Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Afiyet olsun canım

Yoğurt yedim abla salataya lahanayi fazla doğradim biraz fazla yedim ondan olabilir mi ki
kesin ondan gülüm
patates yemeği salçalıysa yoğurt da yedin mi mide asidini arttırır sen bir de salataya lahanayı bol koymuşsun gülüm tabi ki şimdi şiş hissedersin mide hazmetmeye çalışıyor gaz da yapıyor varsa rezene demle iç yoksa da kimyon bir tutam kaynar suya at demle iç gülüm
bir daha yoğurt yerken yada ayran içerken içine bir kaç damla limon sık bu kadar şişmezsin

Kızlar şu an çok sinirli ve kırgınım

Hatırlar Musınız eşimin işyerindeki bi kızdan bahsetmiştim
2 günde bir bu kızla ilgili bi mevzu dönüyor evde x şunu yaptı x patronla geldi x şöyle dedi
Bu kızın patronun sevgilisi olduğundan şüpheleniyorlar
Bugün arkadaşların yanında yine bu mevzu açıldı eşim bi video çekmiş bütün iş arkadaşları en çok da bu kızı çekmiş (kız da nasıl güzel bi görseniz )
Sinirlendim artık ne bu dedim niye bu kadar çektin bu közü dedim hemen parladı ne demek istiyorsun bilmem ne ya dedim ne bu ya dedim kız hakkında eli ayağı düzgün hoş bi kız falan diyorsun kızmaya bağırmaya başladı sen ne demeye çalışıyorsun bi daha sana bişe anlatmayacağım hemen saçmalıyorsun bilmem ne, ne var ya dedim kocamı da kıskanamayack mıyım aynı şeyi ben yapsam ne yaparsın dedim
Arkadaşların yanında bana bağırmasına mı üzüleyim bu kızın bu kadar hayatımızın içine girmesine mi kızayım yoksa kızın bu kadar güzel olmasına mı bozulayım bilemedim
Çok kötü hissediyorum kendimi
Yatmak uyumak istiyorum eşimin yüzünü bile görmek istemiyorum

evet herhalde
kız sahurda yediğim simdi mi şişlik yapacak gayet hafif hissediyordum iftara kadar
Lahana şişlik yapar canım. Birde normal ölçünün dışına çıktıysan da olabilir
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım yarın dikkat edersen dengelersin

Afiyet olsun canim
valla yanların çıkmış popon büyümüş sanki dedi
Aman o onun abartmasi abla
Afiyet olsun canim
Yoğurt yedim abla salataya lahanayi fazla doğradim biraz fazla yedim ondan olabilir mi ki
Lahanadir sebebi canim normal sislik yapması
Kuzum niye bu kadar belli ettin. Sen tepkini arkadaşlarının yanindami verdin. Eger öyleyse kendini küçük düşmüş hissetmis olabilir. Ama yok basbasayken dediysen haklısın tabikidr kıskanabilirsin. Konusarak anlatmaya calis kuzum

Canım yerden göğe kadar haklısın. Eşin en azından artık dikkatli davranır. Hata yaptığının farkında bile değildir eminim. Farkında olsun.Ama arkadaşlarınızın yanında söylemen yanlış olmuş. Ben genelde aile içi konuların yalnız konuşulması taraftarıyım.

Ya iyi de elalemin kızı hakkında güzel de bi kız falan deyince de ben kendimi kötü hissettim
Zaten kendimi hiç beğenmiyorum bu ara, Doğumdan beri de iki ev arkadaşından farksızız
Evet arkadaşların yanında tepki verdim ama dayanamadım artık
İşin kötüsü kendini haklı görüyor gelirken tek kelime etmedi 5 karış suratla gezdi yanımda

Sabah 11.15
2 dilim sucuklu yumurta
1 dilim tbe
Peynri zeytin
domates salatalık
2 taze kayısı 2 yeni dünya yarım muz

