- 31 Ekim 2013
- 21.669
- 72.897
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #291.521
Hadi bakalım inşallahGeçen hafta 3. lük, bu hafta 2. lik....
Haftaya 1. olacağım inşaallah..
Tebrikler tebrikler tebrikler rakibem alkışlar sana gelsinBaharcim guncelleme yapayim kiloda tam 58 çıktım.
Gecen hafta 59.3
Bugun 58
Fark 1.3
Yuzde 2.19
Teşekkür ederim rakibemmmTebrikler tebrikler tebrikler rakibem alkışlar sana gelsin
tebrikler canımGeçen Cuma 99.8
Bu Cuma 99
Fark -800
Yüzde %0.80
Dün sabittim bu gün -800 çok iyi geldi — 1 olsa süper olurdu nasip
geçmiş olsun canımGünaydın kızlar bi türlü donemedim buraya önce kucuk hastalanfi sonra benim büyük 1 haftadan fazladir kusuyor bir iki gündür iyiyiz
Kizlar benim kilo bildirimim:
Gecen hafta: 75.0
Bugun: 75.6
Fark + 600gr
Bu civarda devam edebillirsem iyi olucak :)
tebrikler canımKilo bildirimi
Cuma 85.6 (tarti farkiyla)
Bugün 85
Fark -600
oooww abla nie boyle oldu ki menulerinden kaynakli mi odem mi ki hatrlayamadmkilo bildirimim
en son 85.9
bu gün 87.3
fark +1. 4 ohaaaaaa dağlar kadar diyip büyük bir tava bulup ateş yakıp tavayı ateşin üstüne içine de kendimi koymaya gidiyoruummm
tebrikler canımKilo bildirimi
Gecen hafta:78.7
Bu hafta: 78.3
Fark: -400
Az ama buda benim için iyi çünkü kaçamaklarım vardı bu hafta
Waayy tebrikler cnmBaharcim guncelleme yapayim kiloda tam 58 çıktım.
Gecen hafta 59.3
Bugun 58
Fark 1.3
Yuzde 2.19
Tesekkur ederim tatlim seytan diyo 1 saat sonra gene tartiltebrikler canım
geçmiş olsun canım
tebrikler canım
oooww abla nie boyle oldu ki menulerinden kaynakli mi odem mi ki hatrlayamadm
tebrikler canım
Waayy tebrikler cnm
Gerisi haftaya bonus olsun canımTesekkur ederim tatlim seytan diyo 1 saat sonra gene tartil
nirannn cok guzel gitmis cnm tebriklerCuma: 77.8
Bugün: 76.7
Fark: -1.1 (%1,41)
Allah sabir versin cnmKızlar uyuya kalmışım sahura kalkamadim ya bugün zorlayacak biraz beni
gayet guzel gitmis yasimmmgeçen hafta: 64,2
bugün: 63,4
Fark: -800
Yüzde: 1,25
hosgeldin cnm zuhal bende9.TAKIM KATILIM FORMU
Adı: Metanol
Yaşı:40
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları:12 ,9
Emziriyormusun:
Meslek: kimyager
Şu anda çalışıyomusun:evet
Boy:164
Kilo:71
Hedef:65
Daha önce başka takımda yarıştımı :evet
Kilo alma nedeniniz :kontrolsüz yemek,sagliksiz beslenme
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Evliyim çalışıyorum ,akşamları çocuklara ders çalistiriyorum uzun zamandır hayatta önceligim kendim olmadı,aslinda hep fazla yerdim ve iştahliydim ama bir sekilde idare ediyordum çok zayıf bir hanim olmasamda 65 civarlarında gezdim hep dogumlar hariç tabikendime sagligima,güzeligime hiç vakit ayırırıp kendim için birşey yapmadım ama artık kararlıyım:) Geçen hafta diyetisyenede başladım 73 le başlamıştım dün 70.8 çıktım tartıda ama ben oruçtan dolayı çok aç oldugum için bunu 71 olarak kabul rdiyorum umarım buradada birbirimize yardımcı olabiliriz herkese kolay gelsin..
