- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #291.121
ben tın tın hanım yavaşşş yavaşş ilerliyorum :))En kısa zamanda 85 altına inersin inşallah.
Pardon ben bu baget'i bagel'le karıştırdım. Senin dediğin tavuk di mi? Ben şu simit gibi olan şeylere bagel deniyor burada o zannettim. Tavukta sorun yok.
şişlik önemli değil bence
Sen uzun vadede istikrarlı bir şekilde iniyorsun maşallah
Allah hayırlı ömürler versin, çok şükretmek lazım. Birkaç gündür oğlumda bir tik başladı böyle burnunu dudaklarını tekrar tekrar değişik bir şekle sokuyor. Çok üzüldüm. Böyle bir sıkıntı yokken ne kadar nimet içinde olduğumu fark etmemişim. Gerçi bu hale de hamdolsun, geçici bir durumdur inşallah.öyle ama gülüm hele 50 ye yakın tam özgürlük oluyor genel de hatunlar da kimseye hesap vermenin el ne diyecek umursamanın aşıldığı gerçekten kendin için yaşadığın bir dönem oluyor amannn boş ver havaları çalıyor :))
amin cümlemize versinAllah hayırlı ömürler versin, çok şükretmek lazım. Birkaç gündür oğlumda bir tik başladı böyle burnunu dudaklarını tekrar tekrar değişik bir şekle sokuyor. Çok üzüldüm. Böyle bir sıkıntı yokken ne kadar nimet içinde olduğumu fark etmemişim. Gerçi bu hale de hamdolsun, geçici bir durumdur inşallah.
iyi geceler gülüm hayırlı sahurlarBen kaçar dostlar. Sahura dikkat edelim, yarın tartı var... İyi geceler
yok kiz spor olupta yattığım yerden biseyler yaptım saol cnmTüh kötü olmuş. Su içebilseymişsin iyi olurmuş. Bu kadar zor tuttuğun için kat kat sevap almışsındır inşallah.
İsim koymak pek stresli bir iş bence, kolay gelsin.
Allah rahmet eylesin kayınpederine, ne güzel böyle iyilikle anılmak. İsmi ne, daha önce yazdıysan okumadım.
Vay be Pınar 30. haftaya gelmişsin, zaman ne çabuk geçiyor
Afiyet olsun güzel menü
Benim kaselerim mi büyük bilmiyorum ama normal yemek tabağı kadar alıyor. Çorba iki kepçe koysam yarısına ancak geliyor. Sen nasıl bir kase kullanıyorsun?
Güzel canım, afiyet olsun. Spor bile var, maşallah.
Afiyet olsun, menü çok iyi. Bu arada geçmiş olsun, Ramazan'da hasta olmak zor, toparlarsın inşallah.
Afiyet olsun, kaşar yerine beyaz peynir tercih etsen daha iyi olur diye biliyorum.
Afiyet olsun, bagetler bazen çok kalorili olabiliyor.
Baya zeytin muhabbeti dönmüş takımda. Bizde de bitmişti, alayım bari
Bol eksi getirsin inşallah menün.
afiyet olsun canım genel olarak güzel hurma çok gibiUzun bir aradan sonra yazılabilirliği olan bir menü tutturdum, hemen paylaşayım:
Sahur (3.10)
Domates
Marul
2 dilim peynir
2 tb ekmek
3 kaşık yoğurt
5 hurma
İftar 20.51
1 kase tarhana çorbası
Salata
Haşlanmış karnabahar ve brüksel lahanası
5 hurma
4 kaşık yoğurt
2 lt su
spor yok
Hurma aşkım başıma iş açmaz umarım. Resmen hurmaya doyamıyorum.
Yine de çok kötü değil di mi?
