- 19 Ekim 2010
- 2.186
- 1.302
- 373
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #29.161
Günaydın kızlaar...
55.6 çıkmışım ehhh 600 gramda iyidir napalım
Eki Görüntüle 330395
Kahvaltı yapıp geliyorum sizde burda olun konuşalım...
günaydın günaydın
akşam eşim tasdik ve onayladı zayıflamışımben zayıflayınca yanlardan gidiyo oda sarılınca anladı hemencecik ammaaa sabah tartıya bir çıktım sıkı durun 68,7 yani yarım kg almışım ya bu hafta veremeyeceğimi biliyodum da alacağımı hiçç tahmin etmemiştim bende o sinirle sabah karşı pastaneden 2 poğaca alıp luplettim gitti
haftasonuda kısmıcam ama pazartesi itibariyle farklı bir beslenme yöntemi denicem dr ayça diye bir diyetisyen var onun örnek listelerinden birini uygulayabilirim yada kaçamak yapmamak üzere söz vermeliyim vs gerçi ben hariç herkes görüntümden memnun ne diyeti yapıyosun diyolar acaba etrafımdakiler hep tombiş olduğundan olabilir mi ki
Canım haftaya benden zayıf olarak geleceksinben cok saldım bu hafta seni
cnm tşk ederimama sen salmadın bişeyi 55e düşsen dahada verme derim... Evdekilerde bana 3 kilo daha ver diyeti unut diyip duruyorlar 50 diyorum dayaklıksın diyolar
Dün babam böyle bi performansı beklemiodm açık söyleym ama 3 kilo daha ver yeter dahada zayıflama sağlıksız durursun dedi...
Gunydin kizlar, gec kaldim o yuzden telden giriyoeum uzun yazamicambu haftaki kilom 89.900 bu arada dun sonunda regl oldum, yani teyze olmuyorsunuz yanlis alarmmis :)
geçen hafta 101.3
BU HAFTA 100.5
Günaydın kızlaar...
55.6 çıkmışım ehhh 600 gramda iyidir napalım
Eki Görüntüle 330395
Kahvaltı yapıp geliyorum sizde burda olun konuşalım...
cnm tşk ederimama sen salmadın bişeyi 55e düşsen dahada verme derim... Evdekilerde bana 3 kilo daha ver diyeti unut diyip duruyorlar 50 diyorum dayaklıksın diyolar
Dün babam böyle bi performansı beklemiodm açık söyleym ama 3 kilo daha ver yeter dahada zayıflama sağlıksız durursun dedi...
selam kızlar...kilom aynı...birkaç spor salonu ile konuştum..bir tanesi çok hoşuma gitti..6 aylık paket program..içinde herşey var..yüzme, masaj, sauna vs...kızkardeşimde oraya üye ama gidiyomu 6 aylık 1.200 dedi..nakit 1000 lira..ben misafir olarak gidiyordum oraya..arada havuza falan gidiyordum kendime güvenip paraya kıyamıyorum işte..ki önümde böyle güzel bir örnek var(kızkardeşim).sonra bi yer daha var..haftada 3 gün ..aylık 75 lira ama burda havuz neyin bişey yok..kesin bir karar verip önümüzdeki hafta başlıycam inşallah...
Gunydin kizlar, gec kaldim o yuzden telden giriyoeum uzun yazamicambu haftaki kilom 89.900 bu arada dun sonunda regl oldum, yani teyze olmuyorsunuz yanlis alarmmis :)
tebrik ederim inşallah bende senin gibi kılolarımdan kurtulabilirim harika gidiyosun bence
gözün aydın cnm..
çok güzel vermişin..ben daha dartılmadım bakalım nekadar verdim çok merak ediyorum şimdi dartılıp foto çekip koyucam..
çok güzel hiç vermemektense 600gr bencede iyi cnm..
cnm sen 3 kilo bile vermesen olur ama kendini daha iyi hissedeceksen ver tabiki..
Teşekkür ederim kızlar. Verirsiniz ya ben başlayana kadar ne umutsuzluklar içersindeydim kuzenlerim hep dalga geçerdi dün gelip nasıl vrdgmi sormya gelmişlerGeç oldu dalga geçmeseydiniz sizde verirdiniz dedim... Başlamak harbi bitirmenin yarısı...