__
__
9.TAKIM SPOR PUANLARI
Yapılan spor dk sı *zorluk puanı
Ip atlama ___5 tane ___1 puan
Ipsiz Hoplama __10 tane ____1 puan
Normal tempo yürüyüş _1 puan
Serbest dans ____________1 puan
Normal yüzme __________1 puan
Yoga______________________2 puan
Squat, mekik, şinav 5 tanesi ____1 puan
Plank 5 sn______________________1puan
Cok Tempolu spor yürüyüşü _______3 puan
Kondüsyon bisikleti _____2 puan
Leslie ____________________3 puan
Bantta yürüyüş __________3 puan
Plates,bölgesel,aletli gym__3 puan
Zumba ____________________3.5 puan
Cardio(leslieden hızlıysa) _3.5 puan
Jillan ______________________4 puan
Aralıksız koşu______________4 puan
Aralıksız tempolu yüzme___4 puan
Eliptik______________________4 puan
Spor Bildirim örneği
Leslie 3 mil 45 dk *3=135
Tempolu yürüyüş 40 dk *2=80
Toplam 215 puan
Menulerin altına Bu şekilde bildirim yapılıp @Pnrrr-20 etiketlenecektir
---------------------------
_____9.TAKIM ANDI _____
ömrümün ,senelerimin zayıflamaya çalışmakla geçmesiniiii
bir yere gidecekken şimdi insanlar kiloma laf söyleyecek diye endileşmenyiii
giydiğim kıyafetle aynaya bakıp bedenimden, çıkıntılardan memnun olmamayıııı
yemekli ortam da herkes rahat rahat yerken ben sürekli daha yesem mi yemesem mi diye düşünmeyiiii
açken sevdiğim yemeği pişirip onu yemeyip daha hafif olsun diye kendime ayrı yemek hazırlamayııı
eşim dostum ya da herhangi birinin bedenim kilom hakkın da konuşup tavsiyesini dinlemek zorun da kalmayııı
kendime dürüstçe duraksamadan bakıp herşeyimle kendimi beğeniyorum seviyorum diyememeyiii
REDDEDİYORUMMMMMMMMMMMMMM
ŞİMDİ ŞU AN DA :
olduğum halimi kabul edip , bedenimin terazisi dengelenene kadar sağlıklı bir şekil de kolaylıkla zayıflamayı seçiyorum ve aktif ediyorum
her nefes alış verişim de
her adımım da
aklımdayken ya da değilken
uyanıkken , uyurken
inansam da inanmasam da
bedenim durmaksızın şifalanıp fazla yağları yakıp atıyor , zayıflıyorum
ideal bedenim de olmak zaten hakkım , hakkım olanı istiyor ve alıyorummm
yinede guzel gitmis tatlimGeçen Cuma 99.8
Bu Cuma 99
Fark -800
Yüzde %0.80
Dün sabittim bu gün -800 çok iyi geldi — 1 olsa süper olurdu nasip
ins. Artik duzelirler cnmGünaydın kızlar bi türlü donemedim buraya önce kucuk hastalanfi sonra benim büyük 1 haftadan fazladir kusuyor bir iki gündür iyiyiz
aynen :)) bence iyi cnmKizlar benim kilo bildirimim:
Gecen hafta: 75.0
Bugun: 75.6
Fark + 600gr
Bu civarda devam edebillirsem iyi olucak :)
tebrikler tatlimKilo bildirimi
Cuma 85.6 (tarti farkiyla)
Bugün 85
Fark -600
yasimmm artik sende bi annesin ve sorumluluklarin var cnmAynen öyle canım
Allah razı olsun bu süreçte görümcem ben kayınvalidem hep yanımdaydı kv yaşlı başlı kadın lohusayım yemekle uğraşamam ikili çocukla diye bir sürü içli köfte yapıp gönderdi ama neticede eşimin ailesi eşimle allah korusun ayrılsak falan onlarla bi daha görüşmeyiz diye düşünüyorum
