- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #291.021
Pazartesi artısını eksiltmeye çalışıyorum canım.Şimdilik iyi canım senin nasıl
Karayayla senin tek farkın o kaynatmadan yapın diyorKaynatarak yapıyorum canım, Karatay usulünü ilk defa duydum ama öyle de denenebilir aslinda
Sagol tatlimmİyi olmana sevindim canim
Canım benim bebegimdede vardı bu aralar hep fitille yaptiriyodum dün elma puresi verdim biraz peşine emzirdim hemen yaptı kendiliginden sonra duydumki elmayla süt ayni anda alınınca bağırsakları calıstırıyormuş bir dene istersen ama süt soğuk olmasın belki işe yarar2 gündür tartilmadim canim yarın tartı kontrolu yaparım sık sık tartılmak istemiyorum çünkü artiyi görsem çok stres yapıyorum
Hem 2 gündür wc sorunum var onu çözmem lazım
Tartı mevzusunuKızlar merhabalar bugün tartım tam ölçmüyor demiştimya onu yaptirdim arada 500 gram fark oluştu eski ölçümüyle ben 500 gram eksiltip mi söyliyim nasıl oluyor tartı farkı?
İyiymişBenim okuldan arkadaşım karı-koca meslekten istifa edip Norveçe yerleştiler, balık tutarak geçiniyoruz diyor.
Epey araştırdı ve Norveçte karar kılmıştı
Daha hiç düzgün tartılmadımKızlar tartı nasıl gidiyor, pazartesiye göre ne durumdasınız
500 gr tartı fark eklenecek kilona canim listedede belirtilecekKızlar merhabalar bugün tartım tam ölçmüyor demiştimya onu yaptirdim arada 500 gram fark oluştu eski ölçümüyle ben 500 gram eksiltip mi söyliyim nasıl oluyor tartı farkı?
Öğünlerinde karbonhidrat çok fazla canım...Kızlar uykusuzluk etkiliyor snrm ben cok ekside degilim cumaya görürüm insAllah
Öğünlerinde karbonhidrat çok fazla canım...
En azından ekmek hiç olmasın.
Kesinlikle çok etkiliyor bende aynı durumdayim bide tartı farki sinirimi bozdu verdigim kilolari geri almis gibi hissettimKızlar uykusuzluk etkiliyor snrm ben cok ekside degilim cumaya görürüm insAllah
03:45=== 1 haşlama yumurta
1 adet yeşil elma
1 kase yoğurt
3 adet hurma
19:45=== 1 kase bezelye yemeği
2 kase ezogelin çorbası
1 kase yoğurt
Su henüz 0.5 lt içtim, yatana kadar 2 lt olur.
Iyi akşamlar kızlar menüm
Sahur 03:15
4 kaşık domates biber soğanlı kavurma (kıyma)
Salatalik
1 kase yoğurt
Yarım dilim tbe
Çay
1 lt su
İftar 19:53
1 tabak kuru fasulye
Sogan
Bi kase salata
1 küçük kornişon turşu
Su 2.5 lt tamamlarım
Spor 30 sn plank + 10 mekik
Afiyet olsun kızlarSahur
4 yk yumurta salatası
İftar
(Kızlar sebze çok yedim çünkü ayıptır ama kabızım. Sebze yersem belki düzelir diye düşündüm)
2 kepçe mercimek çorbası
2 kase çok az yağlı semizotu salatası
5-6 yk abugannuş (nar ekşili ve yağsız patlıcan domates biber közleme)
1 Kk beyaz peynir
2 tam buğday galeta
2 zeytin
Ara
1 Türk kahvesi yanında 1 kuru kayısı planlıyorum:)
Su
2 lt olur
Afiyet olsun canım03:45=== 1 haşlama yumurta
1 adet yeşil elma
1 kase yoğurt
3 adet hurma
19:45=== 1 kase bezelye yemeği
2 kase ezogelin çorbası
1 kase yoğurt
Su henüz 0.5 lt içtim, yatana kadar 2 lt olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?