- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #291.501
Kolay gelsin canım bizde seni seviyoruzkiiiKızlar işlerim var şimdilik müsait olunca gelirim
Kilo veren takimdaslarimi tebrik ederim şimdilik' gelince detaylı bakarım
SEVİYORUM SİZİ İYİKİ VARSINIZ
Diyetisyenimin listesiydi torpil yapmış o zaman bana:)Kuzum oncelikle gunluk paylasiyoruz menüyü.
Gelelim yediklerine :) biraz fazla olmus hem pide hem corba karbonhidrat 4 dilim karpuz fazla birazcik afiyet olsun
Çok uyudun canım sen son günlerde, bence bu artı uyku ödemikilo bildirimim
en son 85.9
bu gün 87.3
fark +1. 4 ohaaaaaa dağlar kadar diyip büyük bir tava bulup ateş yakıp tavayı ateşin üstüne içine de kendimi koymaya gidiyoruummm
Rakibem aradaki farkı açıyorsun .... hızlı koş lütfen...Kilo bildirimi
Gecen hafta:78.7
Bu hafta: 78.3
Fark: -400
Az ama buda benim için iyi çünkü kaçamaklarım vardı bu hafta
6 kilo değil miydi yaÇok güzel canım, tebrik ederim...
Ama seninle Ramazan hedefimiz 8 kilo idi... haftaya 2 kilo eksi bekliyorum senden.
6 kilo değil miydi yaçok korkuyorum
aklımdayken yazayım poniponumun hamileliğinin 40. haftası bebişin gelmek gibi bir niyeti yok o yüzden 3 gün sonra doktor sezaryanla alacak bebişi inşallah sorunsuz sağ selamet ponim alır bebeğini kucağına toparlanınca da gelir aramıza inşallah :)
Spor listesi Sonuclar
1. E ebruebrulii (1.080 puan)
2. Handandandan (660 puan)
3. Jasminium84 (490 puan)
Tebrikler kizlar
bünyede bünyeye fark ediyor ben ikinci gun daha iyiydim 4-5 gün içinde bulaşık makinası vs boşaltmaya başladım ama eltim aynı gün hastanede toparlaniyor annesi malesef ilk doğumunda zoraki geldi 5 gün zor durdu size emanet dunurlerim gezmeye gelecek deyip gitti daha 18 yaşındaydı nasıl kıydı dunurleri sonra gelseydi ,ikinci de gelemem dedi bizimde çocuklar küçük görümcemi aradık o geldi bir hafta bizde hergun destek olduk şuan gördüğümüz kadın buz gibi sıfır sevgi belirtisi gelinini daha çok önemsiyor kızındanSezeryandan 4 saat sonra her işini kendin yaptığını başka bir yerde söyleme canım, bıu normalde imkansız birşey. Allah korkusun nazara gelirsin.
"Sezeryan ameliyatını" sık duya duya normalleştirdik kafamızda ama öyle değil.... Sezeryan en ağır karın içi ameliyatlardan.
ilk iki sezeryanımda 1'er ay yatttım ve hiçbir işimi kendim yapamadım, hatta iki hafta boyunca iki elimden tutulmasa yatakta doğrulamiyordum.
3. sezeryanım daha berbatti. 2 ay bilfiil yattım...tuvalate giderken belim bükük (namazın rükû pozisyonunda) ellerim dizlerimde yürüdüm....
Annem doğumdan 38 gün sonra beni görmeye geldiğinde tuvalete öyle yürüdüğümü görünce, çok üzüldü ve "sen başka doğurma" dedi.(4 çocuğunuz olsun kafasında)
Doğumdan 3 ay sonra göreve başlamam gerekiyordu ama ben uzun süreli ayakta duramıyordum.
Herkesin bünyesi farklı maalesef.
aramıza hoşgeldin canımMerhaba hanimlar hepinize kolay gelsin diyet guruplarından birine katılmak istiyorum ne yapabilirim
güzel canım bir günde hemdeGeçen Cuma 99.8
Bu Cuma 99
Fark -800
Yüzde %0.80
Dün sabittim bu gün -800 çok iyi geldi — 1 olsa süper olurdu nasip
her eksi candırKilo bildirimi
Cuma 85.6 (tarti farkiyla)
Bugün 85
Fark -600
inusilin direncin yoksa karpuzun miktarı normal ince 4 dilimse tabiAkşamki menüm 1 kepçe yayla çorbasi
2 adet tavuk but fırınlanmış
1 kase yogurt
Sınırsız salata
4 dilim karpuz
Çeyrek ramazan pidesi
Spor
1 saat tempolu yürüyüş yaptım sabah
aa böyle nasıl oldukilo bildirimim
en son 85.9
bu gün 87.3
fark +1. 4 ohaaaaaa dağlar kadar diyip büyük bir tava bulup ateş yakıp tavayı ateşin üstüne içine de kendimi koymaya gidiyoruummm
hatanın farkındasın ve bu hafta kaçamak olmasın artıkKilo bildirimi
Gecen hafta:78.7
Bu hafta: 78.3
Fark: -400
Az ama buda benim için iyi çünkü kaçamaklarım vardı bu hafta
Bazı annelerde de erkek-kiz evlat ayrımı var canım maalesef....bünyede bünyeye fark ediyor ben ikinci gun daha iyiydim 4-5 gün içinde bulaşık makinası vs boşaltmaya başladım ama eltim aynı gün hastanede toparlaniyor annesi malesef ilk doğumunda zoraki geldi 5 gün zor durdu size emanet dunurlerim gezmeye gelecek deyip gitti daha 18 yaşındaydı nasıl kıydı dunurleri sonra gelseydi ,ikinci de gelemem dedi bizimde çocuklar küçük görümcemi aradık o geldi bir hafta bizde hergun destek olduk şuan gördüğümüz kadın buz gibi sıfır sevgi belirtisi gelinini daha çok önemsiyor kızından
Baya torpil gecmisDiyetisyenimin listesiydi torpil yapmış o zaman bana:)
Damadın iyi ise kızın iyidir , gelinin iyi ise oğlun diye bir söz varBazı annelerde de erkek-kiz evlat ayrımı var canım maalesef....
