- 20 Temmuz 2015
- 1.391
- 2.000
- 133
- 47
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #291.641
Devam edemedim daha önceki gurubuma ve diyetime 3 yıl önceydi sanirimnirannn cok guzel gitmis cnm tebrikler
Demekki sporlar işe yariyor
Allah sabir versin cnm
gayet guzel gitmis yasimmm
hosgeldin cnm zuhal bende
Hedefine fazla yokmus kisa surede ulasirsin ins.
Basta takimda listedemiydin, izinemi ciktin mezunmu oldun
yinede guzel gitmis tatlim
ins. Artik duzelirler cnm
aynen :)) bence iyi cnm
tebrikler tatlim
yasimmm artik sende bi annesin ve sorumluluklarin var cnm
Sen kotu olursan cocuklarda kötü olur
Lutfen kendini yipratmamaya calis
kuzum bu yagmur işi halledilmezse hep ayni seyi yasamicakmisiniz
Cok zor yaaa
Yastiga haliya ne canini sikiyon
Isler bittikten sonra yikanmasi daha iyi
Hem havalarda iyice isinir
hic duggularini annenle paylastinmi cnm
ne yaptin orucu biraktinmi cnm
Nasil oldun
daha dikkatli olmaya calis cnm
Arti muhabbeti olmus ama seninki cok degildi zaten :))
eline saglik cnm
Sporcu guzelkerede tebrikler
orucu bıraktım bu gün daha iyiyim öğleden sonra süpürge açtım komşuya başsağlığına bile gittim , bu gün sadece sağ omzumda şiddetli ağrı var kıpırtatırsam yada bir şeye uzanırsam baya ağrıyor başka da sıkıntı yok çok şükürnirannn cok guzel gitmis cnm tebrikler
Demekki sporlar işe yariyor
Allah sabir versin cnm
gayet guzel gitmis yasimmm
hosgeldin cnm zuhal bende
Hedefine fazla yokmus kisa surede ulasirsin ins.
Basta takimda listedemiydin, izinemi ciktin mezunmu oldun
yinede guzel gitmis tatlim
ins. Artik duzelirler cnm
aynen :)) bence iyi cnm
tebrikler tatlim
yasimmm artik sende bi annesin ve sorumluluklarin var cnm
Sen kotu olursan cocuklarda kötü olur
Lutfen kendini yipratmamaya calis
kuzum bu yagmur işi halledilmezse hep ayni seyi yasamicakmisiniz
Cok zor yaaa
Yastiga haliya ne canini sikiyon
Isler bittikten sonra yikanmasi daha iyi
Hem havalarda iyice isinir
hic duggularini annenle paylastinmi cnm
ne yaptin orucu biraktinmi cnm
Nasil oldun
daha dikkatli olmaya calis cnm
Arti muhabbeti olmus ama seninki cok degildi zaten :))
eline saglik cnm
Sporcu guzelkerede tebrikler
Tesekkur ederiz ❤ ❤Teşekkür ederiz
bizde sizi tebrik ederiz cnm
Zaten normalde her hafta yaristayiz
iftardan yarım saat önce watsap da durum da gördüm doğum yapmış bu gün :))) bebek gelmişşşşşşşşşşşşşş
İnşallah yarın başlayacağım =))) ama örnek beslenme programı yokmu? Birde whatsapp grubunuz varmı,? Kk nın
yazdım cevap gelmedi az kendini toparlasın cevap verince mutlaka iletirim gülümAyy ne guzel ya tebrik dileklerimizi ilet cnm insallah ikiside iyidir :)
bence cok olmamış cnm afiyet olsunİyi akşamlar kızlar
Menüm
Sahur
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
4 zeytin
salatalık
İftar
Çok yedim
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
3 zeytinsalatalık
6 dilim sucuk 1 yk hindi sote
3 dilim
Pek su içemedim çok yemişim rahatsız oldum yaa
Suyu 2 lt yapmaya çalışacağım
Spor yok maalesef
