- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #291.221
keske niyetlenmeseydin canım çok zor olmuşturKızlar normalde evde olduğum günler oruç tutmayacaktım, bebeğim sürekli emer dayanamamam susuzluğa diye.. bugün bir deneyeyim dedim, sahur yaparken ezan okundu, su içmeye fırsatım kalmadı, bebeğimde hasta olduğu için memeyi ağzından çıkarınca bas bas bağırıyor.
O kadar halsiz ve yorgunumki şimdi, şeytan diyor ki orucunu bozama şeytana uymayacağım şunun şurasında 6 saat kaldı sabret diyorum kendime...
Pazartesi ilk gün bile böyle olmamıştım...
ekledim canım ben tartı farkını sen düşme birşey direk çıkanı soyle banaKızlar merhabalar bugün tartım tam ölçmüyor demiştimya onu yaptirdim arada 500 gram fark oluştu eski ölçümüyle ben 500 gram eksiltip mi söyliyim nasıl oluyor tartı farkı?
Tamam canım benim kabızlık vardı kaç gündür bugün cikabildim onun için yarına korkuyorum yineBaharcim bugün iftardan önce tartilicam ama yarinda 5 gibi tekrar tartilicam hangisi daha düşükse onu baz alırım
MantıklıBaharcim bugün iftardan önce tartilicam ama yarinda 5 gibi tekrar tartilicam hangisi daha düşükse onu baz alırım
Süpersin canım....tebrik ederimKızlaaaarrrrr çok acayip bir sonucum varrr
Kilo bildirimimMefkurem North River
Gecen cuma : 63.7
Güncel: 61.8
Fark: 1.9 kg
Yüzde :. ........ 2.98 vuhhuuu
Sağol canımmSüpersin canım....tebrik ederim
Sen de oyle yap bahar nolur nolmaz iki gunude kontrol edelimTamam canım benim kabızlık vardı kaç gündür bugün cikabildim onun için yarına korkuyorum yine
Tamam kuzum merak etmeKızlar saat konusunda hem fikir olalım bildirimsiz kimse kalmasın malum bende iftar için hazırlık vs yapıyorum 6 yıl gecirmesin kimse
Aaaaa kiz masallah supersin yaa tebrik ederimmKızlaaaarrrrr çok acayip bir sonucum varrr
Teşekkürler tatlımSen de oyle yap bahar nolur nolmaz iki gunude kontrol edelim
Tamam kuzum merak etme
Aaaaa kiz masallah supersin yaa tebrik ederimm
ben bugün söylerim herhalde beğenmezsem tartıyı yarın en kötü 5 gibi bildiririm canmKızlar evet 6 ya kadar bekleyebilirim liste paylaşmak için bugün memnun kalmayan yarın tartilabilme imkânınız varsa geç geliyorsaniz bugün bildirim yapın, kimler yarın tartolavak beni etiketlesin birde
Waaooww çok iyi canm tebriklerKızlaaaarrrrr çok acayip bir sonucum varrr
gözlerim tam da böyle olduKızlaaaarrrrr çok acayip bir sonucum varrr
tebrikler tatlım çok çok iyiKızlar ben bugün kilo bildirimimi yapayım
Geçen hafta: 87.3
Bu hafta: 86.3
Fark: -1
Yüzde: %1.15
Yeniden 85 i görmeme cok az kaldı pazartesiden bu yana 900 gr gitmiş ben spora biraz daha ağırlık verirsem bayrama hedefime cok yaklasabilirim snrm 6 kilo gider mi sizce bence gitmeli yani
Tsk ederim cnmtebrikler tatlım çok çok iyi
Teşekkürler canımgözlerim tam da böyle oldu
tebrikler canım süpersin
Harikaaaaaatebrikler tatlım çok çok iyi
Sağol canımben bugün söylerim herhalde beğenmezsem tartıyı yarın en kötü 5 gibi bildiririm canm
Waaooww çok iyi canm tebrikler
Tebrik ederim canım.Kızlar ben bugün kilo bildirimimi yapayım
Yeniden 85 i görmeme cok az kaldı pazartesiden bu yana 900 gr gitmiş ben spora biraz daha ağırlık verirsem bayrama hedefime cok yaklasabilirim snrm 6 kilo gider mi sizce bence gitmeli yani
Saol cnm demi yüksek kilolar daha fazla verebilio ekmegi su an yarım yiyorum iki öğün toplamda bi dilim esim annem kızıyor zorla yediriyorlar onlara kalsa iki dilim ye diolar ama şükür düşürdüm ben caktrmadan daha da düşürcem tabi spor bana cok etki ediyor yanliz onu anladm bugün iyiydim hareket konusundaTebrik ederim canım.
Kilosu 60'larda olanlar haftada 1.5-2 kilo arası veriyorsa sen çok rahat verirsin canım.
Böylelikle bayram hedefine ulaşırsın.
Sadece irade...azim...
Birde ekmek yemeyi bırak lütfen.
Süpersin canım tebriklerKızlaaaarrrrr çok acayip bir sonucum varrr
Tebrikler canım süper bir eksiKızlar ben bugün kilo bildirimimi yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?