- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #291.161
Büyük ihtimal vücut ramazana adapte olamamistir dahaAkşama tartılınca göreceğim ama sanki şişlik var vücudumda .
Bencede yeme ve uyku düzeni değişince normaldir vücut alışınca eksiye geçecektir stres yokBüyük ihtimal vücut ramazana adapte olamamistir daha
Aynen oyle canim bende istedigim kadar ekside degilim büyük ihtimal duzenin bozulmasindanBencede yeme ve uyku düzeni değişince normaldir vücut alışınca eksiye geçecektir stres yok
Sağlık olsun canım ,gayret edelim yeterki vereceğiz yaza fit bir şekilde girelim değilmi.Aynen oyle canim bende istedigim kadar ekside degilim büyük ihtimal duzenin bozulmasindan
Aynen öyle tatlım şurada bayrama ne kaldi. Zorlicaz sinirlarimiziSağlık olsun canım ,gayret edelim yeterki vereceğiz yaza fit bir şekilde girelim değilmi.
Tüh kötü olmuş. Su içebilseymişsin iyi olurmuş. Bu kadar zor tuttuğun için kat kat sevap almışsındır inşallah.
İsim koymak pek stresli bir iş bence, kolay gelsin.
Allah rahmet eylesin kayınpederine, ne güzel böyle iyilikle anılmak. İsmi ne, daha önce yazdıysan okumadım.
Vay be Pınar 30. haftaya gelmişsin, zaman ne çabuk geçiyor
Afiyet olsun güzel menü
Benim kaselerim mi büyük bilmiyorum ama normal yemek tabağı kadar alıyor. Çorba iki kepçe koysam yarısına ancak geliyor. Sen nasıl bir kase kullanıyorsun?
Güzel canım, afiyet olsun. Spor bile var, maşallah.
Afiyet olsun, menü çok iyi. Bu arada geçmiş olsun, Ramazan'da hasta olmak zor, toparlarsın inşallah.
Afiyet olsun, kaşar yerine beyaz peynir tercih etsen daha iyi olur diye biliyorum.
Afiyet olsun, bagetler bazen çok kalorili olabiliyor.
Baya zeytin muhabbeti dönmüş takımda. Bizde de bitmişti, alayım bari
Bol eksi getirsin inşallah menün.
Herkese günaydın arkadaşlar hepinizde hedefinize ulaşırsınız inşallah.
Sabah sporu niyetine bi guzel açtık müziği 40 dk oynadık kızımla kızlar
Bugün hava güzel gibi kapı pencereyi açıp full enerjik ev isi yapıcam simdi de sonra bi duş ardndan biraz kuran okurum yemek işini halledip dışarı çıkarım
Güüüü nayyyy dınnnnn ben geldimmmmmmm free üye olarak da olsa izin verirseniz aranızda devam etmek istiyorum.ailem geldi ve gitti..ramazan başladı...yaklasık bu 2 haftalık süreçte 1.5 kg civarı aldımcuma günü net tartılıp bildirerek devam edeceğim inş.hepinizi cok özledim.sın sayfaların büyük kısmını okudum.herkes iyi durumda gözüküyor inş
..şimdilik hayırlı ramazanlar canlarımmmm:)
SAğol canımAfiyet olsun canımm
Afiyet olsun canımm
Afiyet olsun canım güzel
Güzel olmuş canımm
Güzel olmuş canım
Güzel canım
Afiyet olsun canımm
Afiyet olsun canımm
Güzel olmuş canımm
İyi bence canımm böyle
Bugun tartilan bildirimini yapsin bence canim unutulur filan riske atmayalimCurukElma bu akşam iftardan önce tartılacağız, bildirimi ne zaman yapacağız canım, biliyor musun?
Bugün akşam mı, yarın sabah mı acaba?
Gunaydin tatlimmGunaydinn kizlar
Gözünaydın canım, benim de Pazartesi artım gitti, şükürler olsun.Benimde Pazartesi artısı gitti bakalımöne kadar eksi ile geleceğim
hem de çoookk :)))yok kiz spor olupta yattığım yerden biseyler yaptım saol cnm
afiyet olsun canım genel olarak güzel hurma çok gibi
hmmm çok değil ama yine de dikkatli olmak lazim
afiyet olsun canım
seninle yemek yemeyi seviyor kadın demekki
bu gün tutmadım 21 ine de doktora randevu aldımEger böyle devam edersen kisa surede giymeye baslarsin bebegim sen vazgeçme yeterki
Sagol canim
Kötü degil ama günü yanlis secmisskn kuzum karnabahar ins sislik yapmaz afiyet olsun
Abla bu kendine iskenceyapmak amasenin icim tehlikeliyse tutma
Teyze takmis sana abla
Amin ablammbizde seni cok sseviyoruzz
ooov çok dikkat etmen lazım aşırı hassas kırılgan bir çocuğun var gülüm , inşallah geçecek annesi oda stresini kontrol edemediği mimiklerle atıyordurOyun yaptığını sanmıyorum. Kendi çoğunlukla fark etmiyor yaptığını. Geçen gün bir arabayı çizdim dedim ya o olay travmatize etti galiba. Çarptığım arabanın sahibini annesi oradaymış, saçma saçma konuştu kadın, stres oldu çocuk. Okulun önüne gelince başladı ağlamaya. Böyle hassas olunca sonuç bu oluyor. Dua edin, geçsin inşallah.
allah kavuştursun gülüm , iyi yine artı çok değil çabucak halledersin nasıl olsa aileden enerjiyi dopingi aldın :))Güüüü nayyyy dınnnnn ben geldimmmmmmm free üye olarak da olsa izin verirseniz aranızda devam etmek istiyorum.ailem geldi ve gitti..ramazan başladı...yaklasık bu 2 haftalık süreçte 1.5 kg civarı aldımcuma günü net tartılıp bildirerek devam edeceğim inş.hepinizi cok özledim.sın sayfaların büyük kısmını okudum.herkes iyi durumda gözüküyor inş
..şimdilik hayırlı ramazanlar canlarımmmm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?