- 6 Ekim 2017
- 4.583
- 13.035
- 208
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #291.001
Tünaydın canım, tartı ile aran nasıl..Gunaydinn
Tünaydın canım, tartı ile aran nasıl..
Şekersiz hoşaf yap canım, kuru meyvelerle2 gündür tartilmadim canim yarın tartı kontrolu yaparım sık sık tartılmak istemiyorum çünkü artiyi görsem çok stres yapıyorum
Hem 2 gündür wc sorunum var onu çözmem lazım
Şekersiz hoşaf yap canım, kuru meyvelerle
Ben kuru üzüm ve kuru kayısı ile yapıyorum, içine tane karanfil ile çubuk tarçın da atıyorum.
Metabolizma hızlandırıyor.
Wc sorunun kalmıyor.
Tatlı isteğini de kesiyor.
Denemeni tavsiye ederim.
Evet canim oructan kaynakli hemde yorgunluk vucut alisti bugun daha iyimAbla zorlanirsan tutma
Biraz öyle oldu
Saol canım bilgilendirme için
Allah kolaylık versin hasta bakımı çok zor hele alzheimer bakimi
Oructandir canım ilk kacgun insan zorlanır sonra alışıyo
Afiyet olsun canım gayet güzel olmuş
Afiyet olsun canım güzel olmuş
Çok güzel olmuş canım) 3 litre suyu nasıl içtinn
Afiyet olsun canım
Gayet güzel olmuş günü erken kapatman çok güzel oluyordur
Çok güzel olmuş canım
Çok güzel olmuş canım
Gecmis olsun canim dikkate et kendine
Gayet güzel olmuş canim
Güzel olmuş canım afiyet olsun
Gunaydin tatlimmGunaydinn
Afiyet olsun canimDünkü menüm
Sahur 04:00
Yulaflı yoğurt icine 1 kayisi 1incir
Kaç tane kuru üzüm kattım
İftar 20:15
4 y.k. sebze yemeği
1 baget
Salata
1 bardak az tuzlu ayran
1.5 litre su
1 kupa yeşil çay
Spor 45 dk leslie*135 @Pnrrr-20 canımm
Canim bozma bozunca borcu daha fazlaKızlar normalde evde olduğum günler oruç tutmayacaktım, bebeğim sürekli emer dayanamamam susuzluğa diye.. bugün bir deneyeyim dedim, sahur yaparken ezan okundu, su içmeye fırsatım kalmadı, bebeğimde hasta olduğu için memeyi ağzından çıkarınca bas bas bağırıyor.
O kadar halsiz ve yorgunumki şimdi, şeytan diyor ki orucunu bozama şeytana uymayacağım şunun şurasında 6 saat kaldı sabret diyorum kendime...
Pazartesi ilk gün bile böyle olmamıştım...
Afiyet olsun canımDünkü menüm
4 y.k. sebze yemeği
1 baget
Salata
1 bardak az tuzlu ayran
1.5 litre su
1 kupa yeşil çay
Direniyorum canım, bebeğimin emmesi beni bitirdi.Canim bozma bozunca borcu daha fazlabiraz dayan
Uyursa filan sende yat dinlen birazDireniyorum canım, bebeğimin emmesi beni bitirdi.
ALlah yardım etsin kuzumKızlar normalde evde olduğum günler oruç tutmayacaktım, bebeğim sürekli emer dayanamamam susuzluğa diye.. bugün bir deneyeyim dedim, sahur yaparken ezan okundu, su içmeye fırsatım kalmadı, bebeğimde hasta olduğu için memeyi ağzından çıkarınca bas bas bağırıyor.
O kadar halsiz ve yorgunumki şimdi, şeytan diyor ki orucunu bozama şeytana uymayacağım şunun şurasında 6 saat kaldı sabret diyorum kendime...
