Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tüh kötü olmuş. Su içebilseymişsin iyi olurmuş. Bu kadar zor tuttuğun için kat kat sevap almışsındır inşallah.

İsim koymak pek stresli bir iş bence, kolay gelsin.
Allah rahmet eylesin kayınpederine, ne güzel böyle iyilikle anılmak. İsmi ne, daha önce yazdıysan okumadım.
@Pufuduks cnm bu arada kac kilo aldin simdiye kadar :)
Vay be Pınar 30. haftaya gelmişsin, zaman ne çabuk geçiyor
Afiyet olsun güzel menü
Benim kaselerim mi büyük bilmiyorum ama normal yemek tabağı kadar alıyor. Çorba iki kepçe koysam yarısına ancak geliyor. Sen nasıl bir kase kullanıyorsun?
Güzel canım, afiyet olsun. Spor bile var, maşallah.
İyi akşamlar hanımlar
Menüm

Sahur
2 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
8 zeytin
Domates salatalık

İftar
Kıymalı taze fasulye
Yoğurt salata

Su 1.5 lt olur
Spor maalesef yok çok hastayım @Pnrrr-20
Afiyet olsun, menü çok iyi. Bu arada geçmiş olsun, Ramazan'da hasta olmak zor, toparlarsın inşallah.
Menüm gelsin o vakit :)

08.00 1 yumurta
15 zeytin
3 dilim kaşar peyniri
3 badem 2 ceviz

11.00 1 hurma bir fincan kahve

16.00 1 kase şehriye çorbası
4 fırın köfte
3 fırında biber

Su: 3 lt
Afiyet olsun, kaşar yerine beyaz peynir tercih etsen daha iyi olur diye biliyorum.
Sahur
1 soğanlı yumurta
1 dlm peynir
2 ceviz

İftar
1 kase mercimek çorbası
2 baget
2 kaşık fırında sebze
1 dlm karpuz

Su: 3 lt olur
Afiyet olsun, bagetler bazen çok kalorili olabiliyor.
Sevgili Karataycım kahvaltıda 10-15 tane yiyin diyormuş da yiyeyim dedim
Baya zeytin muhabbeti dönmüş takımda. Bizde de bitmişti, alayım bari
Menum
Sahur
Bir avuc leblebi
Bir avuc badem
Biraz domates
Biraz salatalık
6 tane zeytin

Iftar (gene disardaydim kizlar)
Bir kase mercimek corbasi
Birazcikta badem
Bir kuru incir

Su icebildigim kadar icicem
Bol eksi getirsin inşallah menün.

Afiyet olsun güzel menü
Benim kaselerim mi büyük bilmiyorum ama normal yemek tabağı kadar alıyor. Çorba iki kepçe koysam yarısına ancak geliyor. Sen nasıl bir kase kullanıyorsun?
Yemek olarak 3 yk ancak alır.
Çorba 2 kepçe koyunca taşar gibi olur.

Senin kaseler çok büyükmüş canım.

Uzun bir aradan sonra yazılabilirliği olan bir menü tutturdum, hemen paylaşayım:

Sahur (3.10)
Domates
Marul
2 dilim peynir
2 tb ekmek
3 kaşık yoğurt
5 hurma

İftar 20.51
1 kase tarhana çorbası
Salata
Haşlanmış karnabahar ve brüksel lahanası
5 hurma
4 kaşık yoğurt

2 lt su
spor yok

Hurma aşkım başıma iş açmaz umarım. Resmen hurmaya doyamıyorum.
Yine de çok kötü değil di mi?

