Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Merhaba kızlaaarrr
Alışverişe çıktım kardeşime pantolon bakalım dedik tabi benim üstümde 38 beden havalardayım Normalde o 38 giyer ben 40-42 giyerdim şimdi 1 ayda o kilo almış 38 olmadı Sevinç çığlığı attım içimden

Yediklerime gelince bugün 1buçuk saat yürüdüm kahvaltıdan eser kalmadı tartıdada 55.9u gördüm.
Ara vermedim öğlede yok
Akşam: 3kaşık ıspanak
1 kase mercimek çorba
2 kaşık makarna(ekmek yok dengeledim)
2 çatal sade kıvırcık
1 kase yoğurt

Akşamım çok ama miktarları az oyüzden hemde öğle ve aralarım hiç yok eritirim yarına kadar ya

selam önce menümü yazayım sonra geçmişe bakacağım
menü biraz tuhaf bugün
sabah 2 kuru kayısı bir bardak su
kahvaltı 2 dilim çavdar ekmeğiyle ve bir dilim kaşar peynirle yaptığım tost,bir tane yağda yumurta,13tane fındık yarım muz şekersiz çay
ara sade kahve
öğle bir buçuk patatesten yaptığım bol yeşşillikli patates salatası kızımla beraber yedik hepsi bitmedi yanında yoğurt
ara yok acıkmadım
akşam kızımla tencere pizzası yaptık :))) hamurunda sadece bir buçuk yk yağ ve 3 türk kahvesi fincanı un var iç malzemesi biber yarım haşlanmış patates zeytin ve kaşar peynir
aslında malzemeler konmadan 2 yk ketçap hamurun üzerine sürülüyor ama biz unutmuşuz ama böylede güzeldi
servis tabağı büyüklüğünde oluyor 4 de böldüm bir buçuk dilim yedim yanındada kocaman bir bardak ayran içtim
yani bugün bol patatesli bir gün oldu neyse yarında bol sebze günü yaparız canım hiç yemek yemek istemedi bugün
su bir buçuk litre
spor henüz yok yapınca yazarım
bir bardakta tarçınlı yeşil çay

bence akşamın çok felan değil hiç yemedende zayıflanmazki ömür boyu böyle beslenemezsin kiloyu verince eski düzene dönünce yine kilo alırsın

Ben geldim kizlar ayh cok yoruldum basim da agriyor neyse ki yarin cuma sonra kurtuluyorum kontratim bitiyor yarin bu isyerimle.
Biraz tatil yaparim diyordum ama dun bir telefon geldi pazartesi gunu is gorusmesine gidiyorum cok basvuran varmis bilmiyorum kapabilecek miyim, bir yandan evde biraz dinlenmek istesem de diger yandan para lazim iste o yuzden calismak zorunda hissediyorum.
kiyamam canim ya bunlarin hepsi odun hepsi...

bu kadar az yiyince acıkmıyormusun
ben de sabah tost yedim ama yanında yumurtam vardı fındığım muzum oooo :125::125::125:

yok cnm aslında bukadar azyemem ama regli oldugum için birde tek başıma kahvaltı hiç tat vermiyor...

sıkma cnını degmez kendini üzmeye...

Sessiiiiiz yine bu topik...
Sessizliğe emek veren herkese teşekkürler... Aman nazar değmesin

Ben hemen bilgilerimi aktarıyım daha doğrusu ablam gidiyor ist.da ünlü bi merkeze... Bende koltukaltı istyordum önce sen dene diye ittim onu merkeze Ten rengi beyaz ama hiç bir yanık izi görmedi. Acısı varmış lazer olmasına kolay gibi ama yaktığı için acısına ufak bi ampul kremle dayandı 1 saat önce sürünce bölgeyi uyuşturuyor ve ne ağrı ne sızı... Çok memnun epilasyondan bütün arkadaşları ondan sonra başladı... Kremi doktora gittiğinde özel sağlık sigortasına yazdırdı. Normalde 45 tl 1 tüp ama tüm vücuda 4 tüp gidiyormuş. O tanesi 6 tl ye aldı cnm epilasyon için diyince hemen yazıyorlarmış...

Sessiiiiiz yine bu topik...
Sessizliğe emek veren herkese teşekkürler... Aman nazar değmesin
canim valla ben buralardayim ama gece pek kimse olmuyor ben de kendi kendime konusmayayim diye bir iki cevap yazip biraz bekleyip sonra oyun falan oynamaya basliyorum

canim, ben lazer yaptirdim yuz ve kol alti icin. kol altim 3-4 seansta bitti. yuz ama malesef cogaldkca cogaldi. keske hic yaptirmasaydim. meger ince tuyleri bitirmedigi gibi daha da cogaltiyormus. sonra bide onlar yuzunden igneliye gitmek zorunda kaldim. neyse yani siyah bildigin kil ise git, ama tuy gibiyse gitme paran yanar hem de iyice artar. bu arada kol altim da uzun bir aradan sonra yavas yavas cikti, ama hepsi degil.. genel olarak pek memnun kaldigimi soyleyemem. ustelik oldukca ciks bir yere gitmistim benimle ayni anda da kuzenler igneliye baslamislardi. simdi hepsinin vucudu bebek gibi puruzsuz.annem teyzem ve kuzenlerim hepsi ayni yere gittiler 2 seansta bitirdiler islerini. ahh ah simdiki aklim olsa ben de onlarla beraber yaptirir kurtulurdum.. benim canim yanar dayanamam diye gitmedim. pismanim..

