Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Devam edemedim daha önceki gurubuma ve diyetime 3 yıl önceydi sanirim

orucu bıraktım bu gün daha iyiyim öğleden sonra süpürge açtım komşuya başsağlığına bile gittim , bu gün sadece sağ omzumda şiddetli ağrı var kıpırtatırsam yada bir şeye uzanırsam baya ağrıyor başka da sıkıntı yok çok şükür

Sahur 1 adet haşlanmis yumurta
Salatalik
3 zeytin
Şekersiz cay
Bir bardak süt
1 hurma
2 çatal beyaz peynir
Yarım ince dilim kepek ekmegi
1 adet nektarin
İftar
Yayla çorbası yarım kase
Çeyrek ramazan pidesi
2 adet fırınlanmış derisiz tavuk but
Salata
Karpuz
Spor
Bir saat tempolu yürüyüş

İnşallah yarın başlayacağım =))) ama örnek beslenme programı yokmu? Birde whatsapp grubunuz varmı,? Kk nın

Canim her aksam menu yaziliyor sende onlardan kopya cekebillirsn tabi iyi olanlardan :) ornek bir menu yok.
Wp olsa zaten buranin bi anlami kalmaz :)

bence cok olmamış cnm afiyet olsun
2 cilik icin hepinizi tebrik ediyorum canlar

Emek verip çaba gosteren herkesede tesekkurlerrrrrr
tebrikleeeeeer hepimize
Ben bugün menü yazmasam
Afiyet olsun canım

Yeni başladığın icin olabilir belki cnm bende hic olmadı zmnla geçer insAllah bi hafta 10 gun ayni süre yürü bence hamlik gidince artirirsin sureleri

benim bacakların ön kemiklerde kramp tarzı ağrı oluyor hızlı yürüyünce ben de hamlamışım hemen tempoyu düşürüyorum hafifliyor

Yeni başladığın icin olabilir belki cnm bende hic olmadı zmnla geçer insAllah bi hafta 10 gun ayni süre yürü bence hamlik gidince artirirsin sureleri
Gecen hafta 20 dak falan ancak yürüyebildim 2.3 kilo verdim bi haftada ama 1.4 kilosu kastan gitmis o yüzden diyetisyenim en az bir saat yürüyüş dedi 2 gündür bir saat yürüyorum bakalim bu hafta ne olacak verdigim kiloya sevinemedim bile kastan gitmemesi gerekiyormuş spor ve bol su ve bol proteinle kaslarını koruyabilirsin dedi

Iyi akşamlar kızlar spor bildirmeyi unutmuşum
50 mekik çektim
2 dk plank (30snlik setler halinde)
Yatmadan mutfak toparlicam henuz topqrlayamadm ondan sonra dans edebilirim biraz
O degil kızlar plank yapmayi sevdim ben bildiğin özellikle göbeğimde yanmayı acayip hissediyorum

Anldm cnm evet yagdan gitmesi gerek tabi benim de kontrolüm var haftaya bakalım ne dicej pek tartida fark yok ama

Yeni başladığın için normal canım, 1 ay içinde alışır vücudun, tabi düzenli yürürsen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…