- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #291.401
Gunaydinn kuzummgünaydın kızlaaarrr
Sagol bebegimmAllah yardımcın olsun balım
Gayet güzel rakibem ama gene olmadi beni gecemedin napcaz boyle yaageçen hafta: 64,2
bugün: 63,4
Fark: -800
Yüzde: 1,25
Sahol nirancim disarda olmadigimda toparliyorumAfiyet olsun canım, bugünkü menün güzel olmuş
Kan grubun neydi canım merak ettim, bana da olumsuz etkisi yok bulgurun.Pek sanmiyorum kuzum sali aksamida bulgur yedim bi yansima olmadi
Allah kolaylık versin, Ramazan'da boya işi zor.Selamm iyi akşamlar
Çok çok yorgunum sagolasica eşim benden habersiz boyacı ayarlamış bugun
yarın ev boyanacak beNDE öğleden bu yana evi toplamaya çalışıyorum oruçlu halimle yorgunluktan bittim halada toplamaya çalışıyorum
0 rh+ canim. Cokta severim bulguru vallaKan grubun neydi canım merak ettim, bana da olumsuz etkisi yok bulgurun.
hoşgeldin canım ilk sayfada kurallar var okuyup kabul edersen kendini tanıtırsanGeldim bende
güzel eksi canımCuma: 77.8
Bugün: 76.7
Fark: -1.1 (%1,41)
tüh ya kimse kalkmıyor mu evde hepiniz mi uyudunuzKızlar uyuya kalmışım sahura kalkamadim ya bugün zorlayacak biraz beni
güzel eksi canımgeçen hafta: 64,2
bugün: 63,4
Fark: -800
Yüzde: 1,25
Önceki günlerden kalma yemekleri yiyeyim dedim, böyle bir menü çıktı ortaya...Bugün tartıldın mı sen canım? Rahatlama menüsü olmuş sanki . Afiyet olsun
Kardesimle ben kalkiyoruz canim ama ikimizde uyuya kalmışız yahoşgeldin canım ilk sayfada kurallar var okuyup kabul edersen kendini tanıtırsan
güzel eksi canım
tüh ya kimse kalkmıyor mu evde hepiniz mi uyudunuz
güzel eksi canım
Aslında çalıştığın günlerde küçük saklama kablarinda yemek götürebilirsin yanında..Sahol nirancim disarda olmadigimda toparliyorum
Bendensin canım ya...bende cok severim bulguru, özellikle de mercimekli bulgur pilavını.0 rh+ canim. Cokta severim bulguru valla
Afiyet olsun canim, menün güzel.Selam kızlar misafirim vardı yeni gitti
Menümü yazayım hemen
08.00 yağda yumurta (1 yumurta ile)
15 zeytin
2 dilim pastırma
1 dilim tbe
15.00 bir fincan kahve
Bir hurma
16.30 4 tane fırında köfte
3 tane fırında biber
1 kivi
Su: 2,5 lt
Spor: sadece 400 ipsiz atlama, Leslie akşam yaparım diyordum misafir geldi@Pnrrr-20 40 puan
Afiyet olsun canım, yayla çorbası ve yoğurt aynı şey aslında...Bugün menüm
07.30 1 dilim ekmek
1 kk peynir
1 dilim kaşar
7 zeytin
14.00 tb ile yapilmis 1 krep
1 sade turk kahvesi
20.10 2 kase yayla çorbasi
1 tbe
1 kase yoğurt
23.00 1 bardak sut
Su 2.5l spor 60 dk yuruyus 30 dk gym 270 p @Pnrrr-20
Kalan yemekleri bitirme menüsü... hatta aynı menüye bugün devam...cuma menüsü mu bu şimdi canım afiyet olsun
Kardeşimin 2. doğumuydu....benim 3.biraz gec oldu ama :) kardesinin ilk dogumumuydu cnm belki acemi diye oraya gitmistir
Isyerinde sıkıntı yaşamıyorum canim yemek yapılıyor zaten burda. Eger evde yada isyerinde yemeyeceksem sıkıntı. Disarfa ya fast food yada izgara filan oluyor. Bende ev yemekleri yapan yer ariyorum mecburAslında çalıştığın günlerde küçük saklama kablarinda yemek götürebilirsin yanında..
Ay sebzeliye bayiliyorum ben yaaaBendensin canım ya...bende cok severim bulguru, özellikle de mercimekli bulgur pilavını.
Ben A0 grubuyum ama, melez..
Bende iftardan 2 saat önce yürüyüşe başlıyorum..gecenlerde bi spor hocasini dinledim
Iftardan hemen once spor kötü degilmis
Susuzluk icin beklemeye gerek olmadigi icin
Iftardan 1.5-2 saat sonra da yapilabilir
Sağolasın canım. resmen ayaklarımı sürüyerek yürüyorum.Afiyet olsun canım, işinde zor, nöbetlerde zordur biliyorum. Allah yardımcın olsun
Sezeryandan 4 saat sonra her işini kendin yaptığını başka bir yerde söyleme canım, bıu normalde imkansız birşey. Allah korkusun nazara gelirsin.Doğum şeklinden ziyade senin 2 çocugun daha var daha zor işin bunu düşünmeliymiş. Ama suna katılmıyorum bende sezeryan oldum 4 saat sonra her işimi yapabiliyordum yengem normal dogum yapti 1 hafta hastade 2 haftada evde yattı. Biraz şans işi
Bu arada tam ayni zamanlardamıydı dogumunuz
Sen gitme onlar gitsin nöbete....Çook hastayım lakin zaten yatıyorum kaç gündür. Bugün işe gideceğim. Beni düşündüren yarınki nöbet. Kızlarım ve eşim yardıma gelecekler bana inşallah. Yoksa zeminden spatulayla kazırlar beni maazallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?