Annem ondan maddi destek istediğimi düşünüyor ama umurumda değil Hala bi şekilde maddi olarak yanımda zaten ama benim için önemli olan manevi olarak sırtımı yaslayabileceğim biri
Gecelerce tek başıma hüngür hüngür ağladım çıldırma noktasına geldim ellerimi kollarımı duvarlara vurmaktan bi ara elimi incittim tutmaz oldu böyle rezalet bi hamilelik ve lohusalık geçirdim ama hiçbirinde annem yoktu canımı sıkan bu
Neyse böyle konular açıldıkça tutamıyorum kendimi daralttım sizin de içinizi hakkınızı helal edin kızlar
Ben de bi kitap okumak istiyordum onu alayım bari
Bugun tartida 75,8 gösterdi bana bugün itibariyle kaldığım yerden devam
kuzum bu yagmur işi halledilmezse hep ayni seyi yasamicakmisinizSaol canım teşekkür ederim
Abla evim 1+1'di
4 ay önce 2 oda ekledik buyuttuk ve evin a'dan z'ye herseyini yeniledik mutfak banyo vs hepsini)
Ama evim dağın eteğinde olduğu için kışın yağan yağmurun çoğu evime girdi (önlenemiyo) ev berbat oldu duvarlar hepsi küfle kaplandı)
Tabi odaları uzun zamandır kullanamıyoruz oturma odasinda uyuyoruz buda çok sıkıntı yani bayrama kadar beklenemez ama benim planlarım vardı halıları yorgan yastıkları hepsini yıkayıp sonra boya yaptiircaktim ama eşim dün benden habersiz boya almış ve boyaciyida ayarlamış, bende buna çok sinirlendim ben şimdi neyi nerden basliycam bilmiyorum ev karmakarışık
hic duggularini annenle paylastinmi cnmAllah yardımcın olsun canım.
Seni o kadar iyi anlayabiliyorum ki...
Ben 4 aylık hamile iken annem bana "senin doğumuna gelmeyeceğim" demişti.... aslında beni üzen doğumuma gelmemesi değil, bunu direk yüzüme söylemesiydi, belkide hiçbirsey söylemeden doğum zamanı gelmeseydi bu kadar üzülmeyecektim....
yıkılmıştım, "bir insanı annesi sevmezse düşünmezse kim sever düşünürdü ki" diye düşündüm, kimsenin sevgisi umrumda değildi artık... intiharı düşündüm haftalarca, evim 8. kat defalarca çıkıp atlamayı düşündüm, küçük kızımda benimle birlikte evdeydi, her balkona çıktığımda yanımda biterdi, "ne yapıyorsun anne balkonda, içeri gel" derdi.... sürekli gözlerim dolar, içli içli ağlardım... bebeğimde içli içli ağlayan bir bebekti, benim psikolojim onlara geçmiş onu farkettim...
doğumdan sonra psikiyatriye gittim, lohusa depresyonu dedi, diyemedim ki "annem beni yıktı, ondan bu haldeyim"...ben ki yaşama sevinci ile dopdoluyum...
Senide yıkan muhtemelen annenin bu cümlesi....bunu sana söylemesi ona hiçbirsey kazandırmadı, aksine seni kaybetti.... keşke büyüklerimiz düşünerek konuşsalar.....
En güzeli iletişimi en aza indirmek, önceden hergün arardım, "ne oldu" diyerek telefonu açardı, buna rağmen aramaya devam ederdim.... şimdi ayda bir kere arıyorum, ayın ilk cuması...."yavrum" diyerek açıyor telefonu...belkide beni kaybettiğini anladı, ama iş işten geçti.... artık ben yokum...
