Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ben tın tın hanım yavaşşş yavaşş ilerliyorum :))

Allah hayırlı ömürler versin, çok şükretmek lazım. Birkaç gündür oğlumda bir tik başladı böyle burnunu dudaklarını tekrar tekrar değişik bir şekle sokuyor. Çok üzüldüm. Böyle bir sıkıntı yokken ne kadar nimet içinde olduğumu fark etmemişim. Gerçi bu hale de hamdolsun, geçici bir durumdur inşallah.

kızlar anlatayım da az gülün :)
hani benim tontişim dediğim yan binadaki 54 -55 yaşlarındaki komşum var ya çok sevdiğim , pazartesi sesi çıkmadı ablasına gitmiş tahmin etmiştim zaten salı mesaj attı gel kahve içelim diye orucum dedim şok geçirdi hemen aradı bu sene deniyeyim bir kaç gün tutayım dedim , gitmedim çünkü sigara içiyor o da ve ben de oruç olunca zaten sigaradan yana zorlanıyorum iyice zorlanırım dedim gitmedim , bu gün yine mesaj atmış görmemişim aradı çay koydum gel diyor :))) dedim ben orucummm yerimden de kalkamıyorum halim yok, çöktü resmen garibimmm kaç gündür göremedi ya beni gitmiyorum gel de demiyorum ya her ramazan aynı muhabbet oluyor bak diyorum oruç tutmasam da oturup yiyip içmek nefsime ağır geliyor bir şey koyma şu masaya yemem diye yine de yapıyor bir şeyler çağırıyor)))
akşam üstü zil çaldı açtım kapıyı 2 poşet elin de benim tontiş birin de köy yumurtası birin de elmalı kek daha oruö tutacak mısın diyor :))))))))))))))))))))))))

amin cümlemize versin
aa neden yapıyor acaba uyuşma falan mı oluyor ki yada oyun gibi mi yapıyor
şükredecek şeylerimize değil de sorunlara odaklanıyoruz genel de gülüm o yüzden gerçekten mutlu olmayı başaramıyor çoğumuz yaa

çalışanları düşününce rabbim misli misli sevap yazsın diyorum onlara en sabah ezanı sonrası yatıyorum istediğim saate kadar( telefon çalmazsa yada mesaj gelmezse) onlar geri 7 -7 buçukta kalkıp işe gidiyor tüm gün çalışıyorlar asıl zorluk onlara ev de iftarını sahurunu hazırlamaları lazım rabbim gücünüzü kuvvetinizi arttırsın kızlar sizi seviyorummmm
çalışmayanları da seviyorummmm bebeleri olup uyukusuz zombi gibi gezenleri de seviyorummmmmmm

yok kiz spor olupta yattığım yerden biseyler yaptım saol cnm
afiyet olsun canım genel olarak güzel hurma çok gibi
hmmm çok değil ama yine de dikkatli olmak lazim
suyu az içtim galiba 1.5 lt anca olmuş olmamıştır çayı dipledim ama sahura kadar içtim :))))
afiyet olsun canım
seninle yemek yemeyi seviyor kadın demekki

doğru diyorsun gülüm
kız avatarını yerimmm ne güzel olmuş çok beğendim valla
Beğenmene sevindim ablacım
Doğru canım dikkat etmeye çalıştım bakalım inşallah eksiye düşerim

Eger böyle devam edersen kisa surede giymeye baslarsin bebegim sen vazgeçme yeterki
Sagol canim
Kötü degil ama günü yanlis secmisskn kuzum karnabahar ins sislik yapmaz afiyet olsun
Abla bu kendine iskenceyapmak ama senin icim tehlikeliyse tutma
Teyze takmis sana abla
Amin ablamm bizde seni cok sseviyoruzz

Sagolasın canım. Evet zorluyor gerçekten

Hislerimiz karşılıklı

Kiz sen yazki biz sana bi sopa gosterelim kendine gel yoksa arada bi selam vermis olursun sadece

Uyuya kalmıştım yapamadim canim
Oyun yaptığını sanmıyorum. Kendi çoğunlukla fark etmiyor yaptığını. Geçen gün bir arabayı çizdim dedim ya o olay travmatize etti galiba. Çarptığım arabanın sahibini annesi oradaymış, saçma saçma konuştu kadın, stres oldu çocuk. Okulun önüne gelince başladı ağlamaya. Böyle hassas olunca sonuç bu oluyor. Dua edin, geçsin inşallah.

Afiyet olsun canım
Bitteri sahurda mı yeseydin acaba
Gerçi o zaman da yiyip yatmış olacaktın di mi

Sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…