Akşam 20.15 dışarda iftara gittik
1 kepçe mercimek çorbası
Avuç içinden biraz büyük et
1 kase salata
İftariye tabağı ( 3 zeytin 2 dilim peynir 1 ceviz 1 hurma 1kayısı)

Su 2.5 lt
Spor 1 saat tempolu yürüyüş=180p @Pnrrr-20

Hayır onunki dikkatli davranmak olmayacak işte kendini haklı gördüğü için bu konuyu açmayacak bi daha o kadar ama bildiğini okumaya devam edecek
Çok sinirliyim çok ya elalemin kızının o kadar videosunu niye çeker yaa niyee

kızz milletin içinde mi böyle sordun tartıştınızzzz ben mi yanlış anladım, doğru anladıysam tepkin doğru zamanlaman berbattttt yanlışşşşşş kuzummm
amaaa nasıl biri ki bu kız aklıma en az 10 soru birden geldi yaavf acaba kız şu herkese boncuk dağıtan fırlama tiplerden mi ki herkes bu kızdan bahsediyor ne oluyorr tabi ki soracaksın sormazsan zaten eşini sevmiyorsun hayatından çıksın istiyorsun demektir
bu gün bir sakinle yarın eşinle sakince konuş benim verdiğim tepkiye sebep sensin o kadar çok o kızı anlatıp övüp lafını ettin kim olsa çatlar dayanamazdı kocamsın v.s. diye sakin üzgün alınmış bir tavırla konuş gülüm

Basbasayken soyleseydin belki boyle tepki almazdin canim. Bide onun acısından bak kendini ne kadar kötü hissederdin. Evet patlamissin ama herkesin icinde olmasi kötü olmus
Afiyet olsun canim

afiyet olsun canım
patates pureydi abla salçalı değildi şükür rahatladm wc ye cikinca dediğini kaydettim öyle deneyim bi de
kıskanmakta elbette haklısın sevdiğini kıskanır insan ama toplum içinde oldugu icide olduysa bu tepkin ondan parlamistr sakinxe konuşmayı dene canım inşAllah hallolur kızın güzelliğini takma litfen hersey güzellik olsaydı oooo
Lahana şişlik yapar canım. Birde normal ölçünün dışına çıktıysan da olabilir

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım yarın dikkat edersen dengelersin
salatayı çok yemistm cnm genelde daha rahat tuvalete çıkmamı sağlıyor diye ki çok şükür wc sorunum kalktı rahatladm
Aynrn canım

sen önceden de dolmuşsun gülüm o yüzden arkadaşlarının yanında sinir boşalması gibi olmuş tutamamışsın keşke olmasaydı v.s. demenin anlamı yok artık oldu bitti , bundan sonra nasıl davranacağına çözüme odaklanmamız lazım hemen

Günahını almayım ama evet öyle bi tip gibi
Cilveli neşeli güzel bi kız
Eşim asla bu konuyu açmaz açtırmaz artık 5 gün surat asar haklı gibi bi de
Offff içim çok sıkkın ya

Afiyet olsun canım

Şimdi kızlar ben yarında iftara dışardayım Pazar da davetliyim diyorum ki kahvaltı yapmasam akşam çok şişiyorum ya birde ilk defa bu saatte yedim ya sıkıntı yaptı şiştim yarın kahvaltı yapmayı düşünmüyorum

Hayır canım sana belli etmeyecek ama dikkatli davranacaktır. Ama keşke sabredip evde başbaşa konuşsaydınız. Eşin de şimdi kendini çok kötü hissetmiştir. Küçük düşmüştür

Yok canım başkalarının anında olduğu için değil patlaması benzer konudan başbaşa da tartışsak aşırı tepki veriyor beni ne sanıyorsun diye ama dayanamadım ya bi x lafıdır gidiyor yeter o beni düşünmeden ortalık yerde konuşmayı biliyorsa bana kızmaya hakkı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…