ne yaptin orucu biraktinmi cnmkilo bildirimim
en son 85.9
bu gün 87.3
fark +1. 4 ohaaaaaa dağlar kadar diyip büyük bir tava bulup ateş yakıp tavayı ateşin üstüne içine de kendimi koymaya gidiyoruummm
daha dikkatli olmaya calis cnmKilo bildirimi
Gecen hafta:78.7
Bu hafta: 78.3
Fark: -400
Az ama buda benim için iyi çünkü kaçamaklarım vardı bu hafta
eline saglik cnmSpor listesi Sonuclar
1. E ebruebrulii (1.080 puan)
2. Handandandan (660 puan)
3. Jasminium84 (490 puan)
Tebrikler kizlar
Valla soyunmaya üşenirim suan oyle olacak sanirim nirancim :)Gerisi haftaya bonus olsun canım
Sende mi kiyqfetsiz tartiliyon eşim bana manyak dioValla soyunmaya üşenirim suan oyle olacak sanirim nirancim :)
Tebrikler kızlar E ebruebruliiSpor listesi Sonuclar
1. E ebruebrulii (1.080 puan)
2. Handandandan (660 puan)
3. Jasminium84 (490 puan)
Tebrikler kizlar
Kiyafetler fazladan 1 kilo farkediyor tabikide cibildak tartiliyorumSende mi kiyqfetsiz tartiliyon eşim bana manyak dio
Aynen kiz vala demi bende birazdan eve gecicem bi tartilayim bklm kac cikicam bugun spor yapamadm daha ama sadece mekik ve plank yaptım yürüyüş falan bana cok eksi getiriyorKiyafetler fazladan 1 kilo farkediyor tabikide cibildak tartiliyorum
Nerden katılım yapabilirim acil
9. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM.
seaBahAR
"Her üyenin, yarışma kurallarını içeren Link Silinmiştir. okuması zorunludur.
Kararların güncel hali her zaman son mesajdır."
9. TAKIM KAPTANI
Mefkurem
9. Takım kaptan yardımcıları
@nanekekik @askrhpozitif
9.Takım ailesine hoşgeldin sevgili kaderdaşım
Burada ruhumuzdaki ve bedenimizdeki fazlalıklardan kurtulup hayallerimizdeki bedene kavuşmak için dostluk kardeşlik havasında el ele verip birbirimize destek oluyoruz
Kilo vermek ve yarışmada olduğumuz için, takımımızın başarılı olması adına bazı kurallarımız var
9.TAKIM KURALLARI:
1-) Bizim için en önemli şeylerden biri buradaki sağladığımız devamlılık ,katılım , birbirimize verdiğimiz destek ve bu yüzden; günlük min.5 mesaj zorunluluğumuz var ( kaptanın bilgilendirildiği ekstrem durumlar hariç )
Mazeretsiz takıma uğramama durumunda üye uyarılır, bu durumun devam etmesi halinde diskalifiye edilir
2-) Kilo vermemizde diğer bir faktör ise yediklerimiz içtiklerimizdir ve bu yüzden ;Her gün menü paylaşımı yapmak ve menülere yorum yapmak mecburidir
Öğünlerimiz her akşam saatleriyle birlikte liste halinde yazılmak zorunda
Mazeretsiz 3 gün üst üste menü yazmayan sarı kart alır
3 sarı kart alan kırmızı kartla takım kurallarına uymadığı için diskalifiye edilir
ÖRNEK MENÜ(saatler farazidir , herkes kendine göre bir saat düzeni oluşturabilir, herkes 3 ana , 3 ara öğün yapmak zorunda değil)
Örnek :
sabah(09:00)
öğle(13:00)
ara(15:00)
akşam(18:00)
içilen su:2lt.
yapılan spor dakikası:60 dk
3-) kilo vermek için SU olmazsa olmazımız.kişinin SU ihtiyacı kilo*0.33 ml dir. Emzirme, spor durumlarında bu oran artar
4-) Sağlıklı kilo vermek, kas kaybetmek istemiyorsak hafta da 3-4 kez min.45 dk SPOR yapılmalı 
5-) En can alıcı bir noktada kaçamaklar,Elimizden geldiği kadar kaçamak yapmamaya çalışıyoruz. Her yapılan kaçamak bizi geriye götürür, emeklerimizi çöpe atar.
Ayrıca takım sorumluluğunu bilen biri takım arkadaşlarının emeklerini zayi etmek istemez.
Kaçamaklı menülerle devam eden yeni üyelerin deneme süreleri uzar
6-)-Menüler deki faydalı karbonhidratlar sabah ve öğlen tüketilmeli çarşamba ve Perşembe günleri ise minimum karbonhidrat alınmalıdır. Perşembe günü Mümkün olduğunca akşam öğünü erken saate çekilmelidir.
