Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Demin yürüyüşü mü de yaptım geldim kızlar 30 mekik çektim şimdi bi de plank yapcam aralıklı olarak tabi
Yemek derdi var tabi birazdan halledicem onu da akşama menüm köz patlıcan nasıl yaptıysam kaç gündür bitmedi ezogelin çorbam var yaninda salata belki tavuk ızgara yaparım azıcık da o belli değil

Ramazanda bu bitmeyen dünden kalan yemekleride beni öldürüyor..

Bugün kahve fincanı ölçüsü ile pilav yapacağım.

Kizzz ramazan sana ne guzel geldi boyle hic bozma kendiniii

Slmmmm canlar dostlar

Gelemedim 2 gündür kusura bakmayin

1 saat geçmiş okudum zaten :))

Birazdan gelin kizi birakicak buraya oglanin aşısı varmis

Arada firsat bulursam yoksa aksam gec vakit gelirim
slm abla özledik vala yoksun ise basladgndan beri pek denk gelemioz aksam grsrz insAllah
Sen azmedersen devam edersin bence

Ozlettin abla kendini yaaa
İnsAllah tatlım

Kızlar ya kafayı yicem. Sabahtan beri 100 keredir tartılıyorum ve düne göre daha fazla artı çıkıyorum. İnşallah iftara bir sürpriz olur. Cidden çok bunaldım bir ileri bir geri saymaktan
Sakin ol balım. Stres yaptıkça daha da şişiyor insan . Sakinleşmeye çalış

Sakin ol balım. Stres yaptıkça daha da şişiyor insan . Sakinleşmeye çalış
Sakinleştim şükür. Dışarı çıkıp önce yürüyüş yaptım . Ardından alışveriş falan şimdi eve geldim. Yemek yapmaya girişeceğim
Canım düzen değişti yA belki ondandr menülerin güzel çünki su içebiliyor musun
Olabilir canım. Evet içiyorum günde 3 lt

Sakinleştim şükür. Dışarı çıkıp önce yürüyüş yaptım . Ardından alışveriş falan şimdi eve geldim. Yemek yapmaya girişeceğim

Olabilir canım. Evet içiyorum günde 3 lt
Ohh ne guzel yürüyüş alışveriş yapılmış ne güzel sen dikkat ediosun karşılığını da alicaksn cnm bugun olmazsa yarin vücut alışacak

Hayirlisi olsun yeterki sagligimiz yerinde olsunda tek kkaygimiz kilo olsun benmde alt taraf kilo aliyor gobek kocaman tatli fit bir gebelik isterdim tabi ama olsun oglumun cani sagolsun nasip eden rabbime sukurler olsun ben dert etmiyorum sen hele hic etme 3 e 5 e takilma benim yerimde olsan napardin acaba

Ohh ne guzel yürüyüş alışveriş yapılmış ne güzel sen dikkat ediosun karşılığını da alicaksn cnm bugun olmazsa yarin vücut alışacak
İnşallah canım
Kızlar evet 6 ya kadar bekleyebilirim liste paylaşmak için bugün memnun kalmayan yarın tartilabilme imkânınız varsa geç geliyorsaniz bugün bildirim yapın, kimler yarın tartolavak beni etiketlesin birde
Canım ben yarın tartılayım . Çok makbule geçer valla. Bir günde birgündür.

Kızlar evet 6 ya kadar bekleyebilirim liste paylaşmak için bugün memnun kalmayan yarın tartilabilme imkânınız varsa geç geliyorsaniz bugün bildirim yapın, kimler yarın tartolavak beni etiketlesin birde
Baharcim bugün iftardan önce tartilicam ama yarinda 5 gibi tekrar tartilicam hangisi daha düşükse onu baz alırım

** * 9.Takim 621. Etap * * *

Fatlayd(95,1/
AhSen_2504 (78,7/
Bi prenses annesi (87,3/
pesto26 (69/
Gulbeseker(99,8/
ebruebrulii (85,6/)+ 0.5 tartı farkı eklendi
CurukElma (59,3/
Niran Nevra( 77,8/
Jasminium84 (64,2/
nanekekik(69,9/
eceboce(63,7/
Bayankokosh (75,5/

9.takim ortalamasi : %

❤ FREE CANLAR ❤

Ekim2009 (85,9/
badem(68.1/
Sweetyy83 (65,1/
tugce(56
Hayyal(61,7
elfkkk

İzine ayrılan uyeler

*askrhpozitif(71.6/74,6/+3/) 71.6 ile 618.Etapta izne ayrıldı
*mefkurem( )610. etapta 90,8 ıle izıne ayrıldı
*Edibe12 (94.3) 86.4 le 608.etapta izine ayrilan üye

hamişler

Pnrrr-20(75/

Mefkurem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…