- 19 Ekim 2010
- 2.186
- 1.302
- 373
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #29.141
Merhaba kızlaaarrr
Alışverişe çıktım kardeşime pantolon bakalım dedik tabi benim üstümde 38 beden havalardayımNormalde o 38 giyer ben 40-42 giyerdim şimdi 1 ayda o kilo almış 38 olmadı Sevinç çığlığı attım içimden
Yediklerime gelince bugün 1buçuk saat yürüdüm kahvaltıdan eser kalmadı tartıdada 55.9u gördüm.
Ara vermedim öğlede yok
Akşam: 3kaşık ıspanak
1 kase mercimek çorba
2 kaşık makarna(ekmek yok dengeledim)
2 çatal sade kıvırcık
1 kase yoğurt
Akşamım çok ama miktarları az oyüzden hemde öğle ve aralarım hiç yok eritirim yarına kadar ya
kiyamam canim ya bunlarin hepsi odun hepsi...selam topiğim..moralim bozuk , o yüzden okuyup okuyup çıkıyorum..yoksa hep burdayım..evdeki odunumsu yaratıkla kavga ettim dün....dünden beri yemediğim çikolata gofret kalmadı....bilmiyorum ben bu adamla nasıl kilo veririm..
bence akşamın çok felan değil hiç yemedende zayıflanmazki ömür boyu böyle beslenemezsin kiloyu verince eski düzene dönünce yine kilo alırsın
bu kadar az yiyince acıkmıyormusun
ben de sabah tost yedim ama yanında yumurtam vardı fındığım muzum oooo:125::125::125:
selam topiğim..moralim bozuk , o yüzden okuyup okuyup çıkıyorum..yoksa hep burdayım..evdeki odunumsu yaratıkla kavga ettim dün....dünden beri yemediğim çikolata gofret kalmadı....bilmiyorum ben bu adamla nasıl kilo veririm..
hoşgeldinnnn kızlar dün gittiğim merkezde lazer epilasyonda yapıyo koltuk altı 50 + genital bölge 200+ yarım bacak 250 dedi aranızda lazer yaptıran varmı tavsiye ediyomusunuz yapan uzman dr :44: 5 haftada bir oluyomuş seanslar 6 haftada kesin sonuçmuş
canim valla ben buralardayim ama gece pek kimse olmuyor ben de kendi kendime konusmayayim diye bir iki cevap yazip biraz bekleyip sonra oyun falan oynamaya basliyorumSessiiiiiz yine bu topik...
Sessizliğe emek veren herkese teşekkürler... Aman nazar değmesin
bilmiyorum ki cnm ya benimle grşen kadın bende dr hanıma yaptırdım lazer sadece sarı ve beyaz tüyleri göndermiyo onlar kalıyo dedi zaten bende sarıda beyazda tüy yoksenin teninde tüylerinde lazere olumlu sonuç verir dedi diğerlerini bilmem ama koltuk altıyla başlayabilirim yanık lekesi bırakıyo diye yorumlar var bilemedimki ama olmasa ne güzel olurduuuuuuuuuuuuuuu
selam topiğim..moralim bozuk , o yüzden okuyup okuyup çıkıyorum..yoksa hep burdayım..evdeki odunumsu yaratıkla kavga ettim dün....dünden beri yemediğim çikolata gofret kalmadı....bilmiyorum ben bu adamla nasıl kilo veririm..
