Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kardeşimin 2. doğumuydu....benim 3.

Bunun adı sadece evlat ayrımı canım, başka bir açıklaması yok.
muhabbetleri biraz kaçırdım ama ucundan yakaladığım kadarıyla eceboce ile ilgili bir aile probleminden mevzu açıldı
ikinci hamileliğimi annem çok kötü karşıladı olmayacak laflar etti ve bütün iletişimini kesti
hamileliğim boyunca bi kere sormadı kızım nasılsın nasıl gidiyor diye ki zor bir hamilelik geçirdim hem fiziksel hem ruhsal
doğum yaptım doğumda yanımda görümcem vardı o kaldı gece yanımda
kendisi 10 dk el gibi geldi gitti
lohusalığım boyunca bi kere yardıma gelmedi 2 çocukla debelendim durdum ki yine hamileliğim gibi lohusalığım da çok çok zor geçti yanımda olacağına görümcene söyle gelsin işin varsa yapsın dedi ki görümcem şehrin bir ucunda oturuyor altında arabası yok annem yürüme 5 dk mesafemde bi de üstüne benimle kavga etti senden gönlüm geçti artık sana iyi davranmak içimden gelmiyor dedi
şimdi torunlarını görmeye geliyor ama bana artık anne demek bile o kadar zor geiyor ki çok kırgınım anneme atamıyorum içimdeki o üzüntüyü tavırlarını unutamıyorum
neyse doluyum içimi döktüm konu açılınca

Kizlar benim kilo bildirimim:

Gecen hafta: 75.0
Bugun: 75.6
Fark + 600gr

Bu civarda devam edebillirsem iyi olucak :)
Gayet iyi bence tatlim
pes etmek istemiyorum etmeyeceğim olmaz olamaz hala yarıştayız, önümüzdeki maçlara bakacağız
Ayyy kiz haftaya haftaya diye mezun edicen sen beni
Kilo bildirimi
Cuma 85.6 (tarti farkiyla)
Bugün 85
Fark -600
Tebrikler canim

ben de anneyim çevremde de bir sürü anne görüyorum. annelerimizin sorunu ne anlamıyorum canım. Rabbim cümlesini eğer bizim bir problemimiz varsa bizleri de iyi etsin ne diyeyim. böyle anne sevgisinden mahrum kalınca insan ne eşine güvenebiliyor ne çalışma hayatındaki arkadaşlarına... anne sevgisinin boşluğunu da kimse dolduramıyor maalesef.... Handandandan nın önerdiği kitabı okuyacağım. belki biraz rahatlarım..... kitabın adı " Annenin duygusal yokluğu"....

Cuma: 77.8
Bugün: 76.7
Fark: -1.1 (%1,41)
Tebrikler canım süper
geçen hafta: 64,2
bugün: 63,4
Fark: -800
Yüzde: 1,25
Tebrikler canım
Hoş geldin canım. Ben Melis.30 yaşındayım
Geçen Cuma 99.8
Bu Cuma 99
Fark -800
Yüzde %0.80

Dün sabittim bu gün -800 çok iyi geldi — 1 olsa süper olurdu nasip
Tebrikler canım
Günaydın kızlar bi türlü donemedim buraya önce kucuk hastalanfi sonra benim büyük 1 haftadan fazladir kusuyor bir iki gündür iyiyiz
Çok geçmiş olsun canım bir türlü toparlanamadınız siz de
Kizlar benim kilo bildirimim:

Gecen hafta: 75.0
Bugun: 75.6
Fark + 600gr

Bu civarda devam edebillirsem iyi olucak :)
Bence iyi canım
Kilo bildirimi
Cuma 85.6 (tarti farkiyla)
Bugün 85
Fark -600
Tebrikler canım

Aynen öyle canım
Allah razı olsun bu süreçte görümcem ben kayınvalidem hep yanımdaydı kv yaşlı başlı kadın lohusayım yemekle uğraşamam ikili çocukla diye bir sürü içli köfte yapıp gönderdi ama neticede eşimin ailesi eşimle allah korusun ayrılsak falan onlarla bi daha görüşmeyiz diye düşünüyorum
Annem ondan maddi destek istediğimi düşünüyor ama umurumda değil Hala bi şekilde maddi olarak yanımda zaten ama benim için önemli olan manevi olarak sırtımı yaslayabileceğim biri
Gecelerce tek başıma hüngür hüngür ağladım çıldırma noktasına geldim ellerimi kollarımı duvarlara vurmaktan bi ara elimi incittim tutmaz oldu böyle rezalet bi hamilelik ve lohusalık geçirdim ama hiçbirinde annem yoktu canımı sıkan bu
Neyse böyle konular açıldıkça tutamıyorum kendimi daralttım sizin de içinizi hakkınızı helal edin kızlar
Ben de bi kitap okumak istiyordum onu alayım bari

Akşamki menüm 1 kepçe yayla çorbasi
2 adet tavuk but fırınlanmış
1 kase yogurt
Sınırsız salata
4 dilim karpuz
Çeyrek ramazan pidesi
Spor
1 saat tempolu yürüyüş yaptım sabah
Kuzum oncelikle gunluk paylasiyoruz menüyü.
Gelelim yediklerine :) biraz fazla olmus hem pide hem corba karbonhidrat 4 dilim karpuz fazla birazcik afiyet olsun
Hadi bakalım inşallah

Ayy cok zor cnm Allah kolaylik versin sana

Masallah canim cok guzel eksi insallah ramazan sana yarasin 8leri gor :)

geçen hafta: 64,2
bugün: 63,4
Fark: -800
Yüzde: 1,25
Tbrkler cnm

Hosgeldin cnm. Cok fazla bi artin yok hemencik halledersin insallah :)
Bende pinar 26 yasindaym (5 gun sonea 26oluyorum ) suanda hamileym onun disinda zamanla kaynasiriz zaten

Günaydın kızlar bi türlü donemedim buraya önce kucuk hastalanfi sonra benim büyük 1 haftadan fazladir kusuyor bir iki gündür iyiyiz

Cok gecmis olsun cnm ya 2 cocuk hastaliklar zor vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…