Ben 2 hafta olacak ankaraya geldim ailemi ziyarete babaannemlerde kaliyorum ameliyatli mubarek gunde yardimci olayim diye kiyafetleri hemen hemen aldik sayilir son zmanlar yikayip utulemeyi dusunuyorum simdilik sadece kanguru aldim onumuzdeki ay park besik sonraki ayda bebek arabasi alicaz allah nasip ederse bakalim kayinvalidemgille bir yasadigim icin bebegime oda yapamicam o yuzden park besik almayi dusunduk simdilik oglum 6 7 aylik olunca kiraya cikabiliriz anca yilbasina dogru o zaman asil telasim baslayacakAynen cnm haklisin bakalm olcturcem bi ara saglik ocagina gidip bu ara cok isim var artik yavastan odasi dolabi besigidir ugrasiyoruz bide elbiseleri yikayip utuleyip yerlesdircem insallah :) senin ne alemde varmi telaşen
Aynen cnm bu ara okadar hareketliki ve bazen can yakiyor guclendi baya masallah :)
Isim olarak biz Recep aras koyucaz cnm nasipse, recep kayinbabamin ismi gecen sene vefat etti arasida ben sectim. Ama isim konusu cok zor oluyor gercekten bide her kafadan bi ses banada sadece recep koy 2 isim koyma diyen cok oldu ama onemli olan bizim dusuncemiz sende kimseye bakma esinle icine sinen isme karar ver gitsin :)
Ben kizim olsaydi Suna ismini koymak istiyordum cok begeniyorum :)
Şimdilik iyi canım senin nasılKızlar tartı nasıl gidiyor, pazartesiye göre ne durumdasınız
tamam cnmValla seansta cani yaninca kufur edermi ararsin. Kocasiyla beraber seansa girmek isteyenmihele bi cift vardi kocasi islemlere giriyordu. Kadinda onunla beraber seansa giriyordu. Durup durup canim kocam diye sarılıp öpüyordu en son almadim odaya sinir krizine girdi resmen adamda diyo biraz takintilidir
Hic oyle dusunme kuzum bende oyle diyordum 2 mrrdiven çıksam nefessiz kaliyodum giydigim yakışmazdı. Biyere gitmek istemezdim simdi öyle degil ama
Hahahah yediremeyince hatun delirdi sonundasiz yemeye devam edin anacim sorun yok
Hatun delirdi kuzum
Hahahahha
Sagol bebegim
Valla oyle yapicam kuzum
Yok dogru yapiyosun kuzum
Sagol tatlim
Kiz bizemi transfer etcez seni
Yumurta patates filan tok tutar tatlim
Aksam masallah dolu dolu olmus kuzu afiyet olsun
Sahur nerde kiz afiyet olsun
tamam cnm tskleryeni mekik çektiğin için spor yapıyorda olsan hangi bölgeye yoğunluk verirsen orası başta kas ağrısı yapar , mesela 10 çekip karnını sıkıp parmaklarinla kaslarına masaj yapar gibi vur sonra 10 daha çek
benim fix yumurta peynir yoğurt
çok güzel olmuş
miktarları çok değil ama açılışı katı gıdalar yerine sıvı ile yapsan uzun süren açlık sonrası hemen sindirimi zorlamasan
salata yapacaksın illaki onun içine ton balığı yada peynir yada yumurta tercih edebilirsin
canım 5. Takımda birine diyetisyen ödem yapıyor diye vermemişti herşey kararında
saol cnmAbla zorlanirsan tutma
Biraz öyle oldu
Saol canım bilgilendirme için
Allah kolaylık versin hasta bakımı çok zor hele alzheimer bakimi
Oructandir canım ilk kacgun insan zorlanır sonra alışıyo
Afiyet olsun canım gayet güzel olmuş
Afiyet olsun canım güzel olmuş
Çok güzel olmuş canım) 3 litre suyu nasıl içtinn
Afiyet olsun canım
Gayet güzel olmuş günü erken kapatman çok güzel oluyordur
Çok güzel olmuş canım
Çok güzel olmuş canım
Gecmis olsun canim dikkate et kendine
Gayet güzel olmuş canim
Güzel olmuş canım afiyet olsun
afiyet olsun canımDünkü menüm
4 y.k. sebze yemeği
1 baget
Salata
1 bardak az tuzlu ayran
1.5 litre su
1 kupa yeşil çay
Bozma tabiki ama tutamayacaj gibiysen niyetlenme canım bi dhaa yazik sana da bebise de sonra telafi edersn insAllahKızlar normalde evde olduğum günler oruç tutmayacaktım, bebeğim sürekli emer dayanamamam susuzluğa diye.. bugün bir deneyeyim dedim, sahur yaparken ezan okundu, su içmeye fırsatım kalmadı, bebeğimde hasta olduğu için memeyi ağzından çıkarınca bas bas bağırıyor.
Kaynatarak mı yapıyorsun canım yoksa Karatay usulü oda sıcaklığında suya koyup bekletiyor sonra da tüketiyor musunŞekersiz hoşaf yap canım, kuru meyvelerle
Ben kuru üzüm ve kuru kayısı ile yapıyorum, içine tane karanfil ile çubuk tarçın da atıyorum.
Metabolizma hızlandırıyor.
Wc sorunun kalmıyor.
Tatlı isteğini de kesiyor.
Denemeni tavsiye ederim.
Olsun hayırlısı olsun canım . Çok isterdim yurt dışında okumak yaşamak. İmkanım olsa gitmek isterim iyi bir ülkeye. Sen yurt dışındasın sanırım. Hangi ülkedesin
Bakla kavurmaya karar verdim, sarmısakli yoğurt ile iyi gider.
Ben 2 hafta olacak ankaraya geldim ailemi ziyarete babaannemlerde kaliyorum ameliyatli mubarek gunde yardimci olayim diye kiyafetleri hemen hemen aldik sayilir son zmanlar yikayip utulemeyi dusunuyorum simdilik sadece kanguru aldim onumuzdeki ay park besik sonraki ayda bebek arabasi alicaz allah nasip ederse bakalim kayinvalidemgille bir yasadigim icin bebegime oda yapamicam o yuzden park besik almayi dusunduk simdilik oglum 6 7 aylik olunca kiraya cikabiliriz anca yilbasina dogru o zaman asil telasim baslayacakisim olarakta banada herkes kayinbabanin ismini koy diyor ama koymayacaz adi muhammer ve hic icimden gelmiyo esim koray olsun istiyo bense ya oguz kagan yada çağatay olsun diyorum daha belirleyemedik biz ya
Evet canim oructan kaynakli hemde yorgunluk vucut alisti bugun daha iyim
Kaynatarak yapıyorum canım, Karatay usulünü ilk defa duydum ama öyle de denenebilir aslindaKaynatarak mı yapıyorsun canım yoksa Karatay usulü oda sıcaklığında suya koyup bekletiyor sonra da tüketiyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?