Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bende yazayım
Sabah: 1 dilim kepek ekmek
biraz peynir
1 domates
3-4 patates
1fincan yeşilçay...

Cnm saçmalama hastalıklı gibi ıyyy sağlıklı görünyosun sen zaten zayıfsın rakama takılmışsın öyle olma sakın...

Günaydın dicemde benim için tabi Öğle oldu yeni kalktım peeeh...

Haklısımız cok takıntılıyım kilo konusuna aynada hep kendimi şişman görüyorum Birsi bana ima etsin moralim bozulur
Benim kendimde tek takıntılı oldugum sey kilo

Haklısımız cok takıntılıyım kilo konusuna aynada hep kendimi şişman görüyorum Birsi bana ima etsin moralim bozulur

ozmn her sabah kalktığında zayıf olduğunu birazdaha verirsen hasta olup o gelinliğe hiç giremiceğini düşün bak nasıl gidiyor bu takıntı

bunu aşabilirsin ama aynanın karşısına geç ben gayet iyiyim de sürekli mesela :)) yeni bişey al büyük ihtimal 38 beden giyiyorsun bunu düşün
en önemlisi senden kötüleri düşün 42-44 beden giyenleri kilonun 5 lerde değil 7-8lerde olduğunu bunlar seni rahatlatır
ayrıca sana kilolu olduğunu ima edenlerinde aklına şaşayım :)))))))))))))))))

slm kızlar beyaz bulutun dediği gibi kimse yok başka topiklere bakayım dedim o ara gelip gitmişsiniz
büşracım sen nasılsın cnm az yiyip kg vermeye spor yapmaya devammı :44:

slm kızlar beyaz bulutun dediği gibi kimse yok başka topiklere bakayım dedim o ara gelip gitmişsiniz
büşracım sen nasılsın cnm az yiyip kg vermeye spor yapmaya devammı :44:

Yok cnm ya bu hafta veremedim durdu vermem galiba :44: Sporunda fazlası zarar bilmiyorum haftaya artık galiba

Yok cnm ya bu hafta veremedim durdu vermem galiba :44: Sporunda fazlası zarar bilmiyorum haftaya artık galiba

olabilir cnm korumaya almıştır vucüt kendini senin 1,5 ayda yaklaış 6 kg oldu kaybın benimse 1,5 ayda 4 kg hızlı verdin belki bir hafta 15 gün veremeyebilirsin ama maşallah azimlisin benim gibi kaçamakların çok değil verirsin hiçç moralini bozma

bugün ki menüm
sabah
1 simit yeşil çay (geç kaldım evden koyamadım )

ara 1 neskafe+minik gofret

öğle
salata
yarım kase çorba
4yk patlıcan musakka (bayılırım)
1 dilim ekmek

ara yani şuan
kayısılı form çayı

akşamda kısmetse
evdeki pırasadan yemek planım

Selam millet ben geldim anca, ogle aramdayim simdi. dun ofise gelemeyince isler birikmis haliyle basimi kasiyacak vakit yoktu bu saate kadar. Menum:
Sabah: 3 kuru kayisi, 1 bardak su
Ara: 500 ml su
Ogle: yarim kase mercimek corbasi

simdilik bu kadar. az biliyorum ama hala hastayim ya midem bir tuhaf, hicirsey yiyesim gelmiyor. dun kv ile konusuyorduk o da bir gebelik testi daha yap diyor cunku tum belirtiler var sanki (veya belki psikolojik?) bilmiyorum kizlar umarim yoktur oyle birsey gece 1 saat donup durdum yatakta anca dalabildim, kara kara dusunmekten.. varsa yandik, hic hazir degiliz harc borc benim kilom vs vs... :18:

NAGIEYMEN:
heryerin agridiysa iyi demek gercekten de kaslari calistirmis :O bu sauna olayi aklima yatti burada bulabilirsem ben de bir kez denemek istiyorum. bu arada menune de bayildim

MURSH:
yaz boyunca kis gelsin dedim ama simdi de kistan fenalik geldi, yaz gelse de isinsa biraz.. gerci burasi en fazla 18 derece oluyor

HICRAN:
takinti yapma canim sonra anoreksik olursun saclarin dokulur adetin duzensizlesir ve de tamamen durur, vucudun bicimsizlesir.. googledan arat resimlere bak bence o zaman zayif olma takintisinin nelere yol acabildigini gorur belki vazgecersin

selsm kızlarrr
ay varya saat 11 de uyandımm ((
12.30 da kahvaltı yaptımm
bu saat oldu bişey anlamadım günden ((

nagişşş dur bende geliyom nikotin molasına sonra gelcem hemen =)))

hoşgeldinnnn kızlar dün gittiğim merkezde lazer epilasyonda yapıyo koltuk altı 50 + genital bölge 200+ yarım bacak 250 dedi aranızda lazer yaptıran varmı tavsiye ediyomusunuz yapan uzman dr :44: 5 haftada bir oluyomuş seanslar 6 haftada kesin sonuçmuş

Bende cok merakediyorum bende kollarımı yaptırmak İstiyorum ama bilgim yok iyimidir:44:

Son düzenleme:
ozmn her sabah kalktığında zayıf olduğunu birazdaha verirsen hasta olup o gelinliğe hiç giremiceğini düşün bak nasıl gidiyor bu takıntı

Tamam Arkadaşlar hergün ben zayıfım iyiyim güzelik Deyip kendimi motive edeceğim yediklerime dikkat edecegim havalar biraz düzelince sporumuda yapacagım

Bende cok merakediyorum bende kollarımı yaptırmak İstiyorum ama bilgim yok iyimidir:44:

bilmiyorum ki cnm ya benimle grşen kadın bende dr hanıma yaptırdım lazer sadece sarı ve beyaz tüyleri göndermiyo onlar kalıyo dedi zaten bende sarıda beyazda tüy yok senin teninde tüylerinde lazere olumlu sonuç verir dedi diğerlerini bilmem ama koltuk altıyla başlayabilirim yanık lekesi bırakıyo diye yorumlar var bilemedimki ama olmasa ne güzel olurduuuuuuuuuuuuuuu

selam topiğim..moralim bozuk , o yüzden okuyup okuyup çıkıyorum..yoksa hep burdayım..evdeki odunumsu yaratıkla kavga ettim dün....dünden beri yemediğim çikolata gofret kalmadı....bilmiyorum ben bu adamla nasıl kilo veririm..

odunlar çok napıcaksın bırak odun kalsın kaç senedir yontamamışsak bundan sonra yontulmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…