- 19 Ekim 2018
- 1.844
- 7.131
- 108
- 35
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #291.561
Nerde gördün kız, kilom iner diye bekledim ama düne göre +100 çıktıpesto26 tartilmadin mi daha görüyorum seni hadi ama
Hadi inşllah canım :)Geçen hafta 3. lük, bu hafta 2. lik....
Haftaya 1. olacağım inşaallah..
Adı:tuğçe
Yaşı:23
Evli/bekar:bekar
Çocuk/yaşları:1tane/2yaşnda
Emziriyormusun:hayır
Meslek:ev hnn
Şu anda çalışıyomusun:hayr
Boy:175
Kilo:102
Hedef:68
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayır
Kilo alma nedeniniz :hamilelik
Bize kısaca kendini anlatırmısın: 23 yaşındayım eşimden yeni ayrıldım ve kaybettiğim özgüvenimi kazanmam lazım hamileliğimde 62 kilodan 102 ye çıktım eski halime dönmek istiyorum buyrun
9.TAKIM KATILIM FORMUNerden katılım yapabilirim acil
İnşallah yarın başlayacağım =))) ama örnek beslenme programı yokmu? Birde whatsapp grubunuz varmı,? Kk nınHadi inşllah canım :)
Hadi inşallah
Hosgeldn cnm, burda azimle devam edersen kilolar gider zaten :)
Bende pinar 26 yasindaym zamanla daha cok tanisiriz
Protein ve sebze ağırlıklı beslenmeye dikkat ediyoruz canım...İnşallah yarın başlayacağım =))) ama örnek beslenme programı yokmu? Birde whatsapp grubunuz varmı,? Kk nın
tatli yağlı hamurisi makarna plav yok cnm :))))Örnek menü yokmu ne yenecek ne yemeyecek
sen dun menü yazmadin dimi cnmValla denedim ama daha beter oldu.
Geçen cuma :69
Dün: 69
Bugün:69.1
Pazartesi arti degildin diye hatirliyorum cnmKızlar çok üzgünüm bu saate kadar da bekledim fakat malesef artılardan kurtulamadım. Ve ilk defa artıyla geliyorum inanılmaz kötü hissettim . İnşallah takımı çok fazla etkilemem. Gidip kan verdim bugün ne zamandır kilo veremiyorum belki bir sebebi vardır vitamin, demir eksikliği falan....
Geçen hafta:95.1
Bu hafta:95.5
Fark:+400
Valla çok heyecan ve hırs yaptım bian önce sabah olsun da başlayım diye bekliyorum. Sabah 8 de yürüyüş yapıp 9da kahvaltı yapayım daha etkili olurtatli yağlı hamurisi makarna plav yok cnm :))))
Elinden geldigince saglikli dengeli beslenmeye calis
Ogunlerinde sebze salata yogurt yada et türü salata yiyebilirsin
Kahvalti yumurta peynir zeytin bol yesillik 1-2dil tb yada cavdar ekmek
sen dun menü yazmadin dimi cnm
Iftari abartiyomusun
Heralde sende sporsuz veremeyenlerdensin
Kk da wp grubu olmaz cnmİnşallah yarın başlayacağım =))) ama örnek beslenme programı yokmu? Birde whatsapp grubunuz varmı,? Kk nın
Sabah baslaman sart degilki :)) şu anda başladın say kendiniValla çok heyecan ve hırs yaptım bian önce sabah olsun da başlayım diye bekliyorum. Sabah 8 de yürüyüş yapıp 9da kahvaltı yapayım daha etkili olur
Yazdım balım, sporsuzluk ve yiyip yatma beni bitiriyor. Şimdi yürüyüşteyim. Takıma ilk zamanki katkıyı sağlayamadıkça da moralim bozuluyor, belki ondan sessizimdirtatli yağlı hamurisi makarna plav yok cnm :))))
Elinden geldigince saglikli dengeli beslenmeye calis
Ogunlerinde sebze salata yogurt yada et türü salata yiyebilirsin
Kahvalti yumurta peynir zeytin bol yesillik 1-2dil tb yada cavdar ekmek
sen dun menü yazmadin dimi cnm
Iftari abartiyomusun
Heralde sende sporsuz veremeyenlerdensin
Bence seni en cok spor etkiliyor cnmYazdım balım, sporsuzluk ve yiyip yatma beni bitiriyor. Şimdi yürüyüşteyim. Takıma ilk zamanki katkıyı sağlayamadıkça da moralim bozuluyor, belki ondan sessizimdir
Canım hiç canını sıkma sağlık olsun gerisi hallolur. Yavaş yavaş geri kalan işlerini halledersinSaol canım teşekkür ederim
Abla evim 1+1'di
4 ay önce 2 oda ekledik buyuttuk ve evin a'dan z'ye herseyini yeniledik mutfak banyo vs hepsini)
Ama evim dağın eteğinde olduğu için kışın yağan yağmurun çoğu evime girdi (önlenemiyo) ev berbat oldu duvarlar hepsi küfle kaplandı)
Tabi odaları uzun zamandır kullanamıyoruz oturma odasinda uyuyoruz buda çok sıkıntı yani bayrama kadar beklenemez ama benim planlarım vardı halıları yorgan yastıkları hepsini yıkayıp sonra boya yaptiircaktim ama eşim dün benden habersiz boya almış ve boyaciyida ayarlamış, bende buna çok sinirlendim ben şimdi neyi nerden basliycam bilmiyorum ev karmakarışık
Bana da yanında yer açkilo bildirimim
en son 85.9
bu gün 87.3
fark +1. 4 ohaaaaaa dağlar kadar diyip büyük bir tava bulup ateş yakıp tavayı ateşin üstüne içine de kendimi koymaya gidiyoruummm
Tebrikler canım eksiye geçöişsin gayet güzelKilo bildirimi
Gecen hafta:78.7
Bu hafta: 78.3
Fark: -400
Az ama buda benim için iyi çünkü kaçamaklarım vardı bu hafta
Valla muhteşemsin canımBaharcim guncelleme yapayim kiloda tam 58 çıktım.