Kızlar ufak bilgiler buldum kilo verme durmasıyla ilgili
Kilo verme döneminde kalori kısıtlamasının uzun süreli ve fazla miktarda yapılmaması gerektiğine inanan bir diyetisyen olarak bu durgunluk, takılma veya plato dönemini aşmak için deneyimlerim doğrultusunda bazı öneriler hazırladım. Bu önerileri maddeler halinde sıralıyorum, bir anda bunları okuyup uygulayınca durum değişmeyebilir, biraz sabırlı olmalı ve direnen metabolizmanıza karşı koymalısınız.
1- Kilo vermeye ilk karar verdiğinizde gerçekçi hedef koyun. 3 aylık periyotlarda diyet uygulayın, sonrasında 1 aylık koruma dönemleri planlayın. Örneğin 20 kilo fazlanız varsa, ilk 3 ayda 10 kilonuzu verip 1 ay koruyun ve sonraki 3 ayda 10 kilo vermeyi planlayın.
2- Vücudunuzun alıştığı egzersizleri değişitirin. Örneğin 60 dakika tempolu yürüyorsanız bunu 45 dakika tempolu yürüme ve 15 dakika koşu ile değiştirin.
3- Günlük aldığınız kaloriyi devamlı düşürmeyin. Kilo veremedikçe daha az yemeye çalışmayın. Bu daha çok vücudun kendini korumaya almasıyla sonuçlanır. Haftada 1 gün yağı düşük ama yüksek karbonhidratlı bir menü tüketin ve diğer günler normal programınıza geri dönün.
4- Battı balık yan gider inanışından vazgeçin. Nasıl olsa kilo veremedim boş vereyim sınırsızca yiyeyim demeyin. Çıktığınız yolda zaman zaman molalar verebilirsiniz ama hedeflediğiniz sonuca gitmekten asla vazgeçmeyin.
5- Mutlaka diyetisyen yardımı alın. Kendi kendinize şok diyet, düşük kalorili diyet, gazete dergi vb medya organlarında yayınlanan size özel olmayan diyetler yapmak yerine sizi tanıyarak sizinle bu süreci planlayabilecek tek uzman olan diyetisyenden yardım alın.
6- Bilinçaltınıza söz geçirmeyi öğrenin. Takıldığınız kilonun altına inebileceğinize önce kendiniz inanın. Evde kilo alınca giyerim düşüncesi ile tuttuğunuz büyük beden giysileri başkasına verin. Büyük beden giysiler dolabınızda durdukça bilinçaltınıza söz geçiremezsiniz. Gerekirse bir psikologdan yardım almaktan çekinmeyin. Çünkü kilo takılmasının ve plato dönemlerinin en önemli nedeni psikolojik nedenlerdir.

cnm ya takma kafana arada tutuyo işte bazen biz bazen onlar ne edersin atsan atılmaz satsan satılmaz

cnm bana menün çok gibi geldi acıkmaman çok normal :)
yani kahvaltı sağlam,patates salatası + patatesli 1,5 dilim pizza zaten normal bir menü gibi kızma ha bu benim fikrim

tşk ederim cnm bilgilendirme için :)

ya çoğu yorum senin tarzında yüzde artırmış , diğer bölgelerde de belli bir süre sonra çıkmış aman zaten 40tan sonra azalıyı şurda kırka ne kaldı ki hepi topu 11 sene ya zaten ayda bir ağdaya gidiyorum bütün ayı çıkarıyo bana çokta gerek yok galiba

hiç kızmam niye kızayım neden katıldım ben aranıza eşeltirin kendime getirin diye evet fazla oldu ve inanırmısın düzgün ama az beslendiğim den daha çok acıktım gece karbonitrat ağırlıklı beslendiğğim için oldu
artık daha çok dikkat edicem fazlasıyla üzdüm kendimi

günaydın günaydın
akşam eşim tasdik ve onayladı zayıflamışım ben zayıflayınca yanlardan gidiyo oda sarılınca anladı hemencecik ammaaa sabah tartıya bir çıktım sıkı durun 68,7 yani yarım kg almışım ya bu hafta veremeyeceğimi biliyodum da alacağımı hiçç tahmin etmemiştim bende o sinirle sabah karşı pastaneden 2 poğaca alıp luplettim gitti
haftasonuda kısmıcam ama pazartesi itibariyle farklı bir beslenme yöntemi denicem dr ayça diye bir diyetisyen var onun örnek listelerinden birini uygulayabilirim yada kaçamak yapmamak üzere söz vermeliyim vs gerçi ben hariç herkes görüntümden memnun ne diyeti yapıyosun diyolar acaba etrafımdakiler hep tombiş olduğundan olabilir mi ki

günaydın kızlar bu hafta listeye giremiyeceğim ama ben yinede kilomu paylaşayım
66.7 geldim bu hafta

kaç kg ile başlamıştım diyete var mı farklılık :44:

bende daha çok dikkat etmeliyim malum yaz aylarına 2.hamilelik planlarım var mayıs en geç hazirana en az 5 kg daha vermem lazım ilkinde 68,5la hamile kalıp 93le doğuma gitmiştim anammmm hayali bile çok çok zor

canım bugün tam 2 ay oldu ben diyete başlayalı 20 kasımda başlamıştım
düşe kalka buzamana kadar 5 kilo gitti işte 72 başladım
kaçamaklar kilo vermemeizi fazlasıyla engelliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…