- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #291.201
Ramazanda bu bitmeyen dünden kalan yemekleride beni öldürüyor..Demin yürüyüşü mü de yaptım geldim kızlar 30 mekik çektim şimdi bi de plank yapcam aralıklı olarak tabi
Yemek derdi var tabi birazdan halledicem onu da akşama menüm köz patlıcan nasıl yaptıysam kaç gündür bitmedi ezogelin çorbam var yaninda salata belki tavuk ızgara yaparım azıcık da o belli değil
Aynen ya vala ilk gün çorba yapmıştım ki baya cok olmuş bitmedi hala diger yemekler bitiyorRamazanda bu bitmeyen dünden kalan yemekleride beni öldürüyor..
Bugün kahve fincanı ölçüsü ile pilav yapacağım.
Kizzz ramazan sana ne guzel geldi boyle hic bozma kendiniiiDemin yürüyüşü mü de yaptım geldim kızlar 30 mekik çektim şimdi bi de plank yapcam aralıklı olarak tabi
Yemek derdi var tabi birazdan halledicem onu da akşama menüm köz patlıcan nasıl yaptıysam kaç gündür bitmedi ezogelin çorbam var yaninda salata belki tavuk ızgara yaparım azıcık da o belli değil
Kizzz ramazan sana ne guzel geldi boyle hic bozma kendiniii
Sen azmedersen devam edersin benceEvet yaaa aynen bütün ramazani boyle tamamlarım insAlla
Ozlettin abla kendini yaaaSlmmmm canlar dostlar
Gelemedim 2 gündür kusura bakmayin
1 saat geçmiş okudum zaten :))
Birazdan gelin kizi birakicak buraya oglanin aşısı varmis
Arada firsat bulursam yoksa aksam gec vakit gelirim
Geçmiş olsun canım Allah yardımcınız olsunGelemedim dün eşimin anneannesinin tansiyon 18 e çıktı ateş 39.5 şoka girdi ambulans hastane derken hiç fırsatım olmadı
slm abla özledik vala yoksun ise basladgndan beri pek denk gelemioz aksam grsrz insAllahSlmmmm canlar dostlar
Gelemedim 2 gündür kusura bakmayin
1 saat geçmiş okudum zaten :))
Birazdan gelin kizi birakicak buraya oglanin aşısı varmis
Arada firsat bulursam yoksa aksam gec vakit gelirim
İnsAllah tatlımSen azmedersen devam edersin bence
Ozlettin abla kendini yaaa
Yarın 6 çok geç değil miİftara doğru düşer dusmezse yarın 6 ya kadar beklerim liste için ben sıkıntı yok yarın belki iner ödemin
Sakin ol balım. Stres yaptıkça daha da şişiyor insan . Sakinleşmeye çalışKızlar ya kafayı yicem. Sabahtan beri 100 keredir tartılıyorum ve düne göre daha fazla artı çıkıyorum. İnşallah iftara bir sürpriz olur. Cidden çok bunaldım bir ileri bir geri saymaktan
Sakinleştim şükür. Dışarı çıkıp önce yürüyüş yaptım . Ardından alışveriş falan şimdi eve geldim. Yemek yapmaya girişeceğimSakin ol balım. Stres yaptıkça daha da şişiyor insan . Sakinleşmeye çalış
Olabilir canım. Evet içiyorum günde 3 ltCanım düzen değişti yA belki ondandr menülerin güzel çünki su içebiliyor musun
Ohh ne guzel yürüyüş alışveriş yapılmış ne güzel sen dikkat ediosun karşılığını da alicaksn cnm bugun olmazsa yarin vücut alışacakSakinleştim şükür. Dışarı çıkıp önce yürüyüş yaptım . Ardından alışveriş falan şimdi eve geldim. Yemek yapmaya girişeceğim
Olabilir canım. Evet içiyorum günde 3 lt
Yok canım listenin 8 e kadar vakti ama mümkünse bugün bildirim olursa benim için daha kolay olurYarın 6 çok geç değil mi
Hayirlisi olsun yeterki sagligimiz yerinde olsunda tek kkaygimiz kilo olsunIyi gene cok almamissin cnm gerci son aylar daha cok aliniyor diyorlar bende 80i gecmiyim diyordum ama gecicem sanirimama 16kg kadar normal deniyor hamilelikte bakalim neolcak. Benim ayaklarimda bacaklarimda odemler sismeler almanyada iken cok oldu dugunlere gittim topuklu giydm uzun ayakta durdum diye sanirim suanda iyiyim sukur bi sisme bisi yok. Ama gecen gun esim diyor yanaklarin bile tombiklesti iyice
İnşallah canımOhh ne guzel yürüyüş alışveriş yapılmış ne güzel sen dikkat ediosun karşılığını da alicaksn cnm bugun olmazsa yarin vücut alışacak
Canım ben yarın tartılayım . Çok makbule geçer valla. Bir günde birgündür.Kızlar evet 6 ya kadar bekleyebilirim liste paylaşmak için bugün memnun kalmayan yarın tartilabilme imkânınız varsa geç geliyorsaniz bugün bildirim yapın, kimler yarın tartolavak beni etiketlesin birde
Tamam canımİnşallah canım
Canım ben yarın tartılayım . Çok makbule geçer valla. Bir günde birgündür.
Baharcim bugün iftardan önce tartilicam ama yarinda 5 gibi tekrar tartilicam hangisi daha düşükse onu baz alırımKızlar evet 6 ya kadar bekleyebilirim liste paylaşmak için bugün memnun kalmayan yarın tartilabilme imkânınız varsa geç geliyorsaniz bugün bildirim yapın, kimler yarın tartolavak beni etiketlesin birde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?