 1.68 civarıysan bence 55 yakışır
Evet canımm etkiliKızlar maden suyuyla kilo verdiğini söyleyenler var
Kilo vermede maden suyunun etkisi var mıdır deneyimlenen var mı
Aaa hangi üniv. Niye yarım bırakmıştınDogru tahmin etmisim ozaman ne guzel bende eczacilik okuyordum yarim kalmisti sonradan turism okudum :)
Şifa olsun cnm
Tahmin edebiliyorum gercektenbide begenmeyen falanda oluyodur dmi
Kızlarımda oruç ve bugün makarna salatası istiyorlar, yarın tartı var...muallakta kaldım.
İkinci bir yemekte yapmak istemiyorum, Ramazanda ertesi güne yemek kalınca olmuyor, her gün yeniden yapmak lazım..
Ne yapsam bilemedim.
Aaa hangi üniv. Niye yarım bırakmıştın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?