Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın kızlaar...

55.6 çıkmışım ehhh 600 gramda iyidir napalım

Kahvaltı yapıp geliyorum sizde burda olun konuşalım...

canım olur böyle şeyler arada evli ve cocuklu olunca tabi kılo vermek daha zor oluyor bıde hassas bır yapın varsa benım gibi.bende bu hafata hiç kılo veremedim gecen hafta verdiğim 1 kiloyu korudum yine 69.4 cıktım cunku bu hafta basında cok kacırmıstım ancak eski kıloma donebildim bugun bende aycanın 1 ayda 8 kılo olan dıyetıne başladım.
sabah;
1 dilim kepek ekmegı bıraz peynır maydonoz limon
arada biraz kuruyemiş olsun vericez hiç üzülme öptüm çok

Canım haftaya benden zayıf olarak geleceksin ben cok saldım bu hafta seni

cnm tşk ederim ama sen salmadın bişeyi 55e düşsen dahada verme derim... Evdekilerde bana 3 kilo daha ver diyeti unut diyip duruyorlar 50 diyorum dayaklıksın diyolar

Dün babam böyle bi performansı beklemiodm açık söyleym ama 3 kilo daha ver yeter dahada zayıflama sağlıksız durursun dedi...

selam kızlar...kilom aynı ...birkaç spor salonu ile konuştum..bir tanesi çok hoşuma gitti..6 aylık paket program..içinde herşey var..yüzme, masaj, sauna vs...kızkardeşimde oraya üye ama gidiyomu 6 aylık 1.200 dedi..nakit 1000 lira..ben misafir olarak gidiyordum oraya..arada havuza falan gidiyordum kendime güvenip paraya kıyamıyorum işte..ki önümde böyle güzel bir örnek var(kızkardeşim).sonra bi yer daha var..haftada 3 gün ..aylık 75 lira ama burda havuz neyin bişey yok..kesin bir karar verip önümüzdeki hafta başlıycam inşallah...

tebrik ederim inşallah bende senin gibi kılolarımdan kurtulabilirim harika gidiyosun bence

bu arada derdime ortak olup cevap veren herkese kocamaan bir öpücük yolluyorumfadimem dediğin gibi bu saatten sonra yapacak bişey yok...şimdiye kadar yontamadıysam bundan sonrada boşuna uğraşmaya gerek yok..

Gunydin kizlar, gec kaldim o yuzden telden giriyoeum uzun yazamicam bu haftaki kilom 89.900 bu arada dun sonunda regl oldum, yani teyze olmuyorsunuz yanlis alarmmis :)

gözün aydın cnm..

geçen hafta 101.3
BU HAFTA 100.5

çok güzel vermişin..ben daha dartılmadım bakalım nekadar verdim çok merak ediyorum şimdi dartılıp foto çekip koyucam..

Günaydın kızlaar...

55.6 çıkmışım ehhh 600 gramda iyidir napalım

Eki Görüntüle 330395

Kahvaltı yapıp geliyorum sizde burda olun konuşalım...

çok güzel hiç vermemektense 600gr bencede iyi cnm..

cnm sen 3 kilo bile vermesen olur ama kendini daha iyi hissedeceksen ver tabiki..

Son düzenleme:

dün bende karar verdim yazılcaktım içeriyide gezme fırsatım oldu ama 6 aylık yapmıyorlarmış en az 1 yıl... Bence kaçırma 1 yıl 1200 gayet iyi aylık 100 lira herşeye veryosun...

tebrik ederim inşallah bende senin gibi kılolarımdan kurtulabilirim harika gidiyosun bence

Teşekkür ederim kızlar. Verirsiniz ya ben başlayana kadar ne umutsuzluklar içersindeydim kuzenlerim hep dalga geçerdi dün gelip nasıl vrdgmi sormya gelmişler Geç oldu dalga geçmeseydiniz sizde verirdiniz dedim... Başlamak harbi bitirmenin yarısı...

çok güzel gerçekten bu iş azim işi ve istikrar lazım sen bunu başarmışsın...

çok güzel gerçekten bu iş azim işi ve istikrar lazım sen bunu başarmışsın...

