- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #291.081
Salata sevmiyorum canım ya... yediğimde de zoraki yerim... salatanın yerini yoğurt ile doldurmaya çalışıyorum.Afiyet olsun canım gayet güzel olmuş keşke bol maydanozlu salata olsaydı iftarda
Bu haftaki yorgunlugundan kaynakli olabilir canim sahurda dikkat et fazla kacirmaKızlar ya bugün iftar öncesi tartıldım da artıdayım benya yarına eksi görmezsem çok stres oldum. Dukan bira yaptım inşallah faydası olur
Artidayken bari bitteri yemeseydin canim yaBugünkü menum
Sahur 04:00
1 has. Yumurta
2 ceviz
1 salatalık
3 kaşık yogurt 1 kaşığı kaymaktı
İftar 20:15
Kıymalı taze fasulye
2 y.k. acılı ezme
1 kase şekersiz hoşaf
Ara 22:00
2 kare bitter
Çay
1.5 litre su yatana kadar icerim yine
Valla kuruyemisi eksik etmemeye calisiyorum canım en azından ordan vitamin ek yapiyorumAfiyet olsun canımm. Badem yemekle çok iyi yapmışsın iki gündür çorba salata geçiştiriyordun vitamin olsun şifa olsun
Sagol beybiCanim saol
Elma var ama sütüm yok şimdilik evde yarın denerim inşallah
Afiyet olsun canım gayet güzel olmuş keşke bol maydanozlu salata olsaydı iftarda
Tartıya az kala kuru olmasaymis keşke canım ama onun dışında gayet güzel afiyet olsun
Afiyet olsun güzel olmuş canım
Gayet güzel kuzum afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım gayet güzel
Çok iyi canım) keşke bende iftardan sonra bu kadar icebilsem cok zorlanıyorum
Afiyet olsun canım güzel olmuş
Gayet güzel olmuş Gulbecim
Afiyet olsun guzel olmus canım
Kiz oyle deme bi bakmissin kiyafetler bol gelmeye baslamis olacakİstiyorum ki şöyle haftada 2 kilo 2 kilo vereyim. Ben buraya başlamadan önce hedef yapmıştım kendime. İlk iki hafta 3 er kilo verecektim güüüya. Hayallerimdeki çıtırlığa hesabımdan fazla yolum var
Yoğurt ile de deneyebilirsin canım, yine etkili...Elma var ama sütüm yok şimdilik evde yarın denerim inşallah
2 gün de nevrim döndü yataktan çıkamadım hiç bir şey yapmadan yorgunluktan ölüyorum sanki yarın tutmayacam orucu 5 senedir heveslendim tutayım dedim ama ardı ardına olmuyor galiba arada 1 tane 1 tane tutayım diyorum geri kalanın da parasını ödeyecemAbla zorlanirsan tutma
Biraz öyle oldu
Saol canım bilgilendirme için
Allah kolaylık versin hasta bakımı çok zor hele alzheimer bakimi
Oructandir canım ilk kacgun insan zorlanır sonra alışıyo
Afiyet olsun canım gayet güzel olmuş
Çok güzel olmuş canım) 3 litre suyu nasıl içtinn
Afiyet olsun canım
Gayet güzel olmuş günü erken kapatman çok güzel oluyordur
Çok güzel olmuş canım
Çok güzel olmuş canım
Gecmis olsun canim dikkate et kendine
Gayet güzel olmuş canim
Güzel olmuş canım afiyet olsun
Allah kolaylık versin canım2 gün de nevrim döndü yataktan çıkamadım hiç bir şey yapmadan yorgunluktan ölüyorum sanki yarın tutmayacam orucu 5 senedir heveslendim tutayım dedim ama ardı ardına olmuyor galiba arada 1 tane 1 tane tutayım diyorum geri kalanın da parasını ödeyecem
Ay abla nerelerdesin sennnniftar öncesi aklıma düştü tartılayım dedim 87 küsür çıktım yavf
ne oluyor banaaaa dellendim
Teşekkürler canımAfiyet olsun canım gayet güzel
Ben de zorla içiyorum diyebilirim. Diyet yapmadığım dönem 1 lt bile içmezdim . Anladım ki istenince içiliyormuş . Yemekle beraber 1.5 lt içiyorum. Belki yanlıştır bilmiyorum ama o zaman kolay içiliyorÇok iyi canım) keşke bende iftardan sonra bu kadar icebilsem cok zorlanıyorum
Ayy tıpkı ben . Hele 16 kiloyu yeni almışım diye 2-3 haftada veririm diyordum(hala veremedim)İstiyorum ki şöyle haftada 2 kilo 2 kilo vereyim. Ben buraya başlamadan önce hedef yapmıştım kendime. İlk iki hafta 3 er kilo verecektim güüüya. Hayallerimdeki çıtırlığa hesabımdan fazla yolum var
Olabilir canım. Sahurda hep dikkat ediyorum zaten inşallah giderBu haftaki yorgunlugundan kaynakli olabilir canim sahurda dikkat et fazla kacirma
Salata sevmiyorum canım ya... yediğimde de zoraki yerim... salatanın yerini yoğurt ile doldurmaya çalışıyorum.
