Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Allah kolaylık versin, Ramazan'da boya işi zor.

hoşgeldin canım ilk sayfada kurallar var okuyup kabul edersen kendini tanıtırsan
Cuma: 77.8
Bugün: 76.7
Fark: -1.1 (%1,41)
güzel eksi canım
Kızlar uyuya kalmışım sahura kalkamadim ya bugün zorlayacak biraz beni
tüh ya kimse kalkmıyor mu evde hepiniz mi uyudunuz
geçen hafta: 64,2
bugün: 63,4
Fark: -800
Yüzde: 1,25
güzel eksi canım

Afiyet olsun canim, menün güzel.

Afiyet olsun canım, yayla çorbası ve yoğurt aynı şey aslında...

Aslında çalıştığın günlerde küçük saklama kablarinda yemek götürebilirsin yanında..
Isyerinde sıkıntı yaşamıyorum canim yemek yapılıyor zaten burda. Eger evde yada isyerinde yemeyeceksem sıkıntı. Disarfa ya fast food yada izgara filan oluyor. Bende ev yemekleri yapan yer ariyorum mecbur
Bendensin canım ya...bende cok severim bulguru, özellikle de mercimekli bulgur pilavını.

Ben A0 grubuyum ama, melez..
Ay sebzeliye bayiliyorum ben yaaa
Ama her türlüsünü yerim

gecenlerde bi spor hocasini dinledim
Iftardan hemen once spor kötü degilmis
Susuzluk icin beklemeye gerek olmadigi icin
Iftardan 1.5-2 saat sonra da yapilabilir
Bende iftardan 2 saat önce yürüyüşe başlıyorum..
Yürüyüş, duş derken iftar saati gelmiş oluyor.

** * 9.Takim 621. Etap * * *

Fatlayd(95,1/
AhSen_2504 (78,7/
Bi prenses annesi (87,3/86,3/1/%1,15)
pesto26 (69/
Gulbeseker(99,8/
ebruebrulii (85,6/)+ 0.5 tartı farkı eklendi
CurukElma (59,3/58,2/1,1/%1,85)
Niran Nevra( 77,8/76,7/1,1/%1,41)
Jasminium84 (64,2/63,4/0,8/%1,25)
nanekekik(69,9/69,4/0,5/%0,72)
eceboce(63,7/61,8/1,9/%2,98)
Bayankokosh (75,5/74,5/1/%1,32)

9.takim ortalamasi : %

❤ FREE CANLAR ❤

Ekim2009 (85,9/
badem(68.1/
Sweetyy83 (65,1/
tugce(56
Hayyal(61,7
elfkkk

İzine ayrılan uyeler

*askrhpozitif(71.6/74,6/+3/) 71.6 ile 618.Etapta izne ayrıldı
*mefkurem( )610. etapta 90,8 ıle izıne ayrıldı
*Edibe12 (94.3) 86.4 le 608.etapta izine ayrilan üye

hamişler

Pnrrr-20(75/

Mefkurem

@Gulbe seker
E ebruebrulii
AhSen_2504
Fatlady
pesto26

Sezeryandan 4 saat sonra her işini kendin yaptığını başka bir yerde söyleme canım, bıu normalde imkansız birşey. Allah korkusun nazara gelirsin.

"Sezeryan ameliyatını" sık duya duya normalleştirdik kafamızda ama öyle değil.... Sezeryan en ağır karın içi ameliyatlardan.

ilk iki sezeryanımda 1'er ay yatttım ve hiçbir işimi kendim yapamadım, hatta iki hafta boyunca iki elimden tutulmasa yatakta doğrulamiyordum.

3. sezeryanım daha berbatti. 2 ay bilfiil yattım...tuvalate giderken belim bükük (namazın rükû pozisyonunda) ellerim dizlerimde yürüdüm....

Annem doğumdan 38 gün sonra beni görmeye geldiğinde tuvalete öyle yürüdüğümü görünce, çok üzüldü ve "sen başka doğurma" dedi.(4 çocuğunuz olsun kafasında)

Doğumdan 3 ay sonra göreve başlamam gerekiyordu ama ben uzun süreli ayakta duramıyordum.

Herkesin bünyesi farklı maalesef.

Sen gitme onlar gitsin nöbete....

Tanıdığım bir karı-koca doktor Acilde çalışıyorlar. Nöbetler farklı günlerde tabi. Kadının nöbetine kocası geliyor, reçeteyi yazıyor, altına karısının kaşesini basıyor...bir kere boş bulundum, "doktor bey yanlış kaşe bastınız" dedim..."yok yanlış değil, nöbet x'in nöbeti, o evde çocuklara bakıyor, ben de onun nöbetini tutuyorum" dedi....

Senin meslekte uygun bu durum için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…