"Kızım elin oldu, bana gelinim bakacak" felsefesi...
Amin kuzum Allah senin de yardımcın olsun, insanın en değerli varlığından bunları duyması ben kadar üzücüAllah yardımcın olsun canım.
Seni o kadar iyi anlayabiliyorum ki...
Ben 4 aylık hamile iken annem bana "senin doğumuna gelmeyeceğim" demişti.... aslında beni üzen doğumuma gelmemesi değil, bunu direk yüzüme söylemesiydi, belkide hiçbirsey söylemeden doğum zamanı gelmeseydi bu kadar üzülmeyecektim....
yıkılmıştım, "bir insanı annesi sevmezse düşünmezse kim sever düşünürdü ki" diye düşündüm, kimsenin sevgisi umrumda değildi artık... intiharı düşündüm haftalarca, evim 8. kat defalarca çıkıp atlamayı düşündüm, küçük kızımda benimle birlikte evdeydi, her balkona çıktığımda yanımda biterdi, "ne yapıyorsun anne balkonda, içeri gel" derdi.... sürekli gözlerim dolar, içli içli ağlardım... bebeğimde içli içli ağlayan bir bebekti, benim psikolojim onlara geçmiş onu farkettim...
doğumdan sonra psikiyatriye gittim, lohusa depresyonu dedi, diyemedim ki "annem beni yıktı, ondan bu haldeyim"...ben ki yaşama sevinci ile dopdoluyum...
Senide yıkan muhtemelen annenin bu cümlesi....bunu sana söylemesi ona hiçbirsey kazandırmadı, aksine seni kaybetti.... keşke büyüklerimiz düşünerek konuşsalar.....
En güzeli iletişimi en aza indirmek, önceden hergün arardım, "ne oldu" diyerek telefonu açardı, buna rağmen aramaya devam ederdim.... şimdi ayda bir kere arıyorum, ayın ilk cuması...."yavrum" diyerek açıyor telefonu...belkide beni kaybettiğini anladı, ama iş işten geçti.... artık ben yokum...
ahh canım ne kadar benziyor seninle annelerimizNe kadar güzel söylemişsin canım, anne yoksa hiçbirsey yok aslında,...
O kitapta diyor ki; anne hayat ağacıdır çocuklar için, dalından meyve koparacakları, gölgesinde gölgelenecekleri, tehlikeli durumlarda dalların arasına saklanacakları, hayatı keşfedecekleri....
Ve aslında anne çocuğun hayatında sandığımızdan daha önemli bir rol oynarmış... yetersiz bir anne-çocuk ilişkisi çocuğun hayatında yetersiz ilişkiler, yanlış eş seçimleri, vs....
Mesela; annem bana bir kere bile güzelsin demedi, kızkardeşlerime güzelsin derdi ama bana bir kere bile söylemedi.....ve eşim beni istediğinde ben "ben güzel değilim, beni bu adam beğenmişken evleneyim, bununla evlenmezsem bir daha beni kimse beğenmez " diye düşünerek evliliği kabul ettim...
Evlendikten ve iş hayatına atıldıktan sonra insanların davranışlarından ve söylemlerinden anladım ki, ben güzel bir kadınmışım, erkeklerin evlenmek istedikleri özelliklerdeymişim... annemin bana kullanmadığı tek bir cümle benim yanlış bir evlilik yapmama neden oldu maaalesef...
Kitabı okuduğunuzda herşeyin alt sebebini göreceksiniz...
"Annenin duygusal yokluğu" herkese tavsiye ederim bu kitabı....
Sadece annesinden annelik görmeyenlere değil, evlatları arasında ayrım yapmak istemeyen herkes okusun
Sağol canımmSpor listesi Sonuclar
1. E ebruebrulii (1.080 puan)
2. Handandandan (660 puan)
3. Jasminium84 (490 puan)
Tebrikler kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?