- 19 Haziran 2017
- 2.285
- 7.113
- 108
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #291.101
Tüh kötü olmuş. Su içebilseymişsin iyi olurmuş. Bu kadar zor tuttuğun için kat kat sevap almışsındır inşallah.Kızlar normalde evde olduğum günler oruç tutmayacaktım, bebeğim sürekli emer dayanamamam susuzluğa diye.. bugün bir deneyeyim dedim, sahur yaparken ezan okundu, su içmeye fırsatım kalmadı, bebeğimde hasta olduğu için memeyi ağzından çıkarınca bas bas bağırıyor.
O kadar halsiz ve yorgunumki şimdi, şeytan diyor ki orucunu bozama şeytana uymayacağım şunun şurasında 6 saat kaldı sabret diyorum kendime...
Pazartesi ilk gün bile böyle olmamıştım...
İsim koymak pek stresli bir iş bence, kolay gelsin.Ben 2 hafta olacak ankaraya geldim ailemi ziyarete babaannemlerde kaliyorum ameliyatli mubarek gunde yardimci olayim diye kiyafetleri hemen hemen aldik sayilir son zmanlar yikayip utulemeyi dusunuyorum simdilik sadece kanguru aldim onumuzdeki ay park besik sonraki ayda bebek arabasi alicaz allah nasip ederse bakalim kayinvalidemgille bir yasadigim icin bebegime oda yapamicam o yuzden park besik almayi dusunduk simdilik oglum 6 7 aylik olunca kiraya cikabiliriz anca yilbasina dogru o zaman asil telasim baslayacakisim olarakta banada herkes kayinbabanin ismini koy diyor ama koymayacaz adi muhammer ve hic icimden gelmiyo esim koray olsun istiyo bense ya oguz kagan yada çağatay olsun diyorum daha belirleyemedik biz ya
Allah rahmet eylesin kayınpederine, ne güzel böyle iyilikle anılmak. İsmi ne, daha önce yazdıysan okumadım.Iyi yapmissin cnm ne guzel hem yardimci olursn hem ailenle vakit gecirmis olursun.
Durmadan eksik cikiyor ya bende diyorm aha tamam hersey, kiyafet eksik yok sonra bisiler cikiyor :) bizde bebek arabasi falan bidhaki ay anca alicaz bu ara dolap bakiyorm bende. Sende cok iyi dusunmussun kendi evinize cikinca guzelce yaparsn cnm park besik de oneriyorlar ben anne yanı besik aldm simdilik. Kayinbabanin ismini koymak icinden gelmiyorsa koyma bencede canim. Biz de hic dusunmezdik ama vefat edince koyalm dedik zaten bana sağken koymak anlamsiz geliyor. Bide cok iyi adamdi sagolsun bende seviyordum o yuzden icime sinerek koyucam arasida ben sectm zaten :)
Cagatay ismini begeniyorum bende cnm hayirlisi olsun insallah
Vay be Pınar 30. haftaya gelmişsin, zaman ne çabuk geçiyor@Pufuduks cnm bu arada kac kilo aldin simdiye kadar :)
Afiyet olsun güzel menü03:45=== 1 haşlama yumurta
1 adet yeşil elma
1 kase yoğurt
3 adet hurma
19:45=== 1 kase bezelye yemeği
2 kase ezogelin çorbası
1 kase yoğurt
Su henüz 0.5 lt içtim, yatana kadar 2 lt olur.
Benim kaselerim mi büyük bilmiyorum ama normal yemek tabağı kadar alıyor. Çorba iki kepçe koysam yarısına ancak geliyor. Sen nasıl bir kase kullanıyorsun?
Güzel canım, afiyet olsun. Spor bile var, maşallah.Iyi akşamlar kızlar menüm
Sahur 03:15
4 kaşık domates biber soğanlı kavurma (kıyma)
Salatalik
1 kase yoğurt
Yarım dilim tbe
Çay
1 lt su
İftar 19:53
1 tabak kuru fasulye
Sogan
Bi kase salata
1 küçük kornişon turşu
Su 2.5 lt tamamlarım
Spor 30 sn plank + 10 mekik
Afiyet olsun, menü çok iyi. Bu arada geçmiş olsun, Ramazan'da hasta olmak zor, toparlarsın inşallah.İyi akşamlar hanımlar
Menüm
Sahur
2 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
8 zeytin
Domates salatalık
İftar
Kıymalı taze fasulye
Yoğurt salata
Su 1.5 lt olur
Spor maalesef yok çok hastayım @Pnrrr-20
Afiyet olsun, kaşar yerine beyaz peynir tercih etsen daha iyi olur diye biliyorum.Menüm gelsin o vakit :)
08.00 1 yumurta
15 zeytin
3 dilim kaşar peyniri
3 badem 2 ceviz
11.00 1 hurma bir fincan kahve
16.00 1 kase şehriye çorbası
4 fırın köfte
3 fırında biber
Su: 3 lt
Afiyet olsun, bagetler bazen çok kalorili olabiliyor.Sahur
1 soğanlı yumurta
1 dlm peynir
2 ceviz
İftar
1 kase mercimek çorbası
2 baget
2 kaşık fırında sebze
1 dlm karpuz
Su: 3 lt olur
Baya zeytin muhabbeti dönmüş takımda. Bizde de bitmişti, alayım bariSevgili Karataycım kahvaltıda 10-15 tane yiyin diyormuş da yiyeyim dedim
Bol eksi getirsin inşallah menün.Menum
Sahur
Bir avuc leblebi
Bir avuc badem
Biraz domates
Biraz salatalık
6 tane zeytin
Iftar (gene disardaydim kizlar)
Bir kase mercimek corbasi
Birazcikta badem
Bir kuru incir
Su icebildigim kadar icicem