selam önce menümü yazayım sonra geçmişe bakacağım
menü biraz tuhaf bugün
sabah 2 kuru kayısı bir bardak su
kahvaltı 2 dilim çavdar ekmeğiyle ve bir dilim kaşar peynirle yaptığım tost,bir tane yağda yumurta,13tane fındık yarım muz şekersiz çay
ara sade kahve
öğle bir buçuk patatesten yaptığım bol yeşşillikli patates salatası kızımla beraber yedik hepsi bitmedi yanında yoğurt
ara yok acıkmadım
akşam kızımla tencere pizzası yaptık :))) hamurunda sadece bir buçuk yk yağ ve 3 türk kahvesi fincanı un var iç malzemesi biber yarım haşlanmış patates zeytin ve kaşar peynir
aslında malzemeler konmadan 2 yk ketçap hamurun üzerine sürülüyor ama biz unutmuşuz ama böylede güzeldi
servis tabağı büyüklüğünde oluyor 4 de böldüm bir buçuk dilim yedim yanındada kocaman bir bardak ayran içtim
yani bugün bol patatesli bir gün oldu neyse yarında bol sebze günü yaparız canım hiç yemek yemek istemedi bugün
su bir buçuk litre
spor henüz yok yapınca yazarım
bir bardakta tarçınlı yeşil çay
Ben hemen bilgilerimi aktarıyım daha doğrusu ablam gidiyor ist.da ünlü bi merkeze... Bende koltukaltı istyordum önce sen dene diye ittim onu merkezeTen rengi beyaz ama hiç bir yanık izi görmedi. Acısı varmış lazer olmasına kolay gibi ama yaktığı için acısına ufak bi ampul kremle dayandı 1 saat önce sürünce bölgeyi uyuşturuyor ve ne ağrı ne sızı... Çok memnun epilasyondan bütün arkadaşları ondan sonra başladı... Kremi doktora gittiğinde özel sağlık sigortasına yazdırdı. Normalde 45 tl 1 tüp ama tüm vücuda 4 tüp gidiyormuş. O tanesi 6 tl ye aldı cnm epilasyon için diyince hemen yazıyorlarmış...
canim valla ben buralardayim ama gece pek kimse olmuyor ben de kendi kendime konusmayayim diye bir iki cevap yazip biraz bekleyip sonra oyun falan oynamaya basliyorum
zaten bir sen bir ben topik bekçisi
canim, ben lazer yaptirdim yuz ve kol alti icin. kol altim 3-4 seansta bitti. yuz ama malesef cogaldkca cogaldi. keske hic yaptirmasaydim. meger ince tuyleri bitirmedigi gibi daha da cogaltiyormus. sonra bide onlar yuzunden igneliye gitmek zorunda kaldim. neyse yani siyah bildigin kil ise git, ama tuy gibiyse gitme paran yanar hem de iyice artar. bu arada kol altim da uzun bir aradan sonra yavas yavas cikti, ama hepsi degil.. genel olarak pek memnun kaldigimi soyleyemem. ustelik oldukca ciks bir yere gitmistimbenimle ayni anda da kuzenler igneliye baslamislardi. simdi hepsinin vucudu bebek gibi puruzsuz.annem teyzem ve kuzenlerim hepsi ayni yere gittiler 2 seansta bitirdiler islerini. ahh ah simdiki aklim olsa ben de onlarla beraber yaptirir kurtulurdum.. benim canim yanar dayanamam diye gitmedim. pismanim..
cnm ya takma kafana arada tutuyo işte bazen biz bazen onlar ne edersin atsan atılmaz satsan satılmaz
cnm bana menün çok gibi geldi acıkmaman çok normal :)
yani kahvaltı sağlam,patates salatası + patatesli 1,5 dilim pizza zaten normal bir menü gibi kızma ha bu benim fikrim
tşk ederim cnm bilgilendirme için :)
ya çoğu yorum senin tarzında yüzde artırmış , diğer bölgelerde de belli bir süre sonra çıkmışaman zaten 40tan sonra azalıyı şurda kırka ne kaldı ki hepi topu 11 sene ya zaten ayda bir ağdaya gidiyorum bütün ayı çıkarıyo bana çokta gerek yok galiba
günaydın kızlar bu hafta listeye giremiyeceğim ama ben yinede kilomu paylaşayım
66.7 geldim bu hafta
bende daha çok dikkat etmeliyim malum yaz aylarına 2.hamilelik planlarım var mayıs en geç hazirana en az 5 kg daha vermem lazım ilkinde 68,5la hamile kalıp 93le doğuma gitmiştim anammmm hayali bile çok çok zorhiç kızmam niye kızayım neden katıldım ben aranıza eşeltirin kendime getirin diye evet fazla oldu ve inanırmısın düzgün ama az beslendiğim den daha çok acıktım gece karbonitrat ağırlıklı beslendiğğim için oldu
artık daha çok dikkat edicem fazlasıyla üzdüm kendimi
kaç kg ile başlamıştım diyete var mı farklılık :44:
bende daha çok dikkat etmeliyim malum yaz aylarına 2.hamilelik planlarım var mayıs en geç hazirana en az 5 kg daha vermem lazım ilkinde 68,5la hamile kalıp 93le doğuma gitmiştim anammmm hayali bile çok çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?