Gecen hafta 59.3
Bugun 58
Fark 1.3
Yuzde 2.19
Hoş geldin canım. Buda aktif olmaya bak kilo verdikçe özgüvenini tekrar kazanacaksınAdı:tuğçe
Bize kısaca kendini anlatırmısın: 23 yaşındayım eşimden yeni ayrıldım ve kaybettiğim özgüvenimi kazanmam lazım hamileliğimde 62 kilodan 102 ye çıktım eski halime dönmek istiyorum buyrun
Niye böyle olduk ki biz kuzum yaValla denedim ama daha beter oldu.
Geçen cuma :69
Dün: 69
Bugün:69.1
Pazartesi -100 görmüştüm . Bilmiyorum olabilir. İnşallah geçici bir süreçtir. O kadar dikkat edip artı olmak çok fenaPazartesi arti degildin diye hatirliyorum cnm
Belkide orucun ilk haftasi duzensizlik negatif etkiledi seni
Yinede kan vermen iyi tabiki
Öyle motive olamamSabah baslaman sart degilki :)) şu anda başladın say kendini
Estağfurullah canımAynen öyle canım
Allah razı olsun bu süreçte görümcem ben kayınvalidem hep yanımdaydı kv yaşlı başlı kadın lohusayım yemekle uğraşamam ikili çocukla diye bir sürü içli köfte yapıp gönderdi ama neticede eşimin ailesi eşimle allah korusun ayrılsak falan onlarla bi daha görüşmeyiz diye düşünüyorum
Annem ondan maddi destek istediğimi düşünüyor ama umurumda değil Hala bi şekilde maddi olarak yanımda zaten ama benim için önemli olan manevi olarak sırtımı yaslayabileceğim biri
Gecelerce tek başıma hüngür hüngür ağladım çıldırma noktasına geldim ellerimi kollarımı duvarlara vurmaktan bi ara elimi incittim tutmaz oldu böyle rezalet bi hamilelik ve lohusalık geçirdim ama hiçbirinde annem yoktu canımı sıkan bu
Neyse böyle konular açıldıkça tutamıyorum kendimi daralttım sizin de içinizi hakkınızı helal edin kızlar
Ben de bi kitap okumak istiyordum onu alayım bari
Canım sana naçizane birkaç önerim olacak...kabul edersen...Öyle motive olamamsabah tamamen başlamalıyım
Hoşgeldin canımAdı:tuğçe
Benim eşim psikopatın baş çekeni zaten o yüzden boşanıyorum.. =)Canım sana naçizane birkaç önerim olacak...kabul edersen...
Öncelikle yürüyüşe müsait isen kendine bir sauna eşofman al, onunla yürü...daha fazla ter atacaksın, ter ile birlikte de toksinleri attığın için daha hızlı kilo vereceksin.
Sıvı alımına dikkat et...., yemeklerden yarım saat öncesinden, yemek sırası ve yemek sonrası 2 saate kadar asla hiçbir sıvıyı tüketme...( Sadece 2.5 saatlik bir zaman diliminde sıvı almayacaksın)
Lokmalarını 30-40 arası çiğne....daha fazla çiğnemek hızlı kilo verebilmenin olmazsa olmaz kuralı...
Google Play'den plank egzersizlerini yükle, hergün düzenli olarak yap ..
Boşandığın için duygusal boşluk nedeniyle kendine bir uğraş bul... Duygusal boşluk önce yemek yemeye yönlendirir...
Eski eşini kıskandırmaya çalışma... Malum ülkede piskopat çok...sadece kendi sağlığın ve özgüvenin için zayıfla....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?