- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #291.421
İlk sayfayi oku kabul et yeter canım.,Merhaba hanimlar hepinize kolay gelsin diyet guruplarından birine katılmak istiyorum ne yapabilirim
Teşekkürlerİlk sayfayi oku kabul et yeter canım.,
Birde oradaki kendini tanıtma formunu doldur, seni tanıyalım
Afiyet olsun canım...Menum
Sahur 04:00
1 haşlanmış yumurta
2 ceviz
Yeşillik
Iftar 20:20
5 köfte salata
2 kaşık yoğurt
2.5 litre su
afiyet olsun canımMenum
Sahur 04:00
1 haşlanmış yumurta
2 ceviz
Yeşillik
Iftar 20:20
5 köfte salata
2 kaşık yoğurt
2.5 litre su
tebrikler canımCuma: 77.8
Bugün: 76.7
Fark: -1.1 (%1,41)
tebrikler canımgeçen hafta: 64,2
bugün: 63,4
Fark: -800
Yüzde: 1,25
tskler canim tamam insAllahMenünde sporunda çok güzel canım.
Ancak o yarım dilim ekmeği çıkar artık listenden.
amanın ben şükür bitirdimKalan yemekleri bitirme menüsü... hatta aynı menüye bugün devam...
hg canım ilk sayfadaki kurallarını okuyup kabul etmen yeterli bi de formu doldurursan seni tanırızMerhaba hanimlar hepinize kolay gelsin diyet guruplarından birine katılmak istiyorum ne yapabilirim
Nasil zor gecmis kuzum senin ameliyatlarinSezeryandan 4 saat sonra her işini kendin yaptığını başka bir yerde söyleme canım, bıu normalde imkansız birşey. Allah korkusun nazara gelirsin.
"Sezeryan ameliyatını" sık duya duya normalleştirdik kafamızda ama öyle değil.... Sezeryan en ağır karın içi ameliyatlardan.
ilk iki sezeryanımda 1'er ay yatttım ve hiçbir işimi kendim yapamadım, hatta iki hafta boyunca iki elimden tutulmasa yatakta doğrulamiyordum.
3. sezeryanım daha berbatti. 2 ay bilfiil yattım...tuvalate giderken belim bükük (namazın rükû pozisyonunda) ellerim dizlerimde yürüdüm....
Annem doğumdan 38 gün sonra beni görmeye geldiğinde tuvalete öyle yürüdüğümü görünce, çok üzüldü ve "sen başka doğurma" dedi.(4 çocuğunuz olsun kafasında)
Doğumdan 3 ay sonra göreve başlamam gerekiyordu ama ben uzun süreli ayakta duramıyordum.
Herkesin bünyesi farklı maalesef.
Hosgeldin tatlim niran yazmışMerhaba hanimlar hepinize kolay gelsin diyet guruplarından birine katılmak istiyorum ne yapabilirim
Sağol canımTebrikler nirancimm
Sağol canımtebrikler tatlım
Kopyalayıp buraya yorum olarakmı atmam gerekiyorSağol canım
Evet canim formda sorulari doldurul buraya cevap olarak ekleKopyalayıp buraya yorum olarakmı atmam gerekiyor
"Canı kırmızı" denen tiplerdenim canım...Nasil zor gecmis kuzum senin ameliyatlarincok uzuldum gercekten
Anladım canım, bu durumda mecburen kuruyemiş yiyorsunIsyerinde sıkıntı yaşamıyorum canim yemek yapılıyor zaten burda. Eger evde yada isyerinde yemeyeceksem sıkıntı. Disarfa ya fast food yada izgara filan oluyor. Bende ev yemekleri yapan yer ariyorum mecbur
Sebzelide hangi sebzeler var canımAy sebzeliye bayiliyorum ben yaaa
Ama her türlüsünü yerim
Kesinlikle bünye ile alakalı ben ilk doğumum normal oldu 2 hafta rahat edemedim canım sağa sola rahat dönemedimSezeryandan 4 saat sonra her işini kendin yaptığını başka bir yerde söyleme canım, bıu normalde imkansız birşey. Allah korkusun nazara gelirsin.
