Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hg canım ben hafize 25 yaşındayım 4 buçuk yaşında kızım var hedefimize beraber ilerlicez insAllah

nolur bana bugün tartildim de lütfen
sağol kuzu sende durumlar nedir ?
tartı ya yansır mı acaba bu bulgur gerçi :)

Bende artidaydim dunu baya hafif gecirdm bakalim nekadar gitmis :) gec yemek etkiliyor beni esimi beklerken bazen bide acikiyorum 2 kere az az yiyorm dengem sasti

Pnrrr-12 bebek arabasini hangi tarz almayi dusunuyosun canim ben benetonun baston tarzi olandan mi alsam yoksa leone diye bi modeli var ondan mi alsam bilemedim siyah yada koyu mor renginden almayi dusunuyorum sen arastirdin mi

Ben ona pek bakmadim daha aslinda cnm bidhaki aya anca aliriz dedik onu ama beneto cok duydum onlari bi arasdirmayi dusunuyorm bide travel sistem ve hafif olmasi benim icin onemli senin dediklerinede bir bakayim :) boyle seyler bide Internet uzeri cok daha uyguna geliyor cnm biz muhtemelen oyle aliriz

Canım sohbetinize dahil oldum ama baston tarzı hiç kullanışlı değil, kesinlikle tavsiye etmem.

Günaydın kızlar bi türlü donemedim buraya önce kucuk hastalanfi sonra benim büyük 1 haftadan fazladir kusuyor bir iki gündür iyiyiz
Geçmiş olsun canım. Eve hastalık bı girince sırası ile herkesi kırıp geçiyor zaten...en sonunda da anne yorgunluk ve uykusuzluktan direnci düşüp hasta oluyor. Aman sen kendine de dikkat et...kendini önemsememezlik yapma sakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…