7-) KİLO BİLDİRİMİ!!!
Yarışma için kilo bildirimi CUMA GÜNÜ EN GEÇ 14.00 DE KADAR YAPILMALIDIR. Mazeretsiz ve bilgi vermeden 2 defa kilo bildiriminde bulunmayan üyeler DİSKALİFİYE edilecektir
AYRICA PAZARTESİ ARA KONTROLÜ OLARAK TAKIM İÇİ KİLO BİLDİRİMİ YAPILMALIDIR.
ÖRNEKTİR
kilo bildirimim
geçen hafta :
bu hafta :
aradaki fark :
Yüzde :
8-)Her üye son yazdığı mesajdan itibaren yazılan mesajları okuyup gerektiğinde cevaplamakla yükümlüdür... Bu bir bütünün parçası olmak adına önemlidir.
9-)3 HAFTA ARKA ARKAYA KİLO VERMEYEN KİŞİ LİSTEDEN ÇIKARILIR ...(elinden geleni yapmadığı takdirde)
10-) yeni üyenin deneme süresi min. 2 haftadır,yeterli paylaşım ve takıma uyumu,diyetine sadık olması, kilo veriminin yeterli düzeyde olması durumunda 3.cuma bildiriminde listeye dahil edilir.
Kaptanın gerek duyduğu durumlarda deneme süresi uzayabilir
11-)Üyeler kilolarını verirken sağlıklı beslenmeye dikkat ederler. Şok diyetler yapamazlar.Gerektiğinde en fazla 3 günlük detoks yapılabilir
YARIŞMACININ VERDİĞİ/ALDIĞI KİLONUN YÜZDE HESABI NASIL YAPILIR?
Formülümüz şu şekilde:
[(Etap başlangıç kilosu - Etap bitiş kilosu) / Etap başlangıç kilosu] x 100
Örnek: Yarışmacı 61 kilo. Bir hafta sonra 60,5 kiloya düşmüş olsun.
61-60,5 = 0,5
0,5 / 61 = 0,008196721
0,008196721 x 100 = %0,82
Takım kurallarını okuyup kabul eden yeni arkadaşlar
Aşağıdaki formu kopyalayıp doldurarak giriş yaparsanız 9.Takım ailesine dahil olmuş olursunuz
Teşekkür ediyor ve hoşgeldiniz diyorum...
Kilo ve boy bilgilerinizi profilinizin altına yazarsanız memnun oluruz :)
9.TAKIM KATILIM FORMU
Adı:
Yaşı:
Evli/bekar:
Çocuk/yaşları:
Emziriyormusun:
Meslek:
Şu anda çalışıyomusun:
Boy:
Kilo:
Hedef:
Daha önce başka takımda yarıştımı :
Kilo alma nedeniniz :
Bize kısaca kendini anlatırmısın:
__
__
9.TAKIM SPOR PUANLARI
Yapılan spor dk sı *zorluk puanı
Ip atlama ___5 tane ___1 puan
Ipsiz Hoplama __10 tane ____1 puan
Normal tempo yürüyüş _1 puan
Serbest dans ____________1 puan
Normal yüzme __________1 puan
Yoga______________________2 puan
Squat, mekik, şinav 5 tanesi ____1 puan
Plank 5 sn______________________1puan
Cok Tempolu spor yürüyüşü _______3 puan
Kondüsyon bisikleti _____2 puan
Leslie ____________________3 puan
Bantta yürüyüş __________3 puan
Plates,bölgesel,aletli gym__3 puan
Zumba ____________________3.5 puan
Cardio(leslieden hızlıysa) _3.5 puan
Jillan ______________________4 puan
Aralıksız koşu______________4 puan
Aralıksız tempolu yüzme___4 puan
Eliptik______________________4 puan
Spor Bildirim örneği
Leslie 3 mil 45 dk *3=135
Tempolu yürüyüş 40 dk *2=80
Toplam 215 puan
Menulerin altına Bu şekilde bildirim yapılıp @Pnrrr-20 etiketlenecektir
---------------------------
