Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kilo bildirimim
en son 85.9
bu gün 87.3
fark +1. 4 ohaaaaaa dağlar kadar diyip büyük bir tava bulup ateş yakıp tavayı ateşin üstüne içine de kendimi koymaya gidiyoruummm
Çok uyudun canım sen son günlerde, bence bu artı uyku ödemi

Ayy insallah sag saglim gelir yavrucagi, keske kendide gelseydi biraz muhabbet ederdik :)

bünyede bünyeye fark ediyor ben ikinci gun daha iyiydim 4-5 gün içinde bulaşık makinası vs boşaltmaya başladım ama eltim aynı gün hastanede toparlaniyor annesi malesef ilk doğumunda zoraki geldi 5 gün zor durdu size emanet dunurlerim gezmeye gelecek deyip gitti daha 18 yaşındaydı nasıl kıydı dunurleri sonra gelseydi ,ikinci de gelemem dedi bizimde çocuklar küçük görümcemi aradık o geldi bir hafta bizde hergun destek olduk şuan gördüğümüz kadın buz gibi sıfır sevgi belirtisi gelinini daha çok önemsiyor kızından
Merhaba hanimlar hepinize kolay gelsin diyet guruplarından birine katılmak istiyorum ne yapabilirim
aramıza hoşgeldin canım
Geçen Cuma 99.8
Bu Cuma 99
Fark -800
Yüzde %0.80

Dün sabittim bu gün -800 çok iyi geldi — 1 olsa süper olurdu nasip
güzel canım bir günde hemde
Kilo bildirimi
Cuma 85.6 (tarti farkiyla)
Bugün 85
Fark -600
her eksi candır
Akşamki menüm 1 kepçe yayla çorbasi
2 adet tavuk but fırınlanmış
1 kase yogurt
Sınırsız salata
4 dilim karpuz
Çeyrek ramazan pidesi
Spor
1 saat tempolu yürüyüş yaptım sabah
inusilin direncin yoksa karpuzun miktarı normal ince 4 dilimse tabi
kilo bildirimim
en son 85.9
bu gün 87.3
fark +1. 4 ohaaaaaa dağlar kadar diyip büyük bir tava bulup ateş yakıp tavayı ateşin üstüne içine de kendimi koymaya gidiyoruummm
aa böyle nasıl oldu
Kilo bildirimi
Gecen hafta:78.7
Bu hafta: 78.3
Fark: -400

Az ama buda benim için iyi çünkü kaçamaklarım vardı bu hafta
hatanın farkındasın ve bu hafta kaçamak olmasın artık

Bazı annelerde de erkek-kiz evlat ayrımı var canım maalesef....

"Kızım elin oldu, bana gelinim bakacak" felsefesi...

** * 9.Takim 621. Etap * * *

Fatlayd(95,1/
AhSen_2504 (78,7/78,3/0,4/%0,51)
Bi prenses annesi (87,3/86,3/1/%1,15)
pesto26 (69/
Gulbeseker(99,8/99/0,8/%0,80)
ebruebrulii (85,6/85/0,6/%0,70)+ 0.5 tartı farkı eklendi
CurukElma (59,3/58,2/1,1/%1,85)
Niran Nevra( 77,8/76,7/1,1/%1,41)
Jasminium84 (64,2/63,4/0,8/%1,25)
nanekekik(69,9/69,4/0,5/%0,72)
eceboce(63,7/61,8/1,9/%2,98)
Bayankokosh (75,5/74,5/1/%1,32)

9.takim ortalamasi : %

❤ FREE CANLAR ❤

Ekim2009 (85,9/87,3/+1.4
badem(68.1/
Sweetyy83 (65,1/
tugce(56
Hayyal(61,7
elfkkk

İzine ayrılan uyeler

*askrhpozitif(74,6//) 71.6 ile 618.Etapta izne ayrıldı
*mefkurem( )610. etapta 90,8 ıle izıne ayrıldı
*Edibe12 (94.3) 86.4 le 608.etapta izine ayrilan üye

hamişler

Pnrrr-20(75/75,6/+0,6

Mefkurem

Fatlady
pesto26

Siz kaldınız

Bazı annelerde de erkek-kiz evlat ayrımı var canım maalesef....

"Kızım elin oldu, bana gelinim bakacak" felsefesi...
Damadın iyi ise kızın iyidir , gelinin iyi ise oğlun diye bir söz var
Hayırlı evlat hayırlı insan hayırlı anne baba olabilmek önemli
Vicdani nasıl yeter ki insanın ayrım yapmaya

Amin kuzum Allah senin de yardımcın olsun, insanın en değerli varlığından bunları duyması ben kadar üzücü
Doğumuna gelmeyeceğim ne demek ne ile cezalandırıyor seni
Annem de bombalar bitmedi kendisi bi gr yarım etmeyip görümcen gelsin yapsın işini mi demesi çocuğa!!! Bişe yapmadım yapmayacağım ( Doğum hediyesi) demesi mi
O kadar yaraladı ki beni
Beni neyle cezalandırıyorsun ki sen, ben senden asla bişe beklemedim maddi olarak ama öyle bi tavırla ifade etti ki ben onların parasındaymışım da onlara güvenip çocuk yapmışım Allah’ıma binlerce şükür kızlarımı aç bırakmıyorum açık bırakmıyorum sağlığım elverdikçe de kimseye muhtaç etmem zaten ben onları
Geçen hafta doğumgünümdü ya annemin de doğumgünü o gündü, İnan zehir oldu bana her sene coşkuyla aradığım kadını aramasam mı diye düşünmek beni yıktı geçti ben ki her özel gününde herkesi seferber ederdim beni bu hale getirdi

Sen yine ayda bir arıyormuşsun ben hiç tanıyorum artık
Annen de muhtemelen pişman ama işte içinde bişeler kırıldı mı onarılmıyor ben yazık ki

Allah evlatlarından güldürsün tatlım inşallah seni hayırlı evlatlar olurlar seni hiç üzmezler umarım

ahh canım ne kadar benziyor seninle annelerimiz ve de evlenme maceramız. eşim şimdi ban çok güzel bir kadınsın dediğinde hala ona inanmıyorum. 18 yıllık evliyiz kendimi güzel olarak göremiyorum maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…