hmmm çok değil ama yine de dikkatli olmak lazimYine yapmasın inşallah
İnşallah canım
Evet bir yandan öyle canım ama diğer yandan 85 ten aşağı olursam kilo vermiş olacağım. Yıllardır o arada gidip geliyorum
400 gr
Aa öyle mi ilk kez duydum
Bence güzel canım afiyet olsun
afiyet olsun canımsuyu az içtim galiba 1.5 lt anca olmuş olmamıştır çayı dipledim ama sahura kadar içtim :))))
kızlar anlatayım da az gülün :)
hani benim tontişim dediğim yan binadaki 54 -55 yaşlarındaki komşum var ya çok sevdiğim , pazartesi sesi çıkmadı ablasına gitmiş tahmin etmiştim zaten salı mesaj attı gel kahve içelim diye orucum dedim şok geçirdi hemen aradı bu sene deniyeyim bir kaç gün tutayım dedim , gitmedim çünkü sigara içiyor o da ve ben de oruç olunca zaten sigaradan yana zorlanıyorum iyice zorlanırım dedim gitmedim , bu gün yine mesaj atmış görmemişim aradı çay koydum gel diyor :))) dedim ben orucummm yerimden de kalkamıyorum halim yok, çöktü resmen garibimmm kaç gündür göremedi ya beni gitmiyorum gel de demiyorum yaher ramazan aynı muhabbet oluyor bak diyorum oruç tutmasam da oturup yiyip içmek nefsime ağır geliyor bir şey koyma şu masaya yemem diye yine de yapıyor bir şeyler çağırıyor )))
akşam üstü zil çaldı açtım kapıyı 2 poşet elin de benim tontiş birin de köy yumurtası birin de elmalı kek daha oruö tutacak mısın diyor :))))))))))))))))))))))))
Beğenmene sevindim ablacımdoğru diyorsun gülüm
kız avatarını yerimmm ne güzel olmuş çok beğendim valla
Doğru canım dikkat etmeye çalıştım bakalım inşallah eksiye düşerimyok kiz spor olupta yattığım yerden biseyler yaptım saol cnm
afiyet olsun canım genel olarak güzel hurma çok gibi
hmmm çok değil ama yine de dikkatli olmak lazim
afiyet olsun canım
seninle yemek yemeyi seviyor kadın demekki
Eger böyle devam edersen kisa surede giymeye baslarsin bebegim sen vazgeçme yeterkiİnşallah canım. Bu sene iki hamilelik geçirmem bedenimi mahvetti. Geçen sene 64 düm. Şimdi yazlıkları çıkardım bir iki oversize dışında hiçbirine giremiyorum. Onların içine girene kadar kıyafet almıycam.
Canım bende 6 kilo veririm Ramazan’da diye düşünüyordum böyle haftada 1 giderse ben de düşürücem hedefi herhalde
Al benden de o kadar ya sürekli hedef değişiyor. Neyse biz yine hedefimizi yüksek tutalım da olduğu kadar artık
Sagol canimTüh kötü olmuş. Su içebilseymişsin iyi olurmuş. Bu kadar zor tuttuğun için kat kat sevap almışsındır inşallah.
Allah rahmet eylesin kayınpederine, ne güzel böyle iyilikle anılmak. İsmi ne, daha önce yazdıysan okumadım.
Afiyet olsun güzel menü
Benim kaselerim mi büyük bilmiyorum ama normal yemek tabağı kadar alıyor. Çorba iki kepçe koysam yarısına ancak geliyor. Sen nasıl bir kase kullanıyorsun?
Afiyet olsun, menü çok iyi. Bu arada geçmiş olsun, Ramazan'da hasta olmak zor, toparlarsın inşallah.
Afiyet olsun, kaşar yerine beyaz peynir tercih etsen daha iyi olur diye biliyorum.
Kötü degil ama günü yanlis secmisskn kuzum karnabahar ins sislik yapmaz afiyet olsunUzun bir aradan sonra yazılabilirliği olan bir menü tutturdum, hemen paylaşayım:
Sahur (3.10)
Domates
Marul
2 dilim peynir
2 tb ekmek
3 kaşık yoğurt
5 hurma
İftar 20.51
1 kase tarhana çorbası
Salata
Haşlanmış karnabahar ve brüksel lahanası
5 hurma
4 kaşık yoğurt
2 lt su
spor yok
Hurma aşkım başıma iş açmaz umarım. Resmen hurmaya doyamıyorum.
Yine de çok kötü değil di mi?
