- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #291.181
hg elifcim insAllah sen karar verdiysen gider o artida hemen cunki kafada bitiyor zatenGüüüü nayyyy dınnnnn ben geldimmmmmmm free üye olarak da olsa izin verirseniz aranızda devam etmek istiyorum.ailem geldi ve gitti..ramazan başladı...yaklasık bu 2 haftalık süreçte 1.5 kg civarı aldımcuma günü net tartılıp bildirerek devam edeceğim inş.hepinizi cok özledim.sın sayfaların büyük kısmını okudum.herkes iyi durumda gözüküyor inş
..şimdilik hayırlı ramazanlar canlarımmmm:)
Ooo masallah enerjine canimm
Gunaydin hosgeldin cnm cabuk gelen cabuk gidermis bence o 1.5kg takma kafana hic
2 haftadir ankaradayim tartilamadim ama gelmeden once 120.8 dum yani 5.800gr aldim insallah burdan gidince kotu bi suprizle karsilasmamPufuduks cnm bu arada kac kilo aldin simdiye kadar :)
Sagol abla aynen valla herkes bi isim soyluyo cok onceden koymak istedigim isimlerden esimin ailesinde olunca malesef icimde uhte kaldi hayirlisiyla guzel bi isimde karar kilsaydikİsim koymak pek stresli bir iş bence, kolay gelsin
İftara doğru düşer dusmezse yarın 6 ya kadar beklerim liste için ben sıkıntı yok yarın belki iner ödeminKızlar ya kafayı yicem. Sabahtan beri 100 keredir tartılıyorum ve düne göre daha fazla artı çıkıyorum. İnşallah iftara bir sürpriz olur. Cidden çok bunaldım bir ileri bir geri saymaktan
stres yaptıkça insan artı çıkıyor sanki ya sabah bende pek memnun kalmadim tartidan bklm aksama ne olqcajKızlar ya kafayı yicem. Sabahtan beri 100 keredir tartılıyorum ve düne göre daha fazla artı çıkıyorum. İnşallah iftara bir sürpriz olur. Cidden çok bunaldım bir ileri bir geri saymaktan
cok gecmis olsun cnm simdi nasilGelemedim dün eşimin anneannesinin tansiyon 18 e çıktı ateş 39.5 şoka girdi ambulans hastane derken hiç fırsatım olmadı
Ayyy sağ ol canım ya iyice stres oldum inşallah iner . Bugün iftarı da çok hafif tutarımİftara doğru düşer dusmezse yarın 6 ya kadar beklerim liste için ben sıkıntı yok yarın belki iner ödemin
Gelemedim dün eşimin anneannesinin tansiyon 18 e çıktı ateş 39.5 şoka girdi ambulans hastane derken hiç fırsatım olmadı
stres yaptıkça insan artı çıkıyor sanki ya sabah bende pek memnun kalmadim tartidan bklm aksama ne olqcaj
cok gecmis olsun cnm simdi nasil
Yarın akşam 6'ya kadar mı bekleyebilirsin canım, yarın bildirim yapayım eğer öyleyseyarın 6 ya kadar beklerim liste için ben sıkıntı yok
Dünkü menünü hatırlamıyorum ama şişkinlik yapacak birşeyler mı vardı?Kızlar ya kafayı yicem. Sabahtan beri 100 keredir tartılıyorum ve düne göre daha fazla artı çıkıyorum. İnşallah iftara bir sürpriz olur. Cidden çok bunaldım bir ileri bir geri saymaktan
Gelemedim dün eşimin anneannesinin tansiyon 18 e çıktı ateş 39.5 şoka girdi ambulans hastane derken hiç fırsatım olmadı
Bu hafta düzen bozuldu ya canım onun etkisi olabilir birde sabah tartılma kuzu 5 den sonra tartılKızlar ya kafayı yicem. Sabahtan beri 100 keredir tartılıyorum ve düne göre daha fazla artı çıkıyorum. İnşallah iftara bir sürpriz olur. Cidden çok bunaldım bir ileri bir geri saymaktan
Geçmiş olsun kuzumGelemedim dün eşimin anneannesinin tansiyon 18 e çıktı ateş 39.5 şoka girdi ambulans hastane derken hiç fırsatım olmadı
Hosgeldin tatlimMerhabalar kızlar
Ay hadi ins güzel bi rakam gelirBenimde Pazartesi artısı gitti bakalımöne kadar eksi ile geleceğim
Ohh bi guzel haberde burdaGözünaydın canım, benim de Pazartesi artım gitti, şükürler olsun.
Sen oyle kabullenmissin ablacim :)bu gün tutmadım 21 ine de doktora randevu aldım
tontişim öyle işte ben alıştım onun huyunu biliyorum öyle kabul ettim çok iyi biri hatta hayatımda gördüğüm en iyi en saf insanların başında geliyor :)
Daha saat erken iftara doğru bak birazdaKızlar ya kafayı yicem. Sabahtan beri 100 keredir tartılıyorum ve düne göre daha fazla artı çıkıyorum. İnşallah iftara bir sürpriz olur. Cidden çok bunaldım bir ileri bir geri saymaktan
Gecmis olsun canim durumu nasil simdiGelemedim dün eşimin anneannesinin tansiyon 18 e çıktı ateş 39.5 şoka girdi ambulans hastane derken hiç fırsatım olmadı
Çok geçmiş olsun Tatlım şimdi nasılGelemedim dün eşimin anneannesinin tansiyon 18 e çıktı ateş 39.5 şoka girdi ambulans hastane derken hiç fırsatım olmadı
Yani kendimi yoracak bişey yapmadım da genel olarak yorgun hissediyorumDünkü menünü hatırlamıyorum ama şişkinlik yapacak birşeyler mı vardı?
Yada dün çok mu yoruldun?
Belki WC problemi?
Hangisidir sen biliyorsun. Wc ise bir egzersiz önereceğim
Dayanamadım işte 7 den beri tartılıp duruyorumBu hafta düzen bozuldu ya canım onun etkisi olabilir birde sabah tartılma kuzu 5 den sonra tartıl
Öyle yapayım bakalım inşallah tartı inerDaha saat erken iftara doğru bak birazda
Tamam canim kontrol edersin tekrarYani kendimi yoracak bişey yapmadım da genel olarak yorgun hissediyorumwc için de dün karpuz yedim halloldu şükür. (Acaba karpuzdan olabilir mi?)
Dayanamadım işte 7 den beri tartılıp duruyorum
Öyle yapayım bakalım inşallah tartı iner
2 haftadir ankaradayim tartilamadim ama gelmeden once 120.8 dum yani 5.800gr aldim insallah burdan gidince kotu bi suprizle karsilasmamolabildigince hareketli olmaya calisiyorum ayaklarim cok şişiyor ya tuzluda tatlida asiriya kacmadan yiyorum gebelige bagli bisey heralde sende oldu mu ayak ustu sismesi
Sagol abla aynen valla herkes bi isim soyluyo cok onceden koymak istedigim isimlerden esimin ailesinde olunca malesef icimde uhte kaldi hayirlisiyla guzel bi isimde karar kilsaydik
Canım düzen değişti yA belki ondandr menülerin güzel çünki su içebiliyor musunBilmiyorum ki canım inan iftardan 2 saat sonra midem gurulduyor açlıktan . Yanımda tatlılar çikolatalar yenirken ben direniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?