Bide bende çok iyi bi anne vardı bu konularda bilgili hiç bi gün 1buçuk ay boyunca kalkıpta cnmn isteyeceği bişey yapmadı bütün ev bana uydu yemek konusunda kardeşim hariç... oda dışarda yedi... hep sebze pişti bana özel yağsız şeyler pişti bi gün demedim bu çok yağlı yiyemem diye... Çok destekçim oldu... Umarım herkes böyle güzel bi aileye sahiptir ve sizde başarırsınız...

haklısın cnm ya akşam yemeklerini diyet yemeği gibi yapamam oğlumda yiyo kuruşeylerde yapamam eee eymen pilav makarna seviyo onuda yapamam spora vakit yok ahh bekar olacaktım tutmayın beni ozaman

dün bende karar verdim yazılcaktım içeriyide gezme fırsatım oldu ama 6 aylık yapmıyorlarmış en az 1 yıl... Bence kaçırma 1 yıl 1200 gayet iyi aylık 100 lira herşeye veryosun...

mahsus 1 yıl diyolar yada 6 ay parayıda alıyolar biliyolar ki kimse bu kadar uzun süre gelmiyo + içine konulan imkanların hepsini kullanmıyo aynı ultraherşey tatil fırsatları gibi

kız 1 yıl değil, 6 aylık 1200...nakit verirsen 1000 tl..

Haklısımız cok takıntılıyım kilo konusuna aynada hep kendimi şişman görüyorum Birsi bana ima etsin moralim bozulur
Benim kendimde tek takıntılı oldugum sey kilo

Üzülme cnm sen cok guzel ve zayıf bı kızsın facede eklıyım ac benım foyolara bak bı bıde kendı fotona bak anlarsın hergun kendını telkın et zayıfım guzelım dıe bıran once bu pıskolojıden cık...Haaa aslında dusuncen yanlıs deıl her daım kendıne dıkkat etmelısın ama kılo vermek farklı form tutmak farklı unutma...

Aynen katılıyorum cnm sana :)

Bende cok merakediyorum bende kollarımı yaptırmak İstiyorum ama bilgim yok iyimidir:44:

Kızlar ben lazer yaptırıyorum kollarıma bacaklarımı koltuk altıma ve yuzume....Kullanılan cıhaz DIOD lazer .Başlamadan önce ıyı araştırmak ve makınaya guvenmek gerekır.Ben ılk baslarda IPL dıe bı makınayla gırdım 8 ay kadar pek bı ıse yaramadı ama bu DIOD dan memnunum kesınlıkle kıllı butun bayanların yaptırması gereklı dıe dusunuyorum buyuk kolaylık.Bacaklarım %80 azalmıs durumda yuzum %70 azalmıs durumda kollarım %90 azalmıs durumda tabı tuylerın tamamen bıtmesını beklemeyın ama kıllar kalın olanlar dokuluyor.

Üzülme kuzucummm buda gelır buda gecer...

kız 1 yıl değil, 6 aylık 1200...nakit verirsen 1000 tl..

hopişim ben olsam ayda 75 olana giderdim sonuçta sabahtan akşama salonda kalmıcaksın yada haftada 5 gün gidemiceksin işin olacak,vakit olmucak vs seçeneğin çok olması cezbediyo seni yüzme sauna vs vs bir ay 75 olana git beğenmezsen ve azminde değişiklik olmazsa diğerine git

500gr da benden gitmiş regli oldugum için hiç vermemişimdir diye düşünüyordum.

buda büyük bir başarı 60mışlı rakamlara bir düşsem ahhhh ahhhh

mahsus 1 yıl diyolar yada 6 ay parayıda alıyolar biliyolar ki kimse bu kadar uzun süre gelmiyo + içine konulan imkanların hepsini kullanmıyo aynı ultraherşey tatil fırsatları gibi

Aynen kızlara katılıyorum hopıscım tuzak bunlar bende 3 aylık yazıldım gıdemedım kı benımkımde sauna felan yuzme yoktu...Paramı zar zor antın kuntın ıslerle kurtardım.O yuzden gıt ver 75 tl 3 ay gıt gıdebılırsen gıdemezsen de 1 aylık 75 tl yanar....

500gr da benden gitmiş regli oldugum için hiç vermemişimdir diye düşünüyordum.

buda büyük bir başarı 60mışlı rakamlara bir düşsem ahhhh ahhhhEki Görüntüle 330425

Tebrıkler cnm 500 gr cok cok ıyı haftaya duruma gore sızıde lısteye eklıycem paylasımın ve hassasıyetın ıcın tesekkurler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…