Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

2 gündür tartilmadim canim yarın tartı kontrolu yaparım sık sık tartılmak istemiyorum çünkü artiyi görsem çok stres yapıyorum
Hem 2 gündür wc sorunum var onu çözmem lazım
Şekersiz hoşaf yap canım, kuru meyvelerle

Ben kuru üzüm ve kuru kayısı ile yapıyorum, içine tane karanfil ile çubuk tarçın da atıyorum.

Metabolizma hızlandırıyor.
Wc sorunun kalmıyor.
Tatlı isteğini de kesiyor.

Denemeni tavsiye ederim.

Teşekkür ederim canımm malzemem var yaparım birazdan

Evet canim oructan kaynakli hemde yorgunluk vucut alisti bugun daha iyim
Gunaydin tatlimm
Afiyet olsun canim

Kızlar normalde evde olduğum günler oruç tutmayacaktım, bebeğim sürekli emer dayanamamam susuzluğa diye.. bugün bir deneyeyim dedim, sahur yaparken ezan okundu, su içmeye fırsatım kalmadı, bebeğimde hasta olduğu için memeyi ağzından çıkarınca bas bas bağırıyor.
O kadar halsiz ve yorgunumki şimdi, şeytan diyor ki orucunu boz ama şeytana uymayacağım şunun şurasında 6 saat kaldı sabret diyorum kendime...

Pazartesi ilk gün bile böyle olmamıştım...

Canim bozma bozunca borcu daha fazla biraz dayan

Afiyet olsun canım

ALlah yardım etsin kuzum

Ben 2 hafta olacak ankaraya geldim ailemi ziyarete babaannemlerde kaliyorum ameliyatli mubarek gunde yardimci olayim diye kiyafetleri hemen hemen aldik sayilir son zmanlar yikayip utulemeyi dusunuyorum simdilik sadece kanguru aldim onumuzdeki ay park besik sonraki ayda bebek arabasi alicaz allah nasip ederse bakalim kayinvalidemgille bir yasadigim icin bebegime oda yapamicam o yuzden park besik almayi dusunduk simdilik oglum 6 7 aylik olunca kiraya cikabiliriz anca yilbasina dogru o zaman asil telasim baslayacak isim olarakta banada herkes kayinbabanin ismini koy diyor ama koymayacaz adi muhammer ve hic icimden gelmiyo esim koray olsun istiyo bense ya oguz kagan yada çağatay olsun diyorum daha belirleyemedik biz ya

tamam cnm
tamam cnm tskler
saol cnm
afiyet olsun canım
Bozma tabiki ama tutamayacaj gibiysen niyetlenme canım bi dhaa yazik sana da bebise de sonra telafi edersn insAllah

Kaynatarak mı yapıyorsun canım yoksa Karatay usulü oda sıcaklığında suya koyup bekletiyor sonra da tüketiyor musun

Olsun hayırlısı olsun canım . Çok isterdim yurt dışında okumak yaşamak. İmkanım olsa gitmek isterim iyi bir ülkeye. Sen yurt dışındasın sanırım. Hangi ülkedesin

Almanyada dogdum buyudum cnm ama 3 senedir evlendim turkiyeye geldim. Bence vatanimiz da cok guzel pisman degilim :)

Bakla kavurmaya karar verdim, sarmısakli yoğurt ile iyi gider.

Afiyet olsun cnm

Iyi yapmissin cnm ne guzel hem yardimci olursn hem ailenle vakit gecirmis olursun.
Durmadan eksik cikiyor ya bende diyorm aha tamam hersey, kiyafet eksik yok sonra bisiler cikiyor :) bizde bebek arabasi falan bidhaki ay anca alicaz bu ara dolap bakiyorm bende. Sende cok iyi dusunmussun kendi evinize cikinca guzelce yaparsn cnm park besik de oneriyorlar ben anne yanı besik aldm simdilik. Kayinbabanin ismini koymak icinden gelmiyorsa koyma bencede canim. Biz de hic dusunmezdik ama vefat edince koyalm dedik zaten bana sağken koymak anlamsiz geliyor. Bide cok iyi adamdi sagolsun bende seviyordum o yuzden icime sinerek koyucam arasida ben sectm zaten :)
Cagatay ismini begeniyorum bende cnm hayirlisi olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…