Artidayken bari bitteri yemeseydin canim yaafiyet olsun
2 gün de nevrim döndü yataktan çıkamadım hiç bir şey yapmadan yorgunluktan ölüyorum sanki yarın tutmayacam orucu 5 senedir heveslendim tutayım dedim ama ardı ardına olmuyor galiba arada 1 tane 1 tane tutayım diyorum geri kalanın da parasını ödeyecem
Tamam kuzumTeşekkürler canım
Ben de zorla içiyorum diyebilirim. Diyet yapmadığım dönem 1 lt bile içmezdim . Anladım ki istenince içiliyormuş . Yemekle beraber 1.5 lt içiyorum. Belki yanlıştır bilmiyorum ama o zaman kolay içiliyor
Ayy tıpkı ben . Hele 16 kiloyu yeni almışım diye 2-3 haftada veririm diyordum(hala veremedim)önce bayram hedefim 79 du . Baktım olmayacak 85 yaptım . Baktım o da olmayacak 89 yaptım. Şimdi 91 i görsem kafi
Olabilir canım. Sahurda hep dikkat ediyorum zaten inşallah gider
Aslinda birazcik meyve daha iyi olabilirdi bitterdense. Sonucta kalori bakimindan ayni ama daha faydaliKeşke yesen ödemini atar bağırsakların daha iyi calisir.. diğer alternatifin bol bol sebze yemekleri tuket
Haklısın canım iftardan sonra insanın gözü dönüyor mayve veya başka bişeye saldirmamak için bitteri yedim biliyorum olamamaliydi
Tutma ablam Allah korusun kötü yapabilir
Tutma ablacım ya bu kadar kötü olacağına. Sonuçta Rabbim kolaylığını vermiş2 gün de nevrim döndü yataktan çıkamadım hiç bir şey yapmadan yorgunluktan ölüyorum sanki yarın tutmayacam orucu 5 senedir heveslendim tutayım dedim ama ardı ardına olmuyor galiba arada 1 tane 1 tane tutayım diyorum geri kalanın da parasını ödeyecem
Geçen hafta fasulye yemistim yapmadi cumaya kadar geçti ona gývendimGüzel canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım.2 kare bitter yeterliydi. Ayrıca tartıya yakın nohut şişlik yapmaz inşallah
Bu ben hep açım bu yüzden diyet işkence benim için bu zeytin işini deniyim bideKaratay "40 taneye kadar yiyebilirsiniz" diyor.
Geçen hafta kahvaltılarda 30 adet yedim ve akşam yemekleri zamanı bile tokluk hissi vardı.
Sıklıkla açlık hissi yaşayanlar denesin bence.
Ay ben de unutmuştum, yarın iftar öncesi tartılacağız di miartık yarın tartıda görücez ne kadar eksi de olucam haklısın ben yarın tartı olduğunu unuttum ya
Afiyet olsun canım
Valla süper gözüktü gözüme menün. Yumurta tam yeseydin de olurdu aslındaSabah 11.00
Yarım yumurta
Domates salatalık
Peynir zeytin
4 ceviz
2 taze kayısı 2 yeni dünya
Akşam 18.00
1 kase yoğurt çorbası
2 köfte
1 salatalık
1 fincan sütlü kahve
Su 2 lt
Spor 25 dk yürüyüş
Afiyet olsun. Gym'e mi gidiyorsun, ne güzel. Ne yapacağını tarif eden biri var mı yoksa kendin mi yapıyorsun?Bugün menüm
09.00 1 tavada yağsız yumurta
3 zeytin
1kk peynir
Yarım domates
1/2tbe
15.00 3 kare bitter
1 sade türk kahvesi
17.00 1 tbe 1 kk peynir
18.30 1 kaseden az nohut
Salata
Spor 30 dk yuruyus 30 dk gym 180 p @Pnrrr-20
Su 3l
Şişliktir moralini bozmaKızlar ya bugün iftar öncesi tartıldım da artıdayım benya yarına eksi görmezsem çok stres oldum. Dukan bira yaptım inşallah faydası olur
Güzel, afiyet olsun.Bugünkü menum
1 has. Yumurta
2 ceviz
1 salatalık
Kıymalı taze fasulye
2 y.k. acılı ezme
1 kase şekersiz hoşaf
2 kare bitter
Çay
Sorma ben de öyleyim. Bir ajandam var bazen oturup 6 ay için her Cuma gününe hedef yazıyorum. sonra bu hedefler imkansız hale gelince tekrar düzeltiyorum. Yap boz tahtası olduİstiyorum ki şöyle haftada 2 kilo 2 kilo vereyim. Ben buraya başlamadan önce hedef yapmıştım kendime. İlk iki hafta 3 er kilo verecektim güüüya. Hayallerimdeki çıtırlığa hesabımdan fazla yolum var
Ben de öyle malesef. Aslında alışkanlık galiba. Üstelik yoğurdu da mantı ya da makarna üstüne seviyorumSalata sevmiyorum canım ya... yediğimde de zoraki yerim... salatanın yerini yoğurt ile doldurmaya çalışıyorum.