tebrikleeeeeer hepimize2 cilik icin hepinizi tebrik ediyorum canlar
Emek verip çaba gosteren herkesede tesekkurlerrrrrr
Ben bugün menü yazmasam
Afiyet olsun canımSahur 1 adet haşlanmis yumurta
Salatalik
3 zeytin
Şekersiz cay
Bir bardak süt
1 hurma
2 çatal beyaz peynir
Yarım ince dilim kepek ekmegi
1 adet nektarin
İftar
Yayla çorbası yarım kase
Çeyrek ramazan pidesi
2 adet fırınlanmış derisiz tavuk but
Salata
Karpuz
Spor
Bir saat tempolu yürüyüş
neden kiiiiiiiiiiiiiiBen bugün menü yazmasam
Yeni başladığın icin olabilir belki cnm bende hic olmadı zmnla geçer insAllah bi hafta 10 gun ayni süre yürü bence hamlik gidince artirirsin sureleriYürüyüse yeni başladim iki gündür süreyi artirmaya bi saate tamamlamaya çalisiyorum yürüyüs bitiminde bacaklarımda segirmeler oluyor özellikle son iki gündür sanirim kaslarim çok zayıf hiç spor geçmişim yok zaten sizdede oluyormu bacak atması yada oluyormuydu
benim bacakların ön kemiklerde kramp tarzı ağrı oluyor hızlı yürüyünce ben de hamlamışım hemen tempoyu düşürüyorum hafifliyorYürüyüse yeni başladim iki gündür süreyi artirmaya bi saate tamamlamaya çalisiyorum yürüyüs bitiminde bacaklarımda segirmeler oluyor özellikle son iki gündür sanirim kaslarim çok zayıf hiç spor geçmişim yok zaten sizdede oluyormu bacak atması yada oluyormuydu
Gecen hafta 20 dak falan ancak yürüyebildim 2.3 kilo verdim bi haftada ama 1.4 kilosu kastan gitmis o yüzden diyetisyenim en az bir saat yürüyüş dedi 2 gündür bir saat yürüyorum bakalim bu hafta ne olacak verdigim kiloya sevinemedim bile kastan gitmemesi gerekiyormuş spor ve bol su ve bol proteinle kaslarını koruyabilirsin dediYeni başladığın icin olabilir belki cnm bende hic olmadı zmnla geçer insAllah bi hafta 10 gun ayni süre yürü bence hamlik gidince artirirsin sureleri
Anldm cnm evet yagdan gitmesi gerek tabi benim de kontrolüm var haftaya bakalım ne dicej pek tartida fark yok amaGecen hafta 20 dak falan ancak yürüyebildim 2.3 kilo verdim bi haftada ama 1.4 kilosu kastan gitmis o yüzden diyetisyenim en az bir saat yürüyüş dedi 2 gündür bir saat yürüyorum bakalim bu hafta ne olacak verdigim kiloya sevinemedim bile kastan gitmemesi gerekiyormuş spor ve bol su ve bol proteinle kaslarını koruyabilirsin dedi
Kas ve yagi ayri ölçüm yapiyormu diyetisyeninizAnldm cnm evet yagdan gitmesi gerek tabi benim de kontrolüm var haftaya bakalım ne dicej pek tartida fark yok ama
Yeni başladığın için normal canım, 1 ay içinde alışır vücudun, tabi düzenli yürürsen.Yürüyüse yeni başladim iki gündür süreyi artirmaya bi saate tamamlamaya çalisiyorum yürüyüs bitiminde bacaklarımda segirmeler oluyor özellikle son iki gündür sanirim kaslarim çok zayıf hiç spor geçmişim yok zaten sizdede oluyormu bacak atması yada oluyormuydu
İnsAllah öyle olmuştur canım bklm evet ayrıntılı vucut analizi yapıorKas ve yagi ayri ölçüm yapiyormu diyetisyeniniz
Tartida fark olmasa bile yag kaybedip kas almış olbilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?