"Sezeryan ameliyatını" sık duya duya normalleştirdik kafamızda ama öyle değil.... Sezeryan en ağır karın içi ameliyatlardan.
ilk iki sezeryanımda 1'er ay yatttım ve hiçbir işimi kendim yapamadım, hatta iki hafta boyunca iki elimden tutulmasa yatakta doğrulamiyordum.
3. sezeryanım daha berbatti. 2 ay bilfiil yattım...tuvalate giderken belim bükük (namazın rükû pozisyonunda) ellerim dizlerimde yürüdüm....
Annem doğumdan 38 gün sonra beni görmeye geldiğinde tuvalete öyle yürüdüğümü görünce, çok üzüldü ve "sen başka doğurma" dedi.(4 çocuğunuz olsun kafasında)
Doğumdan 3 ay sonra göreve başlamam gerekiyordu ama ben uzun süreli ayakta duramıyordum.
Hoşgeldin canım, ben de Niran, 3 çocuk annesiyim.9.TAKIM KATILIM FORMU
Adı: Metanol
Yaşı:40
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları:12 ,9
Emziriyormusun:
Meslek: kimyager
Şu anda çalışıyomusun:evet
Boy:164
Kilo:71
Hedef:65
Daha önce başka takımda yarıştımı :evet
Kilo alma nedeniniz :kontrolsüz yemek,sagliksiz beslenme
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Evliyim çalışıyorum ,akşamları çocuklara ders çalistiriyorum uzun zamandır hayatta önceligim kendim olmadı,aslinda hep fazla yerdim ve iştahliydim ama bir sekilde idare ediyordum çok zayıf bir hanim olmasamda 65 civarlarında gezdim hep dogumlar hariç tabikendime sagligima,güzeligime hiç vakit ayırırıp kendim için birşey yapmadım ama artık kararlıyım:) Geçen hafta diyetisyenede başladım 73 le başlamıştım dün 70.8 çıktım tartıda ama ben oruçtan dolayı çok aç oldugum için bunu 71 olarak kabul rdiyorum umarım buradada birbirimize yardımcı olabiliriz herkese kolay gelsin..
__
__
9.TAKIM SPOR PUANLARI
Yapılan spor dk sı *zorluk puanı
Ip atlama ___5 tane ___1 puan
Ipsiz Hoplama __10 tane ____1 puan
Normal tempo yürüyüş _1 puan
Serbest dans ____________1 puan
Normal yüzme __________1 puan
Yoga______________________2 puan
Squat, mekik, şinav 5 tanesi ____1 puan
Plank 5 sn______________________1puan
Cok Tempolu spor yürüyüşü _______3 puan
Kondüsyon bisikleti _____2 puan
Leslie ____________________3 puan
Bantta yürüyüş __________3 puan
Plates,bölgesel,aletli gym__3 puan
Zumba ____________________3.5 puan
Cardio(leslieden hızlıysa) _3.5 puan
Jillan ______________________4 puan
Aralıksız koşu______________4 puan
Aralıksız tempolu yüzme___4 puan
Eliptik______________________4 puan
Spor Bildirim örneği
Leslie 3 mil 45 dk *3=135
Tempolu yürüyüş 40 dk *2=80
Toplam 215 puan
Menulerin altına Bu şekilde bildirim yapılıpPnrrr-12 etiketlenecektir
---------------------------
_____9.TAKIM ANDI _____
ömrümün ,senelerimin zayıflamaya çalışmakla geçmesiniiii
bir yere gidecekken şimdi insanlar kiloma laf söyleyecek diye endileşmenyiii
giydiğim kıyafetle aynaya bakıp bedenimden, çıkıntılardan memnun olmamayıııı
yemekli ortam da herkes rahat rahat yerken ben sürekli daha yesem mi yemesem mi diye düşünmeyiiii
açken sevdiğim yemeği pişirip onu yemeyip daha hafif olsun diye kendime ayrı yemek hazırlamayııı
eşim dostum ya da herhangi birinin bedenim kilom hakkın da konuşup tavsiyesini dinlemek zorun da kalmayııı
kendime dürüstçe duraksamadan bakıp herşeyimle kendimi beğeniyorum seviyorum diyememeyiii
REDDEDİYORUMMMMMMMMMMMMMM
ŞİMDİ ŞU AN DA :
olduğum halimi kabul edip , bedenimin terazisi dengelenene kadar sağlıklı bir şekil de kolaylıkla zayıflamayı seçiyorum ve aktif ediyorum
her nefes alış verişim de
her adımım da
aklımdayken ya da değilken
uyanıkken , uyurken
inansam da inanmasam da
bedenim durmaksızın şifalanıp fazla yağları yakıp atıyor , zayıflıyorum
ideal bedenim de olmak zaten hakkım , hakkım olanı istiyor ve alıyorummm
HoşbuldukHoşgeldin canım, ben de Niran, 3 çocuk annesiyim.
