Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hg elifcim insAllah sen karar verdiysen gider o artida hemen cunki kafada bitiyor zaten
Ooo masallah enerjine canimm

Gunaydin hosgeldin cnm cabuk gelen cabuk gidermis bence o 1.5kg takma kafana hic

Pufuduks cnm bu arada kac kilo aldin simdiye kadar :)
2 haftadir ankaradayim tartilamadim ama gelmeden once 120.8 dum yani 5.800gr aldim insallah burdan gidince kotu bi suprizle karsilasmam olabildigince hareketli olmaya calisiyorum ayaklarim cok şişiyor ya tuzluda tatlida asiriya kacmadan yiyorum gebelige bagli bisey heralde sende oldu mu ayak ustu sismesi
İsim koymak pek stresli bir iş bence, kolay gelsin
Sagol abla aynen valla herkes bi isim soyluyo cok onceden koymak istedigim isimlerden esimin ailesinde olunca malesef icimde uhte kaldi hayirlisiyla guzel bi isimde karar kilsaydik

Kızlar ya kafayı yicem. Sabahtan beri 100 keredir tartılıyorum ve düne göre daha fazla artı çıkıyorum. İnşallah iftara bir sürpriz olur. Cidden çok bunaldım bir ileri bir geri saymaktan
İftara doğru düşer dusmezse yarın 6 ya kadar beklerim liste için ben sıkıntı yok yarın belki iner ödemin

Kızlar ya kafayı yicem. Sabahtan beri 100 keredir tartılıyorum ve düne göre daha fazla artı çıkıyorum. İnşallah iftara bir sürpriz olur. Cidden çok bunaldım bir ileri bir geri saymaktan
stres yaptıkça insan artı çıkıyor sanki ya sabah bende pek memnun kalmadim tartidan bklm aksama ne olqcaj
Gelemedim dün eşimin anneannesinin tansiyon 18 e çıktı ateş 39.5 şoka girdi ambulans hastane derken hiç fırsatım olmadı
cok gecmis olsun cnm simdi nasil

stres yaptıkça insan artı çıkıyor sanki ya sabah bende pek memnun kalmadim tartidan bklm aksama ne olqcaj
cok gecmis olsun cnm simdi nasil

Bilmiyorum ki canım inan iftardan 2 saat sonra midem gurulduyor açlıktan . Yanımda tatlılar çikolatalar yenirken ben direniyorum

Dünkü menünü hatırlamıyorum ama şişkinlik yapacak birşeyler mı vardı?

Yada dün çok mu yoruldun?

Belki WC problemi?

Hangisidir sen biliyorsun. Wc ise bir egzersiz önereceğim

Bu hafta düzen bozuldu ya canım onun etkisi olabilir birde sabah tartılma kuzu 5 den sonra tartıl

Merhabalar kızlar
Hosgeldin tatlim
Benimde Pazartesi artısı gitti bakalımöne kadar eksi ile geleceğim
Ay hadi ins güzel bi rakam gelir
Gözünaydın canım, benim de Pazartesi artım gitti, şükürler olsun.
Ohh bi guzel haberde burda
Sen oyle kabullenmissin ablacim :)
Daha saat erken iftara doğru bak birazda
Gelemedim dün eşimin anneannesinin tansiyon 18 e çıktı ateş 39.5 şoka girdi ambulans hastane derken hiç fırsatım olmadı
Gecmis olsun canim durumu nasil simdi

Dünkü menünü hatırlamıyorum ama şişkinlik yapacak birşeyler mı vardı?

Yada dün çok mu yoruldun?

Belki WC problemi?

Hangisidir sen biliyorsun. Wc ise bir egzersiz önereceğim
Yani kendimi yoracak bişey yapmadım da genel olarak yorgun hissediyorum wc için de dün karpuz yedim halloldu şükür. (Acaba karpuzdan olabilir mi?)
Bu hafta düzen bozuldu ya canım onun etkisi olabilir birde sabah tartılma kuzu 5 den sonra tartıl
Dayanamadım işte 7 den beri tartılıp duruyorum
Daha saat erken iftara doğru bak birazda
Öyle yapayım bakalım inşallah tartı iner

Tamam canim kontrol edersin tekrar

Iyi gene cok almamissin cnm gerci son aylar daha cok aliniyor diyorlar bende 80i gecmiyim diyordum ama gecicem sanirim ama 16kg kadar normal deniyor hamilelikte bakalim neolcak. Benim ayaklarimda bacaklarimda odemler sismeler almanyada iken cok oldu dugunlere gittim topuklu giydm uzun ayakta durdum diye sanirim suanda iyiyim sukur bi sisme bisi yok. Ama gecen gun esim diyor yanaklarin bile tombiklesti iyice

Cok gecmis olsun cnm insallah simdi daha iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…