_____9.TAKIM ANDI _____
ömrümün ,senelerimin zayıflamaya çalışmakla geçmesiniiii
bir yere gidecekken şimdi insanlar kiloma laf söyleyecek diye endileşmenyiii
giydiğim kıyafetle aynaya bakıp bedenimden, çıkıntılardan memnun olmamayıııı
yemekli ortam da herkes rahat rahat yerken ben sürekli daha yesem mi yemesem mi diye düşünmeyiiii
açken sevdiğim yemeği pişirip onu yemeyip daha hafif olsun diye kendime ayrı yemek hazırlamayııı
eşim dostum ya da herhangi birinin bedenim kilom hakkın da konuşup tavsiyesini dinlemek zorun da kalmayııı
kendime dürüstçe duraksamadan bakıp herşeyimle kendimi beğeniyorum seviyorum diyememeyiii
REDDEDİYORUMMMMMMMMMMMMMM
ŞİMDİ ŞU AN DA :
olduğum halimi kabul edip , bedenimin terazisi dengelenene kadar sağlıklı bir şekil de kolaylıkla zayıflamayı seçiyorum ve aktif ediyorum
her nefes alış verişim de
her adımım da
aklımdayken ya da değilken
uyanıkken , uyurken
inansam da inanmasam da
bedenim durmaksızın şifalanıp fazla yağları yakıp atıyor , zayıflıyorum
ideal bedenim de olmak zaten hakkım , hakkım olanı istiyor ve alıyorummm
Bi prenses annesi (88.2/87,3/%1,02)
pesto26 (69,3/69/0,3/%0,43)
Gulbeseker(100,3/99,8/0,5/%0,50)
ebruebrulii (86,2/85,1/1,1/%1,28)
CurukElma (60,7/59,3/1,4/%2,31)
Niran Nevra( 79,1/77,8/1,3/%1,64)
Jasminium84 (65,4/64,2/1,2/%1,83)
nanekekik(70,8/69,9/0,9/%1,27)
eceboce(64,5/63,7/0,8/%1,24)
Bayankokosh (77/75,5/1,5/%1,95)mezun üye, Bt:28.04.2019 bk:77 H:58
9.takim ortalamasi : % 1,227
❤ FREE CANLAR ❤
Ekim2009 (85,9/
badem(68.1/
Sweetyy83 (65,1/
tugce(56)
Hayyal(60,7/61,7/+1)
İzine ayrılan uyeler
*askrhpozitif(71.6/74,6/+3/) 71.6 ile 618.Etapta izne ayrıldı
*mefkurem(96.5 )610. etapta 90,8 ıle izıne ayrıldı
*Edibe12 (96.3) 86.4 le 608.etapta izine ayrilan üye
hamişler

Pnrrr-20(74,5/75/+0,5
Bi an önce tartil bakim o zaman belki fark olur kizAynen kiz vala demi bende birazdan eve gecicem bi tartilayim bklm kac cikicam bugun spor yapamadm daha ama sadece mekik ve plank yaptım yürüyüş falan bana cok eksi getiriyor
Hg cnm ilk sayfadaki kurallsri okuyup kabul ettiysen formu doldurup katılabilirsinNerden katılım yapabilirim acil
hilall durmuyoduBaharcim guncelleme yapayim kiloda tam 58 çıktım.
Gecen hafta 59.3
Bugun 58
Fark 1.3
Yuzde 2.19
dogrusu o deseydin :))Sende mi kiyqfetsiz tartiliyon eşim bana manyak dio
9.TAKIM KATILIM FORMUNerden katılım yapabilirim acil
Abla 1.3 de takildim hep ayni gidiyor benden yahuhilall durmuyodu
Azmine hayranim tatlim
dogrusu o deseydin :))
Her kiyafet farkli agirlikta sonucta
Aynen cnm son zmnlarda ikna ettim artk tuvakete cikamamkbile etkiliyir ki degil ki kiyafeyhilall durmuyodu
Azmine hayranim tatlim
dogrusu o deseydin :))
Her kiyafet farkli agirlikta sonucta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?