Takımda, birlikte, hedeflerimize kolaylıkla ulaşacağız inşaallah.
Evet canim bencede sen fazla hissediyosun. Bende sezaryen oldum ama ertesi gün normale döndüm nerdeyse"Canı kırmızı" denen tiplerdenim canım...
Ağrıyı acıyı çok fazla hissederim.
Ameliyat tabi bambaşka birşey. Sezeryan sayısı arttıkça da toparlamak zorlaşıyor maalesef.
Hosgeldin tatlim hilal bende. 27 yasindayim. 1 oglum var9.TAKIM KATILIM FORMU
Adı: Metanol
Yaşı:40
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları:12 ,9
Emziriyormusun:
Meslek: kimyager
Şu anda çalışıyomusun:evet
Boy:164
Kilo:71
Hedef:65
Daha önce başka takımda yarıştımı :evet
Kilo alma nedeniniz :kontrolsüz yemek,sagliksiz beslenme
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Evliyim çalışıyorum ,akşamları çocuklara ders çalistiriyorum uzun zamandır hayatta önceligim kendim olmadı,aslinda hep fazla yerdim ve iştahliydim ama bir sekilde idare ediyordum çok zayıf bir hanim olmasamda 65 civarlarında gezdim hep dogumlar hariç tabikendime sagligima,güzeligime hiç vakit ayırırıp kendim için birşey yapmadım ama artık kararlıyım:) Geçen hafta diyetisyenede başladım 73 le başlamıştım dün 70.8 çıktım tartıda ama ben oruçtan dolayı çok aç oldugum için bunu 71 olarak kabul rdiyorum umarım buradada birbirimize yardımcı olabiliriz herkese kolay gelsin..
