Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar ya bugün iftar öncesi tartıldım da artıdayım ben ya yarına eksi görmezsem çok stres oldum. Dukan bira yaptım inşallah faydası olur
Bu haftaki yorgunlugundan kaynakli olabilir canim sahurda dikkat et fazla kacirma
Artidayken bari bitteri yemeseydin canim ya afiyet olsun
Afiyet olsun canımm. Badem yemekle çok iyi yapmışsın iki gündür çorba salata geçiştiriyordun vitamin olsun şifa olsun
Valla kuruyemisi eksik etmemeye calisiyorum canım en azından ordan vitamin ek yapiyorum
Sagol beybi
Kiz oyle deme bi bakmissin kiyafetler bol gelmeye baslamis olacak

2 gün de nevrim döndü yataktan çıkamadım hiç bir şey yapmadan yorgunluktan ölüyorum sanki yarın tutmayacam orucu 5 senedir heveslendim tutayım dedim ama ardı ardına olmuyor galiba arada 1 tane 1 tane tutayım diyorum geri kalanın da parasını ödeyecem

Allah kolaylık versin canım

Afiyet olsun canım gayet güzel
Teşekkürler canım
Çok iyi canım) keşke bende iftardan sonra bu kadar icebilsem cok zorlanıyorum
Ben de zorla içiyorum diyebilirim. Diyet yapmadığım dönem 1 lt bile içmezdim . Anladım ki istenince içiliyormuş . Yemekle beraber 1.5 lt içiyorum. Belki yanlıştır bilmiyorum ama o zaman kolay içiliyor
Ayy tıpkı ben . Hele 16 kiloyu yeni almışım diye 2-3 haftada veririm diyordum(hala veremedim) önce bayram hedefim 79 du . Baktım olmayacak 85 yaptım . Baktım o da olmayacak 89 yaptım. Şimdi 91 i görsem kafi
Bu haftaki yorgunlugundan kaynakli olabilir canim sahurda dikkat et fazla kacirma
Olabilir canım. Sahurda hep dikkat ediyorum zaten inşallah gider

Salata sevmiyorum canım ya... yediğimde de zoraki yerim... salatanın yerini yoğurt ile doldurmaya çalışıyorum.

Keşke yesen ödemini atar bağırsakların daha iyi calisir.. diğer alternatifin bol bol sebze yemekleri tuket

Artidayken bari bitteri yemeseydin canim ya afiyet olsun

Haklısın canım iftardan sonra insanın gözü dönüyor mayve veya başka bişeye saldirmamak için bitteri yedim biliyorum olamamaliydi

Tutma ablam Allah korusun kötü yapabilir

Tamam kuzum
Aslinda birazcik meyve daha iyi olabilirdi bitterdense. Sonucta kalori bakimindan ayni ama daha faydali

Tutma ablacım ya bu kadar kötü olacağına. Sonuçta Rabbim kolaylığını vermiş

Karatay "40 taneye kadar yiyebilirsiniz" diyor.

Geçen hafta kahvaltılarda 30 adet yedim ve akşam yemekleri zamanı bile tokluk hissi vardı.

Sıklıkla açlık hissi yaşayanlar denesin bence.
Bu ben hep açım bu yüzden diyet işkence benim için bu zeytin işini deniyim bide

artık yarın tartıda görücez ne kadar eksi de olucam haklısın ben yarın tartı olduğunu unuttum ya

Afiyet olsun canım
Ay ben de unutmuştum, yarın iftar öncesi tartılacağız di mi
Sabah 11.00
Yarım yumurta
Domates salatalık
Peynir zeytin
4 ceviz
2 taze kayısı 2 yeni dünya

Akşam 18.00
1 kase yoğurt çorbası
2 köfte
1 salatalık
1 fincan sütlü kahve

Su 2 lt
Spor 25 dk yürüyüş
Valla süper gözüktü gözüme menün. Yumurta tam yeseydin de olurdu aslında
Afiyet olsun. Gym'e mi gidiyorsun, ne güzel. Ne yapacağını tarif eden biri var mı yoksa kendin mi yapıyorsun?
Kızlar ya bugün iftar öncesi tartıldım da artıdayım ben ya yarına eksi görmezsem çok stres oldum. Dukan bira yaptım inşallah faydası olur
Şişliktir moralini bozma
Güzel, afiyet olsun.

Sorma ben de öyleyim. Bir ajandam var bazen oturup 6 ay için her Cuma gününe hedef yazıyorum. sonra bu hedefler imkansız hale gelince tekrar düzeltiyorum. Yap boz tahtası oldu
Salata sevmiyorum canım ya... yediğimde de zoraki yerim... salatanın yerini yoğurt ile doldurmaya çalışıyorum.
Ben de öyle malesef. Aslında alışkanlık galiba. Üstelik yoğurdu da mantı ya da makarna üstüne seviyorum
Geçmiş olsun. Neden öyle oldu acaba? Bir doktora mı gitsen?
iftar öncesi aklıma düştü tartılayım dedim 87 küsür çıktım yavf
ne oluyor banaaaa dellendim
Yine de maşallahın var. Sen sabit kalıyorsun yine iyi. Ben ne yapayım hep çıktıkça çıkıyorum. Bazen kilo almak isteyenler başlığına yazıp milleti aydınlatsam diyorum
Bence gayet başarılısın. 107'den 95'e inmek nice insanlar için rüya gibi bir başarı.

Aslında evde yumurta kalmamıştı çocuklardan kalanı yedim

Sagol bebegim
Bu hafta düzen oturtmayla ugrastik haftaya daha tecrübeli olucaz
aynen insAllah geç olmadan oturcak düzen
Sabah 11.00
Yarım yumurta
Domates salatalık
Peynir zeytin
4 ceviz
2 taze kayısı 2 yeni dünya

Akşam 18.00
1 kase yoğurt çorbası
2 köfte
1 salatalık
1 fincan sütlü kahve

Su 2 lt
Spor 25 dk yürüyüş
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
insAllah canım çok mu artidasin
afiyet olsun canım
saol cnm
keşke o kadar kolay olsa
Allah Allah niye öyle oldu ki
aynen öyle kız

İnşallah canım. Bu sene iki hamilelik geçirmem bedenimi mahvetti. Geçen sene 64 düm. Şimdi yazlıkları çıkardım bir iki oversize dışında hiçbirine giremiyorum. Onların içine girene kadar kıyafet almıycam.
Canım bende 6 kilo veririm Ramazan’da diye düşünüyordum böyle haftada 1 giderse ben de düşürücem hedefi herhalde
Al benden de o kadar ya sürekli hedef değişiyor. Neyse biz yine hedefimizi yüksek tutalım da olduğu kadar artık

Canım bende uykusuzluk şişlik yapar. Eskiden 23.00-24.00 gibi uyurdum şimdi sabah ezanında uyuyorum.sabah bi kalkıyorum ellerim balon gibi. Sen de öyleysen uykusuzluk da şişlik yapıyor olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…