Geçmiş olsun. Neden öyle oldu acaba? Bir doktora mı gitsen?2 gün de nevrim döndü yataktan çıkamadım hiç bir şey yapmadan yorgunluktan ölüyorum sanki yarın tutmayacam orucu 5 senedir heveslendim tutayım dedim ama ardı ardına olmuyor galiba arada 1 tane 1 tane tutayım diyorum geri kalanın da parasını ödeyecem
Yine de maşallahın var. Sen sabit kalıyorsun yine iyi. Ben ne yapayım hep çıktıkça çıkıyorum. Bazen kilo almak isteyenler başlığına yazıp milleti aydınlatsam diyorumiftar öncesi aklıma düştü tartılayım dedim 87 küsür çıktım yavf
Bence gayet başarılısın. 107'den 95'e inmek nice insanlar için rüya gibi bir başarı.Teşekkürler canım
Ben de zorla içiyorum diyebilirim. Diyet yapmadığım dönem 1 lt bile içmezdim . Anladım ki istenince içiliyormuş . Yemekle beraber 1.5 lt içiyorum. Belki yanlıştır bilmiyorum ama o zaman kolay içiliyor
Ayy tıpkı ben . Hele 16 kiloyu yeni almışım diye 2-3 haftada veririm diyordum(hala veremedim)önce bayram hedefim 79 du . Baktım olmayacak 85 yaptım . Baktım o da olmayacak 89 yaptım. Şimdi 91 i görsem kafi
Aslında evde yumurta kalmamıştı çocuklardan kalanı yedimAy ben de unutmuştum, yarın iftar öncesi tartılacağız di mi
Valla süper gözüktü gözüme menün. Yumurta tam yeseydin de olurdu aslında
Afiyet olsun. Gym'e mi gidiyorsun, ne güzel. Ne yapacağını tarif eden biri var mı yoksa kendin mi yapıyorsun?
Şişliktir moralini bozma
Güzel, afiyet olsun.
Sorma ben de öyleyim. Bir ajandam var bazen oturup 6 ay için her Cuma gününe hedef yazıyorum. sonra bu hedefler imkansız hale gelince tekrar düzeltiyorum. Yap boz tahtası oldu
Ben de öyle malesef. Aslında alışkanlık galiba. Üstelik yoğurdu da mantı ya da makarna üstüne seviyorum
Geçmiş olsun. Neden öyle oldu acaba? Bir doktora mı gitsen?
Yine de maşallahın var. Sen sabit kalıyorsun yine iyi. Ben ne yapayım hep çıktıkça çıkıyorum. Bazen kilo almak isteyenler başlığına yazıp milleti aydınlatsam diyorum
Bence gayet başarılısın. 107'den 95'e inmek nice insanlar için rüya gibi bir başarı.
