Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Menum

Sahur 04:00
1 haşlanmış yumurta
2 ceviz
Yeşillik

Iftar 20:20
5 köfte salata
2 kaşık yoğurt

2.5 litre su
afiyet olsun canım
Cuma: 77.8
Bugün: 76.7
Fark: -1.1 (%1,41)
tebrikler canım
geçen hafta: 64,2
bugün: 63,4
Fark: -800
Yüzde: 1,25
tebrikler canım
Menünde sporunda çok güzel canım.

Ancak o yarım dilim ekmeği çıkar artık listenden.
tskler canim tamam insAllah
Kalan yemekleri bitirme menüsü... hatta aynı menüye bugün devam...
amanın ben şükür bitirdim
Merhaba hanimlar hepinize kolay gelsin diyet guruplarından birine katılmak istiyorum ne yapabilirim
hg canım ilk sayfadaki kurallarını okuyup kabul etmen yeterli bi de formu doldurursan seni tanırız

Nasil zor gecmis kuzum senin ameliyatlarin cok uzuldum gercekten
Merhaba hanimlar hepinize kolay gelsin diyet guruplarından birine katılmak istiyorum ne yapabilirim
Hosgeldin tatlim niran yazmış

Nasil zor gecmis kuzum senin ameliyatlarin cok uzuldum gercekten
"Canı kırmızı" denen tiplerdenim canım...

Ağrıyı acıyı çok fazla hissederim.

Ameliyat tabi bambaşka birşey. Sezeryan sayısı arttıkça da toparlamak zorlaşıyor maalesef.

9.TAKIM KATILIM FORMU

Adı: Metanol
Yaşı:40
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları:12 ,9
Emziriyormusun:
Meslek: kimyager
Şu anda çalışıyomusun:evet
Boy:164
Kilo:71
Hedef:65
Daha önce başka takımda yarıştımı :evet
Kilo alma nedeniniz :kontrolsüz yemek,sagliksiz beslenme
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Evliyim çalışıyorum ,akşamları çocuklara ders çalistiriyorum uzun zamandır hayatta önceligim kendim olmadı,aslinda hep fazla yerdim ve iştahliydim ama bir sekilde idare ediyordum çok zayıf bir hanim olmasamda 65 civarlarında gezdim hep dogumlar hariç tabikendime sagligima,güzeligime hiç vakit ayırırıp kendim için birşey yapmadım ama artık kararlıyım:) Geçen hafta diyetisyenede başladım 73 le başlamıştım dün 70.8 çıktım tartıda ama ben oruçtan dolayı çok aç oldugum için bunu 71 olarak kabul rdiyorum umarım buradada birbirimize yardımcı olabiliriz herkese kolay gelsin..

