Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Maşallah sezeryandan 4 saat sonra her işi yapabilmek her yiğidin harcı değil. Ben birincisinde 4 gün 2. Sinde 15 gün sonra ancak toparlamıştım. Normal doğumdan sonra 15 gün de talihsizlik ..... Ciddi bir komplikasyon olmalı

Afiyet olsun canım

oyyy bide tüm gun ayakta olacan
Kiz ehil olmayan kisiler eczanede ne yapicak :))

Hastayken insan yemek aramazda su ister heralde
Ayy dünyanın dört bir yanından toplanmışız ne güzel.... Yurtdışında yaşamayı ben de çok isterdim ....
yok kuzum hic imrenilcek bisey degil
Bak hala kalorifer yakiyoruz
Ben pazarda bagiranlari bile ozluyorum :)))
Bu saatte

Hep temizlik yaptım. Pek fırsatım olmadı ama 15 dk da olsa yürüdüm. Dün mesela 40 dk tempolu yürüdüm 2 saatte yavaş sallanarak
tatlim dun mu yazmisin
Yemekle 1 lt su iciyorum diye
Yemegin birlikte fazla su icmek iyi degil
Mide enzimleri acisindan aslinda sagliklida degilmis
Menum

Sahur 04:00
1 haşlanmış yumurta
2 ceviz
Yeşillik

Iftar 20:20
5 köfte salata
2 kaşık yoğurt

2.5 litre su
Aksam gec olmus

Tam persembelik tatlicim

Afiyet olsun canım

Eşim de eczacı benim kaptanın
Kızlar da getir götür işini yapsalar yeter . Zira ilaç hazırlık bölümüyle kapı arasında bir göçlük yol var.
Biz de hala kalorifer yakıyoruz canım.
Ne su ne de başka birşey istiyor canım sadece uyumak istiyorum. Korkudan yiyip içiyorum bıraksalar 24 saat yatacağım öyle hastayım.

Hee o zaman iyiymiş :))) esin baska yerdemi calisiyor normalde
Senin rapor almak gibi bi durumun olmaz heralde dimi

Bugünkü bildirimler cok guzel di inş yarinda oyle devam eder
inşallah ben bugün tartilacavim değişirse güncellemek için
Anneanne iyi çok şükür alzheimer baya ileri 1 dk içinden tekrar tanışıyoruz sadece çocuklara karşı birseyleri ve eskiden olan gelenekleri unutmuyor yaşına hastalığına göre WC temizlik vs on numara 10 dk bir el yıkarmış eskiden şimdide öyle ,eskiler var yeniler yok ama hırçın agresif değil piskolojik ilaç vermiyoruz daha önce doktor yazdı daha kötü oldu hircinlasma yediğini bilmemek gibi
Kahve isteyen varmi

Imsak oldu mu tr de
imsak (3:15 di ben hala uyumadım yediğim kilo olmasım diye )

Sağol tatlım

Tamamdır ablacım

Sağol canım

Teşekkürler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…