Bende bebeğine ek gıdaya geçiyorsun, onun artanı sanmıştımAslında evde yumurta kalmamıştı çocuklardan kalanı yedim
aynen insAllah geç olmadan oturcak düzenSagol bebegim
Bu hafta düzen oturtmayla ugrastik haftaya daha tecrübeli olucaz
afiyet olsun canımSabah 11.00
Yarım yumurta
Domates salatalık
Peynir zeytin
4 ceviz
2 taze kayısı 2 yeni dünya
Akşam 18.00
1 kase yoğurt çorbası
2 köfte
1 salatalık
1 fincan sütlü kahve
Su 2 lt
Spor 25 dk yürüyüş
afiyet olsun canımBugün menüm
09.00 1 tavada yağsız yumurta
3 zeytin
1kk peynir
Yarım domates
1/2tbe
15.00 3 kare bitter
1 sade türk kahvesi
17.00 1 tbe 1 kk peynir
18.30 1 kaseden az nohut
Salata
Spor 30 dk yuruyus 30 dk gym 180 p @Pnrrr-20
Su 3l
insAllah canım çok mu artidasinKızlar ya bugün iftar öncesi tartıldım da artıdayım benya yarına eksi görmezsem çok stres oldum. Dukan bira yaptım inşallah faydası olur
afiyet olsun canımBugünkü menum
1 has. Yumurta
2 ceviz
1 salatalık
Kıymalı taze fasulye
2 y.k. acılı ezme
1 kase şekersiz hoşaf
2 kare bitter
Çay
saol cnmCanim saol
Elma var ama sütüm yok şimdilik evde yarın denerim inşallah
Afiyet olsun canım gayet güzel olmuş keşke bol maydanozlu salata olsaydı iftarda
Tartıya az kala kuru olmasaymis keşke canım ama onun dışında gayet güzel afiyet olsun
Afiyet olsun güzel olmuş canım
Gayet güzel kuzum afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım gayet güzel
Çok iyi canım) keşke bende iftardan sonra bu kadar icebilsem cok zorlanıyorum
Gayet güzel olmuş Gulbecim
Afiyet olsun guzel olmus canım
keşke o kadar kolay olsaİstiyorum ki şöyle haftada 2 kilo 2 kilo vereyim. Ben buraya başlamadan önce hedef yapmıştım kendime. İlk iki hafta 3 er kilo verecektim güüüya. Hayallerimdeki çıtırlığa hesabımdan fazla yolum var
Allah Allah niye öyle oldu kiiftar öncesi aklıma düştü tartılayım dedim 87 küsür çıktım yavf
aynen öyle kızAy ben de unutmuştum, yarın iftar öncesi tartılacağız di mi
Afiyet olsun. Gym'e mi gidiyorsun, ne güzel. Ne yapacağını tarif eden biri var mı yoksa kendin mi yapıyorsun?
Şişliktir moralini bozma
Güzel, afiyet olsun.
Sorma ben de öyleyim. Bir ajandam var bazen oturup 6 ay için her Cuma gününe hedef yazıyorum. sonra bu hedefler imkansız hale gelince tekrar düzeltiyorum. Yap boz tahtası oldu
Ben de öyle malesef. Aslında alışkanlık galiba. Üstelik yoğurdu da mantı ya da makarna üstüne seviyorum
Yine de maşallahın var. Sen sabit kalıyorsun yine iyi. Ben ne yapayım hep çıktıkça çıkıyorum. Bazen kilo almak isteyenler başlığına yazıp milleti aydınlatsam diyorum
Bence gayet başarılısın. 107'den 95'e inmek nice insanlar için rüya gibi bir başarı.
Hay Allah annelerin kaderiAslında evde yumurta kalmamıştı çocuklardan kalanı yedim
İnşallah canım. Bu sene iki hamilelik geçirmem bedenimi mahvetti. Geçen sene 64 düm. Şimdi yazlıkları çıkardım bir iki oversize dışında hiçbirine giremiyorum. Onların içine girene kadar kıyafet almıycam.Bu haftaki yorgunlugundan kaynakli olabilir canim sahurda dikkat et fazla kacirma
Artidayken bari bitteri yemeseydin canim yaafiyet olsun
Valla kuruyemisi eksik etmemeye calisiyorum canım en azından ordan vitamin ek yapiyorum
Sagol beybi
Kiz oyle deme bi bakmissin kiyafetler bol gelmeye baslamis olacak
Canım bende 6 kilo veririm Ramazan’da diye düşünüyordum böyle haftada 1 giderse ben de düşürücem hedefi herhaldeTeşekkürler canım
Al benden de o kadar ya sürekli hedef değişiyor. Neyse biz yine hedefimizi yüksek tutalım da olduğu kadar artıkAy ben de unutmuştum, yarın iftar öncesi tartılacağız di mi
Şişliktir moralini bozma
Güzel, afiyet olsun.
Canım bende uykusuzluk şişlik yapar. Eskiden 23.00-24.00 gibi uyurdum şimdi sabah ezanında uyuyorum.sabah bi kalkıyorum ellerim balon gibi. Sen de öyleysen uykusuzluk da şişlik yapıyor olabiliriftar öncesi aklıma düştü tartılayım dedim 87 küsür çıktım yavf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?