__
__
9.TAKIM SPOR PUANLARI
Yapılan spor dk sı *zorluk puanı
Ip atlama ___5 tane ___1 puan
Ipsiz Hoplama __10 tane ____1 puan
Normal tempo yürüyüş _1 puan
Serbest dans ____________1 puan
Normal yüzme __________1 puan
Yoga______________________2 puan
Squat, mekik, şinav 5 tanesi ____1 puan
Plank 5 sn______________________1puan
Cok Tempolu spor yürüyüşü _______3 puan
Kondüsyon bisikleti _____2 puan
Leslie ____________________3 puan
Bantta yürüyüş __________3 puan
Plates,bölgesel,aletli gym__3 puan
Zumba ____________________3.5 puan
Cardio(leslieden hızlıysa) _3.5 puan
Jillan ______________________4 puan
Aralıksız koşu______________4 puan
Aralıksız tempolu yüzme___4 puan
Eliptik______________________4 puan
Spor Bildirim örneği
Leslie 3 mil 45 dk *3=135
Tempolu yürüyüş 40 dk *2=80
Toplam 215 puan
Menulerin altına Bu şekilde bildirim yapılıpPnrrr-12 etiketlenecektir
---------------------------
_____9.TAKIM ANDI _____
ömrümün ,senelerimin zayıflamaya çalışmakla geçmesiniiii
bir yere gidecekken şimdi insanlar kiloma laf söyleyecek diye endileşmenyiii
giydiğim kıyafetle aynaya bakıp bedenimden, çıkıntılardan memnun olmamayıııı
yemekli ortam da herkes rahat rahat yerken ben sürekli daha yesem mi yemesem mi diye düşünmeyiiii
açken sevdiğim yemeği pişirip onu yemeyip daha hafif olsun diye kendime ayrı yemek hazırlamayııı
eşim dostum ya da herhangi birinin bedenim kilom hakkın da konuşup tavsiyesini dinlemek zorun da kalmayııı
kendime dürüstçe duraksamadan bakıp herşeyimle kendimi beğeniyorum seviyorum diyememeyiii
REDDEDİYORUMMMMMMMMMMMMMM
ŞİMDİ ŞU AN DA :
olduğum halimi kabul edip , bedenimin terazisi dengelenene kadar sağlıklı bir şekil de kolaylıkla zayıflamayı seçiyorum ve aktif ediyorum
her nefes alış verişim de
her adımım da
aklımdayken ya da değilken
uyanıkken , uyurken
inansam da inanmasam da
bedenim durmaksızın şifalanıp fazla yağları yakıp atıyor , zayıflıyorum
ideal bedenim de olmak zaten hakkım , hakkım olanı istiyor ve alıyorummm
Evet kuruyemis hergun yemeye çalışıyorum. Hem extra protein vitamin vs icin hemde tadını seviyorum.Anladım canım, bu durumda mecburen kuruyemiş yiyorsun
Sebzelide hangi sebzeler var canım
Evet canim her bünye farkli. Ama ben hep internetten araştırdığımda sezeryan hakkında o kadar kötü ağrılı şeyler duydum ki zorunlu sezeryan oldum ve ağlaya ağlaya gittim doğuma. Psikolojim berbatti. Hele spinal hakkında asla olmam diyordum sonra doktorum geldi bi özgüvenle spinali kabul ettim. Mesela baskıyı falan hissedersin diyorlardı onuda hissetmedim ben. Ve tek ağrıyı uyuşukluk geçerken birazda ertesi güm boynum ağrımıştı o zaman hissettim. Burdada hamileler var ben kendi psikolojim bozulduğu için yorum yapma ihtiyacı hissettim. Her doğum aynı değil tamamen doktor ve şans meselesi. Bana demişlerdi eğer doktorun bu kişiyse aģrım var dersende kimse inanmaz diye gerçekten doğruymuş yaniSezeryandan 4 saat sonra her işini kendin yaptığını başka bir yerde söyleme canım, bıu normalde imkansız birşey. Allah korkusun nazara gelirsin.
Evet canim farkındayım ama 2 kase içmeme rağmen doymayinca yoğurda sardımAfiyet olsun canım, yayla çorbası ve yoğurt aynı şey aslında...
Yok kuzum uygun değil maalesef. aynı kurumda çalışmıyoruz çünkü....Sen gitme onlar gitsin nöbete....
Tanıdığım bir karı-koca doktor Acilde çalışıyorlar. Nöbetler farklı günlerde tabi. Kadının nöbetine kocası geliyor, reçeteyi yazıyor, altına karısının kaşesini basıyor...bir kere boş bulundum, "doktor bey yanlış kaşe bastınız" dedim..."yok yanlış değil, nöbet x'in nöbeti, o evde çocuklara bakıyor, ben de onun nöbetini tutuyorum" dedi....
Senin meslekte uygun bu durum için.
ben de çok severim ama maalesef beni patlayacak hale getiriyor. ben de 0 rh + im baklagiller ve tahıllar beni öldürüyor maalesef...0 rh+ canim. Cokta severim bulguru valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?