Abla bu kendine iskenceyapmak amakıpırdayamadım ki kalkayım :)))
ilaç saatini değişince ayarlarım bozuldu galiba , iftarda sadece suyla troid ilaçlarını içip 40 dk kadar bekliyorum normalde sabah yutup 1 saat bekliyordum eşim netten iyice araştırmış yarım saat sonra ye diyor ben yine de 40 dk bekleyip yedim
enerjim çekilmiş gibi kolumu bile zor kıpırdattım bu gün sigara içmemek de yoksunluk hissi yaptı yay gidi gerildim resmen :)
Teyze takmis sana ablakızlar anlatayım da az gülün :)
hani benim tontişim dediğim yan binadaki 54 -55 yaşlarındaki komşum var ya çok sevdiğim , pazartesi sesi çıkmadı ablasına gitmiş tahmin etmiştim zaten salı mesaj attı gel kahve içelim diye orucum dedim şok geçirdi hemen aradı bu sene deniyeyim bir kaç gün tutayım dedim , gitmedim çünkü sigara içiyor o da ve ben de oruç olunca zaten sigaradan yana zorlanıyorum iyice zorlanırım dedim gitmedim , bu gün yine mesaj atmış görmemişim aradı çay koydum gel diyor :))) dedim ben orucummm yerimden de kalkamıyorum halim yok, çöktü resmen garibimmm kaç gündür göremedi ya beni gitmiyorum gel de demiyorum yaher ramazan aynı muhabbet oluyor bak diyorum oruç tutmasam da oturup yiyip içmek nefsime ağır geliyor bir şey koyma şu masaya yemem diye yine de yapıyor bir şeyler çağırıyor )))
akşam üstü zil çaldı açtım kapıyı 2 poşet elin de benim tontiş birin de köy yumurtası birin de elmalı kek daha oruö tutacak mısın diyor :))))))))))))))))))))))))
Amin ablammçalışanları düşününce rabbim misli misli sevap yazsın diyorum onlara en sabah ezanı sonrası yatıyorum istediğim saate kadar( telefon çalmazsa yada mesaj gelmezse) onlar geri 7 -7 buçukta kalkıp işe gidiyor tüm gün çalışıyorlar asıl zorluk onlara ev de iftarını sahurunu hazırlamaları lazım rabbim gücünüzü kuvvetinizi arttırsın kızlar sizi seviyorummmm
çalışmayanları da seviyorummmm bebeleri olup uyukusuz zombi gibi gezenleri de seviyorummmmmmm
Sagolasın canım. Evet zorluyor gerçektenTüh kötü olmuş. Su içebilseymişsin iyi olurmuş. Bu kadar zor tuttuğun için kat kat sevap almışsındır inşallah.
Afiyet olsun güzel menü
Hislerimiz karşılıklıçalışanları düşününce rabbim misli misli sevap yazsın diyorum onlara en sabah ezanı sonrası yatıyorum istediğim saate kadar( telefon çalmazsa yada mesaj gelmezse) onlar geri 7 -7 buçukta kalkıp işe gidiyor tüm gün çalışıyorlar asıl zorluk onlara ev de iftarını sahurunu hazırlamaları lazım rabbim gücünüzü kuvvetinizi arttırsın kızlar sizi seviyorummmm
çalışmayanları da seviyorummmm bebeleri olup uyukusuz zombi gibi gezenleri de seviyorummmmmmm
Kiz sen yazki biz sana bi sopa gosterelim kendine gel yoksa arada bi selam vermis olursun sadece
Uyuya kalmıştım yapamadim canim
Oyun yaptığını sanmıyorum. Kendi çoğunlukla fark etmiyor yaptığını. Geçen gün bir arabayı çizdim dedim ya o olay travmatize etti galiba. Çarptığım arabanın sahibini annesi oradaymış, saçma saçma konuştu kadın, stres oldu çocuk. Okulun önüne gelince başladı ağlamaya. Böyle hassas olunca sonuç bu oluyor. Dua edin, geçsin inşallah.amin cümlemize versin
aa neden yapıyor acaba uyuşma falan mı oluyor ki yada oyun gibi mi yapıyor
şükredecek şeylerimize değil de sorunlara odaklanıyoruz genel de gülüm o yüzden gerçekten mutlu olmayı başaramıyor çoğumuz yaa
İnşallah canım yaKızlar ya bugün iftar öncesi tartıldım da artıdayım benya yarına eksi görmezsem çok stres oldum. Dukan bira yaptım inşallah faydası olur
Afiyet olsun canımBugünkü menum
Sahur 04:00
1 has. Yumurta
2 ceviz
1 salatalık
3 kaşık yogurt 1 kaşığı kaymaktı
İftar 20:15
Kıymalı taze fasulye
2 y.k. acılı ezme
1 kase şekersiz hoşaf
Ara 22:00
2 kare bitter
Çay
1.5 litre su yatana kadar icerim yine
Estağfurullah canımYaaaa bilmiyordum canım cahilliğime verafiyet şifa olsun o zaman
Sağol canımCanim saol
Elma var ama sütüm yok şimdilik evde yarın denerim inşallah
Afiyet olsun canım gayet güzel olmuş keşke bol maydanozlu salata olsaydı iftarda
Tartıya az kala kuru olmasaymis keşke canım ama onun dışında gayet güzel afiyet olsun
Afiyet olsun güzel olmuş canım
Gayet güzel kuzum afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım gayet güzel
Çok iyi canım) keşke bende iftardan sonra bu kadar icebilsem cok zorlanıyorum
Afiyet olsun canım güzel olmuş
Gayet güzel olmuş Gulbecim
Afiyet olsun guzel olmus canım
Yavaş yavaş olursa kalıcılığı artar öyle düşünİstiyorum ki şöyle haftada 2 kilo 2 kilo vereyim. Ben buraya başlamadan önce hedef yapmıştım kendime. İlk iki hafta 3 er kilo verecektim güüüya. Hayallerimdeki çıtırlığa hesabımdan fazla yolum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?