- 19 Ekim 2010
- 2.186
- 1.302
- 373
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #29.101
cuma gelsede tartılsam
tartılırsın cnm acele etme hem sen yeni üyesin yani haftaya geçerli senin sonucun bu hafta değil...
Eki Görüntüle 329007 Eki Görüntüle 329005 Eki Görüntüle 329006
uğraştım ugraştım yapamadım sıkıldım buradan paylaştımcok komik göründügümün farkındayım:13:
Eki Görüntüle 329028
KUSURSUZLUKTAN VAZGECMEYIN
belirgin legen kemikleri mi, yoksa pizza mi...
ust bacaklarin arasindaki bosluk mu, yoksa kek mi....
koprucuk kemikleri mi, sekerleme mi...
duz bir karin mi, asitli icecekler mi...
karari verelim arkadaslar
ben de merak ediyorum, gerci jimnastigin de aktif olani makbul benim gozumde ama belki toksin falan atiliyordur terle bilmiyorum ki nasil birsey... fiyati oldukca ucuzmus denemekten zarar gelmez :)) aksam anlatirsin artik ne yaptilar
Eki Görüntüle 329007 Eki Görüntüle 329005 Eki Görüntüle 329006
uğraştım ugraştım yapamadım sıkıldım buradan paylaştımcok komik göründügümün farkındayım:13:
Şahsım adına konuşuyorum ne çıkık legen kemıklerım olsun nede koprucuk kemıklerım.Kadının dedıgın azcık etlı butlu olacak ama benım kadar etlı butlu deılNormal derecede etlı butlu
Günaydın canlarrrr....
Walla ben daha resım cekılemedım.Bizim ev o kadar souk kı aksam kıyafetlerımı cıkarıp sobalı odaya nasıl atıyom kendımı bılmıyom...Pazar gunu çekilirim artık.Keyfım yok ya aksam yemek bıle yemeden yattım hemen.Burası cok souk sabahları -1 -2 goruyoruz yaz gelsın artık yaaa gelsın ama bızde zayıflamıs olalım bıran once :)
günaydın canlarrrr....
Walla ben daha resım cekılemedım.bizim ev o kadar souk kı aksam kıyafetlerımı cıkarıp sobalı odaya nasıl atıyom kendımı bılmıyom...pazar gunu çekilirim artık.keyfım yok ya aksam yemek bıle yemeden yattım hemen.burası cok souk sabahları -1 -2 goruyoruz yaz gelsın artık yaaa gelsın ama bızde zayıflamıs olalım bıran once :)
Eki Görüntüle 329028
KUSURSUZLUKTAN VAZGECMEYIN
belirgin legen kemikleri mi, yoksa pizza mi...
ust bacaklarin arasindaki bosluk mu, yoksa kek mi....
koprucuk kemikleri mi, sekerleme mi...
duz bir karin mi, asitli icecekler mi...
karari verelim arkadaslar
İşte ben böyle olmak istiyorum Öyle olursam kaki daha güzel olacagım Gibi geliyor:44:
İşte ben böyle olmak istiyorum Öyle olursam kaki daha güzel olacagım Gibi geliyor:44:
Günaydın canlarrrr....
Walla ben daha resım cekılemedım.Bizim ev o kadar souk kı aksam kıyafetlerımı cıkarıp sobalı odaya nasıl atıyom kendımı bılmıyom...Pazar gunu çekilirim artık.Keyfım yok ya aksam yemek bıle yemeden yattım hemen.Burası cok souk sabahları -1 -2 goruyoruz yaz gelsın artık yaaa gelsın ama bızde zayıflamıs olalım bıran once :)
bugün yediklerim.
bu sabah 1 bardak ılık su içtim,1 tane tost yedim.
ara yok.
öglen 1 dilim peynirli ekmek yedim.
akşam daha bilmiyorum hafif birşeyler yerim inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?