Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

keske niyetlenmeseydin canım çok zor olmuştur
Kızlar merhabalar bugün tartım tam ölçmüyor demiştimya onu yaptirdim arada 500 gram fark oluştu eski ölçümüyle ben 500 gram eksiltip mi söyliyim nasıl oluyor tartı farkı?
ekledim canım ben tartı farkını sen düşme birşey direk çıkanı soyle bana

Tamam canım benim kabızlık vardı kaç gündür bugün cikabildim onun için yarına korkuyorum yine
Sen de oyle yap bahar nolur nolmaz iki gunude kontrol edelim
Kızlar saat konusunda hem fikir olalım bildirimsiz kimse kalmasın malum bende iftar için hazırlık vs yapıyorum 6 yıl gecirmesin kimse
Tamam kuzum merak etme
Kızlaaaarrrrr çok acayip bir sonucum varrr
Kilo bildirimim Mefkurem North River

Gecen cuma : 63.7
Güncel: 61.8
Fark: 1.9 kg

Yüzde :. ........ 2.98 vuhhuuu
Aaaaa kiz masallah supersin yaa tebrik ederimm

Kızlar evet 6 ya kadar bekleyebilirim liste paylaşmak için bugün memnun kalmayan yarın tartilabilme imkânınız varsa geç geliyorsaniz bugün bildirim yapın, kimler yarın tartolavak beni etiketlesin birde
ben bugün söylerim herhalde beğenmezsem tartıyı yarın en kötü 5 gibi bildiririm canm

Waaooww çok iyi canm tebrikler

Kızlar ben bugün kilo bildirimimi yapayım
Geçen hafta: 87.3
Bu hafta: 86.3
Fark: -1
Yüzde: %1.15

Yeniden 85 i görmeme cok az kaldı pazartesiden bu yana 900 gr gitmiş ben spora biraz daha ağırlık verirsem bayrama hedefime cok yaklasabilirim snrm 6 kilo gider mi sizce bence gitmeli yani

tebrikler tatlım çok çok iyi

Tebrik ederim canım.

Kilosu 60'larda olanlar haftada 1.5-2 kilo arası veriyorsa sen çok rahat verirsin canım.

Böylelikle bayram hedefine ulaşırsın.

Sadece irade...azim...

Birde ekmek yemeyi bırak lütfen.

Tebrik ederim canım.

Kilosu 60'larda olanlar haftada 1.5-2 kilo arası veriyorsa sen çok rahat verirsin canım.

Böylelikle bayram hedefine ulaşırsın.

Sadece irade...azim...

Birde ekmek yemeyi bırak lütfen.
Saol cnm demi yüksek kilolar daha fazla verebilio ekmegi su an yarım yiyorum iki öğün toplamda bi dilim esim annem kızıyor zorla yediriyorlar onlara kalsa iki dilim ye diolar ama şükür düşürdüm ben caktrmadan daha da düşürcem tabi spor bana cok etki ediyor yanliz onu anladm bugün iyiydim hareket konusunda yediklerime dikkat edip fazla karbon almazsam üstüne spor ekleyince inaniorum bayrama 80 i görcem ben

Süpersin canım tebrikler
Tebrikler canım süper bir eksi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…