10 alet var birde hoca var bi alet bi hoca çalisiyoruz canim

Ay abla nerelerdesin sennnn
Normalde asiri hareketlisin oructa yatinca vucur sismistir
kıpırdayamadım ki kalkayım :)))
ilaç saatini değişince ayarlarım bozuldu galiba , iftarda sadece suyla troid ilaçlarını içip 40 dk kadar bekliyorum normalde sabah yutup 1 saat bekliyordum eşim netten iyice araştırmış yarım saat sonra ye diyor ben yine de 40 dk bekleyip yedim
enerjim çekilmiş gibi kolumu bile zor kıpırdattım bu gün sigara içmemek de yoksunluk hissi yaptı yay gidi gerildim resmen :)

Geçen hafta fasulye yemistim yapmadi cumaya kadar geçti ona gývendim bugün çok tatli istegi vardı maalesef
Yine yapmasın inşallah
Şişliktir moralini bozma
İnşallah canım
Bence gayet başarılısın. 107'den 95'e inmek nice insanlar için rüya gibi bir başarı.
Evet bir yandan öyle canım ama diğer yandan 85 ten aşağı olursam kilo vermiş olacağım. Yıllardır o arada gidip geliyorum
insAllah canım çok mu artidasin
400 gr
Afiyet olsun, bagetler bazen çok kalorili olabiliyor.
Aa öyle mi ilk kez duydum
Bence güzel canım afiyet olsun

4 sene önce ameliyat sonrası ilk ramazan da tuttum 8-9 gün de hastane de buldum kendimi meğer tutmayacakmışım doktor bir şey dememişti ne bileyim ben de tutmuştum
bu sene kendimi çok iyi hissediyordum kullandığım ilaç sayısı önceleri çok fazlaydı şimdi sadece troid için ilaç olunca etkilenmem sandımdı :) yarın tutmayacam zaten yoksa benimkilere yemek bile yapamıycam

Ayy ekimciğim, ne güzel anlatmışsın yaşları, ağzından bal damlıyor

Sağlığına dikkat et canım, sonuçta dinimizde kolaylık var. Hastalık geçerli bir mazeret var. Ne güzel fidyesini de ödüyormuşsun. Yine de tutma isteğin için sevap alıyorsundur inşallah..

en son 85. 9 du tüm gün yatınca mı şiştim 2 gündür çoğunluk salataydı yediğim, dün iftarda sebzeli tavuk çorbası salata 2 de dolma yedim sahurda t.b. ekmeğinden yarım tost peynirli yumurta domates salatalıkdı onlardan ödem oldum galiba vucut dolmaya alışık değil :))

aynen insAllah geç olmadan oturcak düzen
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
insAllah canım çok mu artidasin
afiyet olsun canım
saol cnm
keşke o kadar kolay olsa
Allah Allah niye öyle oldu ki
aynen öyle kız
suyu az içtim galiba 1.5 lt anca olmuş olmamıştır çayı dipledim ama sahura kadar içtim :))))

Canım bende uykusuzluk şişlik yapar. Eskiden 23.00-24.00 gibi uyurdum şimdi sabah ezanında uyuyorum.sabah bi kalkıyorum ellerim balon gibi. Sen de öyleysen uykusuzluk da şişlik yapıyor olabilir
ben de sabah ezanından sonra yatıyorum gece ayaktayım sabah benim de eller tutmuyor kapanmıyor 2 gündür ama görüntü de aman aman belli bir şişlik yoktu

En kısa zamanda 85 altına inersin inşallah.
Pardon ben bu baget'i bagel'le karıştırdım. Senin dediğin tavuk di mi? Ben şu simit gibi olan şeylere bagel deniyor burada o zannettim. Tavukta sorun yok.
şişlik önemli değil bence
Sen uzun vadede istikrarlı bir şekilde iniyorsun maşallah

Ayy ekimciğim, ne güzel anlatmışsın yaşları, ağzından bal damlıyor
öyle ama gülüm hele 50 ye yakın tam özgürlük oluyor genel de hatunlar da kimseye hesap vermenin el ne diyecek umursamanın aşıldığı gerçekten kendin için yaşadığın bir dönem oluyor amannn boş ver havaları çalıyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…