__

__

9.TAKIM SPOR PUANLARI

Yapılan spor dk sı *zorluk puanı

Ip atlama ___5 tane ___1 puan

Ipsiz Hoplama __10 tane ____1 puan

Normal tempo yürüyüş _1 puan

Serbest dans ____________1 puan

Normal yüzme __________1 puan

Yoga______________________2 puan

Squat, mekik, şinav 5 tanesi ____1 puan

Plank 5 sn______________________1puan

Cok Tempolu spor yürüyüşü _______3 puan

Kondüsyon bisikleti _____2 puan

Leslie ____________________3 puan

Bantta yürüyüş __________3 puan

Plates,bölgesel,aletli gym__3 puan

Zumba ____________________3.5 puan

Cardio(leslieden hızlıysa) _3.5 puan

Jillan ______________________4 puan

Aralıksız koşu______________4 puan

Aralıksız tempolu yüzme___4 puan

Eliptik______________________4 puan

Spor Bildirim örneği

Leslie 3 mil 45 dk *3=135
Tempolu yürüyüş 40 dk *2=80
Toplam 215 puan

Menulerin altına Bu şekilde bildirim yapılıp Pnrrr-12 etiketlenecektir

---------------------------

_____9.TAKIM ANDI _____
ömrümün ,senelerimin zayıflamaya çalışmakla geçmesiniiii
bir yere gidecekken şimdi insanlar kiloma laf söyleyecek diye endileşmenyiii
giydiğim kıyafetle aynaya bakıp bedenimden, çıkıntılardan memnun olmamayıııı
yemekli ortam da herkes rahat rahat yerken ben sürekli daha yesem mi yemesem mi diye düşünmeyiiii
açken sevdiğim yemeği pişirip onu yemeyip daha hafif olsun diye kendime ayrı yemek hazırlamayııı
eşim dostum ya da herhangi birinin bedenim kilom hakkın da konuşup tavsiyesini dinlemek zorun da kalmayııı
kendime dürüstçe duraksamadan bakıp herşeyimle kendimi beğeniyorum seviyorum diyememeyiii
REDDEDİYORUMMMMMMMMMMMMMM

ŞİMDİ ŞU AN DA :

olduğum halimi kabul edip , bedenimin terazisi dengelenene kadar sağlıklı bir şekil de kolaylıkla zayıflamayı seçiyorum ve aktif ediyorum
her nefes alış verişim de
her adımım da
aklımdayken ya da değilken
uyanıkken , uyurken
inansam da inanmasam da
bedenim durmaksızın şifalanıp fazla yağları yakıp atıyor , zayıflıyorum
ideal bedenim de olmak zaten hakkım , hakkım olanı istiyor ve alıyorummm

Isyerinde sıkıntı yaşamıyorum canim yemek yapılıyor zaten burda. Eger evde yada isyerinde yemeyeceksem sıkıntı. Disarfa ya fast food yada izgara filan oluyor. Bende ev yemekleri yapan yer ariyorum mecbur
Anladım canım, bu durumda mecburen kuruyemiş yiyorsun

Ay sebzeliye bayiliyorum ben yaaa
Ama her türlüsünü yerim
Sebzelide hangi sebzeler var canım

Kesinlikle bünye ile alakalı ben ilk doğumum normal oldu 2 hafta rahat edemedim canım sağa sola rahat dönemedim
2. Doğumum sezeryan idi eve geldim ev çok kalabalıktı babamlar gelip gitti annemler kayınvalidemle her yer toz misafir gelecek ben açtım süpürgeyi ev süpürmeye sezeryan bana daha rahat geldi canım

Hoşgeldin canım, ben de Niran, 3 çocuk annesiyim.

Takımda, birlikte, hedeflerimize kolaylıkla ulaşacağız inşaallah.

"Canı kırmızı" denen tiplerdenim canım...

Ağrıyı acıyı çok fazla hissederim.

Ameliyat tabi bambaşka birşey. Sezeryan sayısı arttıkça da toparlamak zorlaşıyor maalesef.
Evet canim bencede sen fazla hissediyosun. Bende sezaryen oldum ama ertesi gün normale döndüm nerdeyse
Hosgeldin tatlim hilal bende. 27 yasindayim. 1 oglum var
Anladım canım, bu durumda mecburen kuruyemiş yiyorsun

Sebzelide hangi sebzeler var canım
Evet kuruyemis hergun yemeye çalışıyorum. Hem extra protein vitamin vs icin hemde tadını seviyorum.
Patlican kabak kapya domates biber patates ne olursa canim az az koyuyoruz

Evet canim her bünye farkli. Ama ben hep internetten araştırdığımda sezeryan hakkında o kadar kötü ağrılı şeyler duydum ki zorunlu sezeryan oldum ve ağlaya ağlaya gittim doğuma. Psikolojim berbatti. Hele spinal hakkında asla olmam diyordum sonra doktorum geldi bi özgüvenle spinali kabul ettim. Mesela baskıyı falan hissedersin diyorlardı onuda hissetmedim ben. Ve tek ağrıyı uyuşukluk geçerken birazda ertesi güm boynum ağrımıştı o zaman hissettim. Burdada hamileler var ben kendi psikolojim bozulduğu için yorum yapma ihtiyacı hissettim. Her doğum aynı değil tamamen doktor ve şans meselesi. Bana demişlerdi eğer doktorun bu kişiyse aģrım var dersende kimse inanmaz diye gerçekten doğruymuş yani

Yok kuzum uygun değil maalesef. aynı kurumda çalışmıyoruz çünkü....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…