Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Eki Görüntüle 329007 Eki Görüntüle 329005 Eki Görüntüle 329006
uğraştım ugraştım yapamadım sıkıldım buradan paylaştım cok komik göründügümün farkındayım:13:

kiloluyum diye birde dietmi yapıyosun bencede hiç ihtiyacın yok cnm....ahhhh ahhhh ben 65 kilo olsam kendimi 0 beden hissederim herhalde

çok fazla göbegim oldugu için düz karın olsun isterim ama bunu kemikleri çıkmış bukadar istemem yani hani kedi uzanamadıgı ete mındar dermiş ya benimkide öyle oldu

Son düzenleme:
Günaydın canlarrrr....

Walla ben daha resım cekılemedım.Bizim ev o kadar souk kı aksam kıyafetlerımı cıkarıp sobalı odaya nasıl atıyom kendımı bılmıyom...Pazar gunu çekilirim artık.Keyfım yok ya aksam yemek bıle yemeden yattım hemen.Burası cok souk sabahları -1 -2 goruyoruz yaz gelsın artık yaaa gelsın ama bızde zayıflamıs olalım bıran once :)

ben de merak ediyorum, gerci jimnastigin de aktif olani makbul benim gozumde ama belki toksin falan atiliyordur terle bilmiyorum ki nasil birsey... fiyati oldukca ucuzmus denemekten zarar gelmez :)) aksam anlatirsin artik ne yaptilar

ayyy önce pasif jimnastik heryerime bişeyler bağladı dr başladı güç vermeye dayanamadığın yerde söyle dedi dedim bu ne zararlımı resmen titretiyo ve nabız atıyo gibi oda ağrı eşiğine bağlı dedi 45 dk kaldım
sonra kavitasyon göbeğibe ve yan simitlere bağladı hiçbişey hissetmiyosun bildiğin mavi ışık 30 dk :)
sonra ozon sauna ayyyy işte bunu herkese öneririm nasıl güzel anlatamam daha saunanın içinde vücudum losyonlanmış gibi oldu kafam dışarda kaldı içine oturdum ohh misss zaten kafam içerde olsa dayanamam galiba 10 dk ama ilaç gibi geldi sonrada ordan eve koşar adım 30 dk yürüdüm :) bugün mü sopa yemiş gibiyim göbeğim ve bacaklarım 100lerce mekik çekmişim kmlerce yürümüşüm gibi ağrıyo

Eki Görüntüle 329007 Eki Görüntüle 329005 Eki Görüntüle 329006
uğraştım ugraştım yapamadım sıkıldım buradan paylaştım cok komik göründügümün farkındayım:13:

ay ne komiği maşallah ne göbek var ne popo daha nerene ericen bacım biz ölelim mi yaneeee

Şahsım adına konuşuyorum ne çıkık legen kemıklerım olsun nede koprucuk kemıklerım.Kadının dedıgın azcık etlı butlu olacak ama benım kadar etlı butlu deıl Normal derecede etlı butlu

aynen aynenn katılıyorum göbeğim olmasın can simidi erisin yeter :)tuttumu ele gelme azıcık dimi türk tipi kadın

bencede yaz gelmesede bahar gelsin günler uzasın saatler ileri alınsın oğlumla dışarda top oynayıp koşturayım spor yerine geçer bide yazın yemek yemek istemiyo cnm karpuz meyve içecek geçip gidiyo

dün ki menüm sabah
2 dilim kadar ekmek arasına peynir domates maruldan sandviç

ara misket büyüklüğünde çikolata

öğle 1kepçe çorba+tavuk yemeği

ara
2hurma+1 neskafe

akşam
4-5kaşık prasa
5-6 ısırık haşlanmış mısır

ara
1neskafe+1tatlı kurabiye
toplamda 2,5lt su

günaydın mursh evet ya çabuk yaz gekse şöyle bütün odalara rahat girip çıksak ,bizim evde sobalı seneye kombi taktırcaz ama bu sene 2 ay daha sobayı yakarız .

İşte ben böyle olmak istiyorum Öyle olursam kaki daha güzel olacagım Gibi geliyor:44:

İşte ben böyle olmak istiyorum Öyle olursam kaki daha güzel olacagım Gibi geliyor:44:

Cnm saçmalama hastalıklı gibi ıyyy sağlıklı görünyosun sen zaten zayıfsın rakama takılmışsın öyle olma sakın...

Günaydın dicemde benim için tabi Öğle oldu yeni kalktım peeeh...

bende çekinemedim henüz anca pazara olur benim resimişide eşim çekicek çünki
ama kış olmasa yaz mevsimi güzel olmazki
bence kışın ayrı güzelliği yazın ayrı güzelliği var
benim evimde sobalı ama küçük soba girişte her kapı açık oyüzden ısınıyor
sobanın güzelliğide elektirikler kesilince evin soğumaması dün 2-2,5 saat elektirik yoktu burda
doğal gaz olanlar zorluk çekiyor benim soba yanıyordu gürül gürül :)))

bence hiç gerek yok gayet iyisin sen yanlış anlamazsan kiloyla ilgili takıntınmı var
bazı insanda olur bu kötü bişey değil tabi
benim arkadaşımdada var mesela gayet fit ama şakasına birisi sen kilomu aldın dese hemen savunmaya geçer az yer filan :)))
çok fazla zayıflık hem sağlık hem görüntü açısından iyi değil bence ama tabi yinede senin bileceğin iş beden senin

bende regli oldum yarın kilom nasıl çıkar bilmiyorum.arkadaşlar resim çektirmek şartmı ben çektirmesem eşimle sorun olur,birdaha burayada giremem de sorun olur kendileri biraz kıskançtırda..

bugün yediklerim.
bu sabah 1 bardak ılık su içtim,1 tane tost yedim.
ara yok.

öglen 1 dilim peynirli ekmek yedim.

akşam daha bilmiyorum hafif birşeyler yerim inş..

bugün yediklerim.
bu sabah 1 bardak ılık su içtim,1 tane tost yedim.
ara yok.

öglen 1 dilim peynirli ekmek yedim.

akşam daha bilmiyorum hafif birşeyler yerim inş..

bu kadar az yiyince acıkmıyormusun
ben de sabah tost yedim ama yanında yumurtam vardı fındığım muzum oooo :125::125::125:

bugün canım hiç spor yapmak istemiyor lesliye başladım yarım bıraktım zorla güzellik olmaz
belki akşama doğru stepperde adımlarım aslında plates yapmak istiyorum onuda bir hoca eşliğinde yapmak daha doğruymuş
evde yapılan plates kendi başına bilinçsizce yaplırsa tehlikeli olabiliyormuş bu konuda bir fikriniz varmı :44:şimdi hoca filan ayrı masraf benim için birde çekinirim ben
spor salonuna gitmeye filan

suna dumanayadan süper bir tarif duydum bugün sizinlede paylaşayım bildiğiniz pul biberin içine çiçek yağı ekleyip benmari üsulu kaynatıp
selülitli bölgeye uygulayın zamanla portakal görünüm kaybolucaktır dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…