çok güzel gerçekten bu iş azim işi ve istikrar lazım sen bunu başarmışsın...
canım olur böyle şeyler arada evli ve cocuklu olunca tabi kılo vermek daha zor oluyor bıde hassas bır yapın varsa benım gibi.bende bu hafata hiç kılo veremedim gecen hafta verdiğim 1 kiloyu korudum yine 69.4 cıktım cunku bu hafta basında cok kacırmıstım ancak eski kıloma donebildim bugun bende aycanın 1 ayda 8 kılo olan dıyetıne başladım.
sabah;
1 dilim kepek ekmegı bıraz peynır maydonoz limon
arada biraz kuruyemiş olsun vericez hiç üzülme öptüm çok
dün bende karar verdim yazılcaktım içeriyide gezme fırsatım oldu ama 6 aylık yapmıyorlarmış en az 1 yıl... Bence kaçırma 1 yıl 1200 gayet iyi aylık 100 lira herşeye veryosun...
kız 1 yıl değil, 6 aylık 1200...nakit verirsen 1000 tl..dün bende karar verdim yazılcaktım içeriyide gezme fırsatım oldu ama 6 aylık yapmıyorlarmış en az 1 yıl... Bence kaçırma 1 yıl 1200 gayet iyi aylık 100 lira herşeye veryosun...
Haklısımız cok takıntılıyım kilo konusuna aynada hep kendimi şişman görüyorum Birsi bana ima etsin moralim bozulur
Benim kendimde tek takıntılı oldugum sey kilo
bunu aşabilirsin ama aynanın karşısına geç ben gayet iyiyim de sürekli mesela :)) yeni bişey al büyük ihtimal 38 beden giyiyorsun bunu düşün
en önemlisi senden kötüleri düşün 42-44 beden giyenleri kilonun 5 lerde değil 7-8lerde olduğunu bunlar seni rahatlatır
ayrıca sana kilolu olduğunu ima edenlerinde aklına şaşayım :)))))))))))))))))
hoşgeldinnnn kızlar dün gittiğim merkezde lazer epilasyonda yapıyo koltuk altı 50 + genital bölge 200+ yarım bacak 250 dedi aranızda lazer yaptıran varmı tavsiye ediyomusunuz yapan uzman dr :44: 5 haftada bir oluyomuş seanslar 6 haftada kesin sonuçmuş
Bende cok merakediyorum bende kollarımı yaptırmak İstiyorum ama bilgim yok iyimidir:44:
selam topiğim..moralim bozuk , o yüzden okuyup okuyup çıkıyorum..yoksa hep burdayım..evdeki odunumsu yaratıkla kavga ettim dün....dünden beri yemediğim çikolata gofret kalmadı....bilmiyorum ben bu adamla nasıl kilo veririm..
kız 1 yıl değil, 6 aylık 1200...nakit verirsen 1000 tl..
selam kızlar...kilom aynı...birkaç spor salonu ile konuştum..bir tanesi çok hoşuma gitti..6 aylık paket program..içinde herşey var..yüzme, masaj, sauna vs...kızkardeşimde oraya üye ama gidiyomu 6 aylık 1.200 dedi..nakit 1000 lira..ben misafir olarak gidiyordum oraya..arada havuza falan gidiyordum kendime güvenip paraya kıyamıyorum işte..ki önümde böyle güzel bir örnek var(kızkardeşim).sonra bi yer daha var..haftada 3 gün ..aylık 75 lira ama burda havuz neyin bişey yok..kesin bir karar verip önümüzdeki hafta başlıycam inşallah...
mahsus 1 yıl diyolar yada 6 ay parayıda alıyolar biliyolar ki kimse bu kadar uzun süre gelmiyo + içine konulan imkanların hepsini kullanmıyo aynı ultraherşey tatil fırsatları gibi
hopişim ben olsam ayda 75 olana giderdim sonuçta sabahtan akşama salonda kalmıcaksın yada haftada 5 gün gidemiceksin işin olacak,vakit olmucak vs seçeneğin çok olması cezbediyo seni yüzme sauna vs vs bir ay 75 olana git beğenmezsen ve azminde değişiklik olmazsa diğerine git
500gr da benden gitmiş regli oldugum için hiç vermemişimdir diye düşünüyordum.
buda büyük bir başarı 60mışlı rakamlara bir düşsem ahhhh ahhhhEki Görüntüle 330425
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?